|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  313 314 [315] 316 317   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
5.9.2007 9:27:27   
petarda
Hodi pa z njo od taktrat spat in jo objema

Oči svojo pupo stiska, pa mora še Muser posted image  svojo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7851
5.9.2007 9:33:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Hodi pa z njo od taktrat spat in jo objema

Oči svojo pupo stiska, pa mora še Muser posted image  svojo user posted image user posted image user posted image

Ja že zdaj se uči. Pa mu jo je res ati v posteljo naštimal prvič user posted image . Me prav zanima, kdaj ji bo 1. pod kiklo pogledal. Še bolj pa njegov komentar na videno user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7852
5.9.2007 9:34:27   
Anonimen
Drugače pa PINKA pomeni, PLASTELIn, da ne boste preveč možganov skurile user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7853
5.9.2007 10:22:16   
petarda
Me prav zanima, kdaj ji bo 1. pod kiklo pogledal. Še bolj pa njegov komentar na videno

Tak kot očitov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7854
5.9.2007 10:24:10   
petarda
Jana se je oglasila! Preselili so se...J&A sta začela hodit v vrtec...ona v službo....

5 mesecev je že noseča....in imeli bodo........................

FANTKA!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Pa bodo trije mušketirji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7855
5.9.2007 10:30:30   
Anonimen
Čestitke JANA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petarda, a smeš povedati? user posted image  Ti si neke vrste FBI, ker vse 1. izveš user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7856
5.9.2007 10:37:00   
petarda
Petarda, a smeš povedati?

Me je celo zadolžila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7857
5.9.2007 13:21:13   
amy26
Jana čestitke za fantkauser posted image user posted image user posted image , no no jaz sem tudi vedela za njenouser posted image  je bila celo takrat pri meni ko je šla na NSuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7858
5.9.2007 13:25:39   
amy26
Sploh vas več ne folgam brati, kaj šele kaj napisati, pa ne zaradi Ele ali Aleksa ampak imam kup enga dela in opravkov.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7859
5.9.2007 13:28:33   
amy26
Bubi čestitke za novo dnevnouser posted image , ja meni je tudi všeč če je dnevna bolj velika in da je malo pohištva notri, se vsaj lahko obrnešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7860
5.9.2007 13:47:39   
petarda
no no jaz sem tudi vedela za njeno user posted image

user posted image user posted image user posted image  saj so vse vedeleuser posted image user posted image user posted image ...je SAMA povedala pred časomuser posted image  Mislim, da si ti bila ravno na morju takrat user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7861
5.9.2007 13:53:14   
Urša
Pa bo M samo m, M pa pupa

Men so bile pa črtice user posted image user posted image  tko všeč!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7862
5.9.2007 14:01:26   
Urša
O,Jana, še en fant! user posted image   

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7863
5.9.2007 14:33:17   
Anonimen
Pa smo dali spet 1. posvetovalnico skoz. Naša pupa se je zredila točno za kilo in zrasla za 5,5 cmuser posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7864
5.9.2007 14:34:27   
Urša
Naša pupa se je zredila točno za kilo in zrasla za 5,5 cm

user posted image user posted image user posted image  Bravo mama mlekarica!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7865
5.9.2007 16:27:43   
Teni_
Punce, a bere katera revijo Nova. Sem se pozabila pohvalit, da je naša Nika note. Čisto proti koncu, ko so slike iz Ruškega letnega odra. So hodili z vrtcem gledat predstave. Je pa ta slika:

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7866
5.9.2007 18:18:17   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Bubi čestitke za novo dnevnouser posted image , ja meni je tudi všeč če je dnevna bolj velika in da je malo pohištva notri, se vsaj lahko obrnešuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Mi nimamo 4 omar, da bi bili moderni, ampak zato, ker je naša dnevna tak majhna user posted image user posted image user posted image  Pa še od tega je ena vitrina v bistvu v jedilnici.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7867
5.9.2007 19:15:11   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Pa težko verjamem da bo minil brez mene...

cool, upam, samo, da nam res uspe priti.

seveda ne, pa upam, da tudi ne brez ostalih bližnjih novembrk, ostale boste pa oktobra na srečanju kostanje dobleuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7868
5.9.2007 19:18:37   
ada2
Aja...bajdvej...kdaj pa bo ta kostanjev piknik? Kdo pa je povabljen? In zakaj jaz nisem

sem hotela na ta datum srečanje novembrk naštimat, pa si ravno ti rekla, da ti ne ustreza, da bi rajši oktobra.....torej, plane smo spremenili, sicer pa lahko pa 2x pridešuser posted image

bodo pa oktobra na srečanju tudi kostanji, brez skrbiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7869
5.9.2007 19:25:39   
ada2
Janauser posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image !

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7870
5.9.2007 19:35:09   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je bilo zdaj pri dnevniku:
prispevek iz SV, ko so vojakom, ki so bili v Afganistanu delili medalje in so mojega nečaka (od Josipe bratcauser posted image ) intervjujali in ga vprašajo, če je ati kaj povedal kako je bilo v Afganistanu........................in on reče: " da je bil v nevarnosti, pa ko je bila vojna so bili notri."

user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7871
5.9.2007 20:27:11   
Anonimen
In zakaj nam nisi rekla, da bi gledali?

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7872
5.9.2007 20:35:57   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

In zakaj nam nisi rekla, da bi gledali?

sploh nisem vedela, da bo kazalo. sestra mi je povedala, da so snemali, pa da bo pri dnevniku in naj gledam, če bom kje njenega možeka vidla, no in mi lepo družinsko gledamo in najprej naš Matjažuser posted image

ga je še Adam spoznal in se drl Tjaš in kazal na TVuser posted image

no, pol pa kličem sestro in ji povem, da smo videli, pa mi reče, da so njo in Špelo tudi intervjujali, pa še vse ostale otroke in žene, ampak pokazali pa samo našega Tjašauser posted image

je bil najbolj izviren......je povedal resnicouser posted image

in zdaj se vsi po vrsti delajo norca iz svaka, češ, da itak ni nič delal tam, da se je samo notri skrivaluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7873
5.9.2007 20:46:20   
ada2
user posted image

za Muser posted image !

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7874
5.9.2007 20:56:05   
ada2
user posted image

kje ste?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  313 314 [315] 316 317   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  313 314 [315] 316 317   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.