|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  441 442 [443] 444 445   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
6.9.2007 10:59:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Jaz bi že imela dojenčka user posted image

Nisi edina. user posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 11051
6.9.2007 11:00:38   
Anonimen
Lemavrica - jaz grem kar v poletnih lanenih (takih z žepi) hlačah do G. Pa eno veliko majico čez pa je. Pa komot obutev. Jaz samo pazim, da sem komot, ker mi je težko sedet, če me kaj žuli. Itak grem pa z avtom do Leonišča in tam samo noter, tako da me kaj dosti ne bo zeblo. Pa nikakor nobenih čevljev za zavezat ali za zapet - samo za nataknit. Drugače grem raje bosauser posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11052
6.9.2007 11:00:42   
Anonimen
Ali katera ve koliko stane nadstandardna soba v Postojni in kaj to vključuje v ceno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11053
6.9.2007 11:03:23   
lemavrica
Ja sej jest bom tud nejbrž šla kar v lanenih hlačah, ker nimam tolk daleč za hodit ampak se vseeno bojim da se mi kašelj ne vrne, ker ni hujšga bit noseč pa še kašljat, če te že tko trebuh boli.
Še za tamalga moram pregledat kaj sem sploh pripravla za iz porodnišnice. Pomoje bom mogla še kaj dodat k je tko mraz ratalo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11054
6.9.2007 11:04:29   
Anonimen
Ojla user posted image  in mamice!!!

ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAMuser posted image user posted image user posted image !!!

No, zdaj pa imamo nekaj pravih septembrk, pa so ble tako neučakaneuser posted image . Pri meni še ni nobenih znakov, da bi se začel kak porod. Tisti mini čepek očitno ni napovedal še nič, tako, da se bom očitno udeležila spet naše trgatve. Pravkar sem si zamesla testo za krofe, so se mi ful zaluštali pa bom vidla, če bo testo fajno bom nardila krofe, drgač pa kakšne rogljičke al pa buhtle. Če je taki bedni dan, da človek res ne ve kaj bi delal.

Me pa še nekaj zanima - user posted image  Kdaj si bodo vaši možje/fantje/partnerji uredili očetovski dopust? Meni ni najbolj jasno vse okoli tega. Na CSD-ju mi je rekla naj moj pride takoj, ko bo imel rojstni list od user posted image  v rokah pa bo pol vse urejal. A je pol možno, da začne dopust isti čas, ko prideva s user posted image  iz porodnišnice? Mi grejo ti papirji že pošteno na živce.

Lepo se imejte vse pa čimprejšnje cartanje naših user posted image  želim vsem..vključno z manouser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11055
6.9.2007 11:05:44   
Anonimen
user posted image
ŠE NESTRPNO ČAKAMO:user posted image

(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol,imeuser posted image )

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image  
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna 
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image  
3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image  
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (35), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, 2n, Velenje, user posted image

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Kaja
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
15.9. Taja339 (30), 2n, Laško --> Celje user posted image Hana Brina 
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. kija

20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj
20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina
21.9. nadja00 (29), 1n, Ljubljana--> Postojna, user posted image Janina
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. tianna (23), 1n, Sežana --> Postojna user posted image

23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
24.9. aldina, (25), 2n, Deskle user posted image
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
25.9. matejad user posted image
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 21 user posted image , 16 user posted image  in 13 user posted image

------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM
za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ
 v Lj. porodnišnici
01 522 61 11 

----------------------------------------------------------------------- 

SEPTEMBRČKE in SEPTEMBRČKI

user posted image      

user posted image
25.7. CUKRČEK (PDP 1.9.)
KLARA
rojstvo: 2710g, 47cm
ALJAŽ
rojstvo:2830g, 49cm

user posted image
4.8. Rožica* (PDP 5.9.)
...
rojstvo: 2890g,  48,5cm

user posted image
10.8. Guppy (PDP 1.9.)
MAJA
rojstvo: 2620g, 47cm
MARKO
rojstvo: 2640g, 47cm

user posted image

16.8. anab (PDP 20.9.)
MATIC
rojstvo: 2830g, 50cm

user posted image  
16.8. ursy (PDP 5.9.)
LARA
rojstvo: 3000g, 49cm

user posted image
17.8. lasekP (PDP 5.9.)
LARA

rojstvo: ...

user posted image
21.8. misska (PDP 2.9.)
LEONID
rojstvo: 3240g, 51cm

user posted image
23.8. Eva* (PDP 14.9)
TINKARA
rojstvo: 3110g, 52cm

user posted image
24.8. nefretiti (PDP 10.9.)
NEŽA
rojstvo: 2030g, 44cm

user posted image
24.8. buškica (PDP 19.9.)
GAJA LEA
rojstvo: 2250g, 45cm 

user posted image  
27.8. Sandra85 (PDP 9.9.)
ENEJ
rojstvo: 3260 g, 51 cm

user posted image
27.8. Bodoča (PDP 4.9.)
MATJAŽ
rojstvo: 3190 g, 50 cm 

user posted image
28.8. Helenav (PDP 15.9.)
KLARA
rojstvo: 2100 g, 47 cm

user posted image
30.8. nena80 (PDP 3.9.)
LOVRO
rojstvo: 3580 g, 53 cm 

user posted image
31.8. Lumpa6 (PDP 2.9.)
ŽIGA
rojstvo: 3460 g, 51 cm

user posted image
31.8. Nana 27 (PDP 5.9.) 
MAJA
rojstvo: 3260 g, 52 cm 

user posted image
2.9. aljab (PDP 3.9.)
JANINA
rojstvo: 3400 g, 51 cm

user posted image
6.9. Pikica pokica (PDP 3.9.)
ZOJA
rojstvo: 3240 g, 50 cm

NOVE MAMICE:  nena80, Pikica pokica   ČESTITAMO!!! user posted image         

V TOPLEM NAROČJU STARŠEV:  11 user posted image  in 9 user posted image   pupice (za enkrat) še vodijouser posted image

DRUGE INFORMACIJE:

-PREHRANA MED DOJENJEM
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

(odgovor članu nena80)
  Neposredna povezava do sporočila: 11056
6.9.2007 11:09:38   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Že tečem!

Počasi, da ne boš kaj sprožila. user posted image
Teci za nazaj, ko bodo papirji že urejeni. user posted image

Če bi res tekla!user posted image Sam to je že misija nemogoče!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11057
6.9.2007 11:09:41   
Anonimen
Jaz sem tudi za našo princesko garderobo zamenjala. Pa deko za v lupinico tudi. Se je res zelo shladilo...
Kašelj je pa groza od groze - sem začela nosečnost z bronhitisom, tako da vem... Po moje je glavno, da imaš noge tople... Saj jutri bo že sončekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11058
6.9.2007 11:10:48   
Anonimen
Nena80: iskrene čestitke ob rojstvu Lovrota user posted image user posted image user posted image .

Pikica pokica: ti še enkrat na tem mestu čestitam. Evo, sem ti rekla, da se bo zgodilo user posted image .

_mala_: jaz sem na istem kot ti. Zdaj tudi že dvomim, da tisto sploh je bil čep oz njegov del. Bomo morali še počakati, pa tako zelo sem neučakana. Kar se tiče očetovskega dopusta, pa je nama rekla, da mora priti najkasneje na dan koriščenja dopusta in s sabo prinesti potrdilo o rojstvu otroka in potrdilo o priznanju očestovstva (nisva poročena).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11059
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 11:10:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11060
6.9.2007 11:16:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Ali katera ve koliko stane nadstandardna soba v Postojni in kaj to vključuje v ceno?

Se mi zdi, da 25€ na dan. Vem, da vključuje možnost sobivanja partnerja, pa obiski so full več časa (ne tako kot normalni od 14 do 15:30)... Drugo pa ne vem. Sigurno je še kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11061
6.9.2007 11:17:57   
Anonimen
user posted image user posted image

CARMY, ČESTITKE OB ROJSTVU SINČKA!

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11062
6.9.2007 11:19:00   
dorotea
Carmy!!! Čestitke za Tineja! Pol si pa ti prva septemberka!!!!user posted image user posted image user posted image To pa je res lep datum! Ko bo mal starejši, pa te bo vsako leto prosil, če mu za rojstni dan ni treba še v šolo.user posted image user posted image user posted image
Zvezda71,saj nas je še veliko, ki imamo pdp čez več kot 10 dni... ja so same neučakanke tukaj...user posted image user posted image ...dobro da se je mal premaknilo...sedaj se bom tud jaz pridružla neučakanim nosečnicam, ker sem do sedaj bolj noge skupaj tiščala. Tko, da kera bo naslednja?(poleg lemavrice seveda).
Tianna kako kaj nestrpnost...narašča?user posted image
Eno vprašanje: Kaj za porod je zadosti osnovno(obvezno) zdravstveno zavarovanje al se moram hitro še dodatno zavarvat???

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11063
6.9.2007 11:20:23   
guppy
spet eno PREdolgo sporočilo od mene

aljab, nena80, Pikica Pokica, Carmy
ISKRENE ČESTITKE !!!
user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

dorotea, to je pa toook lepo prebrat, desetka in diploma!!! Res iskrene čestitke!!!

NaILa, vsekakor se bomo morale dobiti!!

zvezda, drži se še teh 10 dni, hitro bo mimo!

CUKRČEK, kako ste???

PATRONAŽNA – drugi naslov: v porodnišnici lahko matičarki poveste (oz. ona vpraša), kje boste po porodu. Lahko ste čisto na X naslovu, ki ni enak stalnemu bivališču in če je porodnišnica povezana z najbližjim ZD tam, pride patronažna sama, če pa nimajo povezave z ZD v tej občini, kjer boste, pa same pokličete v najbližji zdravstveni dom. Matičarka v LJ P da zelo jasne in fajn napotke, tako da se ne nič sekirat.

DOJENJE...
Čisto prav imate glede dojenja, samo mene je vse skupaj res potrlo. S svojim pretiranim optimizmom sem namreč verjela, da nam bo šlo, tako da sem že v porodnišnici delala vse, da bi se čim prej po CR prikazalo to mleko. Vsakič sem ju pristavljala (seveda nista imela nič za popit, tako da sta bila na dodatku), ampak v glavi mi je vseeno odmevalo tisto iz šole za starše, da je "dovolj, da enkrat daš otroka na flaško, pa se nikoli ne bo dojil"... kakšna neumnost, res...!!!! Zaradi tega sem tam imela eno depresivno minuto, ker sem se spraševala ali bo mojim otrokom dobro, če bosta hranjena samo po flaški, brez dojke, brez materinega dotika, crkljanja... in hvala bogu za sestro Dragano na oddelku A, ki mi je jasno dala vedeti, da je za otroka pomembneje da SPLOH dobi kaj mojega mleka, kot pa to, da sesa iz dojke, torej flaška je bila moja prijateljica, odrešiteljica.

No, potem je le prišlo to mleko in šla sem črpat. Prvo črpanje je bilo sreča v nesreči. Bilo je 20 ml mleka in jaz sem cvetela od sreče, strlo me je pa, ko sem se morala odločiti, kateremu otroku dati to majceno porcijo??? Joj, kok sem se zjokala...

Potem je prišlo mleko v potokih in vse super, do obiska patronažne. Rekla mi je, da je neumnost, da dodajava Aptamil in da črpam, ker s tem najbolj škodim proizvodnji mleka (stokrat sem slišala o ponudbi in povpraševanju). Patronažna je drugače pravi cukrček, tako da ni mislila tega slabo namerno. AMPAK: spet nova teorija: otroka je treba pristavljat kadarkoli je lačen, pa naj bo to na eno uro, če je tako. Naju je skor kap ob misli, da se bosta oba zbujala na eno uro, ker sem bila od poroda čisto pafff.... pa sva se v soboto vseeno odločila poskusit.

Potem pa ta sobota, res največja napaka. Kako sta jokala. In kako so bolele prsi!! Od bolečine so mi lile solze po licih, ker Maja res naredi tak ubijalski vakuum, da so se mi na bradavicah naredili žulji po 10 minutah. Po 20 minutah, ko naj bi se najedla in se je sama odstavila (po teoriji naj bi bila takrat SITA), pa sva po tehtanju ugotovila, da je spila kvečjemu 10 ml. Oba otroka v jok, jaz v jok, mož je pa samo letal od enega do drugega, … bogi revež. Začela sem se obtoževati, da niti probala nisem, da en dan je premalo, da tudi druge mamice boli pa vztrajajo ... v glavi mi je pa itak odmevalo samo to, da sem postavila svojo bolečino pred potrebe svojih otrok in da sem slaba mama.

Ko je v ponedeljek prišla patronažna, je popolnoma podprla naš stari način prehranjevanja (črpanje + dodatek) in rekla, da je bilo pomembno poskusit. Za otročka je pomembneje imeti spočito in srečno mamo kot tisto dojko "ki ne dela" in tako smo srečno odpujsali novim dogodivščinam naproti.

Tudi v Porodnišnici, kamor sem šla zaradi mastitisa, mi je angelsko prijazna zdravnica Katja Milićević rekla, da je super že to, da imam dovolj mleka za oba in naj ne bom presenečena tudi, če enega dne mleka pač ne bo dovolj. Veliko otrok odraste ob flaški in z njimi ni prav nič narobe! Pa še mami me je potolažila, da sem sama bila le 1 mesec dojena, pa je vse super duper z mano.

No,... pa sem vam natvezila moje ups-and-downs o dojenju... V želji, da se spomnite na to, če boste imele težave, čeprav se še kako zavedam, da tuje zgodbe ne pomagajo toliko, kolikor pomaga lastno spoznanje, da nisi slaba mamica svojim otrokom, tudi če ne dojiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11064
6.9.2007 11:20:51   
Anonimen
Carmy - čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11065
6.9.2007 11:20:59   
NalLa
Carmy čestitke za sinčkauser posted image user posted image user posted image

punce hvala za odgovore glede patronažne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11066
6.9.2007 11:24:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Tianna kako kaj nestrpnost...narašča?user posted image

user posted image  Narašča ja. Še 17 dni! Misliš, da naju bo NaILa prehitela? user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 11067
6.9.2007 11:24:38   
nora
Kdaj si bodo vaši možje/fantje/partnerji uredili očetovski dopust?

_mala_ moj bo koristil ocetovski dopust zacetka januarja. Po porodu bo iskoristil 3 tedne dopusta, ki ga še ima. Na csd je gospa rekla, da lahko ga iskoristi v 6 mesecih po rojstvu otroka, samo nese roj.list in naslednji dan zacne dopust.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11068
6.9.2007 11:29:36   
nora
Carmy, čestitkeuser posted image user posted image user posted image
dorotea, z obveznim boš mogla doplačat. jaz sem se pred 3 meseci zacela dodatno zvarovat in zavarovanje je zacelo veljati od 1.9 (3 mesece je čekalna doba, čeprav plačujes).

Neposredna povezava do sporočila: 11069
6.9.2007 11:31:54   
Anonimen
Čestitke Carmyuser posted image . Dobrodošel Tinejuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 11070
6.9.2007 11:32:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora

dorotea, z obveznim boš mogla doplačat. jaz sem se pred 3 meseci zacela dodatno zvarovat in zavarovanje je zacelo veljati od 1.9 (3 mesece je čekalna doba, čeprav plačujes).

Šele s 1.9. ti je začelo veljati, al kako?! Pa zakaj je to ok?? Ma daj, to naše zdravstvo je kr neki. user posted image
Dorotea, jaz bi se na tvojem mestu tudi dodatno zavarovala.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 11071
6.9.2007 11:33:50   
dorotea
Guppy, hvala za čestitke! Res je lepo vreči vse skrbi o faksu čez ramo.

Glede tvojega dojenja...jaz ti povem...ti si carica!...saj verjetno bi vse šle skozi ta proces in bile žalostne, češ da nam ne gre dojenje...ampak na koncu pa le spoznaš, da je važno, da sta malčka ljubljena( kot sta tvoja) in crtana, kot to da se dojita. Pa kot praviš itak dobre stvari tvojega mleka(zaščito in vitamine pa vse drugo) dobita, pa čeprav po flaški.Mastitis pa mora res boleti, tko da je res auč če ti potem nekdo še joško vleče( pa čeprav je to eden izmed tvojih user posted image user posted image )

Važno je, da si vsaj poskusila, tako si ne moreš očitat da nisi. Itak pa si mama in dojenček-dojenčka najdeta svoj ritem in svoje sožitje...brez preveč pametnih nasvetov okolice(čeprav vem, da patronažna hoče le najbolje).
Drži se in oglasi se nam še kaj. Pa poljubčke Markotu in Maji!

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 11072
6.9.2007 11:35:14   
nora
Ja,  pogodbo sem sklenila konec maja, od junija sem zacela plačevati, zavarovanje je pa zacelo veljati po 3 mesecih, tako imajo zavarovalnice, kaj češ...dobro, da se ni prej kaj zgodilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11073
6.9.2007 11:36:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

tuje zgodbe ne pomagajo toliko, kolikor pomaga lastno spoznanje, da nisi slaba mamica svojim otrokom, tudi če ne dojiš.

Guppy - tole si pa tako lepo napisala. user posted image user posted image user posted image  Zlata si, res. Mene porod sploh ne skrbi. Dojenje me pa že sedaj sekira... Eh, se moram skulirat, pa bo...

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11074
6.9.2007 11:36:27   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: nora

To pa ne morem verjet!!!!! Kaj to pomeni, če se grem jutri dodatno zavarvat mi začne veljat šele čez 3 mesece! Kaj so nori!Kje pa je tukaj logika! me ima da bi poklicala tja in koga zbutala, sam moram se prej prepričat!

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  441 442 [443] 444 445   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  441 442 [443] 444 445   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?