|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  426 427 [428] 429 430   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
4.9.2007 10:22:19   
LINA31
napotnica in rešilec....v Leonišču večina ginekologov kar da dve napotnici, tudi v MŠ poudarjajo, da če voda odteče raje pokličemo rešilca.

beljakovine v urinu....meni moja G ni rekla, da imam beljakovine v urinu, le da moram več piti, ker je voda slaba in da ne bi želela, da se stanje popravi za antibiotiki, ampak z več pitja. No, bomo videli v petek, ko imam pregled in moram dati tudi vodo. Zdaj že 10 dni načrtno pijem od vsaj 3l do 4l dnevno. 

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 10676
4.9.2007 10:26:20   
jst86
dobro jutro
nana čestitke!upam da se mihec čim hitreje navadi na sestrico!

ja dorotea ledvica bolijo res ko user posted image , jst nism mogla ne ležat,ne hodit, ne sedet,čist nič.ampak važno da je bolš.sam upam da me ne zvije več.naslednič me lahko bolijo samo še popadkiuser posted image .

srček si pa res faca....user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 10677
4.9.2007 10:55:34   
*ribica*
user posted image pikica pokica a si mene vprašala če sem še v enem kosu? Jaz sem še se mi pa zdi da je ribica23 pisala da gre v Rim.
Glede kengeruja me najbolj skrbi praktičnost. Tudi mi smo ga imeli pri prvem vendar smo ga zelo malo uporabljali ker je bil full nepraktičen, otrok v njem kot vreča krompirja, naramnice so te pa povsem zvoščile ....
Zato sem najbolj spraševala, ker se mi dopate prav poseben (lahko otroka nosiš tudi leže) vendar me malo skrbi ker ni poceni (okrog 80 evrov).

A SI NOBENA NE UPA BITI PRVA SEPTEMBERKA? Tiste na vrhu seznama nikar ne čakajte na nas ki smo bolj spodaj. Gremo lepo po vrsti drugače bo prevelika gneča v Rimu.user posted image
Aja, glede darila za starejšega otroka, jaz sem mu kupila barve za na steklo (me že full dolgo prosi za njih) in mu jih bomo dali v P ko pride pogledat user posted image . Sem pa user posted image  naročila da mora tudi njega peljat v trgovino in naj on nekaj izbere za user posted image  (sem mu namignila na eno mehko igračko ki se potegne in potem igra)

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 10678
4.9.2007 11:07:03   
lemavrica
Ojla,

noč je šla kar mirno skozi, razen da me je enkrat zašraufalo in pognalo na WC. Ja moja prebava ima čudne dneve zadnje čase.
Drugače se pa še popolnoma nič ne dogaja. Mali se prmetava, sicer trenutno še bolj mirno kot včeraj, zgornji del trebuha me še vedno boli oz. kar peče.
Je pa tko fajn počivat, ker je tako deževno vreme.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu *ribica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10679
4.9.2007 11:11:10   
Anonimen
hojla punce!

najprej čestitke vsem novim mamicam in dojenčkom, pa dobrodošle doma!

pri nas je zaenkrat vse OK.

Bi pa rada povedala nekaj o ljubosumju - kot veste imamo 9 letno hčer - devet pa pol, na pragu pubertete, pa se je ljubosumje vseeno pojavilo!

je dobila verižico z obeskom od bratca, dokler sem bila v P in je hodila na obiske je bilo še vse OK, dan, ko sva prišla pa domov, je pa "zakuhala" na 39,6 + driska, tako da sem se prve dva dni posvečala njej, vmes pa dojila... spala nič. Hvalabogu za taščo, ki je pomagala! Mož, jasno, na službeni poti.

No po treh dnevih je pa eksplodirala - se je zjokala in sva se objemali, božali pogovarjali ene dve uri, no, sedaj je načelno OK. Saj ne da ne bi imela rada bratca, obratno, ampak sprememba je pa huda....

no svetujejo mi da naj pazim ker lahko ponovno eksplodira še čez nekaj mesecev....

še dobro da jE Levček miren... 

(odgovor članu *ribica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10680
4.9.2007 11:12:43   
Taja339
Dober dan moje souser posted image ,

pa se še jaz malo javim v tem deževnem dnevu.user posted image
Aha, da ne pozabim - čestitke Nana za Majouser posted image , punce tukaj na forumu so te zelo pogrešale!

Budna sem že od 6.00, ko nama je tamala prilezla v posteljo, z izgovorom, da jo je strah, ker je zunaj tako nalivalo in grmelo. Pa mislim, da je bila bolj "šolska mrzlica" prvega tedna v šoli, tako, da smo se kar cartali in cartali.
Moram pa povedat, da sem danes ponoči privč imela neke čudne krče v trebuhu, samo je vse skupaj proti jutru ponehalo user posted image , jaz sem se pa že veselila, da počasi potujem.

Danes sem pa veliko časa preživela že na WC-ju, tako da ne vem kaj so pravzaprav ti krči, ki jih zopet malo čutim. Morda pa so le pravi ... :))

In kako ve preživljate ta turoben dan????

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu *ribica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10681
4.9.2007 11:13:50   
Taja339
zgornji del trebuha me še vedno boli oz. kar peče.

ej lemavrica - tudi mene že nekaj dni peče (ampak prav peče) zgornji del trebuha.
Kaj to pomeni ?

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 10682
4.9.2007 11:18:16   
lemavrica
Da je že vse tolk raztegnjeno da ne gre več nikamor. Vsaj meni je ena tko povedala k je imela podobne probleme. Pa pomoje je res. Mene predvsem na levi strani, to je tam ko ponavadi podplate upre. Je pa ful zoprna bolečina.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10683
4.9.2007 11:18:27   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: *ribica*

Aja, glede darila za starejšega otroka, jaz sem mu kupila barve za na steklo (me že full dolgo prosi za njih) in mu jih bomo dali v P ko pride pogledat user posted image . Sem pa user posted image  naročila da mora tudi njega peljat v trgovino in naj on nekaj izbere za user posted image  (sem mu namignila na eno mehko igračko ki se potegne in potem igra)

Ja, tudi mi smo razmišljali glede darila za "tavečjo" in sva se odločila takole:
kupila sva ji zapestnico in verižico z nekimi luškanimi obeski, ki jih bo Hana Brina imela pri sebi v postejici, ko jo bo Alja prišla prvič pogledat.
Ker smo se pogovarjali doma in je Alja vprašala kako lahko dojenček prinese "veliko darilo" za starejšo sestrico ali bratca, če pa nima v trebuhu kam dati vsega.
No, pa sva se odločila za nekaj malega, v majhni lični škatlici - upam, da bo vesela.user posted image

(odgovor članu *ribica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10684
4.9.2007 11:19:48   
Taja339
ja možno, ker vedno, ko me začne pečt se namažem po zg. delu trebuha z oljem ali kremo (samo da je fejst mastno user posted image ) in ti povem, da je vsaj za nekaj časa bolje.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 10685
4.9.2007 11:22:33   
taja83
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Punce, ne boste verjele kaj se mi je zgodili.........................
Sestavila sem sms, ki ga bom poslala KO rodim. Saj veste, tista varijanta, ko narediš seznam 30 ljudi in isto besedilo, shraniš in potem ko želiš poslat spet poiščeš sms in daš send......Ampak kaj sem pa jaz naredila.....SEND SEM PRITISNILA!!!!!!
In tako sem vse prijatelje in vse sorodnike obvestila, da sem danes RODILA!!!!!In seveda posledično znori gsm, dobivam čestitke, mama me kliče če se mi meša, ker sva pred eno uro govorili........Seveda gsm zablokira, ne morem veš sms sprejemat, jaz ko nora pišem zraven drug sms da sem se zmotila, da ni res, da se opravičujem......Sem še v enem kosu.......
Najprej cela panična, nato pa se začnem režat kot pečen maček......to bo zgodba, ki jo bom še pripovedovala vnukomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10686
4.9.2007 11:38:49   
taja83
malce je trajalo da sem prebrala vse kar sem zamudila. najbolj sem se nasmejala tebi srček. ampak dobro da vem kaj se lahko naredi da ne bom jaz isto naredila user posted image user posted image user posted image

jaz mam pa danes G pa me zanima kaj bo rekel oz. kakšno je stanje. no saj še ne mislem it rodit, vam dajem prednost, sploh tebi pikica pokica, lemavrica,... pa verjetno sem še katero izpustila. no pa tudi marsikateri drugi dam prednost. sem zmenjena z našim pikcem oz. pikico, da ta teden pa drugi teden še počaka, pol pa že počasi lahko pride.

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 10687
4.9.2007 11:43:39   
Pikica pokica
*Ribica*, pa sem te res zamenjala. Joj, bi že tebe poslala roditi user posted image  user posted image  user posted image .

Moja mala je pa danes čisto mirna; pravzaprav še sploh ni pomigala. Bom zdaj kar poklicala v p., saj so mi že zadnjič rekli, da naj bom zelo pozorna na to. Ampak se mi vseeno zdi tako smešno, da bi hodila v p., pa bi me čudno gledali, zakaj hodim, če se še pa nič ni začelo prav dogajati. ( no, razen tega, da mi je slabo)

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 10688
4.9.2007 11:45:19   
jst86
taja in lemavrica trebušček nas peče zato ker je koža že tok raztegnjena(ko je že lemavrica napisala).jst mam res ogromen trebušček,ker je Leon menda tak bajsekuser posted image ,pa me že dolg to matra.veeeliko se mažita s kremami in bo bolš.tud takrat ko ne peče. upam da sem vama pomagala.

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 10689
4.9.2007 11:48:02   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

taja in lemavrica trebušček nas peče zato ker je koža že tok raztegnjena(ko je že lemavrica napisala).jst mam res ogromen trebušček,ker je Leon menda tak bajsekuser posted image ,pa me že dolg to matra.veeeliko se mažita s kremami in bo bolš.tud takrat ko ne peče. upam da sem vama pomagala.

HVALA! user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 10690
4.9.2007 11:53:42   
Anonimen
user posted image
ŠE NESTRPNO ČAKAMO:user posted image

(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol,imeuser posted image )

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image  
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna 
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (35), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, 2n, Velenje, user posted image

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Kaja
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
15.9. Taja339 (30), 2n, Laško --> Celje user posted image Hana Brina 
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina
21.9. nadja00 (29), 1n, Ljubljana--> Postojna, user posted image Janina
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. tianna (23), 1n, Sežana --> Postojna user posted image

23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
24.9. aldina, (25), 2n, Deskle user posted image
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
25.9. matejad user posted image
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 21 user posted image , 19 user posted image  in 14 user posted image

------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM
za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ
 v Lj. porodnišnici
01 522 61 11 

----------------------------------------------------------------------- 

SEPTEMBRČKE in SEPTEMBRČKI

user posted image    

user posted image
25.7. CUKRČEK (PDP 1.9.)
KLARA
rojstvo: 2710g, 47cm
ALJAŽ
rojstvo:2830g, 49cm

user posted image
4.8. Rožica* (PDP 5.9.)
...
rojstvo: 2890g,  48,5cm

user posted image
10.8. Guppy (PDP 1.9.)
MAJA
rojstvo: 2620g, 47cm
MARKO
rojstvo: 2640g, 47cm

user posted image

16.8. anab (PDP 20.9.)
MATIC
rojstvo: 2830g, 50cm

user posted image  
16.8. ursy (PDP 5.9.)
LARA
rojstvo: 3000g, 49cm

user posted image
17.8. lasekP (PDP 5.9.)
LARA

rojstvo: ...

user posted image
21.8. misska (PDP 2.9.)
LEONID
rojstvo: 3240g, 51cm

user posted image
23.8. Eva* (PDP 14.9)
TINKARA
rojstvo: 3110g, 52cm

user posted image
24.8. nefretiti (PDP 10.9.)
NEŽA
rojstvo: 2030g, 44cm

user posted image
24.8. buškica (PDP 19.9.)
GAJA LEA
rojstvo: 2250g, 45cm 

user posted image  
27.8. Sandra85 (PDP 9.9.)
ENEJ
rojstvo: 3260 g, 51 cm

user posted image
28.8. Helenav (PDP 15.9.)
KLARA
rojstvo: 2100 g, 47 cm

user posted image
31.8. Lumpa6 (PDP 2.9.)
ŽIGA
rojstvo: 3460 g, 51 cm

user posted image
31.8. Nana 27 (PDP 5.9.) 
MAJA
rojstvo: 3260 g, 52 cm 

NOVE MAMICE:  Nana 27  ČESTITAMO!!! user posted image  (Še čakamo prvo v septembru)     

V TOPLEM NAROČJU STARŠEV:  263264 user posted image in 7 user posted image   pupice (za enkrat) še vodijouser posted image

DRUGE INFORMACIJE:

-PREHRANA MED DOJENJEM
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 10691
4.9.2007 11:57:17   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

A trebušček vas na zunaj peče? Mene pa večkrat znotraj peče. Kot da bi me hotel želodec bolet, sam me boli nižje. Tako za kakšno minuto večkrat na dan.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 10692
4.9.2007 11:59:05   
ašun
Jaz imam pa danes 14 dni rok. Kam je šlo 9 mesecev? Kako hitro je minilouser posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 10693
4.9.2007 12:00:30   
Anonimen
Živjo souser posted image  in mamice Septemberke.

Nana 27: iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image . Naj mala Maja bo zdrava in pridna kot čebelica.

Taja339: maži in maži in maži se. To je rešitev.

Srček: odlično. Naslednjič te morda res ne bodo resno jemali in tako ne boš imela gužve v porodnišnici. Vedno kakšno zanimivo ušpičiš user posted image .

Ponoči je mene tudi bolel trebuh, zgodilo pa se ni nič. Res si že želim, da bi čimprej cartala.

No, katera bo prva v septembru?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10694
4.9.2007 12:00:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

In kako ve preživljate ta turoben dan????

JAZ SEM PA SPALA!!!!user posted image

Ampak sem sedaj tako omotična, da bi potrebovala še eno user posted image . Sploh ni tako slabo, če si sam doma.

Lemavrica - tam, ko ti upre podplat, s konico prsta delaj nežne kroge. ŽGEČKA JIH - in zacepetajo. Meni je uspelo že večkrat.

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10695
4.9.2007 12:01:53   
Pikica pokica
Sem klicala v p., pa mi je rekla, da naj se pridem kar pokazat. Rekla je, da bolje, da sem pomirjena, pa čeprav me bodo še domov poslali.
Ampak meni je vseeno tako čudno iti tja, saj popadkov še nimam. Le bebike ne čutim user posted image .

Moja g. ima pa ordinacijo zaprto, saj jo prenavljajo, tako da se k njej ne morem it pokazati...

Ašun, tudi mene občasno peče v noranjosti trebuščka in ne koža  - kot da bi me pekel želodec, ampak nižje; tako kot opisuješ ti. Kaj naj bi to bilo, ne vem. Mogoče se mehur razteguje in bo kmalu počilllllllllllllllllllllllllll. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 10696
4.9.2007 12:03:16   
Anonimen

nick        tedni     pridobljeni kg     pridobljeni cm    obseg

Lemavrica          40t1d      +8kg                            (105cm)

aljab                 39t5d      +15kg          +25cm      (101cm)

Žabonka               39t       +12kg          +36cm      (108cm)

Pikica pokica       39t        +14kg         +33cm      (102cm)

Srček                  39t          +14kg        +19cm       (137cm)

Carmy                  39t        +10kg                             (98cm)

Duskamb           38t7d     +15kg                             (110cm)

Cuma                 38t5d       +13kg                           (111cm)

nena80             38t5d     +20/21kg                      (114cm)

_mala_             38t4d     +14,5kg                          (104cm)

Zoja27              38t2d       +15kg                         (102cm)

Taja339           38t2d      +8kg                              (113cm)

dorotea            38t1d      +11kg         +31cm       (100cm)

Jst86                  38t        +20kg                             (121cm)

Mateja82           38t           +15kg                          (107cm)

Ribica23            38t           +9kg                           (100cm)

Lumpa6             37t1d      +7kg,                             (140cm)

nalLa                36t5d      +12kg                             (106cm)

sevenka           36t3d         +8kg        +13cm          (98cm)

Lina31             36t1d       +11.5kg       +30cm       (104cm)

tianna              36t1d        +16kg                            (101cm)

Tanja Lina       35t6d        +6kg                                (97cm)

Taja83            35t5d        +13,5kg      +30cm        (104cm)

PBJ                   35t5d      +10,5kg                         (104cm)

mony79           35t1d       +10.5kg       +30cm       (105cm)

Aldina               35t1d      +13kg                             (119cm)

tajda                35t           +10kg                             (128cm)

Bodoča            34t6d       + 7kg            +30cm       (128cm)

Andreja32        34t          +6kg                                (121cm)

Dajmo punce z merami na planouser posted image . Saj ne morete trdit da se sedaj v zadnjem krogu nič ne rediteuser posted image . A vas je tehtnice in metra strah?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10697
4.9.2007 12:05:31   
Pikica pokica
Srček, moje nove mere - 40t, +14,5kg, +103 cm 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10698
4.9.2007 12:07:51   
jst86
pikica pokica ti se kar pojdi pokazat.moj je bil tud nenormalno miren in so me tudi poslali na ctg. srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10699
4.9.2007 12:10:51   
Anonimen
Evo še mene iz zadnjega pregleda pri moji G, naslednjič grem že v Postojno, ker moje G naslednji teden ni in mo je napisala na napotnico naj bom naslednji četrtek ob 8h v P, seveda če se ne bo že prej kaj premaknilouser posted image .
Ctg spet raven kot avtocesta, Žan se dobro počuti (le kako se nebi po včerajšnjem navalu smehauser posted image ), spet 1kg več kot prejšnji teden......drugače pa nič novega...

Dajmo punce, a imate tremo in ne upate rodit? Katera se bo opogumila in bo prva septembrkauser posted image . Pravijo da je največ dojenčkov septembra, pa ni nič kaj videtuser posted image .

A ste pri vas tudi imeli hudo nevihto ponoči? Tuak je treskalo in grmelo, lilo kot iz škafa, burja piha.....Če grem v takem rodit bom še bundo s seboj nesla....user posted image

Za danes sem spet imela v planu da bom pucala, pa se mi v takem vremenu še živeti ne da, pa še v dnevni imam dve stojali cujn, ki so se fajn še 1x ponoči namočileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  426 427 [428] 429 430   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  426 427 [428] 429 430   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?