|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  456 457 [458] 459 460   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
8.9.2007 17:27:29   
nana 27
Tianna, na seznamu sem imela paketek in res nisva hotela vedet, kaj bo. Sem pa zelo vesela, da imamo parček. Glede na prvo ne ravno prijetno izkušnjo z LJ porodnišnico oz. z bivanjem na oddelku, sem mislila iti rodit v Postojno. Ker pa sem v prvo hitro rodila, do Postojne pa imam 45 minut zelo hitre vožnje, sem šla raje v LJ.Z nami v sobi je bila mamica, ki je rodila dvojčke v 32. tednu in je pač spala skupaj z nami, čez dan pa hodila k otročkom in si črpat mleko v drug oddelek. Kar ni mogla verjet, da so sestre in zdravniki po oddelkih tako različno vedejo do mamic. Med obroki smo kar šimfale čez te sestre, ker so bile tako neprijazne. Eni mamici se je otrok vso noč jokal, da je že cvilil revček pa je šla sestra do nje in jo nadirala. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11426
8.9.2007 17:34:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
Kar ni mogla verjet, da so sestre in zdravniki po oddelkih tako različno vedejo do mamic. Med obroki smo kar šimfale čez te sestre, ker so bile tako neprijazne. Eni mamici se je otrok vso noč jokal, da je že cvilil revček pa je šla sestra do nje in jo nadirala.

Ma gozno! Me prav zanima na kakšne sestre bom jaz naletela. Saj razumem, da so tudi one samo ljudje in da imajo prav tako kot me kakšen slab dan, ampak... Vse do ene mere, je res?

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 11427
8.9.2007 17:35:02   
*tajda*
nana ful lepo da maš parčekuser posted image
Ej jst bi nazaj sestro nadrla,to si sploh ne sme dovolit da nadira paciente.ama sem sestra in mi še na kraj pameti ni prišlo da bi nadirala folk.Tako se ne obnaša,mislim kaj se ene gredouser posted image Še več tožb bi moralo biti v zdravstvu.

Srček upam da prej rodim ker bom mela da 40 tedna 150 cm obsega če bo šlo tko naprej,strije se mi pa zdneva v dan večajouser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 11428
8.9.2007 17:36:48   
lemavrica
RIBICA ČESTITKE ZA ENEJA 
user posted image
Nana hvala za porodno zgodbo.

Žabonka ja jest že močno upam na odrešitev, ker tole se mi že resno vleče in se vsakič ko me kakšna prehiti sprašukem kdaj bom sama na vrsti in kje za user posted image  se je vse skupaj ustavilo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11429
8.9.2007 17:37:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

Srček upam da prej rodim ker bom mela da 40 tedna 150 cm obsega če bo šlo tko naprej,strije se mi pa zdneva v dan večajouser posted image

*tajda* mislim, da vse to upamo. user posted image

Ti boš rodila v Postojni?

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11430
8.9.2007 17:40:18   
*tajda*
tianna v kranju bom,ampak je babica rekla da lahko otročka ponoči odnesejo zato me je zanimlo kako je z dojenjm.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11431
8.9.2007 17:41:17   
Anonimen
A tako. Sem mislila, da boš tudi ti v Postojni. Pa kot kaže bom sama. Prav lepo bi bilo imeti kakšno user posted image  z rr v sobi.

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11432
8.9.2007 17:45:54   
*tajda*
Ja jst upam da bom s sodelavko skupaj ležala ki ima rok 1.10.2007,ampak bomo vidli.Bi bilo fino da imaš v porodnišnici katero poznano zraven sebe.user posted image
Punce nesmete si dovolit da se kdorkoli dere na vas v porodnišnici ker to je nedopustno.Ne zdravnik ne sestra nesmeta imeti takega odnosa.Treba je bit siten in nazaj povedat in se zavedat svojih pravic.Jst vem da bom user posted image  če bo kdo dvignil glas nad mano,pa še zdej ko sem tako občutljivauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11433
8.9.2007 17:45:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Žabonka ja jest že močno upam na odrešitev, ker tole se mi že resno vleče in se vsakič ko me kakšna prehiti sprašukem kdaj bom sama na vrsti in kje za user posted image  se je vse skupaj ustavilo.

Evo. Jaz tudi. Samo en "bjuti slip" udarim, pa se prec pojavi kakšna nova mamicauser posted image user posted image user posted image  
Ribica - čestitke.
Vsem mamicam pa hvala za porodne zgodbe. Če po pravici povem, meni je čisto veseeno koliko bo bolelo, samo user posted image  naj se enkrat začne...

Samo naj se proba kakšna sestra name zdirat - me bodo slišali do Kamčatke tako bom zjala... Kaj pa misli user posted image  babji da je... Ravno prav sem tečna, hormonsko motena in čustveno neuravnovešena, da mi je ravno do Kosova in me moje mainre prav malo brigajo...

Srček: nagrada za pravilno stavo - paket pravih popadkov (lažnih imam za izvoz). Pošljemo na dom, lahko tudi po mejluuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11434
8.9.2007 17:51:25   
*tajda*
Tako se govori žabonkauser posted image

A kera pije tist čaj iz malin,men je prav nagravžen,se že par dni trudim pa nevem če bom še nadaljevala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11435
8.9.2007 17:51:44   
lemavrica
Men je tud že vseeno kolk boli, sam da bi se začelo, ker tko vsaj vem da bo slejkoprej pol zunaj.
Za sestre je pa tud pri meni bolje da se ne derejo ali kako drugač grdo obnašajo do mene, ker bom pomoje vso svojo nesramnost in trenutno hormonsko neravnovesje uporabla da jo zabijem nazaj.
Sploh mi ne gre v glavo, kako user posted image  si te babe ki so take lahko to dovolijo. Pa tud če ima slab dan se nima kaj zdirat na paciente. Sej tud če kje delaš s strankami se od tebe pričakuje da si 110% prijazen in da svoje probleme in frustracije pustiš pred vrati pisarne. Med.sestre in ostalo bolniško osebje bi moglo bit pa še tolk bolj prijazno glede na to da delajo z občutljivimi "strankami".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11436
8.9.2007 17:56:30   
Anonimen

Tako se govori žabonkauser posted image

A kera pije tist čaj iz malin,men je prav nagravžen,se že par dni trudim pa nevem če bom še nadaljevala.user posted image

kar sladkaj pošteno, jaz tako naredim pa sploh več ni panikeuser posted image

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11437
8.9.2007 18:04:09   
*tajda*
Bom poskusila s sladkanjem,hvala za nasvet.user posted image
Me pa zanima če ima katera bolj kontakt z _malo_ mislim da sem nekje zasledila da je rodila z ultivo,mene pa tko zanima kako ji je pomaglauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11438
8.9.2007 18:06:40   
Regina
Ojla! Jst mam 12.10.rok pa upam da bom kej prej rodila.Prvič sem bla 12 dni prehitra pa mi je blo kr všeč(ker te mal preseneti)Prvič sm rodila v Trboveljski P .Sem bla ful zadovoljna s sestrami in dohtarji.

Lucija in Maja pa mami in ati

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11439
8.9.2007 18:15:08   
Taja339
Hej Srček posodabljam podatke o merah:
nosečnost: 39t
pridobitev v kg: +7,5 kg (hahaha, zopet 0,5 kg lažja)
pridobitev v cm: 113,5 cm

evo to je to!

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11440
8.9.2007 18:24:43   
guppy
ribica, iskrene čestitke ob rojstvu malega sinčka ribončka!!

srček, 15. bo najboljši, da pobereš še nagrado od Quelle user posted image

GSM: jaz imam številke od misske, nore, Tanje Line in cukrčka (in obratno). Cukrček in misska sta opravili svoje delo, zdaj čakam še na Tanjo in Noro.

nana27, meni tudi manjka mamica-čvek, o izpuščajčkih, krčkih, dojenju itd. Meni ni problem za računalnik, ker grem vsako pavzo malo pokukat na mail in RR, malčka res pridno spita. Hvala, da si nam zaupala svojo zgodbo!!

*tajda*
Punce nesmete si dovolit da se kdorkoli dere na vas v porodnišnici ker to je nedopustno.Ne zdravnik ne sestra nesmeta imeti takega odnosa.

Čez sestre na A oddelku nimam niti najmanjše pripombe, me je pa presenetil primarij Cerar. Prosila sem za tablete proti bolečinam pa mi je rekel, da sem narkomanka. Jupi, odličen odnos do pacientke.

Kje pa je naša Tatty?

(odgovor članu ribica23)
Neposredna povezava do sporočila: 11441
8.9.2007 18:25:09   
Taja339
Srček: nagrada za pravilno stavo - paket pravih popadkov (lažnih imam za izvoz). Pošljemo na dom, lahko tudi po mejlu

Glede na to, da kje nagrada prava tudi jaz sodelujem - stavim na 11.9.2007 - A BO OK? user posted image user posted image user posted image
PA ŠE PRED MOJIM ROKOM BO, tako, da če zmagam - grem kar v Riiiiiiiiiiiiiiim!

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11442
8.9.2007 18:25:43   
Anonimen

Bom poskusila s sladkanjem,hvala za nasvet.user posted image
Me pa zanima če ima katera bolj kontakt z _malo_ mislim da sem nekje zasledila da je rodila z ultivo,mene pa tko zanima kako ji je pomaglauser posted image

jaz sem v stiku z njo, samo jo res nebi že prvi dan morila z vprašanji. Saj bo kmalu nazaj, pa jo bom malo izprašala, pa ziher se bo tukaj javila in ti bo povedala.

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11443
8.9.2007 18:27:02   
Taja339
Hej punce - kje pa je danes duškamb? ali pa sem kaj zamudila?

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11444
8.9.2007 18:27:09   
lemavrica
Stavim kar na 15.9., pa še tko kot je Guppy rekla, boš še vsaj 150€ od Quelle pokasirala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11445
8.9.2007 18:29:12   
Anonimen
Sem vse stave zabeležilauser posted image user posted image user posted image

tianna, jaz grem v Postojnouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 11446
8.9.2007 18:31:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Čez sestre na A oddelku nimam niti najmanjše pripombe, me je pa presenetil primarij Cerar. Prosila sem za tablete proti bolečinam pa mi je rekel, da sem narkomanka. Jupi, odličen odnos do pacientke.

Ja, tale je pa res en kolerik in grobijan... Pa naj gre v penzijo...

Tanja Lina: predlog za seznam nosečk - a bi lahko tiste nosečke, ki so že rodile obarvala z drugo barvo in "poboldala"? Se mi zdi, da bi bilo malo bolj pregledno... A sem zelo zahtevna, a neuser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11447
8.9.2007 18:32:30   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Stavim kar na 15.9., pa še tko kot je Guppy rekla, boš še vsaj 150€ od Quelle pokasirala.

a je bila ta nagradna igra tudi 15.8.???
Ker moja kolegica je ciljala na ta datum ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11448
8.9.2007 18:34:33   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Ja, tale je pa res en kolerik in grobijan... Pa naj gre v penzijo...

Tanja Lina: predlog za seznam nosečk - a bi lahko tiste nosečke, ki so že rodile obarvala z drugo barvo in "poboldala"? Se mi zdi, da bi bilo malo bolj pregledno... A sem zelo zahtevna, a neuser posted image

Punce kaj pa pravite na komentar dr. Pirca iz Ce porodnišnice ... ko je eni nosečnici, ki so ji ful noge zatekale in mu je malo "pojamrala" da ima ful zatečene noge, zaradi tega komentiral:
"ja draga gospa, kje ste še pa vidli 100 kilsko prasico na tankih nogah?"
Moja kolegica je po porodu ležala z njo, je skoraj s postelje padla ... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11449
8.9.2007 18:34:51   
lemavrica

Joj pa to ne moreš verjet. Pa kakšen folk to dela v našem zdravstvu.

Guppy tvoja dva user posted image  sta pa taka cukerčka da bi jest kar cel dan gledala.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 11450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  456 457 [458] 459 460   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  456 457 [458] 459 460   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?