|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  458 459 [460] 461 462   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
8.9.2007 20:41:30   
Taja339
Ok punce, dokler sem še v enem kosu - še pičim na eno kavico k kolegici.
Lepo klepetajte (do 475 je treba al kako?) in se beremo jutri!user posted image user posted image user posted image

NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOO 

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11476
8.9.2007 20:43:18   
123a
danes je res neko zatišje...vse ste že utrujeneuser posted image jaz pa nimam kaj počet drugega kot da sem na ringaraja,saj moj gleda tv(nogomet)in mi gre na živce,ker je dolgočasenuser posted image komi čakam da rodim in bom polno zaposlena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11477
8.9.2007 20:49:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Lepo klepetajte (do 475 je treba al kako?)

Najmanj. user posted image
Vsaj 476, da prehitimo julijke. user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11478
8.9.2007 20:51:04   
NalLa
Kako ste punce?

Ja tianna, dorotea naju je sigurno prehitela. Mene je dons spet ful šraufalo, zdej pa spet nič. Sem že prav neučakana.

Jest tud pijem čaj iz malinovih listov, ampak meni je ful dobr. Pijem ga pa brez sladkorja.

Po tv-ju pa spet nič ni

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 11479
8.9.2007 20:52:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

danes je res neko zatišje...vse ste že utrujeneuser posted image

Al pa vse veselo user posted image user posted image user posted image , da sprožijo porod. user posted image

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 11480
8.9.2007 20:53:17   
NalLa
Punce mam eno vprašanje, ki se ne tiče nosečnosti. Kje naj kupim lepo posteljnino za zakonsko pojstlo in da ni predraga. Sicer sem v rutarju vidla kar lepe, ampak mi je trenutno preveč, da bi dala zanjo 150 EUR

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 11481
8.9.2007 20:53:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Jest tud pijem čaj iz malinovih listov, ampak meni je ful dobr. Pijem ga pa brez sladkorja.

Jaz tudi. Brez sladkorja in limone in mi je kar piten. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11482
8.9.2007 20:55:54   
Anonimen
Za posteljnino ne vem... Zadnjo, ki sem kupila je bila tudi okrog 150€. Ne vem kje bi našla kaj cenejšega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11483
8.9.2007 20:57:18   
Anonimen
Jaz ga nebi po grlu spravla brez sladkorja, pa da me mlatiš zraven.

NalLa, jaz posteljnino vedno kupim poceni v neckermannu ali quelle, pa sem zadovoljna in vsekakor ne stane 150 evrov, pa veliko izbire imajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11484
8.9.2007 20:58:55   
123a
jaz sem si ga tud danes skuhala in je prav ok,sloh ni tak ogaben ko so nekatere pravile.upam samo da bo pomagaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11485
8.9.2007 21:01:06   
Anonimen
Srček, mene je tudi že večkrat zamikala ta kataloška posteljnina, saj so v Neckermannu in Quelle res lepe, pa še veliko izbire je res; ampak ne upam si naročiti. Bojim se, da se bom zauser posted image . Dobiš vedno kar naročiš? Si res zadovoljna? Kaj pa kvaliteta?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11486
8.9.2007 21:02:21   
NalLa
Ma sej najdem tud kaj cenejšega, ampak mi pa ni všeč. No, sej vem, da ne morem pričakovat neke hude kvalitete za malo denarja, ampak sva imela zdej tolk izdatkov, da mi je še to kar mal preveč. Bi pa rada kupla posteljnino zdej, ker morva nujno kupit nove rjuhe, ker mava novo pojstlo in glede na to, da je ena rjuha od 50 eur naprej, bi rada imela vsaj tako, ki bo pasala k pojstenini. No, zdej sem zakomplicirala, sej vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11487
8.9.2007 21:03:46   
Anonimen
Jaz si ga pa zdaj kuham. user posted image  Zdaj še vedno popijem 1,5 dcl na dan, s ponedeljkom pa začnem povečevati dozo. Tako kot Pikica Pokica - pol litre na dan. Pa poglejte kako hitro je rodila. user posted image  Ne vem, če je kaj v čaju, toda... Poskusiti ni greh. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11488
8.9.2007 21:03:59   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: srček

NalLa, jaz posteljnino vedno kupim poceni v neckermannu ali quelle, pa sem zadovoljna in vsekakor ne stane 150 evrov, pa veliko izbire imajo.

Srček si mi dala idejo, bom kar takoj pogledala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11489
8.9.2007 21:05:09   
Anonimen
NaILa, kaj pa trgovina Vele tekstil, al neki takega?? Včeraj sem šla mimo nje in sem videla kar nekaj lepih stvari. Cen pa nisem gledala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11490
8.9.2007 21:08:51   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

NaILa, kaj pa trgovina Vele tekstil, al neki takega?? Včeraj sem šla mimo nje in sem videla kar nekaj lepih stvari. Cen pa nisem gledala.

Sej tam sem tud že gledala, samo mi niso ble tolk všeč. Gledam pa glihkar na Neckermannovi strani in so mi kar všeč. Mogoče jo pa res kar tam naročim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11491
8.9.2007 21:14:42   
Anonimen
NaILa, kje na Neckermann-ovi strani najdeš posteljnino za zakonsko posteljo? Nič ne najdem... user posted image  

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11492
8.9.2007 21:23:48   
NalLa

NaILa, kje na Neckermann-ovi strani najdeš posteljnino za zakonsko posteljo? Nič ne najdem... user posted image  

Greš pod zavihek vse za dom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11493
8.9.2007 21:28:07   
Anonimen
Ja saj sem šla, ma ne najdem posteljnino za zakonsko posteljo. Vse so majhne mere. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11494
8.9.2007 21:31:11   
NalLa
Sej velikosti pa lahko naročiš različne. Tam, kjer pa ne piše, da je dvo posteljni komplet, pa pač naročiš dve posteljnini

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11495
8.9.2007 21:32:30   
Anonimen
Hvala. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11496
8.9.2007 21:37:24   
guppy
NaILa, Lesnina na Brdu ima že nekaj časa ultra razprodaje zaradi prenove. Ko sem bila tam pred recimo dvema mesecoma, so imeli ogromno posteljnine, na vse pa je bil 20% popust. Pokukaj, mogoče najdeš kaj zase?

Lepo bi bilo, če bi bilo vse skupaj oz. narazen. Mamice skupaj, nosečke skupaj. Moje mnenje.

Po drugi strani je pa potem kar težko spremljat dve temi redno. Jaz vas tako rada berem, konec koncev smo se družile skoraj 9 celih mesecev, zdaj pa počasi vse postajamo mamice. Res lepo!

user posted image  Mogoče bi lahko katera shranjevala linke do strani, ki jih tu napišemo o dojenju, krčkih itd., pa bi jih potem kopirale v tisto temo, ko bo odprta za mamice, da ostane "nasledstvo" tudi za vas. Kaj mislite ... in ... ali se katera, ki dejansko misli dočakat konec septembra user posted image  potem javi za tako nalogico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11497
8.9.2007 21:37:54   
NalLa
Sej sem se že naveličala gledat posteljnino. Moj dragi gleda košarko, men je pa dolgčas.
Srček naj še jest stavim, tvoj dan bo kar 12.9., takrat, ko imaš rok, če se ne motim. Prosim, da če zmagam, da mi takoj pošlješ paket popadkov za nagrado. Pa če lahko izbiram, bi take, ki so zelo učinkoviti in komaj čutni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11498
8.9.2007 21:39:53   
Anonimen
Jaz imam vso posteljnino iz neckermanna, tudi za Žana in sem zadovoljna. Vedno dobim kar naročim (če izdelka ni na zalogi takoj povejo in izberem kaj drugega) in imam nekatere kose posteljnine že nekaj let in še ni nič strgano ali razpadlo, pa vzamem ponavadi tisto najcenejše kaj je po možnosti še v kašni akciji. Pa zdi se mi da imajo tudi kar moderne vzorce, ne takšne kot so jih imele naše babice, pa za otroke se vedno najde kak medvedek Po, pa avti, princeske ipd.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11499
8.9.2007 21:41:19   
NalLa
Guppy hvala, bom pogledala.
Kar pa se Cerarja tiče, pa je že moja mami rekla, da nima nobenega odnosa do pacientk, saj jih je nadiral že ko je moja mami rodila in je komaj začenjal svojo kariero.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 11500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  458 459 [460] 461 462   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  458 459 [460] 461 462   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?