|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  461 462 [463] 464 465   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
9.9.2007 14:44:36   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: taja83

IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Zdej mi gre pa že dva dni samo spodaj ven. Se mala premakne jaz pa na wcuser posted image

Mogoče pa bo kaj v prihodnjih dneh, ker baje se malce sčistiš prej, pa nekje sem brala da izgubiš v dneh pred porodom tam od 900-1400 g. sam to bi verjetno tiste ko so že rodile bolj vedele. men gre itak še kar gor.user posted image

Jaz sem dele že 14 dni na isti kilažiuser posted image

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 11551
9.9.2007 14:46:50   
taja83
IZVIRNO SPOROČILO: srček

A z mano pa nebi govorilauser posted image

ja rade volje, sam mi sploh ne kaže da si tukaj, ne vem zakaj ker mi že včeraj ni pa si bla tle
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11552
9.9.2007 14:48:37   
taja83
Meni pa kile tko mal še gredo gor, ampak čist počasi. pa vsi me čudno pogledajo ko rečem, da mam ta mesec rok, ker bi očitno mogla bit kot štiridelna omarauser posted image

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 11553
9.9.2007 14:50:37   
taja83
sam mene pa res zanima kje je Dorotea, ker jo res že dolgo ni bilo. verjetno da res že stiska svojo štručko

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 11554
9.9.2007 14:51:46   
Anonimen
Pridna Ašunuser posted image .

Meni pa so kile v zadnjih tednih kar poletele gor, čeprav se je sedaj spet malo ustavilo in ves čas niha za tistih pol kile gor in dol. Mene bolj skrbi s kolikimi bom iz P prišla, glede na to, da mi je res čisto vse šlo v trebuh.

Drugače pa babice pravijo, da se teden pred porodom zgodil naslednje:
1. trebuh se povesi
2. telo se začne čistit samo in hodimo večkrat na wc na veliko potrebo (tudi driska)
3. začnemo kot obsedene čistit (gnezdenje) toliko da ne gremo kleti in podstrešja pospravljat
4. veeeliko spimo, ker si telo nabira energijo za porod in nespanje po njemu
5. četudi smo bile pred tem brezvoljne, vse nas je bolelo.....se tik pred porodom nabijemo z pozitivno energijo in bi še gore premikale....

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 11555
9.9.2007 14:52:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srček

A z mano pa nebi govorilauser posted image

ja rade volje, sam mi sploh ne kaže da si tukaj, ne vem zakaj ker mi že včeraj ni pa si bla tle
user posted image

jaz sem vedno gor, samo imam skrito identiteto, da se me ne vidi, ker skačem po RR kot zajček naokoliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 11556
9.9.2007 14:54:08   
Anonimen
Jaz pa Žabonko pogrešam, skoz čakam da bom dobila sms da je v Rimuuser posted image al pa že ziba....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11557
9.9.2007 14:56:51   
Taja339
Cuma,

kako ti je uspelo prilepiti slikico tukaj?
meni ne rata user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11558
9.9.2007 14:59:21   
Taja339

Zdej mi gre pa že dva dni samo spodaj ven. Se mala premakne jaz pa na wcuser posted image

Mogoče pa bo kaj v prihodnjih dneh, ker baje se malce sčistiš prej, pa nekje sem brala da izgubiš v dneh pred porodom tam od 900-1400 g. sam to bi verjetno tiste ko so že rodile bolj vedele. men gre itak še kar gor.user posted image

Jaz sem dele že 14 dni na isti kilažiuser posted image

Ja, jaz sem tudi na isti kilaži oz. sem šla cele 1 kg dol.
Juhu, če je to to ... user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 11559
9.9.2007 15:01:10   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Cuma,

Najprej si jo daš v album in potem narediš copy ... paste na odgovor in se sličica prilepi. user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11560
9.9.2007 15:01:52   
Anonimen

Cuma,

meni tudi nobene slikice ne rata nikoli prilepituser posted image . baje zato ker imam mozillo, pa mi nobena ne zna razložit kako to naredituser posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11561
9.9.2007 15:04:37   
cuma
Aja, vidiš, za mozillo pa res ne vem .... vem pa, da je postopek nekoliko drugačen user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11562
9.9.2007 15:10:37   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Cuma,

Najprej si jo daš v album in potem narediš copy ... paste na odgovor in se sličica prilepi. user posted image

že delam na tem ...

Hvalaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11563
9.9.2007 15:12:16   
Taja339
Pa porko dijo ...
Res je da sem bila letos 30, ampak siva dlačica v obrvi je pa že preveč !!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11564
9.9.2007 15:19:55   
Taja339
Evo, posteljica za našo Hano Brino ...

user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11565
9.9.2007 15:24:47   
Pikica pokica
Da vas samo na hitro pozdravim!
Danes sva prišli z Zojo domov in že 3 ure pridno spančka. Upam, da se bo to tudi nadaljevalo user posted image .
V bolnici se je poniči zbujala le 1x, da sva se podojili in že je spala dalje.

Porod je res bil neprimerljivo lažji od prvega. Že to, da nisem bila šivana, je ogromno. Zdaj se počutim, kot da sploh ne bi bila nikoli noseča in kot da ne bi pred 3 dnevi rodila.
Popoldne me je začelo nekaj špikati, včerer pa sem vam pisala, da  imam popadke na 3-7 min, ki pa niso bili preveč močni. Ker mi je začela odtekati tudi plodovnica, sva z dragim šla v p. Po CTG ju, ki je zaznal le blage popadke me je točno ob 24h pregledala še ginekologinja, ki je ugotovila, da sem 3 cm odprta. Poslala me je na klistir in v porodno, kamor sem prišla nekaj po 1 uri zjutraj. Kakšno uro so bili popadki še blagi in znosni, potem pa so začelo dobivati na moči. Babica me je pregledala in povedala, da kar napreduje in da ima občutek, da bom zelo kmalu rodila. Mislila sem, da me le tolaži, saj je pri prvemu bilo veliko huje, pa je do poroda trajala še cela večnost. No, z roko mi je malo zmehčala in raztegnila maternični vrat in rekla, da mi je s tem prihranila vsaj 2 uri. Posedela me je v sedeči položaj z nogami poturško in mi dala nekaj proti bolečinam v žilo. No, po eni uri se je rodila naša punčka. S tem, da je zares bolelo le zadnje pol ure.

Tako, upam, da se mi tudi ostale kmalu pridružite in ČESTITKE VSEM OSTALIM NOVOPEČENIM MAMICAM.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 11566
9.9.2007 15:32:06   
Taja339
Pikica pokica - BRAVO ZA TEBE, PUPICO IN ATIJA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz upam, da bo ta drugi porod lažji.
Zanima me, katera G te je imela pri porodu - namreč tudi jaz bom rodila v CE porodnišnici in da vidim, katera ti je prizanesla za 2 uri user posted image user posted image user posted image

Lepo se cartajte, pa lepo rastite in upam, da se vam hitrooooooo pridružim!

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 11567
9.9.2007 15:33:18   
nora
Ojla!!
Jaz sem glih končala s pucanjem in upam, da danes ne bo hotla user posted image ven, ker sem čist zmatranauser posted image zdaj pa še tašča in tast prideta na obiskuser posted image a jaz bi se rada stusirala in spančkala. Bom izdrzala, zvecer pa bom v komiuser posted image
Taja, lepo si naštimala posteljco. Jaz jo bom naslednji teden, ko bom 1 teden pred PDP, če to sploh kaj pomeniuser posted image
Zabonka se ni nič javila danes, a je že sla?user posted image
Jutri imava 2 obletnico poroke. Kolk bi bilo fajn, če se nama user posted image pridruži na najin praznikuser posted image oh sanje...user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11568
9.9.2007 15:34:47   
Anonimen
Pikica pokica in Zoja, dobrodošli domauser posted image . In hvala za porodno zgodbo.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11569
9.9.2007 15:37:47   
nora
Pikica pokica, dobrodošla nazajuser posted image čestitke še enkrat za princesko Zojouser posted image user posted image user posted image
Super, da si tako hitro rodilauser posted image a ni bilo časa za EA ali si se premislila?

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11570
9.9.2007 15:38:43   
ašun
Super porodna zgodba, jaz bi tudi takšnouser posted image user posted image user posted image

Bejbe a že kaj razmišljate o kontracepciji ppo porodu? Jaz sem brala o materničnem vložku Marena. Pozna katera?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11571
9.9.2007 15:41:47   
Taja339

Super porodna zgodba, jaz bi tudi takšnouser posted image user posted image user posted image

Bejbe a že kaj razmišljate o kontracepciji ppo porodu? Jaz sem brala o materničnem vložku Marena. Pozna katera?

Ne poznam ... a je fina zadeva?
Mene je strah vsega, kar se vstavlja v telo kot tujek, da mi telo tega ne bi sprejelo ...user posted image
Sem pa razmišljala o kontracepcijskih injekcijah ... držijo 3 mesece ... potem pa greš po novo k svojemu G.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 11572
9.9.2007 15:44:32   
Anonimen
Taja339, res lepa posteljicauser posted image .

Ašun, mislim da nam dejansko ne preostane nič drugega kot mirena oz. maternični vložek, ker dokler dojimo ne smemo jemati KT, kondomi pa so meni kot bi lizala sladoled čez šipo.
Drugače pa komaj čakam da bom lahko spet jemala KT, ker sem poraščena kot medved in so mi Diane 35 res pomagale.

Drugače pa je moj mož včeraj že drugič izjavil, da takoj ko bova spet lahko seksala, da naredi spet user posted image in da bo tokrat punčka......sem ga kar prestreljila s pogledom, naj kar pozabi. Najprej hočem shujšat še tistih 30 kg od prej, diplomirat, bajto končat pol se bova pa menla dalje. Pravi da sem prav luštna tako noseča......No, lepo od njega, samo ne hvala, brez mene.

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 11573
9.9.2007 15:45:26   
ašun
Samo pri teh inekcijah moraš počakati 1 menstruacijo. Ta vložek pa ti vstavijo 6 tednov po porodu in drži 5 let. Ven ga vzamejo kadarkoli in lahko že naslednji ciklus zanosiš.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11574
9.9.2007 16:02:28   
lemavrica
Pikica pokica hvala za porodno zgodbo. Tak porod si pa nejbrž vse želimo, pa tako babico tudi.

Midva sva pa ravnokar pojedla, čez kake pol ure se bom spravla na eno pucanje glede na to da grem jutri v P in ne bo več možnosti da še kaj popucam. Imam kar tremo in me je danes kar malo panika zagrabila ob misli na user posted image  in kako se nama bo spremenilo življenje.

O kontracepciji sem pa tud sama že razmišljala in se moram na prvem pregledu z G posvetovat kaj on predlaga.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 11575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  461 462 [463] 464 465   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  461 462 [463] 464 465   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?