Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 11:00:43
|
|
|
|
LuNa73
|
aj špelka sem pozabla še tole prpopat zraven ! ?Pa še ti poklanjam!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 11:03:56
|
|
|
|
spelka12
|
luna ja moja sestrca me je poslala k vam na RR.Večno ji bom hvaležna ker me tolk . Hvala za rožico.Diši po pomladi. Še dobr,da imam tolk luštenga nečaka da me mal potolaži ko sem čist . Z diplomo bom pa že potrpela,jo more čez 1 teden že oddat pol pa punce akcija na kvadrat.
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 6.9.2007 11:04:17 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 11:10:48
|
|
|
|
KAHLO
|
Luna73 vidiš take rabimo, to je vzpodbuda enih par klofut da nas k seb spraviš, .........to k da bi bla moja ringara mentorica, mamica Prav maš danes grem iskat, kaj z okusom, pa da se malo poigramo.....preden nastopjo novi dnevi O. Zdaj že je kar je DSrgače pa to s PH ni lih kr tak, sem po nesreči našla eno stran k priporočajo da pojemo čaj smrdljičke ali nekaj takega, ampak meni je ta stran full sumljiva, tak drgače, k avtor trdi da posiljena ženska ne mora zanositi, oz. če že zanosi ji je pa pasalo Pol pa še piše da tiste k so nardile S majo 80% možnost za raka na materničnem vratu (a je tores????) jaz ne verjamem. Največji udarec pa je bil to da je na netu slika po splavu in kaže če se ne motim 8 tednov starega , groza groza!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 11:49:17
|
|
|
|
LuNa73
|
KAHLO - izogibaj se takih negativnih strani!!!!!!!!!!! Sej sme jst tud vse to brala. Lej nisem tok pametna da bi vedla a je to res al je to larifari. Glej, moja stara mama je bila "posiljena" (takrat seksala prvič in zadnjič) in zanosila! Ne vem no... jst ko vidim kaki članek bolj negativen ga kr preskočim!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 12:07:39
|
|
|
|
KAHLO
|
Ja saj ga bi jaz tud najrajši, ampak naprej bi pa temu avtorju eno na , sigurno je to spet nek cerkvenjak oz. bogoslužec pisal (nimam nič proti veri, samo ti fanatiki me jezijo), me zanima kako bi njemu blo če bi mu rekli da je užival ker je otroka spočel v posilstvu, ali pa da bo dobil raka če bo otroka splavil!!!! mah.............me to razjezi
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 12:31:24
|
|
|
|
*sanela*
|
Ah, kakšne zgodbe! Tud meni se grozno sliši, da nekdo lahko uživa, če je posiljen! Kr neki!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 12:39:25
|
|
|
|
spelka12
|
Take bedarije pa res lahko pišejo samo moške p .Sej ne da so vsi isti ampak nekateri imajo pa tolk bolne,da bi jih blo treba . Najbolš,da take stvari kar .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 12:56:19
|
|
|
|
*sanela*
|
Prav maš spelka12 take neumnosti res samo moški izjavijo. Mogoče je pa res boljše, če take reči preslšimo!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 12:57:28
|
|
|
|
murkica
|
NO daj ne verjamite tem pre kretenom. To so pač ljudje, ki sami pri sebi še sedaj živijo v srednjem veku in je za njih vse greh. Mislim, da je ni ženske, ki bi uživala v posilstvu, se pravi nebi nobena zanosila. Pa žal ni tako. Če boste naredile splav, zaradi tega ne boste dobile raka. (no ne rečem, da tudi to kaj ne vpliva, ampak saj vplivajo tudi cigarete in še tisoč drugih dejavnikov). Tako da takšne ljudi bi bilo po mojem treba kaznovati, ker trosijo laži. Kar predstavljam si neko mlado dekle, ki je bilo posiljena, pa je po vrhu vsega še zanosila, pa se recimo obne na pomoč tudi na internet, da bi si s tem premagala preboleti bolečo izkušnjo,potem pa prebere neke takšne traparije, ki jih trosi nek bogi človek. Punce takšne strani sploh ne prebirajte, ker vam nič ne koristijo.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 13:13:55
|
|
|
|
ledenka
|
KAHLO - mislim, da vem, o kateri strani govoriš. tisto o čaju smrdljička je res - pozitivno deluje pri prekrvavitvi maternice in tvorbi sluzi, seveda pa ni čudežno zdravilo. sem ga pila nekaj časa, poleti pa ne, ker mi je bilo že brez tega vroče. bom pa spet začela ko se je tako ohladilo. ostale trditve na tej strani pa so tud zarodek je star bistveno več kt 8 tednov - v ZDA je splav legalen do 20(?) tedna ali nekaj takega.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 15:21:09
|
|
|
|
vita80
|
No punce jaz sem iz pregleda! Preživela in prišla neskončno razočarana domov! Ugotovila sem, da je moj ginek. pravi ! Mu govorim da načrtujema da jem Elevit za info-SPLOH NI VEDEL ZA NJIH, ZA KAJ SO , mi predpiše 3 mesečno kuro z nekimi kapsulami ko sem bay the way ko sem prišla domov prebrala navodila, da jih sploh ne priporočajo jemat v času nosečnosti.... Reče se jim DIFLAZON za vnetje nožnice, ki krvno zdravijo vnetje... V glavnem štala!!!!!!!! Reko je še, da če bom študirala samo na zanositev ne bo nič! Tako, da ne vem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Torej naredil mi je vaginalni pregled, ampak mislim, da to ne zadostuje, da bi on videl, če pa že mogoče kaj raste v nojem trebuhu! NIČ! Prav ignoriral je da načrtujema družino in zraven mi še dal te kapsule, ki so čist mimo! Ne vem a naj jemljem tablete al ne! Mislim, da se bom odločla za domačo zdravljenje, zdravljenje z naravnimi sredstvi! Mal bom odmisla celotno stvar z načrtovanjem .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 15:44:38
|
|
|
|
LuNa73
|
huh, a je mel tvoj G sam slab dan, al je res butec?! A si bla prvič pr njemu? Glej, vita, nikjer ne najdem kdaj je ne pričakuješ... pa ne vem kak dolg še morš čakat, da vidiš če ste kej nardili... jst sem itak za tablete čist mim-jih jem ko je neskončno neskončna kriza- tak da jst bi ziher probala z alternativo en mal . Po netu mal prebrskaj kj je dober za tvojo diagnozo...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 15:54:21
|
|
|
|
ledenka
|
vita, G vidi na UZ šele po enem 6. tednu, ali si ali ne. Prej se žal ne vidi... če sem prav zasledila, si komaj imela O če je prišlo do oploditve, traja kak teden, da se zarodek vgnezdi, šele po tem pa se začne višat ßHcg - hormon, ki ga meriš, ko delaš test. vem, da težko čakaš, smo pa vse na istem - v tem trenutku ti lahko sam kavna usedlina pove, kako in kaj
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 17:20:50
|
|
|
|
aja aja
|
ojla moje pepe punce, me kr dol cas ni blo..povedat vam moram za en recept ki ziher vsakega vrze v dobro voljo: -veliko dungat -VELIKO SAL, PA NI VAZNO A SO MASTNE -veliko smeha -veliko pogovora-PA CE TUDI SO POGOVORI ZA POKNIT -eksploziva -optimizma -strogo skrbi na stran -pa se enkrat eksploziva to vam je najboljsi nacin priti hitro do zelenega uspeha vlk vas mam rada
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 19:16:18
|
|
|
|
LuNa73
|
joj aja aja
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 19:17:33
|
|
|
|
aja aja
|
kaj a ni res? probajte hehehehehhehe
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 6.9.2007 19:21:09
|
|
|
|
LuNa73
|
vse je res! Edino zdej še od besed k dejanjem!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 7.9.2007 8:42:58
|
|
|
|
vita80
|
Jutro punce! Luna, ne pri tem ginekologu nisem bla prvič pri njemu sem skoraj vsak mesec, ker me non stop naročuje na kontrole zaradi vnetja! Star je ziher čez 70 let in mislim, da ga je ž začelo mal padit! Kolk se meni zdi ni nujno, da lahko zanosiš samo med O. Lahk, "da sem zanosila" že prej ker se res trudiva in skoraj vsak dan od 2 dneva .No v glavnem kolk se men zdi bi moral bit mal bolj previden kaj predpiše, če mu poveš da načrtuješ in delaš na nečem! A ne? Pa sej ni nujno, da se je kaj prijelo ampak, previdnost... ne pričakujem nekje od16.-18.9. itak pa ne vem ,ker je nimam na dan točno! V glavnem danes sem se že mal pomirila, odločila sem se da odmislim celo stvar, se ljubim sam iz golega užitka, se neham za vsako p.... sekirat oz. se zrelaksiram!Mislim, da je pri meni za vse težave kriv stres! No jutr se ga bom veselo na ohceti in odklopla možgančke!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 7.9.2007 8:50:55
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro jutro pupe kak ste!! Jaz sem tok vesela d je petek, zdaj še naj samo ura hitro mine (tam do 15.00), da lahko grem domov, ampak z vašo pomočjo ponavadi res mine k keks joj sploh si še nisem kave pripravla.....sem mogla prvo prečekirat kaj se na RR dogaja
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 7.9.2007 8:52:34
|
|
|
|
KAHLO
|
Vita80 prav maš na stran s stresom ( pa če mene vprašaš jaz tudi uni tablet od zdrav. verjetno ne bi jedla, če delaš ).... nevem no...če boš še malo počakala z , pa sprazni to škatlico in se zrelaksiraj da boš lahko pol s polno paro
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 7.9.2007 9:17:57
|
|
|
|
*sanela*
|
Vita80, če maš konstantna unetja je morda bolje, da se prvo pozdraviš pa pol delaš na !
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 7.9.2007 9:33:56
|
|
|
|
pikica36
|
vita 80- ta tvoj g je pa res malo mimo ne se jezit, če te še naslednjič ne bo resno jemal glede tvojega se pa mal razkuri ali pa ga zamenjaj. ploden vikend vam želim punce, tiste, ki ste pa že bolj daleč pa javite kako veselo novičko
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 7.9.2007 10:00:46
|
|
|
|
spelka12
|
Dobro jutro-ali dober dan kakor za katere. Gremo lepo po vrsti: KAHLO praviš da nimaš časa skuhati kavo?Evo ti je-ena samo za tebe . pa še za ostale . Vita-takoj zamenjaj ginekologa.Moje načelo je,če ti ne odgovarja,takoj zamenjaj.Saj jih mi plačujemo a ni tako?pa en za tebe,da boš boljše volje. aja,aja lepo da si se nam spet oglasila. Sem prebrala tvoj seznam,super je.Evo en vic za tebe in ostale,da se mal nasmejimo: Srečata se 2 dojenčka v vozičkih in medtem,ko mamici klepetata,eden od dojenčkov vpraša drugega: "kako si kaj zadovoljen s svojo mamo?" "Še kar,samo v breg je nekoliko prepočasna".
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 7.9.2007 10:03:56
|
|
|
|
KAHLO
|
DOber vic nimaš kaj!!! Moj bebe bo tud sigurno rekel da je mami počasna v breg Joj si moram kondicijo nabrat da ne bo pol (seveda ko bom končno in porodila ) kakšnih pritožb iz vozička
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 7.9.2007 10:06:24
|
|
|
|
KAHLO
|
Spelka thanks za kavooooooooooooooooooooooo ...mislim da je začela že prijemat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?