Anonimen
|
Pozdravljene, tako lepo sem vam odgovarjala, eno uro sem brala za nazaj, pa se mi je iz čistega mira ugasnil računalnik. Malo sem pozabila kaj sem vse odgovarjala tako, da bom zdaj poskusila na kratko še enkrat. Moja dva šolarčka sem natovorjena kot mule spravila v šolo. (peljal jih je ati, da jim je pomagal) Zdaj sem sama doma in nevem, kaj se dela, ko si sam doma!? Glede na vreme je najbolj pametno poležavat, pred TV ali knjigo. Morala bi malo pospravljat, ampak za to še imam čas - prav tako za kuhanje kosila. Glede na to, da malček še ne daje nobenih signalov, da bi prišel ven, se bom pač morala z nečim zamotit. IZVIRNO SPOROČILO: *ribica* Tudi jaz sem že večkrat vprašala za vaše mnenje o nekem kengerujčku, ki bi ga res rada kupila, vendar nisem dobila odgovora. Po tem takem predvidevam, da nobena kakšnih izkušenj s tem oz. mi ne zna svetovati če bi bil praktičen in uporaben. Za mene je kengoru ZAKON. Pri obeh otrocih je bil veliko v uporabi. Z žano smo pri njenih 4. mesecih šli celo do izvira Soče. Super mi je bil za kratke sprehode pozimi, hitre obiske trgovin (kakšne malenkosti za kosilo,...). Otroka sem enostavno zaprla pod bundo in sva šla. Tudi sedaj sem kupila kengoru - še boljši kot je bil prejšnji (ki je sedaj v zelo slabem stanju) in sicer TOMY freestyle cool, v njem lahko prenašaš otroka od 0 - 12 mesecev, se pravi od 3,5 do 9 kg. V baby centru stane 39,99 €, ampak julija je bil v akciji. Upam, da ti moj odgovor kaj koristi. SRČEK - dobro si jih potegnila, zdaj te mogoče ne bodo ves čas klicali če si že rodila!! NANA - za malo Majo! BUŠKICA - NEFRETITI - DOBRODOŠLA DOMA in ponovno med nami. PIKICA POKICA - TI SI ŠE ZMERAJ DOMA??? To imamo neke lenuščke, sploh se jim ne mudi ven. Mojemu se danes še brcat ne da. Vrjetno spi, ko pa je tako gnilo vreme. Mislim, da se bom tudi jaz še malo zavlekla pod odejo preden se popolnoma spravim v pogon (pospravljanje in kuhanje kosila). Mogoče pa najdem kaj na TV ali pa postanem kot babice, ki gledajo te limonade na POP-u. Se še javim - KASNEJE.
|