|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.8.2007 11:14:06   
klaja
Dan!

Naty-Taja lepe slikice, take lušte si mi naredla!

Tinkara pa je pravi sonček!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.8.2007 11:29:51   
Alisa
ojla,

Azzurra upam, da bodo izvidi uredu, sicer pa saj veš da bomo držale pesti za tebeuser posted image .

Naty jaz bi tud rada vidla slikice od poroke user posted image .


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.8.2007 13:12:27   
klaja
Hej, kje pa ste vse!

Zdaj pa imam jaz občutek da se sama s sabo pogovarjam.

Mi pa smo Juliji nabavili domačo živalco - zajčka. Tak ga je scotala, da se je kar boji. No sicer pa imam to bolj jaz za cartanje. Namreč moja mama ne prenaša najbolj živali v okolici hiše. Sicer pa bo drugo leto še dobila psa, tako da se bo že mogla sprijaznit.

Meni pa počasi živci popuščajo, saj prodajam avto, pa me vsi po vrsti zafrkavajo. Sem bila ta teden že dvakrat zmenjena in to fiksno, pol pa ni bilo žive duše blizu. Danes pa sta me še dva sprovocirala, češ da je ne vem kaj vse narobe in bi ga rada imela za ful nizko ceno. Tako je, če je ženska sama doma in se niti malo ne spozna na avto. Toliko vem, da tisto kar sta mi rekla da bi naj bilo narobe, sigurno ni, ker za to stvar pa vem kako je, če se pokvari.

No, javite se kaj, da bom imela kaj za brat!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.8.2007 13:27:30   
Alisa
ojla,
ma mene tud zanima kje ste vse? Sicer tudi meni zmanjkuje časa za pisanje, ker počasi pospravljam stanovanje, pokam, psihično pripravljam na službo, ukvarjanje z Anžetom, kuhanje,.....Pač ženska dela ni kej.

Naty - lepa si bila in tvoji trije sončki tud.user posted image

Punce dajte mi kako spodbudno besedo glede šihta in vrtcauser posted image , jaz bom morala začet delat in Anže gre v vrtec in mi je grozno hudo, ker bova tako malo časa skupi. Pa še ko bomo skupaj bo ura v šusu 20h in bo Anže hotu spat. Jao kaj bo  hudo.
Pleniočka ti tud tok mal vidiš Žigeca in verjamem da je tud tebi hudo. Kaj pa ostale ste vse doma z njimi al ste že v službah.
Kapesanta zate tudi vem da si v službi sm tebi ga vsaj mama pazi.


Klaja nisi sama, saj veš da skoz čekiramo če je katera kaj napisala user posted image .
Kar se pa prodaje avtov tiče je pa groza če je ženska sama, ker kar čvekajo in glihajo pa kr nekaj nabijajo da je narobe, pa ti sam veeš da ni saj si ga vender vozu. Obupni so.

Pazite nase in poljubčkajte svoje otročke.

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.8.2007 19:37:28   
Naty*Taja
Hojla!Jaz vas tudi kr naprej čekiram, sam če vas pa ni. Po moje bo vedno slabše, glede na to, da greste vse na šiht. Jaz pa še kr iščem....
Mi se začnemo v pon uvajat v vrtec. Je pa tale naša mala prava opica! Povsod spleza čim višje, tem bolje... posledično s tem imamo kako buško več, čeprav moram rečt, da je zelo spretna in previdna. Pa v Marcelov kinderpet zleze in zna sama ven (imamo tri štangice ven zdrene, da lahko sam ven leze). Pa na zakonski postli je mimogrede, pa na kavču.... Pa sama spleza na tobogan na naših igralih in se spusti. Je tolk hecna, ko ji vsi laski pokonc štrlijo zarad statike. Bomo mogli eno ozemljitev naredit. user posted image
Hvala za pohvale slikc. Sem tolk jezna, ker jih ne morem več pripopat, ker je tale plac tolk omejen, naše slike so pa vse velike. Pa vse zmanjšvat...user posted image
Aliska, sej Anžetko se bo kr kmalu navadil. Ko boste v tempo padli, ne bo več tako grozno. Je pa čuden občutek, ko se prvič ločiš od malega. Se spomnim, kako je bilo, ko je januarja šel Marcel v vrtec in sva z Marušo sami ostali doma. Sem tudi en čas rabla, da mi ni bilo več hudo. Zdej pri Maruški je pa drugače. Komaj čakam, da se po dobrih dveh letih malo spočijem! Klaja in ostale, ki pričakujete drugega boste kmalu videle, kaj mislim! user posted image
No grem zdej ker moj dragi tule puca in imam slabo ves, ker na rrju visim!user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.8.2007 19:48:30   
Jančika_
Dober večer! Tudi Kajči gre v ponedeljek v vrtec in me kar malo stiska, pa bo že. Jaz bi ga z veseljem še imela malo doma, ampak med letom pri nas ni šans dobiti vrtca, pa tudi faksa ne bi nikoli končala; to bo pa zdaj res treba, drugače bo hudič.

Nocoj imava z možem fraj, mulca sta pri dediju in babici. Ampak ju že pogrešava in gledava njune slike. Sva smotana, neuser posted image . Praznujeva obletnico poroke in sva šla V MIRU jestuser posted image , v kino se nama pa ne da in malo visiva jaz na RR, mož pa pred tv. No, saj se bova spomnila, kaj početuser posted image .

V torek sva imela s Kajetanom posvetovalnico in cepljenje; niti trznil ni, ko ga je zbodla v ramo. Tehta pa 11.700g na 79cm, konkreten pob. Včeraj je končno zares shodiluser posted image - sicer je že mesec in pol delal tudi po 15 korakov, a se je večinoma vendarle premikal po kolenih. No, zdaj pa caplja po stanovanju na način "we are the robots"user posted image .

Lepo se imejte!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.8.2007 20:50:04   
sašaš
O! user posted image

Pa res, kje ste vse? Jaz imam ta teden zelo pester, saj kar naprej nekaj prčkam za v vrtec pa ped. konferenco smo imeli pa žurko, ker so šle 3 sodelavke v penzijo... Ela pa pridno vsako jutro v varstvo! user posted image  V pon. sva jo peljala in jo tam pustila 2 uri in ni bilo nič posebnega, niti 1x ni zajokala. V torek je bila že na zajtrku, v sredo še na kosilu, včeraj in danes je pa že spala tam (ker sem bila jaz v vrtcu). Pridkana, res! user posted image  Nama je bilo pa taaaaakooooooo hudo! Ampak si pravim, vesela bodi, da je tako, kako bi mi bilo šele hudo, če bi jokala. Alisa, ti se pa nič obremenjevat s tem - kolikor jaz Anžetka poznam, vem, da ne bo nobenih težav in bo užival v vrtcu (samo, da ga ne bodo kakšni drugi jokci zmedli). user posted image

V pon. grem pa "zares" v službo! 14 malih razgrajačev dobim (letnik 2006)! Bo res pestro... user posted image

Jančika in Naty-Taja, samo iz firbca me zanima, zakaj bosta dali frocka v vrtec, če sta pa doma? Aja, Naty, jaz tudi prosim geslo za fotke.

Azzurra, upam, da je vse ok! Držim pesti! user posted image

Midve z Elo sva pa ta vikend sami doma. Oči je šel na Triglav, v nedeljo pa ga greva iskat v Bohinj.

Še to vam moram povedat, da imam 4 sodelavke noseče! Ena ima rok naslednji mesec, ostale 3 pa marca (ena bo imela celo dvojčke)! user posted image

Noč!

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
1.9.2007 7:17:57   
Naty*Taja
Ojla Šaška. Jaz bom dala malo v vrtec, ker intenzivno iščem službo! In ko kaj najdem nebi imela male kam dat! Pa itak, pri nas sicer nebi bil verjetno problem tudi med letom dobit vrtec, sam kak mesec pa le traja in potem je še uvajanje, pa jaz nebi mogla v novi službi takoj na začetku bit doma, pa bi jo ati uvajal in bi bilo meni ful hudo...Skratka milijon razlogov. Je pa tudi res, da otrok v vrtcu ful napreduje, kar sem vidla tudi pri Marcelu. Jaz pa pri dveh otrocih res nimam časa se non stop malima posvečat, ko pa imam vsak dan po dva stroja cot pa kuhanje, pospravljeno pa itak ni bilo generalno že ka ti jaz vem kako dolgo! Tak bom zdej v miru prebella si pospravla.... pa tastu pomagala jabolka obirat... dela dovolj, če ne dobim službe. En čas bom poskušala moj foh dobit, če pa res nič ne bo, bom pa tudi moj prejšen poklic izkoristla (Ekonomka smer), ker ti ne veš kako ni fajn bit par let kr doma. Tistole leto z otročkom je ravno dovolj. Verjemi mi, da ti gre potem že kr vse na živce, čeprav je fajn bit doma in brez obveznosti sam ne predolgo! Ja komaj čakam, da dobim šiht!
Sicer mi bo pa kak teden za spočit po dobrih dveh letih z malima res godil  user posted image , ker po moje glede na to kako hitro zaspim, pa kako me že en čas boli prav vsaka mišica, nimam energije....je moja diagnoza: kronična utrujenost.
Ja, ja bodo še druge povedale, kako je. Zaenkrat Jančika, ki ima tudi takole razliko, potem pa še Tanja, Klaja.....user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
1.9.2007 10:12:27   
Jančika_
Jaz moram nujno končat faks (napol obljubljeno imam recimo temi idealno službo, ampak moram imet končan faks)- z otrokom doma se to ne da, sem ugotovila že pri Vasji. Nimam nobene druge pomoči med tednom in tudi za vikend redko, poleg tega pa je Kajči veliko večji divjak in je bolj družaben, kot je bil Vasja. Tako da je vrtec edina logična izbira, kar pa ne pomeni, da mi je pri srcu lahkouser posted image . Vasjo sem imela doma do dveh let...zdaj to pač ne gre, če hočemo kdaj živeti kje drugje kot na tehle 50 kvadratih...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.9.2007 9:27:54   
Azzurra
Tudi mi smo bili na sistematskem in tudi naš Liam je korajžno prestal cepljenje.

Velik je 87 cm in ima 11.900 g. Oblekce ima št. 92.

če mi katera pove, kako se to zrihta, da v besedilo zalepim slikco, vam ga še pokažem kako izgleda

Drugače pa mojih izvidov DHT še od nikjer. v petek sem, po 10 dneh, poklicala v Dravlje, kjer sem opravljala nuhalno, pa so rekli, da izvidov niso dobili. sicer me je zelo prijazno poklicala nazaj in sporočila, da so izvidi pripravljeni, vendar sam bog ve, zakaj jih niso poslali in so kar tam v tistem laboratoriju ostali, tako da jih je dobila po telefonu in je rekla, da bo takoj vnesla v program in mi rezultate poslala. kar pomeni spet čakanje, če bi šlo ful po sreči, bi mooooogoče prišli jutri user posted image user posted image user posted image

ne razumem, pa tako lepo je bilo vse zmenjeno. kri sem dala v postojni, sestra je na naročilnico napisala POSLATI V ZDR.ZAVOD DRAVLJE...še pušenjak mi je rekel, da je to praksa, neglede na to, kje oddam kri, ker gre vse v en in isti laboratorij in od tam pošiljajo naprej.
user posted image user posted image user posted image

v soboto je Liam prvič spal ponoči pri noni (popoldne je bil z nama na poroki, zvečer pred večerjo pa sva ga odpeljala k noni). izteklo se je tako, da sem jaz spala slabo in malo, on pa je veselo drnjohcal v svoji prenosni posteljci user posted image

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.9.2007 9:44:57   
ElaM
Ojla,
Azzura, saj bodo rezultati ok. No panik.
Slikco pa prilepiš tako, da greš na www.shrani.si, pod prebrskaj poiščeš sliko, izbereš dodatne možnosti, sliko pomanjšaš, na recimo 320 in pritisneš pošlji, potem pa skopiraš v post postavko slika za forum ali nekaj takega.
Je, pa Liam full velik, naša ima 77 cm in 9500g. Manekenka kaj čem.user posted image
Punce, lepo se imejte, papa

_____________________________

:)

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.9.2007 10:42:36   
Azzurra
a pol kopiram link shranjene slike iz postavke za forum?


ja...

samo malo bi morala kaj zmanjšat...


_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.9.2007 10:58:24   
Azzurra
user posted image

Ekola...to je Liam dne 29.12.2006, ko je bil star še ne 6 mesecev.
kaj novejšega pa drugič.



_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.9.2007 15:11:32   
plenicka
Oj...sem danes doma, ker je Žiga prvič cel dan pri varuški in sem za vsak slučaj ostala doma, če bi bila kakšna velika kriza. Zgleda, da jo ni, ker me je varuška poklicala pred 3 urami, da Žiga spi in da je neverjetno priden otrok!Tako, da sem pomirjena. Jutri bom šla v službo, čeprav me bo ob vsakem zvonjenju telefona kar malo stisnilo pri srcu! Danes sem itak stalno na robu joka...saj vas verjetno veliko pozna ta občutek, kako je mamicam pri srcu, ko gredo njihovi sončki v varstvo.

Alisa-ne skrbi preveč glede službe in preživljanja časa z Anžetom-nekako se poskušaj pripraviti, da je to pač edina možnost-Anže se bo tako in tako imel fajn, ti pa verjetno nekaj časa malo manj. Jaz osebno sem stalno v nekem krču, ko sem tako malo z njim, vendar to je trenutno edina možnost! Da ne omenjam, da je moj delovnik od 9:00 do 17:00 (sicer sem do 17-ih samo en teden v mesecu) in da imam tudi med vikendi dosti službenih obveznosti...ampak tako pač je, kajne? Aja in do doma v eno smer porabim 1 uro.

Dekleta lepo se imejte in javite, kako so vaši sončki preživeli prve dneve v varstvu oz. kako ste te dneve preživele ve!

Poljubček od naju dveh!

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.9.2007 15:22:18   
solatja
sam na hitrco, ker se mi mudi kuhat... obljubim, da boste več zvedele, upam, da še danes...

moj mož (user posted image user posted image user posted image ) je končno mal prenovil spletno stra in dodal en velik kup novih slikc.. in ker ste ziher spet pozabile naslov, voila: http://rojstvo.sonce-morje.net


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.9.2007 17:24:14   
Balerina
No pa da se jaz javim po dobrih 14 dneh.
Poroka super brez kakršnekoli nepotrebne nervoze, sem se prej že prepričala, da sva vse splanirala in druge zadolžila za različne stvari in da jaz ta dan samo uživam. Moja edina naloga, po mojem prepričanju, ta dan je da rečem ja in se podpišem.
No meli smo manjši pripetlaj, ki me je spravil v slabo voljo. Ko so prišli po mena, Gaja je bila z mojno pri njegovih, je mala jokala, celo pot. Kot bi jo nekaj bolelo. In tako sta mi jo tašča in tast takoj prinasla, ker sta upala da bo kaj pomagalo pa ni bilo kaj dosti bolje. Ja bolje je bilo če je bila pri mani v naročju. Joj je bla tak boga da mi je šlo kar na jok. Pa so ji dali kamilčni čaj in potem je bilo dobro, kar naenkrat tako da nam ni blo nič jasno. Ja no in potem je bila spet prava Gaja nasmejana, živahna in ''zgovorna''.

Samo ohcet smo zaključili že zgodaj okoli pol četrte, naju so odpelali domov da sva se stuširala, preoblekla še tamalo zrihtala in smo šli na Brnik.

Dopust super prvih 9 dni počitek potam pa smo si malo ogledovali ampak sva se prilagodila Gaji. Če ji ni bilo do sedenja v vozičku smo se pa po parku sprehajali. Ja Gaja je tud tako uživala še posebaj ko so jo vsi ogovarjali. Ja je mahala vsem in jih klicala je vse najbolj je zadovolna če lahko zabava ljudi.

Drugače smo pa tud mi še samo pri 2 zobkih. Hodi že zelo dobro ne samo hodi tudi teče predvsem za fanti ali pred mano ko jo kličem. Ja čebla pa ful skoz bi govorila. Najrajš pa govori ena.

V sredo pa imamo uvajanje v vrtec. Ja je tud men hudo ampak vem da bo uživala med drugimi otroci.

No dost za enkrat od mene. Se pišemo.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.9.2007 17:36:27   
Naty*Taja
Solatka super je tale vaša stran, ZElo lepe slikce in še lepši pozerji na njih user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.9.2007 18:10:11   
solatja
Azzurra, držim pesti, da bo res vse najboljše!!!! user posted image user posted image

Balerina, čestitke tudi vama!! user posted image user posted image user posted image user posted image je pa verjetno vaša Gaja imela samo kake mini težavice, da jih je že kamilični čaj tako hitro pozdravil... mogoče je pa čutila napetost v zraku, kaj veš..

hm, hm, fizioterapija je za mano, roka pa upam, da se bo počasi zdaj umirila. na fizioterapiji tako ali tako razdražijo vse skupaj, tako da bi naj bilo boljše čeznekaj časa user posted image user posted image upam, da se bo res vse čimprej umirilo...v petek sem torej zaključla s tem v soboto pa sva bila na poroki v Konjicah, tako da smo že v petek odrinili na Štajersko k mojim staršem. In ker sva se odločila, daje res skrajni čas, da greva nekam sama, je bila Gaja Helena praktično cel dan sama. in ko sem ob kakih 6h popoldne poklicala, kako je kaj, mi je moja resnicoljubna mama lepo v obraz povedala, da še ni pogruntala, da naju ni user posted image user posted image user posted image user posted image   in za dat spat tud ni bil noben problem user posted image user posted image
toliko o nenadomestljivosti staršev user posted image user posted image user posted image user posted image


sicer pa jo je v sredo prvič pičila čebela in ni bilo preveč hudo, dokler nisem začela dajat obkladkov, tako da smo pristali samo na Fenistilu. na srečo ni bilo nobenih težav, me je pa res kar malo stisnilo user posted image

sicer pa tudi midva razmišljava, da bi jo dala v kako varstvo ali vrtec, in to samo polovično. kljub vsemu si res želim dokončat ta presnet faks, pa če bi našla še kako službo, se je tudi ne bi branila, pa naj bo honorarno ali prek študenta. sploh je pa naša tako družabna in nekomplicirana, da res ne pričakujem nobenih težav. če pa bodo, imamo pač to srečo, da se ji bomo lahko prilagodili. user posted image že itak vidim, da dostikrat preveč kompliciram user posted image

lepo se mejte! mi bomo zdej zgleda spet padli v normalen ritem bivanja...







_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.9.2007 10:10:58   
Azzurra
DHT izvidi + NS pravijo, da je tveganje za DS zdaj 1: 11682

lp!

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.9.2007 10:13:55   
Naty*Taja
Ja, Azzura to je pa super, a ne? user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.9.2007 10:16:39   
solatja
bravo, Azzurra!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.9.2007 13:22:51   
Alisa
ojla,

Azzurra nanjprej tebi čestitke!!!user posted image

Saj jaz vem da bo Anžetu fajn med malimi frkolini, sm vseeno me malo skbi kako bo z hrano, če bo hotu jest, spanje,...
Problem bo že ko ga bom morala zjutraj navsezgodaj zbudit, ob 7h ker mali gospodek zdaj drnjoha do 10h in gre ob 12h nazaj spat za 2ure, potem pa zvečer ob 21h. Pa še z njim ne bom mogla bit tok kot sem zdaj. Pa saj bom prebrodila in se sprijaznila, saj itak nimam izbire.

Solatja super slikice!!


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.9.2007 14:25:08   
klaja
Hojla!

Solatja lepe slikice!

Azzurra super, zdaj pa boš malo bolj pomirjena! Liam pa ima tako prikupen nasmešek!

Joj ko vas tako berem, da imate že svoje malčke v vrtcu in v varstvu me kar stisne. Sem se danes peljala mimo vrtca in je bila taka gneča, sem se kar malo zamislila. Nas to čaka drugo leto septembra.

Julija pa naju je v nedeljo kar precej prestrašila, ko se je prebudila zjutraj, je samo obležala in se ni niti malo premaknila. Ko sem jo dala na kahlico se je samo naslonla na mene in ni mogla niti sedet. Sma najprej pomislila, da je s srčkom kaj narobe. Pa nas je dežurni pomiril, da je verjetno samo začetek kakega nahoda. Potem doma nama je par krat krepko bruhala, potem pa je zaspala in se je zbudla po štirih urah, kot da nič ne bi bilo. Meni ni bilo nič jasno. Samo zgleda da je nekaj moglo bit, ker sma tudi midva bila čisto povožena in nama nekaj ni bilo dobro.

ElaM naša ima tudi take mere, mogoče je malenkost manjša, sta pač po manekenskih standardih.

Kako pa je kaj z našo Tanjo, nič se ne oglasi?

Lp

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.9.2007 16:56:44   
Balerina
Azzurra najprej čestitke tebi in tvoji mali pikici. Ja je lepo ko zveš da je vse OK.

Mi gremo v vrtec prvič jutri in Alisa vem kaj preživljaš. Polno vprašanj pa saj vemo da je to nujno potrebno in da če moramo pač moramo. Gaja je sicer zelo rada v družbi otrok ampak ne prenese da se jo kdorkoli razen mene, pa še jaz ne po obrazu, preveč dotika. Ma rada svoj prostor. Je včeraj za sosedovim štiriletnikom letala sta prav uživala dokler se ni on odločil da bi jo pa mal pobožal in stisnil k sebi pol se mu je pa takoj umaknila. Pa me skrbi kako bo spala, ker ona bi šla spat že ob pol 10 ali 10 in ne šele po kosilu. Pa seveda hrana in vsakdan kakšno novo vprašanje.

Pa sem prepričana da tako Anže kot Gaja bosta že pred koncem septembra prav uživala v vrtcu.

Klaja ja Julija je pa mogoče samo kaj takega pojedla ko je zbruhala in se ji je želodček pomiril pa je bilo vse vredu. Ja je dobro da ti neši malčki kakšno stvar tako hitro prebolijo. Nas pa seveda takoj preplašijo in ko vidimo da jih nekaj boli bi najraje mi jokali še namesto njih.


(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.9.2007 10:11:02   
Alisa
Oj,

Joj kok sovražim ta mraz, v bloku še nič ne duha ne sluha o kaki kurjavi, mene zebe v noge, Anže je oblečen kot medo, jaz tud. Pa še ven me nič ne vleče ker piha ko user posted image .
Jutri imava pregled pri zdravnici ob 7.30 tak da ne vem kakšna bova prišla do zdravstvenega doma. Zmrznjena.


še tukaj vas bom malo fehtalauser posted image , če ima katera račun iz Mercatorja in je kupovala Vanish, Ava101, Calgon, Cilit bang, Air wick, Wollite, Calgonit, bi vas lepo prosila za ta račun. Ta akcija traja do začetka decembra in bi zelo rada eno izmed nagrad. Če jih ne rabite bi vas prav lepo prosila. Veljajo pa od 30.8.07 do 3,12.07.
Hvala!!!!!!


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Izbor TOP popoldanskih dejavnosti za otroke
Katera dejavnost bo najbolj ustrezala vašemu otroku, da bo lahko preživel popoldneve na zabaven, poučen in aktiven način...
Boljša odpornost otrok v vrtcu samo zaradi...
Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega o...




Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)


Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!