|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
6.9.2007 10:13:05   
Daschi
Tudi pri nas je hladno!
Sem že včeraj ugotovila, da bo potrebno še dokupiti eno toplejšo jopico ali pa kombinizon iz velurja za našega user posted image  za odhod iz porodnišnice.
Čez 14 dni greva z možem itak čez mejo, v Italijo, da se moški del družine malo obleče. jaz itak še ne potrebujem veliko, hči ima vsega dovolj, mož in sinkota so pa bolj revni na pogleduser posted image .

Tudi našuser posted image  bo imel dudo že v porodnišnici. Stekleničke doma imamo, za vsak slučaj bom kupila tudi en paketek adaptiranega mleka, ampak upam, da ne bomo potrebovali. Vsaj nekaj mesecev neuser posted image .

Komaj čakam na pregled v ponedeljek, da ugotovimo, kako je naš obrnjen.

Držite se, zdržite še teh par dni, potem bodo pa itak na vrsti vsak dan čestitkeuser posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
6.9.2007 10:21:29   
Neža81
Morgen!

Jaz še kar zahajam v vaš forum. Sicer pa sem itak bila članica 6 mesecev. user posted image
Eno prošnjo imam. A ve katera za kakšno internetno stran, ki ti z vpisom datuma prvega dne zadnje M  natančno pokaže, koliko si noseč?  Po pomoti sem zbrisala to internetno stran, ki sem jo imela med "priljenimi".

Hvala! Lp

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
6.9.2007 10:45:03   
suzanamai
Dobro jutro še od mene, pravkar sem se vrnila iz Tosame, kjer sem kupila paket mako planic, umivalne krpice in vložke. Pa se moram pohvalit, sem dobila tiste operacijske, saj veste tiste debele gaze, ki ti jih dajo v porodni sobi, potem jih pa nimajo več. Po vsaki operaciji in po porodu sem sanjala o njih, saj so tako prijetnoi mehki in ogromni, sem vzela kar 5 paketov. Imajo pe še ene nove, zgledajo super, namesto Vir80, so tudi bombažni, v dveh velikostih pa brez mrežice, ki se mi je vedno ujela za šive. Znamka je pa Vir Nature. No tako sedaj grem pa prebrisat mojo lepo novo ogroomno previjalno mizo pa noter zložit cunjice in ostalo.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
6.9.2007 10:56:48   
tinki_winkica
Najprej čestitke mišk in neži, sem kar vesela ko slišim tako lepe novice. Mišk midva sva se poročila tudi na vašem koncu  (grad Otočec) user posted image  pa čeprav sva doma iz Kopra. Nas je tako prevzela vaša dežela.

No glede vremena sem kar malo jezna, da se je tako hitro ohladilo. Najbolj me muči misel na menjavo garderobe, saj nevem kaj bi ali naj kar prešaltam na zimsko že zdaj ali naj malo še počakam. To mi je najhujše hišno opravilo, se ga kar otepam. Sploh pa sedaj s trebuščkom kar nevem kako mi bo uspelo. user posted image

Lepo čvekajte in čuvajte svoje trebuščke, pa se še kaj oglasim kasneje.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
6.9.2007 11:42:49   
micla
Dobro jutro še od mene, čeprav sem že dve uri pokonci.
Danes sem za spremembo spet malo bolje spala. Wc je bil na sporedu le 3x, kar je super. user posted image
Seveda sem takoj ko sem vstala začela spet neki pospravljat.  user posted image Ne vem kaj me daje. Očitno bi rada super mega pospravljeno in me kar spravlja ob živce ko zjutraj vidim razmetano kuhinjo in na jedilni mizi še cel kup cotik za oprat in kup za zlikat. Še dobro, da moj je kosilo zunaj, jst pa hodim k mami, ker kljub veliki mizi, ni prostora niti za enega za pojest. Jst si vsako jutro za zajtrk najprej odmaknem eno goro oblekc, da sploh lahko popijem kafečke.
KRIZA!!!!!!! Upam, da kmalu pride omara, ker sicer se mi bo zmešalo. No sej do jutri je rok in upam, da se ga bojo držali.

Menjava garderobe - tudi meni je to najhujše opravilo. user posted image  Ampak letos sem malo posleparila in sem v omari kar pustila zimske puloverje in ostalo, ker itak poletnega nisem skoraj nič rabla (hlače mi itak niso šle prav), ker sem nosila tistih 5 nosečniških oblek. Edino kup majčk s kratkimi rokavi sem zložila, ma to bo pa tudi hitro pospravljeno. Aja, edino garderobo od moža sem pa le zamenjala. Ma še vedno je le polovica dela. Sicer za vikend spet napovedujejo toplo, tko da bom še malo počakala z menjavanjem. Je pa res mrzlo.
user posted image  Včeraj sem šla popldan z mamo v šoping v Italijo user posted image in sem kupla še eno dekico malo bolj debelo za v voziček in en zimski podložen kompletek hlače in jakna. ker zgleda, da bo res mrzlo, če se bo tko nadaljevalo. Sem pa kupla od 3-6 mesecev, ker itak za začetek imam uni žakeljček.  
Mišk.....čestitke za poroko. user posted image

Sem se lotila pripravljat torbo za porodnišnico. Najprej zame, pol bom pa še za user posted image , ko zlikam.  user posted image Najprej sem mislila, da bo le nekaj stvari, pol se pa kar nabere, pa še skozi se mi zdi da sem kaj pozabla. No, sej ni panike, do bolnice imam 200 metrov in mislim, da mi bo že moj prinesel, če bo treba še kaj. Edini problem, če bo sploh kaj najdu, ker trenutno je tak nered pri nas doma.  Joj, če ne misli prist omara......Presneti italijani in njihove ferie. Jst pa tudi, k moram vedno italijanske zadeve zbirat.  Ah......se ne smem živcirat.

Grem kej narest.

Še nekaj....a imate že vse napotnico?
Meni je še niso dali, zdej pa ne vem, al so spet pozabli, al se jo dobi pač kasneje. Naslednjič imam pregled čez 14 dni, ko bom 36t+6. Kaj pa če me kaj prej prime - a me zarad napotnice slučajno ne bojo vzeli in bom rodila pred vrati bolnice? Ne vem....pri nas je vse možno. user posted image

Se beremo kasneje,

micla

(odgovor članu tinki_winkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
6.9.2007 11:51:04   
Pandica
user posted image

Še sem tu, še nisem šla v Rim user posted image
Ravno pijem user posted image  in se spravljam k barvanju las. Sem si rekla, da se moram še pobarvati preden rodim, da, ko me bo moja user posted image  prvič videla, da bom lepa user posted image

Neža81 tukaj imaš nekaj teh linkov: http://www.baby-gaga.com/
http://image.lafemmebonita.com/cgi-bin/pregnancy-tickers.cgi
http://www.lilypie.com/
http://pregnancyandbaby.com/
http://www.justmommies.com/
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment2.php
http://www.youngnutrition.net/
A bo dost? Saj prav, da še nas prideš kaj prebrati na naš forum, saj smo te vse pogrešale.

Bambi tudi jaz sem že v 37t pa mi je v torek rekla babica v porodnišnici, ko sem bila na CTG-ju, da je moja user posted image  verjetno v prečni vstavi. A ti še ne hodiš na CTG? Nnneeeeeee user posted image   3 tedne nazaj še je bila v glavični vstavi, zdaj pa se je zgleda obrnila. Pa saj ni čudno, ko pa res tako telovadi po trebuhu, da me kr boli vse od tega obračanja.
user posted image   A mi lahko poveš prosim kako zgledajo oz. kako se delajo te vaje, da bi se user posted image  obrnila? Hvala

user posted image   A če je user posted image   v prečni legi se tudi lahko rodi naravno ali se naredi CR? Ker jaz nočem CR user posted image  , rada bi rodila naravno.

Joj, zunaj pa se je res zelo ohladilo. Še hvala bogu, da imam 3 nosečniške dolge hlače, samo zgornji deli so malo bolj problem. Večinoma imam kratke majčke dolge, ostale, ki si jih pa oblečem gor pa mi gleda pol trebuščka ven. Pa še na anoraku recimo komaj zadrgo zaprem user posted image

V soboto grem v Graz v Ikeo še malo nakupit par stvari za user posted image  , pol pa se še ustavimo v Siersbergu. A tam je kakšna trgovina kjer imajo poceni stvari za user posted image  ? Ve katera?

Tako drage moje user posted image  naj bo to za zdaj vse

Neposredna povezava do sporočila: 3006
6.9.2007 11:53:00   
suzanamai
jaz sem za papirje rekla kar sestri, saj v 32t, ko sem imela pregled, nisem imela še nič. No pa mi je dala papirje za csd, napotnico za rešilca in za v porodnišnico. Če ji ne bi rekla, bi pa brez ostala. Mislim da je najbolje, da kar pokličeš, saj d date je pred vrati. Mene je danes kar stisnilo, saj korakam v 35t, joj prehitro gre...

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
6.9.2007 12:41:39   
Klaudia
Dobro jutro, ali pa raje dober dan user posted image  še od mene!

Danes sem imela burno noč. Okoli 23h me je zagrabil tak čuden krč v desno stran, ampak čist spodaj. Občutek je bil kot ob menstruaciji, samo ful močneje. Sem si rekla spet krči, pa lih rešila sem se jih. Sem vzela buscopan. In se v trenutku ustavi in me nič več ne boli (trajalo je kakih 30sec.). Ponavadi me je mišica še kar nekaj časa bolela. Potem pa točno čez pol ure spet. Majhn manj močan in čez pol ure spet malo manj močen. Potem se je pa toliko umirilo da sem lahko zaspala. Zjutraj pa spet - samo da je blo na 20minut. Zdej se je končno umirilo. Malo me je strah da se ni že začelo vse skupajuser posted image . Nej še počaka vsaj kakšnih 14dni no!!
Brca pa še vedno kot nora - se je ne da ustavit. Sploh če je po radiu Rihanna - Don't stop the music. user posted image  Vsaj okus ima dokaj vredu user posted image ...

To je imela sestrična probleme. Sinček ji je spal samo če je bil po radiu Alfi Nipič. Je že skor živce pogubila. user posted image

micla - jst tut še nimam napotnic. Pri naslednjem pregledu pa bom noseča 35t5d.

suzanamai - te vložke imajo tudi v Sanolaborju. Sem šla ravno včeraj spraševat. Pa je rekla da ponavadi jemljejo paketke 5x po 5

LP

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
6.9.2007 13:11:11   
mišk
Joooj, jst imam tud sam še 30 dni do konca!! V ponedeljk bom začela malinov čaj pit. Mislite, da ga lahk že kej prej začnem.
Prej sem klicala v Rutarja in so rekli, da spalnica pride v toreK. Ful sem zadovoljna-mogoče se bo pa le izšlo vse skupaj!user posted image  Sam da me niso nategnli.

Jst mam v torek pregled in me zanima, če bodo takrat že kake spremembe glede lege ali česarkoli. Zaenkrat je vse tako kot mora bit!

Napotnico sem jst nesla v porodnišnico že takrat, ko sem imela paniko s tistim hudim vnetjem. Takrat so mi jo pol kar zadržali, upam da ne bo zarad tega kakih kolobocij!user posted image

Kompletka za v porodnišnico jst še zdej nimam! Še zmeri ne vem, al nej pripravim št. 50 ali 56 ali kar obe?!

Pandica, a zunanjega obrata ti pa niso predlagal? Meni so ga, da naj bi ga imela v 37 tednu, če se takrat user posted image  ne bi obrnil. Ampak se je potem sam od sebe.
Sam jst si pa glih z nogicami naprej ne bi upala rodit. Že popolnega poroda me je strah, ka šele če poteka malo drugače!

Torba za v porodnišnico... Jst bom kar v en adidasov ruzak napokala, haha!user posted image
Moram si še novo krtačko kupit, pa vložke itd., pol bomo pa res mogl začet mislit na to in pakirat!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
6.9.2007 13:14:16   
pony
Ojla!
Še celopri nas jenekam mrzlo, čeprav naši dolini pravijo slovenska Kalifornija.
Se moram malo pohvaliti. Sem zbrala energijo in sem pospravila eno veliko omaro cunj, da bom dala noter od ta mlajše in bom imela v kopalnici prostor za dojenčkove stvari.user posted image user posted image user posted image  jupi, sem prav vesela.

Drugače me pa že ene tri dni takoooo boliuser posted image  hrbet na desni strani, da ne morem ne sedet,ne stat . Včeraj zvečer nisem mogla ene dve uri zaspat, ker me je tako bolelo.

Upam, da bo.
Sedaj pa grem na kavč, ker me spet tako hrbet boli, da ne morem več sedeti.

Lep pozdrav!
Pony

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
6.9.2007 13:56:09   
tinki_winkica
ste se pa res razisale, se pozna da smo večina vse doma in mislimo le na prihod naših user posted image .

micla ti si pa res neustavljiva s tem čiščenjem. Meni se pa kar neda. Se mi zdi da samo  spim in jem. Se bo treba kaj poboljšat in si nabrat malo kondicije s spehodi. Drugače pa že komaj čakam na prihod našega zaklada.

Upam, da bom danes uspela pripravit torbo za v porodnišnico pa me nekaj zanima: A si boste trebušček po porodu mazale s kakšno posebno kremo za učvrstitev. Sem razmišljala da bi kar uporabljala to za strije. Kaj menite?

Jutri zjutraj pa me čaka friziranje. Sem rekla da se bom malo uredila, ker sicer ne vem kdaj bo naslednjič čas.

(odgovor članu pony)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 14:24:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3012
6.9.2007 14:47:21   
skuštrana
Ja, vreme tule v Ce je res malo ponorelo. Mene zebe kot psa in razmišljam o tem, da vključim gretje. Joj, kje so tisti vroči poletni dnevi, sovražim mraz.

Samo bo pa full smešno, ko se bo spet pokazalo sonce in bo kar naenkrat plus 30 user posted image . Lani v septembru, ko sva se midva poročila smo komot bili v kratkih rokavih, jaz sem celo imela gol cel hrbet pa me ni niti najmanj zeblo. En teden pred poroko pa je bilo isto kot sedaj. Dež in samo kakih 10 stopinj.

Jaz sem se pa danes tako zlomljena zbudila, da je joj..Potem me je pa še šraufat začelo - moram nehat grozdje jest in sem se že ustrašla, da bom šla v porodnišnico, kajti tudi prvič se je meni vse skupaj začelo s prebavnimi motnjami. No, hvala bogu sanes še ne bo.

Pony, kje pa je slovenska Kalifornija?user posted image

Zivepo, pozdravi se, čimprej...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
6.9.2007 15:20:34   
Solero
Meni se pa kar ne da te torbe skup pripravit. Ful počasi mi gre. Prejšnji teden sem jo poiskala in jo dala v omaro na tla. Včeraj sem dala vanjo vložke in nastavke za bradavice. To je to. user posted image

Sicer pa še kar vkuhavam, vlagam in polnim zamrzovalnik. Nato grem plavat in potem počivam. To je vse, kar počnem. user posted image  
Ob tem vremenu se mi pa tako spi, da bi lahko zaspala stoje. Včeraj sem se "zalotila" sredi pogovora s prijateljem, ki mi je na dolgo razlagal neko dogodivščino, da ga sploh ne poslušam, ampak dremam z odprtimi očmi.

Jaz napotnice še nimam, jo bom dobila naslednji teden na pregledu. Sicer mi je pa čisto vseeno, to je zgolj le še en birokratski rokav, ki pač mora nekako upravičiti svoj obstoj. Jaz sem prav alergična na slovensko birokracijo. A ste videle papirje za porodniško??? .....  .... In mi smo "razviti svet".

Zgaga!!?? S čim si pomagate? Mleko, še kaj...?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
6.9.2007 15:40:42   
Klaudia
solero - meni proti zgagi pomaga samo donat po požirkih.

tinki_winkica - trebuh si bom jst po porodu še naprej mazala s kokosovih maslom kot do sedaj. Je za bolj prožno kožo. Škodit itak ne more, ker ni nič kemije notr (se ga uporablja za prehrano)

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
6.9.2007 16:05:26   
Jenny Anny
Hello, jaz sem nazaj s potepanja, sem šla obiskat prijateljico v KR, ki je rodila januarja. Ima punčko, ki ravno sedaj dobiva zobke in je joj. Ima vročino in je sitna da je kaj (kaj čmo, tud čez to bomo morale itiuser posted image
Drugač mi je pa še povedala, da so najcenejše bombažne plenice v DM (sem šla potem mal čekirat in so res), ampak je pa tako, da so dimenzije 70x70 cm, klasične so pa 80x80. So pa nekaj čez 5€ (5kom), no Tosamine so pa okol 15€ (10kom).

Solero men pri zgagi pomaga tud donat in pa Mg tablete (magnesol)

Kar se tiče temperatur, pa tudi jaz že počasi razmišljam, da bi mal prižgala gretje, je kar mrzlo ni kaj.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
6.9.2007 17:40:32   
valči
Zdravo!

MICLA,ti si pa res pridna z peglanjem in pucanjem.Jaz bi pa samo pekla neke kekse in tako.
Sedaj,ko napišem,moram it omare malo pospravit.Od otrok kratke hlače stran,moje tudi,ker sedaj pa je hlad.Sem mogla malo pečko zalaufat.

TINKI WINKICA,jaz si bom trebuh mazala po porodu isto,kot sedaj,z oljem in tudi boke in rit.
VLOŽKI,jaz imamvir 80 tri pakete,mislim da dovolj.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
6.9.2007 17:54:03   
valči
Oprostite,sem mogla ujno it,ker me je tako zašraufalo,da sem komaj prišla do wcjauser posted image

NAPOTNICA,jaz je še nimam,bom jo imela,ko bom noseča 37.4 dni in mislim,da še ne bom do takrat šla v Rim.
TORBA za v porodnišnico,je v omari,prazna,ker bom vzela s sabo samo:
_robčke
-labelo
-zobno pasto in ščetko
-gel za tuširanje in britvico Lady Protector
-glavnik in gumico za lase ali špango
-mobitel in polnilec
-blokec in kulico
-okne
-fotoaparat
-nogavičke za bebico
-dudo
-multi mam lanolin za bradavice
-blazinice za dojenje

In nič več.Ker vložkovčrpalk,plaščev,flašk,tega ne rabiš imaš vse tam.Aja,natikače bom še vzela svoje,se boljše počutim s svojimi.Take imam izkušnje in to mi je dovolj.Torba bo spakirana po 37. tednu user posted image

Mislim,da mi bo rač spet začel nagajat,če se še kaj spomnim napisat pridem nazaj.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
6.9.2007 19:45:54   
*Lana*
Pozdravljene!

Uhm je res mrzlo zunaj. Bo treba za naše user posted image  res nabavit še kaj toplega.
Tud js se nimam papirjev za v porodnišnico, pregled pa imam 24.9., bom jih verjetno takrat dobila.
Ene ste res pridne pr pisanju. Js ko pridem iz službe, se najprej mal vležem, tak da pridem do računalnika šele proti večeru.

Dans sem dobila jogi, pa torbo za na voziček, naslednji teden pa mi dostavijo kinderpet. Aja, pa tud previjalno sem dobila te dni user posted image
Joj, sem vesela. On tedem pa grem še po kozmetiko in kako cunico.

Počutim se ok, matra me edino kašelj, že cela dva meseca mi nč ne pomaga, mam grlo vneto, rdeče, pa bo že boljš.

Pridne bodte, se vam javim kaj.

LP

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
6.9.2007 20:08:31   
micla
Ojoj,

kako je mraz. user posted image
Jst že dve ure ležim na kavču pokrita z deko in čakam da se mi segrejejo noge. Sem prej imela opravke in je taka kriza, ker lahko obujem samo japonke. In to seveda pomeni, da hodim okoli v trenirki in z bosimi nogami. Tako rada bi si obula telovadne, ma na desno nogo prou ne grejo pod nobenim pogojem. Nimam pojma, kaj bom obuvala za na preglede, če bo tko hladno. user posted image

Valči - jst bi pa kar na tvoje piškote prišla. Mi tko manjka sladko, ker ga pač ne smem. Ma vsake tolko le pojem en kvadratek čokolade. user posted image

Danes sem šla iskat košek in ga kar nesla do kolegice, ki mi bo zašila prevlekco. Tako da za vikend bo že uštimano v spalnici.  user posted image  Preveč idelano bi bilo, če bi me slučajno jutri poklicali da je prišla omara. Oh sem kar slabe volje, k pomislim, da še zdej nimam kam zložit cujic.
user posted image  Se grem stisnit k mojemu, k je lih prišel domov. 

micla

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
6.9.2007 20:27:11   
valči
MICLA,lahko prideš na kak keks,če boš mimo štajerske kaj prišlauser posted image Jaz sem sedaj res fajn,edino križ in noge me včasih mučijo,če predolgo stojim,drugače pa se super počutim.Že vidim,kako bo hitro minilo do poroda.
Pa ne predstavljam si,da bi mogla v japonkah okrog hoditi,zmrznem pri prvem vogaluuser posted image
Saj bodo sigurno prišle še otoplitve,ker je trenutno čisto novembersko vreme.

Glede opreme-
Jaz imam vse doma.Jogi sem zadnjič kupila,ko sem šla na pregled,sem ga komaj v avto stlačila,posteljino imam,le oprat jo še morem-čakam sonce in veter,pa še komplet iz porodnišnice operem in voziček,pol pa konec in čakanje na dan d.

Me pa res firbec matra,katera bo prva,ker počasi bo katera šla,ne?
Kako pa kaj PIKČEVA s svojimi pupami,ve katera?

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
6.9.2007 23:53:16   
jasna
Mišk, čestitke k porokiuser posted image user posted image user posted image user posted image !
Suzanamai, te vložkom se reče vatiranci in so zakon! Priporočam vsem, da si jih nabavite. Jaz sem jih uporabljala še cel mesec za ponoči.
Steriliziranje - 5-10 min. v vreli vodi je dovolj. Sem pa sterilizirala samo pred prvo uporabo, potem pa ne več.
Pandica, žal je prečna lega indikacija za CR. Držim pesti, da se detece obrneuser posted image
Dude in fleške v porodnišnico ne bom nosila. Če bo kriza, jih prodajajo tudi tamuser posted image .

Kdaj mi bo uspelo spakirati torbo za v porodišnico, nimam pojmauser posted image . Sicer pa me je tudi prvi porod presenetil, torbe nisem imela, opranih cotk tudi ne, pa smo preživeliuser posted image . Je možek vse porihtal, le domov iz P sem šla v copatih, ker je pozabil na čevljeuser posted image .
Jutri začnejo delati v stanovanju, drug teden naj bi bilo gotovo, nato selitev. Madona, si bom mogla dopust vzet za it rodit. Vam kar malo zavidam te pripraveuser posted image .
Aja glede vremena...Meni pa takoo odgovarja ta mraz. Se mi zdi, da kar lažje diham. Micla, kupi si kakšne zelo poceni superge številko večje, ker za japonke je pa res premraz.
Lahko noč, meni se delo šele začenjauser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
7.9.2007 8:57:34   
skuštrana
Pa to ni res, pri nas je spet dežuser posted image user posted image user posted image

Joj, jaz še tudi nimam torbe za porodnišnico, pravzaprav nimam še nič doma. Vzela bom pa samo kozmetiko, dokumente in pa copate, ker prvič sem tovorila kot nora, pa nisem potrebovala ničuser posted image Če bo pa potreba po čem mi bodo pa že prinesli. No, potem tiste torbe nisem imela kam datuser posted image

Micla, tebe pa res daje dale gnezditevuser posted image No, kar daj si duška, saj po porodu ne boš imela volje ne časa...

Valči, jaz pa vsak dan sanjam o sveže pečenih piškotih user posted image , pa sem prelena da bi kaj spekla..

Jasna, me veseli da ne čaka selitev samo meneuser posted image Sicer je vse bolj kot ne pripravljeno, samo pohištvo še moramo dat notri...Eh, bo že.

Joj, mene tudi zanima katera bo prva.

Po porodu pa se bom jaz mazala kar z navadno kremo za telo, tako sem delala tudi prvič in je bilo ok. No, mi je pa tole olje od Babylove tako všeč, da bom morda kar na njemu .ostala

Zgaga, lahko vzameš kak rupurut, če je hudo. Mene ne daje več, me je pa dajala nekje v sredini nosečnosti in sem si pomagala z njim. Drugače ne bi spala po cele noči. Pomaga pa meni tudi, da zvečer ne jem nič drugega razen kakšen sadez in jogurt, skratka kaj lahkega.

No, jaz moram it danes na registracijo avtočka, pa se mi nekeko ne da..Pa bojo spet šli denarčkiuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
7.9.2007 9:24:47   
skuštrana
Še tole, kaj ste že vse dobile denar od socialne - namesto paketa? 

Neposredna povezava do sporočila: 3024
7.9.2007 9:47:16   
metkica1
Lep pozdravček vsem!
Pa da se še malo javimo tiste, ki se drugače res bolj po redko. Spremljam skoz RR, le pisanje je druga zgodba.
Tudi mi se veselo pripravljamo na prihod nove članice. Cotke so povečini oprane, le dokupit bo treba še nekaj bolj toplega za čez, ker je taka zima. Le kaj še bo?
Denar od paketa: sem ravno včeraj klicala na CSD, ker papirje sem oddala 22.08., odločbo dobila konc meseca, pa sem vprašala kdaj bo denar, pa baje ne bo ta mesec ampak drugi, torej v oktobru. Sem se že veselila, pa nič ne bo. Se kar poznajo tile €, ko si na bolniški.
Namreč jaz ne delam od 15.julija, sem imela malo dopusta potem pa bolniška. 26.09. nastopim pa z porodniško.
Porod: moram reči, da me je nenormalno strah, sem upala na CR, ker sem ga imela tudi prvič, vendar ne bo nič. Je baje treba najprej probat po naravni poti. Strah me je če me bodo spet pustil tako dolgo. Sem si pa ogledala filmček o CR, pa mi je tud full grozen. Tako da sedaj sem se prepustila mati naravi, kar bo, pa bo. Samo da je na koncu potem vse OK.
Torba za v porodnišnico: še nimam pripravljene, še tako ne mislim it rodit, pa to lahko takoj zrihtaš, tako da ni panike. Za sebe pa tako rabim samo kozmetiko, telefon, moderc, copate, pa še mogoče kaj. V CE vse dobiš tam, tak da fajn.
Kozmetika za dojenčka:sedaj vidim, ko vas berem da sem kupila preveč vsega "in da je manj boljše". Pri prvem otroku sem uporabljala skoz vlažilne robčke, mleko, olje, kopel. Nisma imele nikoli problemov z kožo, tudi sedaj ne. Bom pa tokrat uporabljala bolj vodo in krpice namesto robčkov in trdo milo, ker prvič ga nisem nikoli. Nisem bila še tak osveščena.
Obleka: punce jaz nimam kaj obleči z dolgimi rokavi, cel trebuh je zunaj, hlače same tričetrt, le ene bele in rdeče lanene imam dolge, ne grem si zdaj kupit za en mesec bom upam pregurala. Bom si pa kupila en poceni sp. del trenirke v HM, da še bom nosila potem po porodu.
spanje:komaj se premikam po postelji iz enga boka na drugega, Wc redno 3krat na noč, drugače pa kar gre. Še ni prehudo. Obseg trebuha imam pa 110cm.
no sedaj obljubim, da se javim večkrat.
aja moj PDP je 24.10. KLAUDIA prosim če popraviš. Lep deževen dan

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kje živite?
sashy

v stanovanju (26%)

v hiši (43%)

v najemu v stanovanju (9%)

v najemu v hiši (1%)

Pri njegovih/svojih straših (20%)

drugo (1%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!