|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  464 465 [466] 467 468   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
9.9.2007 18:59:09   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina

Nora: 70 Eur? No, za ta denar bi jaz drugo poiskala. Meni se zdi 35 Eur kar zmerno, pa se mi ne zdi, da manj plačam, ker tolk dolg tja hodim. Lažje pa se zmenim za termin, ko ima gužvo, pa podobne stvari. Zdaj to delajo kar v številnih salonih, če se ne motim. Ja na začetku ti je nerodno, potem pa nič več. Saj je bilo s pregledi pri ginekologu podobno. Zdaj dam noge narazen pa sploh ne pomislim, da bi blo kaj narobe user posted image . Če pa se spomnim prvih pregledov, takrat bi se pa najraje skrila.

Žabonka: stiskam pesti in ti pošiljam user posted image  za srečo. 

Ja, 70 eur, v Lj na TRubarjevi. Upam, da bom najdla eno novo pa dobro kozmetičarko, samo to bo po porodu.
Kaj pa je z Žabonko? a se kaj dogaja?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11626
9.9.2007 19:04:08   
Anonimen
ŽARNICA, srečno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 11627
9.9.2007 19:04:31   
Anonimen
Jaz tudi zdaj tega z Žabonko ne razumem, ker kolikor vem sem jaz edina iz RR da imam cifro da me obvesti, pa ni že cel dan ne duha ne sluha od nje....zdaj pa kr pesti držimo za njo pa ne vem na osnovi česauser posted image .

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 11628
9.9.2007 19:05:14   
lemavrica
ŽARNICA SREČNO IN ČIMLAŽJI IN ČIMHITREJŠI POROD. user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11629
9.9.2007 19:06:18   
Anonimen
Lapsus. Žarnica.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11630
9.9.2007 19:06:19   
lemavrica
Tanja Lina se je pomoje zatipkala, je mislila Žarnico  napisala je pa ŽAbonka.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 11631
9.9.2007 19:06:30   
Anonimen
Mogoče pa je v porodni sobi, pa ti ne more sporočiti. user posted image
Upajmo, da kmalu dobiš sms in nam posreduješ veselo novičko.

Kaj pa duskamb, se je danes kaj oglasila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11632
9.9.2007 19:11:33   
ašun
Mislim, da je skoz govora o Žarnici......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11633
9.9.2007 19:17:06   
taja83
IZVIRNO SPOROČILO: srček

O, Silkepil pa je moj stalni spremljevalec, imam tistega ki ima nastavek za puljenje, za hlajenje in ga daš v zmrovalnik prej (pa kar pomaga), nastavek za britje in nastavek za peeling. Samo kaj ko so posledica vsega tega vraščene dlake, sedaj med user posted image pa me to puljenje tako boli, da se že dva tedna zraven spravljam, pa še se nisem pobrila. Jaz imam tudi ves čas eno skrb v glavi in sicer to, da ko bom dobila popadke, da se moram obvezno še prej preden grem v P pobrit, ker če ne bom tam še cel čas razmišljala kako bulijo v mojo kosmato rituser posted image user posted image user posted image user posted image .

ja punce tud jst mam te probleme, sem bla pred nosečnostjo naročena na pregled za lasersko epilacijo, ampak sem izvedela, da sem noseča in tako je ta projekt padel v vodo. ampak sem še kar trdno odločena da grem. na živce mi gre še to, ker mam itak ful temne dlake in sem tud jst od prstov na nogi do glave poraščena. da o tam spodaj rajši ne govorim, ker mam ful vraščenih dlak in jao, tok sem jezna. zdaj še nekako zdržim ker se ne vidim.user posted image user posted image user posted image ampak tudi meni je glavna skrb to, da se pobrijem preden grem v P. upam, da bo uspelo. drugače za noge uporabljam epilator in se mi zdi, da mi med nosečnostjo po nogah ful manj rastejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11634
9.9.2007 19:24:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja83
in se mi zdi, da mi med nosečnostjo po nogah ful manj rastejo.

Meni tudi. user posted image
Mi pa zato po trebuhu toliko bolj. user posted image  user posted image

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 11635
9.9.2007 19:26:55   
Anonimen
Ja, kar nekaj ej....trebuh imam kosmat kot kak pubertetnik ki dobiva prve dlake po trbuhu. Pa vprašam G če to po nosečnosti spet zgine, pa pravi da verjetno ne. Kogaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11636
9.9.2007 19:29:04   
lemavrica
Srček baje da te dlake po trebuhu izginejo oz. kar odpadejo. Ne me sicer držat za besedo samo tko sem jaz prebrala.
Ker tudi sama upam da bodo šle stran, drugače ne vem kaj bom naredila ker to je pa res bljak.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11637
9.9.2007 19:30:12   
taja83
ja tudi trebuh da ne omenjam....

Žarnica vso srečo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11638
9.9.2007 19:33:12   
taja83
Lemavrica jst bi bila vesela, če bi po koncu nosečnosti kar vse dlake odpadle (razen las in obrvi) in jih sploh nikoli več ne bi bilo. Srček verjetno bi bilo tudi tebi to fino kajne? Prav zavidam, tistim ženskam, ki si jim sploh ni treba nog briti, ker nimajo nič dlakuser posted image  jst bi šla tudi drugače kar k kozmetičarki na voskanje sam kaj ko v našem koncu ni nič takega oz. bi me bilo kar sram in bi šla to rajši v Lj delat.

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 11639
9.9.2007 19:33:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Srček baje da te dlake po trebuhu izginejo oz. kar odpadejo. Ne me sicer držat za besedo samo tko sem jaz prebrala.

Jaz sem tudi to prebrala in upam, da drži. Saj bomo kmalu videle. user posted image  Čeprav, ko sem bila na morju me je bilo prav sram kazati ta kosmati trebušček; ko pa sem videla kakšno nosečnico, pa vse lepe gladke po trebuhu in ne duha ne sluha o kakšnih dlakah po trebuhu. No, mogoče bi morala bližje; ampak sem bila na trenutke prav skeptična, če je to normalno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11640
9.9.2007 19:33:34   
Anonimen
Jaz bi se najraje do vratu potopila v neko kislino da vse dlake za vso življenje skuri in da imam mir za vedno. Če bo kdaj srečala zlato ribico bi to bila ena od treh želj. Definitivno.
Še sreča da nimam teh težav po obrazu, tam pa res ni problema. Vsaj nekaj.

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 11641
9.9.2007 19:33:49   
Anonimen
Pozdravljene!

Še zmeraj v enem kosu in štejem +2.

ŽARNICA - VSO SREČO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav zavidam ji. Naš malček ne daje še nobenih signalov. Mogoče čaka na 11. september, pa bo izvedel "terorostični napad" in zdelal mamo.user posted image user posted image user posted image

Danes je moj sin imel tekmo, ko smo prišli domov - kuhanje kosila, pregledali smo zveske in knjige,... in je dneva konec .
Zdaj se grem tuširat in prat glavo, potem moram spravit otroke v posteljo in upam, da bo kaj pametnega na TV.

Več časa za čvek bom imela jutri, ko gredo moji v šolo in službo!

Mogoče pa še danes, če ne bo nič na TV in ne bom mogla zaspat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11642
9.9.2007 19:34:57   
NalLa
Žarnica srečno!!!

Punce jest sem zdejle zvedla, da sem naredila izpit. Sicer samo z 8, ker baje seminarska ni bila najboljša, je pa rekla, da lahko tudi kasneje popravljam oceno. No, men se zdi čist o.k. ocena in jo tud slučajno ne mislim popravljat. Se je prfoksa ful potrudla in mi je kar čez vikend vse pregledala user posted image user posted image user posted image .

Men pa dlake po nogah v nosečnosti ful bolj počas rastejo, kot so mi prej, pod pazduho pa ful hitreje. Vzpodi se pa itak ne vidm, predvidevam pa da sem kar ornk poraščena. Sicer mojga miškota kdaj pa kdaj nafarbam, da me pobrije, ampak mislim, da mu to ni največji užitek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11643
9.9.2007 19:36:09   
Anonimen
Aja, tudi jaz si moram obrit noge - bom uporabila VEET - peno. Tako se vsaj ne bom spremenila v akrobata.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11644
9.9.2007 19:36:46   
Anonimen
Duskamb, si mi bila sumljiva user posted image . Sedaj pa preberem, da si še vedno v enem kosu. Škoda. Se niti nič ne dogaja?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11645
9.9.2007 19:38:09   
Anonimen
NalLa, pridna da si naredila izpituser posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11646
9.9.2007 19:38:52   
Anonimen
NaILa, čestitke za uspešno opravljen izpit! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11647
9.9.2007 19:42:25   
lemavrica
NaLa čestitke za opravljen izpit
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11648
9.9.2007 19:43:52   
Anonimen
NaILa, zdaj pa greš lahko hitro rodit a? user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 11649
9.9.2007 19:45:57   
taja83
Čestitke za izpit!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 11650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  464 465 [466] 467 468   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  464 465 [466] 467 468   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?