|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
5.9.2007 20:59:14   
ada2

user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7876
5.9.2007 21:01:25   
Teni_
Košarko so gledale. Bodo zdaj prikapale gor, čakaj malo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7877
5.9.2007 21:05:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image

za Muser posted image !

a to bi naj bil šrek user posted image  Šrek je prijazen, ta pa zgleda kot en hudič v zeleni opravi user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7878
5.9.2007 21:07:12   
ada2
a to bi naj bil šrek Šrek je prijazen, ta pa zgleda kot en hudič v zeleni opravi

to je na začetku, ko se v njegovo močvaro najavijo vsa pravljična bitja

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7879
5.9.2007 21:12:30   
ada2
nič, grem jaz, mi že oke skup vleče
user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7880
5.9.2007 21:43:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Košarko so gledale. Bodo zdaj prikapale gor, čakaj malo.

Res je user posted image  Samo jaz sem imela še obiske zraven user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7881
5.9.2007 21:45:00   
*bubi*
Jaz grem tudi pod odejo. Lahko noč!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7882
6.9.2007 2:40:42   
amy26
dobro jutrouser posted image

dežuramuser posted image , namreč čakam Elo da zaspiuser posted image

Paštetka, čestitke M za mere in pridobljene g.user posted image user posted image user posted image  naša je prvi in drugi mesec tudi ful zrastla 6cm, 5cm zdej gre pa vse bolj počasi gor. Imamo jutri oz.že danes 3.cepljenje pa ni stara niti še 5,5m no upam da ga bo prestala brez kake reakcije. 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7883
6.9.2007 7:14:11   
petarda
Jutrooooooooooouser posted image

Nič nisem še dobre voljeuser posted image , nisem veliko spala, včeraj je bil pa psihično naporen danuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7884
6.9.2007 8:16:42   
*bubi*
Jutro user posted image

Petarda user posted image  če bo kaj pomagalo.

Jaz pa se zdaj odpravljam v Lidla po kocke. Mislite, da so to Duplo user posted image Ker nič ne piše, videt so enake, pa Duplo so že imeli v akciji. Pakiranje pa je tudi takrat bilo ekskluzivno, nikjer nisem videla čisto enake škatle.

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7885
6.9.2007 10:28:23   
*bubi*
Niso Duplo user posted image  Škoda. Tudi kompatibilne niso z duplom.

Ve katera za kake kocke, ki so kompatibilne z duplom? Razen Lego seveda.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7886
6.9.2007 11:06:06   
NinaŠ
Dolgčaaaaas in mraaaaaaaaaz user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7887
6.9.2007 11:12:16   
NinaŠ
Ve katera za kake kocke, ki so kompatibilne z duplom? Razen Lego seveda.

Lego = Duplo  (duplo so vrsta legic, tako kot največje quatro, najmanjše pa ne vem kako se imenujejo.....). In ne, ne poznam kompatibilnih kock legicam

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7888
6.9.2007 12:11:35   
Nej
Dan!

Jaz sem spet v službi in spet na RRuser posted image user posted image .
Sem imela zdaj dopust, ker sem Aneja uvajala v vrtec. Zaenkrat je OK, brez jokanja, le pri hrani je mali problem, ker nonstop jedo za zajtrk ....linote, pa grise pa mlečne kaše,....user posted image  Anej pa tega niti približno ne je, ampak sem se dogovorila, da mu dajo vsaj kos kruha. Tudi spal je včeraj tam uro pa pol brez problema. Danes pa je že sam dirkal proti igralnici. Upam, da ne bo čez čas kakšne krize.
V skupini je 12 otrok, samo letniki 2005 (tako da je med najmlajšimi) in so samo trije novi ostali so vsi od lani.
Je pa edini v vrtecu brez plenice pa me malo skrbi kako bo to delovalo. Sicer pravi vzgojiteljica, da bodo začeli zdaj tudi vse ostale navajat ampak še ne takoj. No zaenkrat se še ni polulal, ker ga lepo redno dajejo na školjko. Je pa rekla, da je za pričakovat kakšno nesrečo. Da gre za normalno reakcijo otroka, ki prvič nastopi vrtec.

Vidim, da M user posted image  odlično napreduje, le tako naprej Paštetka.

Drugo pa si zdaj nisem zapomnila, aja Bubijo vse čestitke, da je tako lepo sprejel vrtec, pa malo več še prosim povej v kakšni skupini je, koliko so stari, če je že kdo brez pleničke,.........Me zanima kako je kaj drugje.

< Sporočilo je popravil Nej -- 6.9.2007 12:12:45 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7889
6.9.2007 12:28:05   
NinaŠ
Jaz sem spet v službi in spet na RR

A ni fajn bit v službi user posted image ?

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 7890
6.9.2007 14:13:05   
petarda
kakšna gužva na gmailu, tle bi pa kmal na drugo stran padleuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7891
6.9.2007 14:30:31   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

kakšna gužva na gmailu, tle bi pa kmal na drugo stran padleuser posted image

Zato pa imamo petardo, da nas na vrh vleče user posted image user posted image user posted image

Bubi je v kombinirani vrtčevsko-jaslični skupini, tako da je daleč najmlajši. Je 16 otrok, od tega 11 novih. No, zdaj še niso vsi prišli, eni imajo podaljšane počitnice user posted image  Glede na to, da nekateri lezejo že proti 4. rojstnemu dnevu, je že kar nekaj otrok brez pleničke. Ne pa še čisto vsi. Imajo pa eno starejšo vzgojiteljico in eno mlado pomočnico. Pa mi obe delujeta OK.
Je pa ta skupina v stavbi jaslic, tako da je igralnica temu primerno tudi opremljena (vsaka igralnica ima svoje stranišče in umivalnike, stolčki so bolj majhni, pohištvo je bilo letos novo). Lušno je, zaenkrat nimam pripomb.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7892
6.9.2007 14:34:29   
Urša
Super, da je Anej fajn sprejel vrtec. user posted image
Kako je pa Bubi sprejel hrano? Jaz se spomnim, kako jo je Nika zavračala  cel teden.
Petarda, user posted image
Zdej me pa čaka 48 zvezkov za pregledat.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7893
6.9.2007 14:51:41   
NinaŠ
Zdej me pa čaka 48 zvezkov za pregledat.

A joj, klik si ti stroga user posted image , saj se še povornk šola ni začela, pa že zvezke pregleduješ user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7894
6.9.2007 15:32:46   
Urša
saj se še povornk šola ni začela, pa že zvezke pregleduje

O,pa se je!V mojem razredu začnemo že takoj na polno! user posted image user posted image user posted image  Ob petkih nesejo celo torbo domov in je treba sprot pregledovat, če ne te čas zabaše. user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7895
6.9.2007 16:57:18   
*bubi*
Kako je pa Bubi sprejel hrano?

v ponedeljek je bil za zajtrk gres in je lepo jedel. Za kosilo pa makaronflajš, tu sploh ni vprašanje user posted image

v torek je zjutraj jedel (pa ne vem, kaj so imeli), za kosilo pa samo juho. Potem pa je pritekel k meni v slačilnico in govoril: krompirja ne user posted image  Jah, krompirja ne mara.

Za včeraj niti ne vem, edino kar sem danes zjutraj vprašala, če je ribji namaz tudi jedel. Pa ga ni, je dobil suh kruh.

Danes pa je bila ena druga vzgojiteljica, ko sem ga šla iskat, in je samo rekla, da ni bilo nič posebnega.

Se bo že najedel, se ne bojim za njega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7896
6.9.2007 18:00:11   
petarda
Se bo že najedel, se ne bojim za njega

jaz tudi mislim, da ni straha, da bi bil bubi lačenuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7897
6.9.2007 18:58:29   
til
Čao kako ste kaj?

Paštetka par strani si spraševala če otroci končujejo besede vse na a? Naš ni nikoli govoroil na a no pika že ampak kar se pa drugih besed tiče pa ne bager je bager npr. ima pa včasih takšen hud pesednjak da ga še bog ne razume kaj šele jaz. Npr. zdaj smo ugotovili da je lingo user posted image  čokolino in ko ga vprašam kaj bo jedel reče lingo in že kuhamo čokolinouser posted image .

Jana iskrene čestitke za fantka in jaz sem potem edina ki tega ni vedelauser posted image  pa že pet mesecev je noseča. Zakaj pa se nič ne oglasi?
In čestitke za selitev.

Bubi čestitke za novo dnevno in user posted image user posted image user posted image  za bubija ko je tako priden v vrtcu.

Za Petardo pa ne vem kaj se je zgodilo ker nisem našla časa da bi vse prebrala pa vendar user posted image user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7898
6.9.2007 19:01:40   
til
No moram pa pohvalit mojga korenjaka da spi v svoji sobici ampak še vedno v tamali postelji ker še nisva našla pravega jogija zameuser posted image . Katere jogije imaste ve in zelo bi prosila zraven še ceno pa ne mi od dormeauser posted image .

No ker je mami ta teden frej spiva do devetih ampak ne vsak v svoji postelji ampak skupaj razen enkrat se je zgodilo da je Tilnu uspelo prespati celo noč in to celo do 8:30user posted image  upam, da bo takšnih noči čimveč.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7899
6.9.2007 19:27:22   
Teni_
Til, ne sekiraj se. Jaz tudi do pred kratkim nisem vedela, da je noseča.user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.