|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
7.9.2007 12:18:04   
Skaana
Hvala za nasvete glede hrane - po moje bom pa itak pristala na ferrom leku, tako kot pri prvi user posted image . Drugače pa pojem ful tune, suhega sadja, kosmičev, le meso mi ne gre drugo kot piščanec in puran user posted image . Jaz še jem Milupine tabletke za nosečnice, vendar le eno na dan (izmenjajoče tabletko in kapsulo), pa očitno ni dovolj...

Naredla sem album z našim koškom, se opravičujem za kvaliteto slik, samo sem mela en fotkič za user posted image . Od včeraj imam pa novega user posted image . No, da vidimo, če mi bo ratal fotko prilepit:
user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
7.9.2007 12:22:26   
Raho
Lep košekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Posteljco pa imamo enakouser posted image , Skaana
Mi iammo samo zibelko, amapk je z mojim ne upava uporabljati zaradi mulčka - saj veste, kakšne neumnosti hodijo triletnikom po glavi.user posted image  Da je slučajno ne bi hotel preveč zagugati ali kaj podobnega. Je pa zibelka isti letnik kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
7.9.2007 12:37:27   
trdozimc
Hej čvekice! Zelo ste pridne.

Čestitke za uspešno opravljene preglede (manjše težavice tako spadajo poleg), Magi pa za avto (meni so super ti avtomobili, kjer malo višje sediš - ko se ga navadiš, ni boljšega za vozit, sploh na daljše ture) user posted image user posted image user posted image !

Jaz imam naslednji pregled z UZ komaj konec septembra, kar bo še trajalo. Ali je ta UZ v 7. mesecu res za plačat ali kaj?

Magi - kaj naj ti rečem glede ginekologa - SVAAAAAAŠTAAAAA!

Mojega bužija si niti pod razno ne bom slikala, ker bi ugotovila, da sem že veliko bolj ogromna, kot pa si delam utvare. user posted image  Bom raje kar ta kornet do konca zmazala.

Alice, se strinjam z večino - meni so ti koški tudi preveč ..., že tako sem bolj nagnjena k minimalizmu - žal. Pa roza me tudi nič preveč ne mika, čeprav ne vem, kaj bomo potem oblekli naši pupi, ko je zdaj skoraj vse za punčke pač roza???!!!user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
7.9.2007 12:55:15   
ajtak
Skaana, hvala za link user posted image  sem vse prebrala in ugotovila, da nismo upraviceni, ker do 31.8.2007 se nimava otrok user posted image , bomo pa drugo leto poizkusili user posted image .

Jaz sem ravno presesala celo hiso, tasca pomivauser posted image  sedaj sem pa mal utrujena... Se mal preletim ostale teme in grem pocivat.

En lep danuser posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
7.9.2007 12:59:03   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Drugače pa pojem ful tune, suhega sadja, kosmičev, le meso mi ne gre drugo kot piščanec in puran user posted image .

Sem brala v avgustovski mami, da se tuna med nosecnostjo odsvetuje, ker ma neko skodljivo kovino not ???
Sam si nisem zapomnila kako se tocno rece, zdele jo pa tud ne najdem (revije)...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
7.9.2007 13:27:49   
lana38
Težke kovine se v tunah kopičijo, kar pa ni zdravo. Špinača ima dosti železa, pa sok rdeče pese. Špinača še mi gre. Rdeče pese pa ne moram niti jesti, kaj šele da bi sok pila.
Ste pa napisale v par urah, toliko da sploh ne vem več točno, kaj vse sem prebrala.
Od andreje telefonsko številko imam, samo si je ne upam poklicati. Bom videla, če je katera kaj napisala na Upajmo skupaj. Tam imajo ene punce še več stikov z njo, kot jaz. Če se danes ne bo oglasila, bom pa jo zvečer morda res poklicala. Me je prav strah, da ni kaj narobe, ko je že toliko slabega doživela.
LP

lana38

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
7.9.2007 13:41:57   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL

SD - naslov mi pošlji. Si prejšnjič jokala, da me več niuser posted image  pa sem se še predčasno vrnila. Sam za dvojčke bo pa nekaj časa rtajalo. Sedaj sem delala samo po 1 , sedaj bom pa morala 2 enaki nareditiuser posted image

vse dobiš! pa hvala! jaz sem pa danes dobre volje, kar brez razloga! happy pač! pri nas pa razmišljamo o R kangoo!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
7.9.2007 14:05:44   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Rdeče pese pa ne moram niti jesti, kaj šele da bi sok pila.

Poizkusi pesin sok od Mercatorja iz linije zdravo zivljenje. Bos presenecena, sploh ni zanic!!! Ima zraven jaboljko in je prav sladek. Pa brez dodanega sladkorja!

Poslusaj me in poizkusi, se vedno ga loh stran zlijes ce ti ne bo vsec...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
7.9.2007 14:58:24   
Magi*
punce, pa sok rdeče pese poskusite z limono zmešat. je prav okusno. sicer pa sirup Elvital dobite v lekarni. narediti morate vsak dan samo požirek. okus ima pa po medu, ker je med notri. ni slabo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
7.9.2007 15:08:45   
t*e*j*k*a
Hojli čvekice!!!

Danes ste pa res kr pridne ble.

Jaz sem se glih najedla (zelje pa fižol pa ocvirki-njami) tko da sem zdej polna energije.
JA železa ima izredno veliko špinača, pa baje navadna solata ga tud ma kr dost. Tko da čimveč zelenjave uživajte!!!

Zdej pa res tud mene zanima kaj je z Andrejo, čimprej sporočite ko bo katera zvedla!!
Bušije mate fantastične vse po vrsti. Meni se zdi da je moj vsak dan večji, ko ga pa zmerim pa vedno isto kažeuser posted image . Včeraj sem probala če bi mogoče spravla skupi jakno da bi jo mela zdej ko je že tko mrzlo pa ni šans več. Sej gre skup sam ko so gumbi pa vse tko čudno stoji. Pol sem za foro še bundo probala pa je čist lepo šla skupi, sam čez 2 meseca tud ne bo več šans!!!

Lepo se mejte pa pridno jejte -tko kot jaz!!!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
7.9.2007 15:11:39   
loncica
Glede rdeče pese. Moja mami je naredila sirup iz domače rdeče pese in zraven dodala jagodni extrakt za aromo in je fantastičen. Jaz ga skoz pijem, ker je tolk dobrga okusa - pesa se sploh ne čuti.

Midva imava pa megane karavana, ki ga obožujem - ampak sem dons tud možu rekla, kolk bi jaz mela enoprostorca, da bi lažje ven vstalauser posted image .

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
7.9.2007 15:26:11   
t*e*j*k*a
Aja glede avta midva imama tudi megana karavana, pa kio sephio.

Sam ta drugiga ma moj sam za v službo, kr je že bol bogiuser posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
7.9.2007 16:24:25   
Mat3ja22
midva sva si pred mesecem in pol tudi kupla nov avto tudi Xsaro Picasso. sva ful zadovoljna. če si mojega pred nosečnostjo vprašal kateri avto bo kupil je vedno odgovoril enako Peugeot 307CC, sedaj ko pa je malček na poti se je takoj premisli in izbral family car. user posted image
to železo pa se mi zdi, da je kar problem pri dosti user posted image . tudi jaz mam probleme z njim in zato zdaj že 2 meseca pijem sirup Legofer, če pa mi ne bo pomagal do drugega pregleda (14.9) pa bom mogla dobivat neke injekcije, ker je moj hemoglobin 103, spodnja meja pa je 120 . nimam pa pojma katere injekcije.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
7.9.2007 16:40:24   
Raho
Evo, tako pa se je končal roparski pohod po trgovinah, ko sem zvedela, dapričakujemo deklicouser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Vem, druga vrsta je fantovska. Sam kaj, ko mi pa tisti rozani pliškoti sploh ne potegnejouser posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
7.9.2007 17:32:38   
Raho
Joj, punce, nisem se vam pohvalila - danes so bili rezultati poklicne mature - jaz namreč še vedno učim slovenščino pri odraslih in sta mi 2 naredili s 5 (ena je dobila 3 dodatne točke, druga 2), ena s 4 in 2 s 3. Ma mi je kar greben zrasel.user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
7.9.2007 17:43:47   
ajtak
user posted image , bravo za tvoje učence. In seveda zate, k si jih tak fajn naucila!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
7.9.2007 22:01:55   
Magi*
Mat3ja, Hemoglobin v nosečnosti komot pade pod 120. Med 120 in 140 je nekak normala, pod 120 je slabo, če nisi noseč. za nosečke pa je normalno do nekje 100. za injekcije je potemtakem še kar daleč.

jaz sem po prejšnjem porodu izgubila 2l krvi in mi je Hg padel na 76; 70 je pa meja za nek šok (sem pozabila kako točno se temu reče). skratka, niso mi dali krvi (transfuzije), niti injekcij, pač pa 400mg haemathopana dnevno in sem se zlizala. v 2. mesecih sem imela kri kot grof Drakulauser posted image

aja, špinača vsebuje polno železa, vendar je v taki obliki, da se zelo slabo resorbira. najbolj se resorbira v bistvu tisti iz rdečega meseka. pa dosti C vitamina je fino zraven uživat, ker to menda zveča resorbcijo železa.

lepo spančkajte!

lana38, a nisi nič izvedela o Andreji?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
8.9.2007 10:40:45   
lana38
Andreje še nisem klicala, ker sem včeraj zvečer šla na postajo Blaža čakat. Vlak je imel kat 40 minut zamude, tako da smo prišli domov šele okrog 21h. Potem pa je bilo vse polno informacij, kako je bilo. Pa saj veste, da ima otrok dosti za povedat, če te 5 dni ne vidi, čeprav se je vsak dan javil in povedal, kaj so delali. Potem je bilo pa že pozno.
Pa kot pravim, me je kar strah, da ni kaj narobe z andrejo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
8.9.2007 10:45:51   
lana38
Na Upajmo skupaj je monikap sporočila, da je andreja2000 OK, samo internet ji ne dela.user posted image user posted image  Sem prav vesela, ker me je že pošteno skrbelo.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
8.9.2007 14:14:54   
ajtak
user posted image , Andreja sam da si OK!!! Smo bile ze vse v skrbeh user posted image .

Kako ste kaj na to soboto??

Mi smo fajn!Nas  user posted image  veselo brca, jaz pa se tudi krasno pocutim, mi full pase da se je mal zjasnil user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
8.9.2007 15:27:41   
Skaana
Super. user posted image

Imam pa eno vprašanje za vas. Kaj boste ve kupile za v voziček, ker naši sončki bodo ravno v največjem mrazu najbolj ranljivi. Jaz imam še od Atene voziček Quinny comfort 3XL in ker je marčevka, nisem potrebovala nobenih dodatkov. Zdaj pa nekaj bom, kolebam med košaro
user posted image
in zimsko vrečo user posted image .
Zimska vreča vem, da je izredno uporabna, saj jo je imela ena kolegica, ki je rodila konec novembra. Za košaro pa ne vem...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
8.9.2007 15:45:49   
Magi*
samo, da je andreja v redu. saj sem vedela, da je ziher računalnikuser posted image

skaana, jaz imam košaro dreamy in vrečo. sem pa uporabljala samo košaro, ko je bila Zaki tako majhna, se jo da tako fino zadekat, da otroček komaj ven vidi user posted image  v vreči se pa kar izgubi. naslednjo zimo je pa vreča prav prišla.

jaz sem OK, malo zmatrana, ker že cel dan nekaj okoli skačem. tamala je pa naspidirana in tečka, ker popoldne ni hotla spat (oz se je nekaj matrala, pa ni in ni šlo). tako sva z atijem že čisto hinuser posted image  zvečer imam pa še nekaj za delat, ker mamo jutri eno predstavitev na konferenci, pa jasno še nismo utegnili pripravit predavanja user posted image

prejšnjo noč sem zelo dobro spala, sem se pa zbudila z glavobolom - najbrž sem preveč spala. narobe svet.

pa-pa, Magi*

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
8.9.2007 18:58:07   
lana38
Vas je sonček ven zvabil. Prav fajn je bilo danes.user posted image  Midva z Blažem sva tudi bila v parku popoldan.
Jutri pa bo tudi lepa nedelja.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
9.9.2007 8:50:39   
pikica*
Dobro jutro punce,

jaz pa uživam v jutranjem miru. Zoja gleda risanke, možek še spi, jaz pa sem si vzela malo časa za RR. Samo še kavica manjka. Ampak jo bom morala žal preskočit, ker mi pritisk tega ne dovoli. Bolniško imam podaljšano, obeta pa se mi vse do porodniškeuser posted image . No, bomo videli kako bo po dopustu. Upajmo, da bo šlo na boljše.

Danes pa z možekom praznujeva obletnico porokeuser posted image . Ničesar si sicer nisva kupila (no, vsaj dogovorila sva se tako - upam, da se je user posted image  držal dogovora), zvečer si bova pa vzela malo časa zase. Zdaj sva namreč oba imela rojstni dan in je idej za darila resnično zmanjkalouser posted image .

Kar se avtomobilov tiče. Midva imava trenutno Toyoto Avensis in bova še nekaj časa vztrajala pri njej. Prtljažnik je ogromen in upajmo, d abo zadoščal tudi po prihodu novega člana. Trenutno imam jaz na voljo še službenega Peugeota 207, ampak se bo ta luksuz najbrž kmalu končal in bomo spet pristali na naši stari Mazdici, ki trenutno počiva na parkirišču. Pa glavno, da je avtomobilov dovolj. Ker si ne predtavljam, da med porodniško ne bi bila mobilna.

Ja nič...grem se še malo relaksirat, potem pa me čaka pakiranje. Jutri namreč šibamo na morje. Bo pa tole pakiranje kar zamudno, ker moram več ali manj počivat, kar pa z delom nekako en gre skupaj. Ampak počasi bo šlo. Potem pa 10 dni uživanja. Ni važno kakšno bo vreme, samo da zamenjamo okolje in 10 dni uživamo skupajuser posted image .

Lepo se imejte!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
9.9.2007 9:22:11   
lana38
pikica*, lepo se imej na user posted image  in počivaj.

Mi imamo pa VW Golf in imamo samo en avto. Pa tudi finančno ne bi zmogli dveh. Zdaj pa sploh ne, ko sem jaz na bolniški in dobivam to mizerijo od plače. V porodniški bom pa kar peš mobilna, saj imam vse blizu. Imam to srečo, da sem res doma v takem delu mesta, da je vse blizu. Do centra je samo 10 minut, bolnica in zdravniki so čez cesto, trgovina je 5 minut oddaljena. Blaž gleda šolo čez okno, še čez cesto mu ni treba, ker je na isti strani. Park je tudi 5 minut od nas. kaj še hočem več? Če gremo kam na izlet ali potep, pa tako gremo skupaj.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?