|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  312 313 [314] 315 316   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
4.9.2007 21:44:59   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7826
4.9.2007 21:45:09   
Anonimen
Nič grem spat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7827
4.9.2007 21:48:42   
petarda
petarda itak, če je to tvoj že zdajvnaj govoril . Si že pozabila

Kaj je govoril? user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa ne bom mogla spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7828
4.9.2007 21:49:52   
petarda
Nič grem spat

Nič...grem jaz tud user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočkauser posted image  Do šestihuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7829
4.9.2007 21:58:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kaj je govoril? user posted image user posted image user posted image user posted image

eh imaš dolgo lajtungo.  Petardito je potem po fotru user posted image .

Pravim, kje je že to, da je tak Petardito govoril ALi je on direkt na klobasa prešaltal user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7830
4.9.2007 21:58:42   
Naty_ka
Mene pa je sedaj S klical in mi jokal kako ga buba. Pa nikakor ne morem zvlečti z njega KAJ ga buba. Pa ga vprašam če bo mleka pil (za večerjo ni hotel čisto nič mleka ker smo bili pri prababici na roj. dnevu in se je tam najedel solate in mesa) pa mu ponudim tisto flašo z mlekom-mrzlim. Pa je spil čisto VSE! Ko je pa začel jesti pa mu je tako krulilo po želočku, da je joj.
Bogi revček moj.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7831
4.9.2007 22:00:11   
Naty_ka
Jah nič... Pa grem še jaz spat. Jutri pa delat.

Nočka. Do petih...user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7832
4.9.2007 22:01:17   
Naty_ka
Paštetka očitno ima Muser posted image  tudi strah pred lakoto da si hrano skriva...user posted image user posted image user posted image user posted image

Noč.user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7833
4.9.2007 22:14:45   
Urša
Kakšna madžarska al kaj???

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7834
4.9.2007 22:19:06   
Urša
Jaz pa še ne grem spat. Pišem načrt za roditeljski sestanek, ki ga imam jutri. user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7835
5.9.2007 6:11:00   
ada2
včeraj popoldan, danes dopoldanuser posted image user posted image

domov pridem samo spatuser posted image

nič, vas potem preberem....

lepo delajte katere boste delale, ostale počivajte, žurajte, karkoli, samo da boste uživaleuser posted image

šibam, pride sodelavka po meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7836
5.9.2007 8:14:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

eh imaš dolgo lajtungo.  Petardito je potem po fotru user posted image .

Pravim, kje je že to, da je tak Petardito govoril ALi je on direkt na klobasa prešaltal user posted image

Ne. Petardito ni hrenovki nikoli rekel klobasa user posted image user posted image user posted image user posted image , zato mi ni bilo nič jasno.user posted image  Je pa rekel LENOKA user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7837
5.9.2007 8:18:39   
petarda
Jaz sem na prejšnji strani napisala tole

Jaz sem pa že razmišljala kaj za user posted image  je ta firma hrenovkuser posted image  BASAuser posted image user posted image user posted image user posted image  Kakšna madžarska al kaj???user posted image user posted image user posted image user posted image  Jao, jao...se mi vidi, da sem že mal za lunouser posted image

in potem si ti napisala tole...

no...sem mislila, da je moj user posted image  že zdavnaj govoril, da sem za lunouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pol me je pa matralo...kdaj???? Pa zakaj glih tebi???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7838
5.9.2007 8:20:39   
petarda
Dobro jutro, drgač user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7839
5.9.2007 8:39:38   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Spet ste imele čvek žur? user posted image  Pa saj ne morem več nič komentirat, sta že isto napisale kot sem jaz mislila user posted image  (tisto, kaka firma hrenovk je BASA recimo user posted image user posted image user posted image ) Se mi zdi, da si naše misli postajajo vedno bolj podobne user posted image

Bubi je že v vrtcu, jaz pa čakam monterja, da pride novo dnevno sobo zmontirat user posted image  Joj, res komaj čakam, ker se mi zdi, da bo ful lepo. Imamo pa blazno veliko dnevno, samo 4 kose pohištva sva naročila. Pa še to bo vsako na svojem koncu stalo user posted image  Je bilo prav hecno v trgovini, ko so zrisovali, prodajalec je cel čas spraševal, kaj bo skupaj stalo, potem pa: a, to bo skupaj stalo... user posted image user posted image user posted image  Jaz pa sem samo govorila, da ni važno, kako bo stalo, on naj samo ponudbo naredi user posted image

Kaj še? Nič, danes bomo videli, če bo bubi prespal v vrtcu. Imamo namen sprobat. Se je pa že začelo, da me zjutraj sploh ne šmirgla user posted image , ko pridem po njega, pa se ful stisne. Včeraj je prišel ven in govoril: krompirja ne user posted image  Jah, ni neki ljubitelj krompirja v kosih user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7840
5.9.2007 8:41:37   
Anonimen
no...sem mislila, da je moj že zdavnaj govoril, da sem za luno

Pol me je pa matralo...kdaj???? Pa zakaj glih tebi????

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj te veš...,ogoče mi je pa user posted image .

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7841
5.9.2007 8:47:31   
Anonimen
Bubi, mi imamo pa samo 3 kose pohištva v dnevni z mizo vred user posted image .

A vaši  dudaši (bom še tega pripopalauser posted image , da ne bo spet katera imela čudne misli)  tudi tako govorijo, da se beseda konča na A? ok bubi in Petradito sta izvzeta oz. za njijo velja: sta govorila.

Pri nas je vse na A
Koja (konj ok, zdaj je že kojn),
basa,
pinka (uganite kaj je to user posted image . Nikoli ne boste ugotovile user posted image ),  
pika (pikapoka)
baga (bager)
Pupa (Muser posted image  - nimam pojma kako je do tega prišel)....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7842
5.9.2007 8:53:15   
petarda
Pupa

kaj pa, če je hotel rečt punčka user posted image , pa ste vi potem pupa začeli in je potem pobral?user posted image

Tudi drugače se ne spomnim, da bi petardito kdaj govoril vse na Auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7843
5.9.2007 8:56:01   
Anonimen
Nina sem zadnjič sprobavala tvojo metodo ignoriranja...user posted image

Pa imamo kosilo, jemo, pupa počiva v ležalniku na mizi. Nakar začne pupa jokati. Pa se spomnim na Nino in si mislim, eh...hitro pojem vsaj juho.

Pa začne Muser posted image : MAMA! in kaže na pupo. Rečem: Ja pupa joka.
PA spet čez 5 sekund Muser posted image : MAMA! in pokaže nanjo. Jaz nič.
Potem se pa M user posted image  razpizdi in se zadere: MAMA PUPA!!!!! In tak, sem jo mogla lepo ven vzet in z njo na joški juho jestkot vsak dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7844
5.9.2007 8:57:59   
Anonimen

Pupa

kaj pa, če je hotel rečt punčka user posted image , pa ste vi potem pupa začeli in je potem pobral?user posted image

Tudi drugače se ne spomnim, da bi petardito kdaj govoril vse na Auser posted image

Pri nas ne govorimo "punčka". Je pa dobil v porodnišnici eno punčko iz blaga. Pa se ne spomnim, ali je takrat kdo rekel pupa. Hodi pa z njo od taktrat spat in jo objema user posted image  

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7845
5.9.2007 9:00:15   
*bubi*
Pa začne M : MAMA! in kaže na pupo. Rečem: Ja pupa joka.

Potem pa se čudiš, da ji pupa pravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7846
5.9.2007 9:02:14   
*bubi*
Nekje je že moral pobrat to besedo. Pa verjetno mu je lažje pupa rečt kot Muser posted image  Se bo že navadil.

Kaj pa če je mene zadnjič slišal? Jaz ponavadi rečem, kaka lušna pupa je user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7847
5.9.2007 9:03:42   
*bubi*
OK, drage moja, ura je 9. Če hočem jaz danes kaj naredit, vas moram izklopit user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7848
5.9.2007 9:04:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa začne M : MAMA! in kaže na pupo. Rečem: Ja pupa joka.

Potem pa se čudiš, da ji pupa pravi user posted image user posted image user posted image

Ne zdaj sem samo tako napisala, in bom tudi v bodoče, da ne bom teh črtic zraven M-jev devala. Pa bo Muser posted image  samo m, Muser posted image pa pupa

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7849
5.9.2007 9:06:21   
Anonimen
Kaj pa če je mene zadnjič slišal? Jaz ponavadi rečem, kaka lušna pupa je

Ne je pupa govoril že prej. Možno pa, da ji je kdo res tako rekel. Saj kjut zveni pupa. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  312 313 [314] 315 316   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  312 313 [314] 315 316   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.