|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  439 440 [441] 442 443   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
6.9.2007 7:11:12   
nora
In ti, kaj ti tako zgodaj?

Zbudili so me krčiuser posted image oo kavica...si jo bom tudi jaz skuhalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11001
6.9.2007 7:12:09   
Anonimen
Krči? V nogah al uni krči, ki jih vse komaj čakamo - popadki?

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 11002
6.9.2007 7:15:01   
nora
uni, ki jih komaj čakamouser posted image prvič me je tako prejelo, sem se kar ustrašila kaj bo...dobro, da je nehalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11003
6.9.2007 7:18:01   
Anonimen
Torej so tudi ta prvi tako močni, da te kar zbudijo? user posted image
No, če pa se ne bi končalo, bi pa popoldne čestitale tebi! user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 11004
6.9.2007 7:21:41   
nora
ne pričakujem, da bo tolk prej....ampak je vse mogoče...čeprav, bi rada da je porod mimo, ker se mi zdi da sem obsedena z nosečnostjo, pa se dolgčas mi je čakati in zastonj uporabljam čas...kar neki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11005
6.9.2007 7:23:37   
nora
Torej so tudi ta prvi tako močni, da te kar zbudijo?

oh mocni so, kar boli...mož se je tudi zbudil,, mislil je, da me je krč v nogi prejel pa me je zacel masirat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11006
6.9.2007 7:37:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora
mož se je tudi zbudil,, mislil je, da me je krč v nogi prejel pa me je zacel masirat...user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image
Me prav zanima kako bo moj reagiral. Verjetno isto kot tvoj, saj vsakič začne masirat nogo, ko kaj zakričim od bolečin. user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 11007
6.9.2007 8:04:09   
Anonimen
Jutro!!!

ojoj punce: jaz zaostajam......obe moji Celjanki sta rodili.......iskrene čestitke obema......res sem vesela a vaju......pa sevea za vse nas tule, ker ste res same fejst punce.

Nekje sem videla eno vprašanje glede mila na šivih.......jaz jih nimam na presredku ampak na trebuhu, pa sem se že tretji dan z navadnim milom tuširala.

Toplo vam priporočam, da si v P vzamete milo za intimno nego.......ker tale čišča je grozna. Jaz sem si potem enkrat z osvežilnim robčkom obrisala, ker se nisem mogla stuširat, pa mi je skoraj sluznico razžrlo.
Še vedno me peče, ko se tuširam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11008
6.9.2007 8:10:45   
Anonimen
Ja Nefretiti, kmalu boste lahko vozičkale skupaj! user posted image user posted image user posted image

Pa te niso šivi nič pekli? Jaz sem spraševala to glede tuširanja... Če bom šivana (presredek) me je kar malo strah, da se kar z milom. Po moje bo peklo ko user posted image . Verjetno tudi intimno milo odpade, vsaj v začetku dokler se šivi ne zacelijo. Ti pa se lahko brez problema tam dol umivaš z milom. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11009
6.9.2007 8:25:37   
lemavrica
Pikica pokica čestitke za malo Zojo. Čimveč cartanja in lepih trenutkov z tvojo princesko. user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11010
6.9.2007 8:40:12   
lemavrica
Jutro,

pri nas še nič novega, nobenih krčev, popadkov,...nič kar bi kazalo na odhod v P. user posted image  je bil zvečer tako živahen da sploh nisem vedla a bom zapala ali ne.
Priznam da sem že kar malo obupana, ker se nič ne dogaja.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 11011
6.9.2007 8:43:56   
nora
lemavrica, lahko, da te v tem trenutku prejme in šibaš v P. nimas zakaj obupati, ti si naslednjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11012
6.9.2007 8:44:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Priznam da sem že kar malo obupana, ker se nič ne dogaja.

Verjamem. Tudi jaz bi bila, če bi bila čez PDP. Ampak moraš optimistično gledati naprej. Mogoče pa se bo že danes kaj premaknilo in boš kmalu spoznala svoj zakladek. Držim pesti!
Jaz sem že zdaj preveč v pričakovanju, a imam še 17 dni do roka. user posted image  
Kaj še bo, če bom šla čez PDP?!

Neposredna povezava do sporočila: 11013
6.9.2007 8:59:24   
lumpa6
nena in pikica pokica čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo cartanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11014
6.9.2007 9:01:32   
nora
lumpa6, kako si? a si se spočila?bolj redko se javljaš...kako pa napreduje mali Žiga?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 11015
6.9.2007 9:15:23   
Emm
PIKICA POKICA IN NENA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za vajina user posted image ,sem vama kr malo fauš.

Pijem kavice in berem vaše poste,pišete kot po tekočem traku,če me ni pol ure moram kr 2-3 strani nazaj bratiuser posted image .Pri meni je bilo po 3 dneh sinoči zatišje,sploh niti enega samega špika ali pa gromozanskega premika ob katerem mislim da mi bo kr sam skočil ven.
MAmi pravi da mu je mogoče premrzlo in da zato noče še ven.Joj ko bi že jst bila na poti v Rim.
Še 3 dni do PDP ampak jst bi prej.Prvega sem rodila na silo 10 dni čez PDP zato tako upam da bo ta pa le prej.
NO vsaj septemberke so se začele jst sm mislila da bomo počakale nekje do 15 potem pa kr po tekočem traku.user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11016
6.9.2007 9:17:40   
lumpa6
žiga trenutno spi , drugače pa se veliko doji, lula pa kakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11017
6.9.2007 9:21:08   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

žiga trenutno spi , drugače pa se veliko doji, lula pa kakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oo super, potem imate pridnega dojenčka

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 11018
6.9.2007 9:23:02   
lumpa6
ja je zelo pridenuser posted image user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11019
6.9.2007 9:24:51   
lumpa6
včeraj mu je popek odpadel, v torek pa pride patronažna ga stehtati da vidimo kako napreduje naš škratekuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 11020
6.9.2007 9:30:33   
lumpa6
Zbudili so me krči oo kavica...si jo bom tudi jaz skuhala

jaz sem pa na čaju za dojenčke da naš lumpi ne bo imeu krčouuser posted image user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11021
6.9.2007 9:31:46   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

Zbudili so me krči oo kavica...si jo bom tudi jaz skuhala

jaz sem pa na čaju za dojenčke da naš lumpi ne bo imeu krčouuser posted image user posted image

a od kave imajo krče?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 11022
6.9.2007 9:33:31   
NalLa
Pikica pokica čestitke za Zojo. user posted image user posted image user posted image

Punce, a katera ve, a mormo patronažno me poklicat al pride sama?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 11023
6.9.2007 9:37:56   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Punce, a katera ve, a mormo patronažno me poklicat al pride sama?

Naj bi sama prišla, če ne pride 2-3 dni odkar smo doma, potem je treba klicat v ZD. Tako nam je babica povedala v ŠSuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 11024
6.9.2007 9:42:13   
Anonimen
Nena in Pikica pokica - čestitke za vajina user posted image ! user posted image

Jaz imam pa eno zoprno noč za sabo. Naša user posted image  je brcala kot nora skoraj do 3h. Nikakor se ni umirila. Take je zganjala, da jaz nikakor nisem mogla zaspat. Sedaj sem pa kot cunja... Mogoče se pa hoče "stlačit" venuser posted image  pa ne ve, da mora najprej vodo potegnituser posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  439 440 [441] 442 443   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  439 440 [441] 442 443   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?