aljab
|
Živjo! ČESTITKE DOROTEA!!!! Vem kako super se zdaj počutiš...uživaj še te zadnje tedne nosečnosti za prav!! Čestitke tudi Pikici Pokici in Carmy! Sedaj smo pa kar začele rojevat! Punce ki še čakate....ne skrbet...enkrat se začne, jaz sem tudi mislila, da bom kar ostala noseča. Lemavrica tud ti boš kmalu imela sončka...verjamem pa, da se ti že meša!! Guppy BRAVO!! Jaz se že z eno tako lovim... danes ponoči je hotla jest na eno uro, pa še kupčka noče podirat in potem ful poliva. Ne vem če ne izbruha vsega kar poje... Sedaj čez dan pa spančka po 3 ure skupi...ponoči je pa mela učke ko čukec in sem imela vsakič slabo vest ko sem luč ugasnila, ker se mi je takooo spalo. Res je šok ko prideš iz porodnišnice, kjer za vse poskrbijo in si sam....Jaz sem se kar jokala včeraj. Ampak saj bo bolje.... No če se vam še ljubi brat mojo PORODNO ZGODBO: Začelo se je ob desetih zvečer, s hudim guzenjem naše male in špikanjem...tam okrog polnoči, enih pa so se začele take hude bolečine, da sem vedela, da je to to. POtem pa so postali popadki bolj švoh, sam že na 3 minute. No ko sva prišla v P , pa so bli popadki švoh (so se že skoraj umirili in sem se počutla ko budala), ko me je pogledala pa je videla, da sem 2cm odprta... tko da sem šla v sobo, celo noč prebedela in predihovala popadke na 3 min. Zjutraj pa na CTG, 4cm odprta in mi je kar predrl mehur.... no po 5 urah sopihanja in predihovanja (ki jih nikakor ne bi zmogla brez mojega trenerja-možeka) se je rodila Janina. Meni je blo kar hudo in bi naslednjič z EA... Pa še punce NUJNO mejte klistir. Jaz sem sicer mela drisko prej, ampak res te ovira, ko moraš tam na postelji še kakat med popadki in bi vse dala, da bi bla prazna. No rezana nisem bla, mam pa en šivček, tko da sem jo res super odnesla.... Sem se kar razpisala...mislim, da bi lohk še par strani. No mala je pa cukerček!! Mejte se lepo, grem še mal za nazaj brat zdaj ko pikica spančka...
|