|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  457 458 [459] 460 461   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
8.9.2007 18:36:05   
Anonimen
Seveda, nagradni bon za 150 evrov dobi vsaka mamica, ki je rodila 15. v kateremkoli mesecu v tem letu, samo poslat jim mora kopijo rojstnega lista.

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11451
8.9.2007 18:37:17   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Čez sestre na A oddelku nimam niti najmanjše pripombe, me je pa presenetil primarij Cerar. Prosila sem za tablete proti bolečinam pa mi je rekel, da sem narkomanka. Jupi, odličen odnos do pacientke.

Ja, tale je pa res en kolerik in grobijan... Pa naj gre v penzijo...

Tanja Lina: predlog za seznam nosečk - a bi lahko tiste nosečke, ki so že rodile obarvala z drugo barvo in "poboldala"? Se mi zdi, da bi bilo malo bolj pregledno... A sem zelo zahtevna, a neuser posted image

Punce kaj pa pravite na komentar dr. Pirca iz Ce porodnišnice ... ko je eni nosečnici, ki so ji ful noge zatekale in mu je malo "pojamrala" da ima ful zatečene noge, zaradi tega komentiral:
"ja draga gospa, kje ste še pa vidli 100 kilsko prasico na tankih nogah?"
Moja kolegica je po porodu ležala z njo, je skoraj s postelje padla ... user posted image user posted image

Ok tale je pa res kruta. mene bi pobralo da mi kaj tacga reče oz. bi mu pomoje kr v glavo skočila.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11452
8.9.2007 19:03:05   
*tajda*
Jst bi ga pa tožla pa še na pop tv bi ga dalauser posted image  Vglavnem povedala bi mu svoje,da bi se zamislil kakšne izjave daje.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 11453
8.9.2007 19:09:15   
Anonimen

Punce kaj pa pravite na komentar dr. Pirca iz Ce porodnišnice ... ko je eni nosečnici, ki so ji ful noge zatekale in mu je malo "pojamrala" da ima ful zatečene noge, zaradi tega komentiral:
"ja draga gospa, kje ste še pa vidli 100 kilsko prasico na tankih nogah?"
Moja kolegica je po porodu ležala z njo, je skoraj s postelje padla ... user posted image user posted image

No, tale bi se pa ornk krvavo useknil... Najprej bi ga jaz mahnila, potem bi ga pa še moj dragi... Vpitje, ki se sliši iz porodnih sob, bi bilo pa naravnost šepetanje proti mojemu dretju na takega kretena. Potem bi šla pa še do njegovega šefa in od šefa šefa... Bedaki samozadostniuser posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11454
8.9.2007 19:14:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

tianna, jaz grem v Postojnouser posted image .

Vem vem, ampak je tako majhna možnost, da se srečava. Jaz imam PDP šele 23.9. No, če ti rodiš 15.9. in jaz malo pohitim, potem pa že možno. user posted image
Bom gledala katera si ti, bjonda to vem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11455
8.9.2007 19:25:17   
taja83
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

Čestitke vsem novopečenim mamicam pa vsem novim septemberkam ki so se nam pridružile pa seveda vsem ki ste na poti v porodnišnico ali pa že rojevate želim čimhitrejši porod.Jst sploh ne sledim več kdo je rodil,kdo je nov in kdo je že na potiuser posted image

Srček še zate:Sem se opogumila in stopila na vago in kaže plus 11 kil obsega pa je 131cm,je pa točno 37 teden.

Mene že vse tišči dol,strije sem dobila že po celem trebuhu in je prav groznouser posted image da ne govorim da moram vedno nosit vložek ker občasno puščamuser posted image

123a midve sva na istem ker sva zadnje na seznamu,se bova še načakaleuser posted image

jaz tudiuser posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 11456
8.9.2007 19:30:00   
Anonimen
Lemavrica, Žabonka kakšna je situacija? Se je kaj premaknilo??

Mene je prej tam dol (v lulici) zašpikalo!!!! user posted image  No, kar nekaj časa me je špikalo, ampak je držalo samo kakšno sekundo al dve. Sem bila prav vesela, da se mogoče kaj začenja. Zdaj pa je mir... O špikanju ne duha ne sluha.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11457
8.9.2007 19:34:34   
Anonimen
Žabonka: veš, da ni problem. Drugače bivše nosečke - zdaj mamice kar sproti zbrišem s prvega seznama. A misliš tisti seznam spodaj med mamicami? V bistvu bi lahko z drugo barvo, ker so že otroci boldani. Kaj misliš? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11458
8.9.2007 19:35:20   
*tajda*
taja kje boš pa ti rodila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11459
8.9.2007 19:38:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

nana27, meni tudi manjka mamica-čvek, o izpuščajčkih, krčkih, dojenju itd. Meni ni problem za računalnik, ker grem vsako pavzo malo pokukat na mail in RR, malčka res pridno spita.

Hja, saj po eni strani bi bilo res bolje, da se "ločimo", pa se vam kasneje pridružimo še me. Verjamem, da vam manjka mamica-čvek, a tu imamo samo popadke-čvek. user posted image  In potem se kakšen vaš post o npr. krčkih, ki je namenjen novi mamici kar izgubi med našimi debatami o popadkih itd. Malo pomešano se mi zdi vse skupaj. Ko bom jaz rodila, pa kdo bo tu našel vaše zlate nasvete o npr. dojenju?? Lepo bi bilo, če bi bilo vse skupaj oz. narazen. Mamice skupaj, nosečke skupaj. Moje mnenje.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11460
8.9.2007 19:40:40   
Anonimen
Guppy - KAKO LEPA OTROČKA - mi že komaj čakamo, da dobimo svojega, ampak naš še noče ven!!!

123a - DOBRODOŠLA MED NAMI!!user posted image

MALA - ČESTITKE za EVO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RIBICA23 - ČESTITKE za ENEJA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se javljam. Danes sem +1. Ampak se kar držim. Cel dan sem bila v pogonu - pa ga ne gane. Med drugim sem peljala hčero v Europark, ker je pela Saška Lendero, pa šoping, kosilo pri tašči....
Počutim pa se pravzaprav zelo dobro.

Mogoče bo počakal do Božiča?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11461
8.9.2007 19:41:20   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Mene je prej tam dol (v lulici) zašpikalo!!!! user posted image  No, kar nekaj časa me je špikalo, ampak je držalo samo kakšno sekundo al dve. Sem bila prav vesela, da se mogoče kaj začenja. Zdaj pa je mir... O špikanju ne duha ne sluha.

Pri meni nič novega.
Mene tud na momente spodaj zašpika pa pol ni nič iz tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11462
8.9.2007 19:45:00   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Pri meni nič novega.

tudi pri meni nič tapravega ...
no, trdenja trebuha ne bom omenjala, pa tega, da me je prej moj user posted image  tako razkuril, da me je kar trebuh začel boleti ... Danes ga nimam rada, jezna sem nanj in se ne bom "večerno družila z njim" user posted image user posted image
Mogoče je pa to rešitev - naši lubčki nas naj malo bolj jezijo in morda s tem vse pospešijo ????

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

Neposredna povezava do sporočila: 11463
8.9.2007 19:45:20   
123a
dajte mi nekaj svetovati!ali je res dobro,da pijem čaj iz malininih listov?ali ga ve pijete?

Neposredna povezava do sporočila: 11464
8.9.2007 19:47:15   
*tajda*
123a jst ga pijem,če bo pa pomagal pa nevem.Škodovati ne more.Vse bi naredila za lažji poroduser posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 11465
8.9.2007 19:49:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Pri meni nič novega.

Isto. Status quo. Jaz sem se že sprijaznila, da bom do naslednjega petka noseča - potem pa rodila z umetnimi popadki.
Tega nežnega špikanja jaz sploh ne registriram več... Dokler me ne useka, ne bo nič...

Tanja Lina: mislila sem, da bi v originalnem seznamu septemberk samo z drugo barvo ali pa odebeljeno označila septembrke, ki so že mamice... Lahko pa vse pustiš tako kot je... Saj v bistvu samo kompliciram - se vidi, da mi je doglčas...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11466
8.9.2007 19:50:13   
Anonimen

nick        tedni     pridobljeni kg     pridobljeni cm    obseg

Lemavrica          40t5d      +8kg                            (105cm)

Mateja82          40t2d       +15kg                          (107cm)

Žabonka             40t1d     +12kg          +38cm      (110cm)

Duskamb            40t1       +16kg                           (113cm)

Srček                39t3d       +14kg        +19cm       (137cm)

Taja339             39t         +7,5kg                        (113,5cm)

Cuma                 38t6d       +13kg                          (111cm)

dorotea            38t6d      +11kg         +31cm       (100cm)

Zoja27              38t4d       +15kg                         (102cm)

mony79          38t2d     +12-13kg     +30cm       (105cm)

tianna              37t6d        +16kg                            (101cm)

nalLa                37t6d       +12kg                           (106cm)

Aldina               37t5d      +13kg                             (119cm)

Lina31             37t3d       +11.5kg       +30cm       (104cm)

sevenka           37t2d         +8kg        +13cm          (98cm)

Andreja32        37t1d         +7kg                           (123cm

Tanja Lina       37t1d        +6kg                                (97cm)

tajda                37t          +11kg                             (131cm)

Taja83            36t6d        +13,5kg      +30cm        (104cm)

Dajmo punce z merami na planouser posted image . Saj ne morete trdit da se sedaj v zadnjem krogu nič ne rediteuser posted image . A vas je tehtnice in metra strah?user posted image user posted image user posted image

Pa brez prehitevanja po desni, lepo po vrsti, da bom tudi jaz kmalu na vrstiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11467
8.9.2007 19:51:16   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

dajte mi nekaj svetovati!ali je res dobro,da pijem čaj iz malininih listov?ali ga ve pijete?

jaz ga pijem že ena dva tedna.
pa sem bila v četrtek pri G na pregledu (noseča 38t 5d) in me je "razsvetlila" s tem, da imam zmehčan MV - vsaj to, pri taprvi sem bila "zabetonirana" do konca ... user posted image user posted image
no, mogoče se še odpirat začnem pravi čas!

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 11468
8.9.2007 19:51:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Tanja Lina: mislila sem, da bi v originalnem seznamu septemberk samo z drugo barvo ali pa odebeljeno označila septembrke, ki so že mamice... Lahko pa vse pustiš tako kot je... Saj v bistvu samo kompliciram - se vidi, da mi je doglčas...user posted image

Avgustovke 07 so tako imele, kajne? Je, lep seznamček je bil. user posted image
No, saj naš je tudi lep, da me ne bo katera narobe razumela. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11469
8.9.2007 19:52:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

Jaz ga tudi pijem. user posted image
Škodil nam ne bo. Upajmo, da nam bo olajšal porod.

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 11470
8.9.2007 19:52:54   
Anonimen

tudi pri meni nič tapravega ...
no, trdenja trebuha ne bom omenjala, pa tega, da me je prej moj user posted image  tako razkuril, da me je kar trebuh začel boleti ... Danes ga nimam rada, jezna sem nanj in se ne bom "večerno družila z njim" user posted image user posted image
Mogoče je pa to rešitev - naši lubčki nas naj malo bolj jezijo in morda s tem vse pospešijo ????

Jaz sem se danes že skoraj parkat polulala od smeha, mi je trebuh kar poskakoval, pa se ni NIČ zgodilo... Trebuh je samo otrdel, princeska je rito ven vrgla in to je bilo to....

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11471
8.9.2007 19:55:02   
lemavrica
Najin mali je tud tko živahen in mi rine rokce, nogce in ritko ven da me kar boli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11472
8.9.2007 20:07:58   
Anonimen
Ja, pri meni ima tudi Žan ves čas dela čez glavo, skoz nekaj tišči ven in bunje dela. Zgleda ima v meni še preveč dela, da še nima časa ven pritiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 11473
8.9.2007 20:12:07   
lemavrica
Če bi jaz gledala po premikanju moj še lep čas ne bi šel ven. Je tko živahen ratal da je joj. Še dobro da ima isti ritem spanja kot jaz da me ponoči ne brca in lepo spi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11474
8.9.2007 20:38:05   
Anonimen
Punce,
zatišje ta večer...

Doroteje še ni... Mogoče je že mamica! user posted image user posted image user posted image  Upam no. NaILa, no pa naju je prehitela. user posted image
A ima katera njen kontakt??

Neposredna povezava do sporočila: 11475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  457 458 [459] 460 461   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  457 458 [459] 460 461   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?