|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
6.9.2007 19:34:08   
Urša
Katere jogije imaste ve

Vodnega. user posted image  Še malo... user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7901
6.9.2007 19:35:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Til, ne sekiraj se. Jaz tudi do pred kratkim nisem vedela, da je noseča.user posted image

Ker ne spremljate debate user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7902
6.9.2007 19:37:53   
ada2
Urša kako naj Nuši razložim računanje s koliko? se mi zdi, da je zdaj, ko sem ji skušala nekaj razlagat še bolj zmedenauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7903
6.9.2007 19:39:15   
ada2
user posted image  Tilen za tako dolgo spanje. le tako naprej

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7904
6.9.2007 19:41:19   
petarda
Jaz nimam pojma ker jogi mamuser posted image  takrat je bil v akciji in je bil kakih 18 jurjev...spi se pa dobro na njem...oziroma bi se spalo, če bi me kdo pustiluser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7905
6.9.2007 19:42:42   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Te smeškote pa dolgujem še Matjažuuser posted image user posted image user posted image  je bilo pa verjetno res hecno za slišat njegovo izjavouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7906
6.9.2007 19:50:35   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Te smeškote pa dolgujem še Matjažuuser posted image user posted image user posted image  je bilo pa verjetno res hecno za slišat njegovo izjavouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image še zdaj mi gre na smeh. pa prej me je klicala nekdanja sošolka, najboljša prijateljica še iz OŠ, ki zdaj živi in dela v LJ in se na žalost zelo redko vidima, in mi povedala, da je gledala dnevnik včeraj in videla Matjaža in ji je bil tak všeč.user posted image

ampak  od atija je bil pa doma kreganuser posted image , kaj da traparije govoriuser posted image
če je pa samo resnico povedaluser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7907
6.9.2007 19:52:40   
ada2
moja dva otroka pa gledata risanko in zraven jesta pohane jajčevce. in Adam je celo že v spalni vreči. je prej popoldne malo zadremal in se zdaj to pozna.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7908
6.9.2007 19:56:52   
NinaŠ
Fajn vam, ko vam otroci na "a" besede izgovarjajo user posted image . Tina še ko bi jih mogla jih ne - govori namreč na fanta user posted image user posted image user posted image user posted image "pil" "jedu" "skakov"  user posted image ah saj bo boljš 

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7909
6.9.2007 19:57:53   
NinaŠ
Katere jogije imaste ve

Dormeo user posted image Meni je ful všeč, user posted image pa ne

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7910
6.9.2007 19:59:59   
Urša
Urša kako naj Nuši razložim računanje s koliko?

Ja, to je kar težko večini otrok...začnita na konkretnem materialu, računajta samo do 10, tako da postaviš na mizo npr. 4 jabolka in vprašaš koliko jih mora dodat, da jih bo skupaj 10 (za seštevanje) ali pa imaš 8 bonbonov in vprašaš koliko jih mora pojest, da jih bo ostalo 5 (za odštevanje) . Potem napišeta račun in ga rešita. Čim več take vaje. Ko bo razumela, pejta do 20 na enak način in ko to fajn utrdi, lahko dela brez ponazoril pa kasneje poskusita že do 100, najprej desetice in potem še navadne račune z neznanim členom, brez prehoda čez desetico, ker to se bodo šele zdaj učili. Ampak res vadita z orehi, barvicami, igračami..., da bo imela fajn predstave.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7911
6.9.2007 20:04:27   
Urša
jesta pohane jajčevce.

Mmmmmmmmuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7912
6.9.2007 20:24:20   
Urša
No kje ste zdaj? user posted image  A vse računate? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7913
6.9.2007 20:31:23   
ada2
evo mene, sem Adama zdaj spat spravila, Nuša pa je šla brat. ah, da bi še za računanje tako voljo imela kot za branjeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7914
6.9.2007 20:35:05   
amy26
A vse računate?

user posted image user posted image user posted image

ne, jaz pijem čajček in mal občasno poškilim k mojmu na tv kjer gleda Na kraju zločina,
otroci spijo, sta oba sam dol padlauser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7915
6.9.2007 20:35:12   
NinaŠ
Jaz sem tudi šele sedaj drobižka v posteljo popokala user posted image . Ko sem takole popoldne v službi, skoraj ne uspemo pred pol deveto v posteljo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7916
6.9.2007 20:37:28   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Jaz sem tudi šele sedaj drobižka v posteljo popokala user posted image . Ko sem takole popoldne v službi, skoraj ne uspemo pred pol deveto v posteljo

ko sem jaz popoldne v službi Adam že spi, ko pridem domov, saj do pol devetih delamuser posted image , pa predno domov pridem je pa 9.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7917
6.9.2007 20:37:52   
NinaŠ
Ma šit, mene že cel dan zeeeebe, brrrr. No itak, ko pogledam okoliške vrhove me zebe še bolj user posted image

Aaaaa pa noro požrešna sem postala zadnje 14 dni user posted image user posted image tako da sem stalno okrog hladilnika (tam me nič ne zebe). Pa nisem user posted image , samo KT sem (spet) začela jemati user posted image . Očitno se bo treba za kako mireno odločit, drugače bom spet vso omaro cunj mogla zamenjat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7918
6.9.2007 20:40:10   
*bubi*
Evo, bubi tudi spi. Jaz pa moram še malo potegnit, drugače ta skripta ne bo gotova do konca šolskega leta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7919
6.9.2007 20:43:21   
ada2
Nuša pa je šla brat.

in seveda sem zdaj jaz vsa zatopljena tukaj pred računalnikom in sploh nisem opazila, da bere tu zraven na kavču...(Adam kot že rečeno spi, Andrej tudi, že od 7user posted image , je prišel zmatran domovuser posted image )....in kar naenkrat se Nuša začne smejat...pa reče uuu, gospa Grahuser posted image .......mene pa vrže pokonci, saj sem mislila, da sem sama tuuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7920
6.9.2007 20:44:08   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo, bubi tudi spi. Jaz pa moram še malo potegnit, drugače ta skripta ne bo gotova do konca šolskega leta user posted image user posted image user posted image

pa če boš po RR potegnila tudi ne user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7921
6.9.2007 20:44:44   
petarda
Jaz sem še tudi tu, samo bom šla verjetno kar perilo obesit pa spatuser posted image ...

Petardito je pa pravkar zaspal z očijemuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7922
6.9.2007 20:45:58   
ada2
Nina jaz imam tudi volčji apetit, pa nisem noseča, pa ne jemljem KTuser posted image user posted image user posted image

aja, pa zebe me tudi že cel dan.....že razmišljam, da bi klimo malo šaltala - na toplouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7923
6.9.2007 20:46:35   
ada2
bom šla verjetno kar perilo obesit

u si me spomnila, bežim v kletuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7924
6.9.2007 20:53:17   
*bubi*
Kaj te muči, petarda? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.