|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
7.9.2007 14:40:47   
Tanayya29
oj manca...
jaz sem iz medvod,tako da sploh ni problem...;)
meni tudi,tistega,ki boš vzela zase in za scubadiver...
tudi jaz ti lahko nakažem na TRR prek bankanet,ali pa ti dam ob prevzemu...;)

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
7.9.2007 14:53:40   
manca
scubadiver, ti kar v miru pojdi na morje. ko se pa vrneš se pa lahko dobiva pa ti prinesem...denar boš pa že potem dalauser posted image

nayya28, ko se bova dobili mi boš pa dala denar, prej ti ni potrebno nakazovati.

lp, manca

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
7.9.2007 15:01:25   
Tanayya29
super!
res hvala ti...
ti bom v z.s. poslala mojo telefonsko številko,da se potem drug teden(če boš imela čas)dobiva.

lp.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
7.9.2007 15:04:57   
manca
upam da jih bodo imeli dovolj na zalogi, drugač bom pa mal tečna tm ratala user posted image

nayya28, sej lahko jaz drug teden en dan pridem iz Kranja v Medvode, saj moram tko v Lj, pa je vseeno ali grem čez Medvode ali pa čez Vodice. Pa se lahko dobiva v lokalu 4 črne mačke al kako se mu že reče (so me tja peljali ko so me na poroki ugrabili-hihihi).

Neposredna povezava do sporočila: 3779
7.9.2007 15:17:42   
Tanayya29
okej zmenjen!!!
se slišiva..sm ti poslala na z.s. mojo št.

lp.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
7.9.2007 15:25:14   
scubadiver
Manca ful si zlata user posted image !!! Upam da jih bodo imeli dovolj. Pa mi potem samo javi na ZS če si dobila in se javim ko pridem z morja nazaj. Hvala pa že vnaprej user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 3781
7.9.2007 19:37:43   
potepinka
Dober večer!

No tak čas sem pa pred 11 leti kar trpela ,namreč hči ima rojstni dan,danes sem pa ful vesela,cel dan že podoživljam kako je bilo.

zirafa vse naj najuser posted image user posted image

Ja danes sem imela pregled pri G mi je delala UZ,čeprav samo na hitro, naš mali prehiteva kar za 2 tedna,tolk je velik zdaj pa se bojijo da ni to zaradi sladkorne.Mi je rekla da naj bom po 20.10 kar pripravljena.No bomo videli kako in kaj tak da bom zdaj vedno imela UZ.
Zredila sem se +2kg,vsega skupaj +6kg.

Dobila tudi tabletke za železo,zgleda da jih bom morala jesti do konca.

nemrak-jaz imam tudi konec meseca RD.Ja staramo se

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 3782
7.9.2007 19:42:40   
murencek
Živjo!
ŽIRAFA76, čestitke za roj.dan user posted image .
MAMUŠKA, sem zelo vesela, da je zaenkrat vse v redu. Držim pesti za naprej!
Drugače pa pri meni ni nič novega. Ja, včeraj bi skoraj bruhala. sem zvečer pojedla normalno porcijo, pa me je tako napelo. Zdej vidim, da je stanje res že tako, da je treba jesti večkrat po malem!
blazinice za dojenje - ja, vsi hvalijop zdej Multi-Mam. Imajo bioaktivni gel že v sebi. Tako da si v prvih 2 dneh pocajtan (no, dojke se uredijo menda in niso več tako ranjene...). No, pri nas so jih priporočili v MŠ, pa še kolegica je bila zelo zadovoljna!
Fino bodte in LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3783
7.9.2007 19:44:46   
Dajica
Ojla!

Zgleda, da ste kr nekam poniknile, ze kar par ur je, kar je nazadnje kaksna kaj napisala.

Jaz sem pa ravno iz sprehoda z nasim kuzkom. Je bolj male sorte, zato je lahko obvladljiv. Cel dan je bil bolj tak mrzel, pa oblacen, ravno prej pa je malo posijalo sonce, ko sva bila zunaj. Mi je pasala tale sprehod.
Pa pocasi se dogaja tukaj v nasem stanovanju, pocasi pocasi bomo dobili dnevno sobo, ki pa jo bo treba seveda se urediti, ampak da bo vsaj prostor urejen.

Nasa user posted image je pa danes bolj mirna, zgleda da je utrujena, tako kot njena bodoca mamica.user posted image Grem se nakaj pojest, da ne bom potem ob poznih urah spet jedla.

Joj, se spomnim, vcasih sem zivela za vikende, pa da sem sla ven zurat, zdaj mi je pa cisto vseeno ali je petek ali ponedeljek ali sobota...user posted image Kako se clovek spremeni, a. Sem mislila, da bom jaz vedno zurala pa norela, no, pa zgleda da sem se koncno umirila pa ustalila. Ze skrajni cas!

Lep petkov vecer zelim!

Neposredna povezava do sporočila: 3784
7.9.2007 19:48:29   
gruška
ŽIRAFA, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMUŠKA, sem bila prav presenečena, ko mi je dr.Geršak včeraj zjutraj rekla, da že vse ve, da so ji že sporočili....... Očitno je res na tekočem, kaj se z njenimi pacientkami dogaja........ Zlata je ... user posted image

Jaz sem danes uredila vse na socialni in v službi glede porodniške, tko da imam zdaj mir ..... zdaj sem do 9.10., ko nastopim porodniško na dopustu. Naslednji teden bom začela pripravljati za našo dojenčico......

Zdaj grem pa za spremembo bolj zgodaj v posteljo...... otroka bosta tko zaspala, jaz bom pa mal TV počekirala....... mož ima ene obveznosti, pa smo sami doma......

Nočko!!!!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
7.9.2007 20:28:40   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Ojla mamice...

Mene pa zanima, če katera ve, kdaj se dela prvi CTG? v katerem tednu???user posted image

hvala

Jaz ga imam pri naslednjem pregledu, ko bom noseča 34t4/7. Do sedaj pa mi ga še niso delali. Tudi v prvi nosečnosti mi ga je delala na pregledih od 35t3/7.

VSE NAJBOLJŠE ZIRAFA76. UPAM, DA SI LEPO PRAZNOVALA!

mamuška - močno stiskam pesti zate in za malega že danes, v torek bomo pa tako vse s teboj!!!

No pa da vam še jaz opišem moj dan... cel dan smo laufali po trgovinah, tako da se je Iris na koncu že strgalo v avtu, pa še policaji so naju obrali za kar lep kupček evrov. Še vedno izbiram opremo za dnevno, pa mi ni nič kaj padlo v oko. Pa nisem se mogla upret in sem za pikico kupila 3 majčke ter dvojne hlačke in cel kup jesenskih stvari za Iris. No sam jst sem spet ven izvisela, mi ni bilo nič pravuser posted image  Niti ena trenerka ne. GROZA!!!

Rabim pa en nasvet... Je katera izmed vas na začetku nosečnosti krvavela, tko v 11., 12. tednu??? Prijateljici je končno ratal, zdej pa se ji je pojavila krvavitev in če čist po pravici povem se ful bojim za njo!

Lep večer še naprej...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
7.9.2007 21:25:57   
Špelka
Dajica - meni se je pa danes takooo zažuralo...... user posted image  Prou z veseljem bi šla nekam, spila nekaj pivc in se po domače povedano odklopila.... Mogoč zato, k se me ob obilici težav sploh ne vem, kje glava drži - ful dela, pa še obeti za selitev tik rped zdajci.... Ne vem, kako naj se na bolj zdrav način sprostim, ker se mi zdi, da je prou too much.... Ma, dobro da je večer, da grem kmalu spat, jutri pa upam, da bo boljše. user posted image  

Ojla, Ilije - kako pa tvoja prijateljica krvavi? Namreč - sem tud jaz v 10. tednu, samo pr men je blo tko na hitr živo rdeča sveža kri, pol pa še 3 dni izcedka in konec. No, pa še čez en teden, ap čez dva čisto malo rjavega izcedka. Naj bi šlo za počeno žilico, pa tudi malo za pomanjaknje hormonov. Konec 12. tedna pa - kot bi odrezal  KONEC! user posted image

No, še naprej držim pesti za Tantro, Žirafo in Mamuško ter njihove user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Da bi šlo le tako, kot si želite.....

Se beremo - nočko!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
7.9.2007 21:49:56   
Ilije
hvala špelka za tvoj odgovor. Me je ful pomiril. Pri njej je bil samo včeraj en flek v velikosti oreha... Sam kr sama nisem imela prav nobenih izkušenj s tem, pa še najina G je na dopustu, sem bila skupaj z njo že čist panična. Torej je še vedno upanje oziroma kar velika verjetnost, da res ni nič resnega. Držim pesti...

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
7.9.2007 21:53:21   
Ilije
špelka... sem pozabila vprašat. Si po krvavitvi jemala dabroston ali kaj podobnega? In če si, koliko in kolikokrat dnevno?

Hvala še enkrat.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
7.9.2007 22:49:47   
mamuška
user posted image user posted image user posted image Žirafa, vse najboljše, pa dve ZDRAVI dečvi za darilo!!

Nisem vsega še prebrala, sem danes še "pridna" in ne kolovratim kaj preveč okoli.

Ilije, jaz sem po krvavitvi jemala dabrston do 20. tedna v prejšnji, v tej nosečnosti pa že preventivno. Prejšnjič 3 x dnevno, tokrat za preventivo le 2 x. Po vsaki krvavitvi je dobro preveriti stanje plodu, če ne gre drugače, pa na urgenci.

Ja, Gruška, tale naveza Geršak-Premru očitno res maksimalno deluje. Če bom v torek kolikor toliko pri sebi, bom šla popoldan do Geršak, da ji vsaj živjo rečem.

Eo, sam tolk, da veste, da sem pri življenju in še v enem kosu. Mirno noč vsem!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
8.9.2007 8:06:28   
Špelka
Oj, Ilije, ja, jedla sem Dabroston prej in tudi potem - po 3 tablete dnevno do 15. tedna. Pa obvezni pretežni počitek od 13. tedan! To baje najbolj pomaga. user posted image  In tudi jaz sem ugotovila, da če pretežno preležim dan, da me nič ne krči, boli, itd. Saj je samo nekaj tednov, potem pa lahko gre na stare tire...

Še vedno pa bi blo doobro, če bi se šla pokazat h G - da nardi UZ in potrdi, da je še vse okej notri....

Srečno tvoji prijateljici!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
8.9.2007 10:38:08   
naraščaj
Dober dan še od mene in eno user posted image za vse, ki je še niste spile.

Jaz sem bla včeraj v Gracu.  Nabavla kar nekaj stvari, vendar ne toliko kot bi pričakovala, ker ni nevem kaka bistvena razlika v cenah. No, Nivein nahrbtnik so v toysu imeli (nov model, starga nisem našla). Splačal se je kupit pamperske, in vlažilne robčke, pa dude, pa prvi komplet flašk od Aventa, in druge drobne propomočke.  Pa za nečakinjo sem nabalvla darilo, saj danes praznuje 3 rd. No igrač pa majo ful velik, kr ne morš zbrat. Za obleč sem kupla nekaj v H&M, vendar so vse iste cena kot pri nas. Sem pa zapravljala v Ikei - nekaj za stanovanje (police,...) Pol pa smo hotl it še v Kika, pa je zaprt že ob 18, nato pa v Lutz, pa smo mal zgrešli, zato nisem tam nič gledala.  Mojga žicam, da bi drugo soboto spet šla, ker vinjeta še velja. Bomo vidli.

Moj user posted image  je šel na trgatev k moji sestri (majo kr velik vinograd), popoldne pa k drugi sestri na praznovanje njene hčere. 
Jaz pa mal bluzim, tam me že cel teden gleda kup cot, pa me ne prepričajo, da jih grem speglad. Mogoč jim zdele rata.

No se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
8.9.2007 11:34:43   
DEBELUŠKA30
Samo en dan me ni tukaj gor, pa takoj nekaj zamudimuser posted image user posted image !
MANCA, upam, da boš prinesla en ruzak NIVEA viška, ker sem ga tud zamirkala na internetni strani Toysa, in je za pol cenejši kot pri nas!!! Sam moj noče da greva v Avstrijo, ker itak imava že vseuser posted image user posted image user posted image , AH TE MOŠKI!!!
Mi imamo danes piknik in bo spet kila več?!

Neposredna povezava do sporočila: 3793
8.9.2007 11:35:54   
scubadiver
Punce pazite nase, čuvajte sebe in svoje otročičke, jest se za en teden poslavljam in grem na morčka. Krk, prihajamo user posted image  

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
8.9.2007 11:47:23   
Tanayya29
scubadiver fino se mej...spočij se in pazite nase....

ko prideš nazaj te pa čaka ruzaček..

pa pa....

Neposredna povezava do sporočila: 3795
8.9.2007 14:12:24   
ajtak
Hej, hej user posted image
Naš user posted image  je priden, ze cel dan mamico brca direkt v mehur, se mi zdi da sem ze prlimana na skoljko user posted image .
Drugace pa sem sla s tasco dop. po hrano in sva se usput ustavle v trgovini gumbek in sem spet dobila full poceni blago za posteljnino- samo 5,35 Eur, zasila mi bo pa tasca user posted image .
Je tak cortkan, z medvedki, uniseks eni medvedi majo kiklce, eni pa hlace. Pa v dveh barvah je, oranzen in moder, jaz sem vzela modrega.

Tako, da ce katera rabi blago za posteljnino se full splaca!

No, lep dan! Js grem v Škofjo vas k mamo gasilsko tekmovanje... Se grem mal razkazovat user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 3796
8.9.2007 17:07:43   
scubadiver
sem se veselila prehitro. Zaradi dela je moj user posted image  prestavil odhod na morje na jutri zjutraj. Tako da boste imele šele od jutri najprej mir pred mano. Ah ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3797
8.9.2007 17:41:10   
zirafa76
Pozdrav od nas....user posted image user posted image
Hvala vsem za cestitkeuser posted image user posted image user posted image

Smo bolj mirno praznovali, moj je naredil vecerjo, pa malo vincka, danes pa tortica,taka mala....user posted image V glavnem super...

Ponoci so se zacel manjsi krci, danes pocivam, ampak se mi je poglobilo otrdevanje in manjsi krci..Sicer bom pocasi videla kaj in kako, imam tudi pregled v sredo, ce bom do takrat vredu..
Maleuser posted image user posted image  razgrajajo, kar je dobro, ampak cutim, da nimajo kaj vec prostora in da se blizamo....Jaz si dam teden ali dva najvec.....user posted image

Tako da se pazim in upam, da se malo zdrzimo..V pon.bo 32 teden in upam, da bom do takrat se doma..
Sicer pa roko na srce, tako tezko se premikan in diham, da si ze zelim, da je vsega konecuser posted image user posted image

Punce user posted image user posted image  uzivajte, tukaj nam ze kurijo, kar je hvalabogu fajn, uzivajte ter pazite nase....

MAMUSKA...PREDVSEM TI...user posted image user posted image user posted image PAZI NASE IN SVOJEGA....Mislim, da bova midve prve..konc....user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 3798
8.9.2007 19:32:46   
murencek
Živjo!
Vsem nam user posted image  in tistim, ki se imate že bolj burno, želim najboljše!!! Da bi nosečnost dobro minila.
Ja, jst sm bila pa dons v kitajski na Duplici. Tam vedno naročim sladko-kislo ribo, k že tko ribe bolj malo jem. Mi je pa zelo pasalo. Drugače sem bila pa dons zelo naspidirana. Zjutri bi kr tekla, če bi lohk user posted image .
Ilije, tudi jst sem šla po 2ss v porodnišnico k G v 6t na predčasni pregled. Sicer nisem nič krvavela, ampak preventivno (me je G vzel v porodnišnici). No, videla se je vrečka, ampak preventivno mi je tudi predpisal Dabrostan (1x/dan).
Zdej ne vem, al je to kej pomagalo, da sedaj komaj čakam mojega sončka ali ne.
Me pa zanima, če bom mogla Dabrostan jesti tudi v prihodnji nosečnosti user posted image ?
A ima katera izkušnje s tem user posted image ? Ali je res, da je vsaka nosečnost drugačna (npr. pri eni preležiš, pri drugi ne)user posted image ?
Fino bodte in pa pa!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
8.9.2007 19:36:32   
jooly
Živjo punce.

Po dooolgem času se spet oglašam. Smo se selili, pa si lohk mislte, kok dela je blo. Ampak zdej sem iz ta hudga ven in se spet lahko mal posvetim RR-jevkam user posted image . Berem, da imate že večina kar velik stvari nabavljenih, jaz nimam še niti eneuser posted image . Ne vem, ampak se mi zdi še prehmal. Sicer je res, da sem imela pri Stašu že v 5. mescu vse readyuser posted image , se vidi da v drugo jemlješ stvari mal bol na easy.

Očitno pa se je že začel mal odštevat, kera bo prva. Kar počasi, drage moje, se nič še ne mudi user posted image

m.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?