Barbs
|
Oj, punce , ah, take so, ne ?.... Naš ati je pravkar odpeketal, mal sem pojokcala, potem mi je rekel"koza stara" , ampak mi je vseeno še enkrat iz avta lupčka poslal. Sama sebi se smilim, vse me boli, roka še najbolj ( teniški komolec again???!!! ) , z mamo se že rahlo kregava, ker pretirava s pucanjem in peglanjem, tavelika tamala je čist not v puberteti in ima spet izgrede (začetek šolskega leta, kavice, Hombre, zamujanje v dijaški dom - japajade, saj sem že DRUGI!!!!! letnik mi je rekla ) Ok, sem rekla, ampak to še ne pomeni, da boga za j"""a držiš..... Pa mi odvrne, da ga ne drži, da mu jih sam čoha.... HALOOOOOO!!!!!!!!!!! Tamala tamala se je vpisala v take krožke, da me glava peče - ne morem ji dopovedat, da bi blo fajn, da ima interesne dejavnosti iz različnih področij - ker jo tudi različna področja kao zanimajo ...NE!!!! Ona bo hodila k plesno gibalnemu, k Navijačicam, k akrobatiki , mogoče, ampak samo MOGOČE, da (kao ne bom težila) bo šla pa še k šolskemu časopisu Klarineta ne bo igrala sploh več ,ker je bedno , k nemščini bo pa hodila samo zato, ker hodi Anja tudi. Če pa Anja ne bo, tudi ona ne bo. Men se bo strgalo. Pa saj jim nič nočem, le pojma nimam, kakšna luna jih trka. Aleks je čist ihtav in trmast in je začel z nogami cepetat, če ni vse takoj po njegovem. Danes zjutraj se je v kopalnici metal po zobeh, ker mu nisem hotela dat moje kreme za obraz. V steklenem lončku je, pa vem, da bi jo slej ko prej zafasal po tleh... in se je drl ko jesihar in hlipal" ema ema" ... Pa pride mama pogledat, kaj zavraga počnem z otrokom - ga morda pretepam, davim, mečem ob steno.... Ne , samo kremce mu ne dam... Pa potem reče mamca : nooooooooo Aleks, ti bo pa noni dala mal kremce, da se bo fantek namazal, da bo lep lep..... Tolk o vzgoji in vsem ostalem. Mojči, držte se ... naš je tudi par dni tako malo jedel, da sem bila čist panična.... zdaj je pa malo bolje. Lenika , mislim, da je tvoj Matic "sošolec" od našega soseda Davida...revček še nima enega leta in je moral v vrtec. Pa še sam mora jest, menda Mojsonči , ja, feclajo se mu predvsem, kadar si čokolino zazida za vrat al pa kornet nabije na uha... Punčica, po moje so zobki, al pa kaj vem... se je pa fajn tolažit s tistim znanim "saj enkrat vsi zrastejo" Otroci, pa zobki tudi... Cofek , naš Aleks grozdje naravnost obožuje.... jaz mu kar dovolim, da ga zoblje... sicer potem s"""e (kaka) k dec, ampak mu nočem tega veselja vzet.... pa še nešpricano je pri sosedu na brajdi in si ga kar sam nabira - usta pa do ušes.... Marija , lepo, da ste zadovoljni z Aleksom.... le še jeznoritost ga mora mal popustit, pa bo idealen Nič babe, moram mal delat