|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  462 463 [464] 465 466   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
9.9.2007 16:03:55   
Taja339
kake so pa reakcije telesa?

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 11576
9.9.2007 16:07:30   
Taja339
Drugače pa komaj čakam da bom lahko spet jemala KT, ker sem poraščena kot medved in so mi Diane 35 res pomagale.

Faca si, srček!
potem pa sva na istem ...

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11577
9.9.2007 16:13:17   
Anonimen
Jap, to je tudi eden od razlogov zakaj ne bom dojila v nedogled. Ker imam res res težave, noge kosmate od gor do dol, okoli tamale goščavje, brit bi se morala vsak dan če bi hotela da so noge gladke....v glavnem obup od obupa. In jih sedaj ne jemljem že 3 leta (dve leti sva se trudila za zanosit, pa še sedaj nosečnost) in je katastrofauser posted image user posted image .

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11578
9.9.2007 16:17:30   
Anonimen
user posted image
ŠE NESTRPNO ČAKAMO:user posted image

(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol,imeuser posted image )

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image  
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna 
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image  
3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image  
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image    
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (35), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, 2n, Velenje, user posted image

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

15.9. Taja339 (30), 2n, Laško --> Celje user posted image Hana Brina 
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. kija

20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj
20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina
21.9. nadja00 (29), 1n, Ljubljana--> Postojna, user posted image Janina
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. tianna (23), 1n, Sežana --> Postojna user posted image

23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
24.9. aldina, (25), 2n, Deskle user posted image
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
25.9. matejad user posted image
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
30.9. 123a --> user posted image  Zoja

??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 19 user posted image , 16 user posted image  in 11 user posted image

------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM
za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ
 v Lj. porodnišnici
01 522 61 11 

----------------------------------------------------------------------- 

SEPTEMBRČKE in SEPTEMBRČKI

user posted image           

user posted image
25.7. CUKRČEK (PDP 1.9.)
KLARA
rojstvo: 2710g, 47cm
ALJAŽ
rojstvo:2830g, 49cm

user posted image
4.8. Rožica* (PDP 5.9.)
...
rojstvo: 2890g,  48,5cm

user posted image
10.8. Guppy (PDP 1.9.)
MAJA
rojstvo: 2620g, 47cm
MARKO
rojstvo: 2640g, 47cm

user posted image

16.8. anab (PDP 20.9.)
MATIC
rojstvo: 2830g, 50cm

user posted image  
16.8. ursy (PDP 5.9.)
LARA
rojstvo: 3000g, 49cm

user posted image
17.8. lasekP (PDP 5.9.)
LARA

rojstvo: ...

user posted image
21.8. misska (PDP 2.9.)
LEONID
rojstvo: 3240g, 51cm

user posted image
23.8. Eva* (PDP 14.9)
TINKARA
rojstvo: 3110g, 52cm

user posted image
24.8. nefretiti (PDP 10.9.)
NEŽA
rojstvo: 2030g, 44cm

user posted image
24.8. buškica (PDP 19.9.)
GAJA LEA
rojstvo: 2250g, 45cm 

user posted image  
27.8. Sandra85 (PDP 9.9.)
ENEJ
rojstvo: 3260 g, 51 cm

user posted image
27.8. Bodoča (PDP 4.9.)
MATJAŽ
rojstvo: 3190 g, 50 cm 

user posted image
28.8. Helenav (PDP 15.9.)
KLARA
rojstvo: 2100 g, 47 cm

user posted image
30.8. nena80 (PDP 3.9.)
LOVRO
rojstvo: 3580 g, 53 cm 

user posted image
31.8. Lumpa6 (PDP 2.9.)
ŽIGA
rojstvo: 3460 g, 51 cm

user posted image
31.8. Nana 27 (PDP 5.9.) 
MAJA
rojstvo: 3260 g, 52 cm 

user posted image
1.9. Carmy (PDP 7.9.)
TINEJ
rojstvo: 3430 g, 51 cm

user posted image
1.9. ribica23 (PDP 9.9.)
ENEJ
rojstvo: 3150 g, 50 cm

user posted image
2.9. aljab (PDP 3.9.)
JANINA
rojstvo: 3400 g, 51 cm

user posted image
3.9. jonči (PDP 3.9.)
TEJA
rojstvo: 3830 g, 54 cm 

user posted image
6.9. Pikica pokica (PDP 3.9.)
ZOJA
rojstvo: 3240 g, 50 cm

user posted image
6.9. PBJ (PDP 13.9.)
ANA
rojstvo: 3720 g, 52 cm

user posted image
6.9. jst86 (PDP 12.9.)
LEON
rojstvo: 3960 g, 52 cm

user posted image
8.9. _mala_ (PDP 10.9.)
EVA
rojstvo: 3200 g, 50 cm

NOVE MAMICE:  čakamo naslednjo              

V TOPLEM NAROČJU STARŠEV:  14 user posted image  in 12 user posted image   pupice (za enkrat) še vodijouser posted image

DRUGE INFORMACIJE:

-PREHRANA MED DOJENJEM
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11579
9.9.2007 16:18:16   
Taja339
Vidiš, potem si lahko misliš, kako sem trpela, ko sem si noge brila oz. pulila z Silkepilom - ponavadi se ga malo napijem prej, da zdržim hahahauser posted image user posted image
Sedaj pa alko ni smel biti prisoten, zato sem pa se psihično pripravljala dva dni na to opravilo (beri: se drla na mojega, vse okoli sebe, vse ostalo prej naredila, ...)
No, ko sem pa končala, sem vedela, da je bil to uspešen projekt in je na moje in svoje veselje moj user posted image  zvečer celo "skakal" ali kako je taja83 prej rekla "slončkal".
hahahahahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11580
9.9.2007 16:24:20   
Anonimen
O, Silkepil pa je moj stalni spremljevalec, imam tistega ki ima nastavek za puljenje, za hlajenje in ga daš v zmrovalnik prej (pa kar pomaga), nastavek za britje in nastavek za peeling. Samo kaj ko so posledica vsega tega vraščene dlake, sedaj med user posted image pa me to puljenje tako boli, da se že dva tedna zraven spravljam, pa še se nisem pobrila. Jaz imam tudi ves čas eno skrb v glavi in sicer to, da ko bom dobila popadke, da se moram obvezno še prej preden grem v P pobrit, ker če ne bom tam še cel čas razmišljala kako bulijo v mojo kosmato rituser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11581
9.9.2007 16:31:11   
nora
Jaz imam tudi ves čas eno skrb v glavi in sicer to, da ko bom dobila popadke, da se moram obvezno še prej preden grem v P pobrit, ker če ne bom tam še cel čas razmišljala kako bulijo v mojo kosmato rit .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srček, si me res nasmejalauser posted image zakaj se ne depiliraš? po britju dlačice ratajo močne in tamnejse barve...vsaj pri meni je tako. Jaz se depiliram in 2 tedna je še gladko, 3 teden čakam, da malo zrastejo in 4 teden jih spet depiliram. Od depilacije ful redke so ratale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11582
9.9.2007 16:31:45   
nora
Kaj pa je Silkepil? a je to vosekuser posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11583
9.9.2007 16:34:45   
Anonimen
Pa saj SE depiliram, saj to je tisti štos. Samo pri meni ne zdrži niti en teden, jaz se moram čisto vsak teden depilirat. Sicer so dlake res malo tanjše, če ne drugega ne pikajo.....samo me sedaj to tako boli, da mi je misel na samo depilacijo hujša kot misel na porod. Evo, sedaj imam zraven sebe Silkepil, pa ne verjamem da bom našla pogum....user posted image . Samo jaz to spravim skupaj samo od kolena navzdol, pa malo po bikiniju, vse ostalo pa moram še vedno z želetko. Očitno moj prag bolečine ni ravno visokuser posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 11584
9.9.2007 16:37:49   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: nora

Mašinca za puljenje dlak.
To je nekaj kar jest sigurno ne bom nikoli uporabljala, ker boli k user posted image . Ostajam zvesta žiletki. Hvala bogu pa zdej med user posted image  nimam kakih hudih težav s poraščenostjo oz. jo je še manj kot prej. Edino pod pazduho mi malo bolj rastejo, to je pa itak tik tak pobrito.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11585
9.9.2007 16:39:25   
Taja339

Pa to je oni "grozni stroj" za puljenje kocin.user posted image
Depiliraš?
Kako z voskom ali depilacijsko kremo?
Ker, če počneš to z voskom ravno tako boli ko hudič, dep. krema pa ne.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11586
9.9.2007 16:40:00   
nora
Saj ne morem verjet, da samo 1 teden zdrzi, to je res premalo...jaz po bikiniju ne morem sama, se ne vidimuser posted image trebuh imam čist dol in vse prekrivauser posted image Pokazala sem user posted image kako se depilira in me on rihta. Jaz do kolen, on pa naprej, mu kar greuser posted image ampak vidim, da ima ze dost tega, ko mu omenim, da je čas za depilacijo, takoj spremeni raspoloženje: ˝a že spetuser posted imageuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11587
9.9.2007 16:40:58   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: srček

O, Silkepil pa je moj stalni spremljevalec, imam tistega ki ima nastavek za puljenje, za hlajenje in ga daš v zmrovalnik prej (pa kar pomaga), nastavek za britje in nastavek za peeling. Samo kaj ko so posledica vsega tega vraščene dlake, sedaj med user posted image pa me to puljenje tako boli, da se že dva tedna zraven spravljam, pa še se nisem pobrila. Jaz imam tudi ves čas eno skrb v glavi in sicer to, da ko bom dobila popadke, da se moram obvezno še prej preden grem v P pobrit, ker če ne bom tam še cel čas razmišljala kako bulijo v mojo kosmato rituser posted image user posted image user posted image user posted image .

Mogoče pa ne bi bilo slabo, da se ne pobriješ - boš popadke namesto "predihavala" - prebolela z razmišljanjem o tem kako ti je nerodno ...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11588
9.9.2007 16:41:15   
Anonimen
Živjo souser posted image  in mamice Septemberke.

Pikica pokica: super, da se tako počutiš user posted image . Hvala za porodno zgodbo.

Lina31: jaz mam tudi to lupinico oz. avtosedežek, pa ne rabiš nič drugega. Je še vedno dovolj varen, če ga po navodilih uporabljaš samo s varnostnimi pasovi. Moj avto druge opcije niti ne podpira, fantov pa (isofix standard). Če bi kupila pa podstavek, bi pa ta bil uporaben samo za lupnico za naslednji avtosedež pa ne več.

Srček: ja jaz sem ful neučakana, sam sem po naravi taka. Jaz morem vse dobit in tudi naredit že včeraj, ker je danes (da ne rečem jutri) prepozno. Pa je ful srečno. Ko so mi v 26. tednu rekli, da je nevarnost prezgodnjega poroda, sem molila, da se to ne zgodi, zdaj, ko mam še 20 dni do PDP, pa bi ga najraje ven zbezala. Pa to ni prav, uživati bi morala prav v slehernem trenutnku, saj vem. Tako da res želim prehiteti po desni, ampak razlog je res samo ta, da si res želim malo pikico videti, čutiti in neskončno razvajati. A nisem smotana?

Taja339: jaz mislim, da je viroza in da si žal pobasala nekje kakšen virus. A je zdaj bolje? Ker bi se sicer jaz šla pokazat, če ne bi blo boljše.

Drugače pri nas nič novega. Če bi šla po tistih točkah, bi rekla da bi že morala roditi. Trebuh se je spustil pred 3 tedni, gnezdila sem prejšni teden, driska je bila prejšni teden. Pa še danes nič. Čep (vsaj mislim da je bil user posted image ) se je ali pa vsaj njegov del izločil v ponedeljek. Tako da, očitno bom morala še čakati. V torek imam kontrolo in CTG, pa bomo videli, kaj mi bodo tam rekli.

Punce, a je zdaj seznam kaj bolj pregleden. Meni se že zdi. Idejo, ki jo je dala Guppy, zelo podpiram. Sam še tega pa jaz ne bi mogla delat. Mam še druge stvari za zraven, tako da res ne bi mogla. Pa tudi Srček ima že svoj seznam, tako da bi bilo fajn, če bi še tretja to prevzela. Kaj mislite punce.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11589
9.9.2007 16:43:44   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Pa to je oni "grozni stroj" za puljenje kocin.user posted image
Depiliraš?
Kako z voskom ali depilacijsko kremo?
Ker, če počneš to z voskom ravno tako boli ko hudič, dep. krema pa ne.

a ja strojček, jaz ga tudi imam, samo to res boli, pa res dlačice zrastejo v enem tednu. Uporabljam ga samo med počitnicami, ko je nujnouser posted image torej 1x do 2x letno. Depiliram se s toplim voskom in trakce, ful enostavno in nič ne boli (vsaj mene ne, mogoče ker sem navajena). Depilacijska krema pri meni nima učinkauser posted image tako, da je ne uporabljam.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11590
9.9.2007 16:43:47   
Taja339

Saj ne morem verjet, da samo 1 teden zdrzi, to je res premalo...jaz po bikiniju ne morem sama, se ne vidimuser posted image trebuh imam čist dol in vse prekrivauser posted image Pokazala sem user posted image kako se depilira in me on rihta. Jaz do kolen, on pa naprej, mu kar greuser posted image ampak vidim, da ima ze dost tega, ko mu omenim, da je čas za depilacijo, takoj spremeni raspoloženje: ˝a že spetuser posted imageuser posted image  

uuuuuuuuuu dober je ta tvoj dragi!
Mojemu sem enkrat omenila, pa je bil za to, da mi "porihta tamalo", pa sva se spravila v kopalnico ... no, nato pa je videl kako se v banjo spravljam, pa da nekako nisem tako gibčna kot si je predstavljal in da nekako ne morem "splezat" na rob bane, da bi lahko zraven prišel ... pa je takoj končal zadevo s tem: lubica, pa ti imaš več prakse user posted image user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11591
9.9.2007 16:47:53   
Anonimen
No, pol pa recimo temu, da se epiliramuser posted image . Torej se epiliram s strojčkom kolikor gre, ostalo pa z želetko. Zame je ni depilacijske kreme ki bi prijela na moje dlake. Jo še niso iznašliuser posted image user posted image user posted image .
Drži pa mi to puljenje največ 1 teden in niti en dan več. Še ko greva na dopust ga moram s sabo spakirat, če ne je hudič.

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11592
9.9.2007 16:48:25   
Anonimen
Depilacija je pa še ena tema, ki mene zdaj zadnji mesec prav mori. Prej sem šla redno h kozmetičarki in mi je ona vse popedenala tudi bikini. To sem delala do julija, v avgustu (rabim jo namreč na 3-4 tedne) pa sem se morala sama. Sem poskusila s trakovi, pa s strojčkom, pa s depilacijsko kremo. Sam moram rečt, da tko kot kozmetičarka naredi (sploh bikini) niti pod razno ni. Tko, da grem ta teden definitivno k njej. Mi ni bolj groznega filinga kot če bi šla v P z gozdom spodaj. Saj pod pazduho pa noge to še gre, sam bikini. Vam res povem, ni boljšega kot voskanje pri kozmetičarki. 

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11593
9.9.2007 16:52:15   
Taja339
Pa ni nevarno, sedaj med nosečnostjo?
Al pa sem samo jaz tako zeloooooo občutljiva tam doli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11594
9.9.2007 16:55:08   
Anonimen
Jaz se voskati tam doli ne bi upala. A nič ne boli? Verjamem, da kozmetičarka to naredi strokovno, ampak...

A depilacijsko kremo med nosečnostjo lahko uporabljamo?

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11595
9.9.2007 16:59:53   
lemavrica
To je še ena stvar, ki jo moram dones nares. Depilacija tam spodaj, že vidim da bom spet telovadla v kopalnici. Jest to kar s pomočjo ogledala naredim, se mi zdi hitreje kot če bi moža prosila.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11596
9.9.2007 17:02:21   
Anonimen
Ne, se navadiš, pa zaupam ji, ker res profesionalno naredi. Res pa je, da to zdaj počnem že vsaj 5 let in so se dlake tolk stanjšale in razredčle, da zdaj res ni več problem. Prvi poteg je malo boleč, pol pa gre. Moj prag bolečine je sicer zelo visok, tako da zato niti ne razmišljam o kakšni EA ali podobnem. Samo čim pa si enkrat vmes pobriješ dlake, se takoj okrepijo, tako da res probam redno samo voskat, kar večinoma tudi uspem. Tako da Srček poskusi z voskanjem, res se pozna. Gre počasi, samo se po določenem času pozna. Jaz bi si noge lahko komot depilirala samo 1x na 2 meseca. Postale so tako tanke in svetle, da laser pri meni ne bi bil v redu, ker enostavno ne bi imel učinka. Tvoje npr. bi bile pa prave kandidatke tudi za to, sam je pa drago.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11597
9.9.2007 17:04:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

To je še ena stvar, ki jo moram dones nares. Depilacija tam spodaj, že vidim da bom spet telovadla v kopalnici. Jest to kar s pomočjo ogledala naredim, se mi zdi hitreje kot če bi moža prosila.

A se tudi tam dol z želetko?
Saj jaz bi se tudi, ampak nič ne vidim (kljub ogledalu) in se bojim, da se urežem. Dosti lažje bi mi bilo, da se namažem z Veet-om, pustim par min in sperem. A mogoče katera ve, če lahko?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11598
9.9.2007 17:09:10   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Saj jaz bi se tudi, ampak nič ne vidim (kljub ogledalu) in se bojim, da se urežem. Dosti lažje bi mi bilo, da se namažem z Veet-om, pustim par min in sperem. A mogoče katera ve, če lahko?

tudi mene zanima to ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11599
9.9.2007 17:09:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Jaz sem se zdaj pred 14-dnevi. Pa sicer piše, da ni za uporabo spodaj, samo vsi proizvajalci so tako naštimani, da ful opozarjajo in napišejo veliko več, da jih pol ne moreš tožit, če je kaj narobe. Sam res se nočem z žiletko brit, zato sem se pol s kremo, ker s strojčkom zelo boli. Saj po kremi so tud take kot ščetine, sam je res lažje. Jaz mislim, da ne more škodit, če to narediš na redko, zdaj če bi to delal na 5 dni, bi pa mogoče res škodilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  462 463 [464] 465 466   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  462 463 [464] 465 466   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?