|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  424 425 [426] 427 428   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
3.9.2007 20:35:47   
PBJ
Zdaj sem videla, da je Tajda nekaj zamučkala pri kopiranju in zgleda, kot da sem jaz pisala, pisala je pa onauser posted image .

Pa nič hudega, Tajda, kar oglasi se še...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 10626
3.9.2007 20:36:39   
Pikica pokica
Ribica, kaj ti si še tukaj? Nekaj časa te ni bilo, zdaj pa ne vemo, ali si že mamica, ali pa se je umirilo?

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 10627
3.9.2007 20:39:54   
Anonimen
Punce, ne boste verjele kaj se mi je zgodili.........................
Sestavila sem sms, ki ga bom poslala KO rodim. Saj veste, tista varijanta, ko narediš seznam 30 ljudi in isto besedilo, shraniš in potem ko želiš poslat spet poiščeš sms in daš send......Ampak kaj sem pa jaz naredila.....SEND SEM PRITISNILA!!!!!!
In tako sem vse prijatelje in vse sorodnike obvestila, da sem danes RODILA!!!!!In seveda posledično znori gsm, dobivam čestitke, mama me kliče če se mi meša, ker sva pred eno uro govorili........Seveda gsm zablokira, ne morem veš sms sprejemat, jaz ko nora pišem zraven drug sms da sem se zmotila, da ni res, da se opravičujem......Sem še v enem kosu.......
Najprej cela panična, nato pa se začnem režat kot pečen maček......to bo zgodba, ki jo bom še pripovedovala vnukomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10628
3.9.2007 20:41:26   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Sestavila sem sms, ki ga bom poslala KO rodim. Saj veste, tista varijanta, ko narediš seznam 30 ljudi in isto besedilo, shraniš in potem ko želiš poslat spet poiščeš sms in daš send......Ampak kaj sem pa jaz naredila.....SEND SEM PRITISNILA!!!!!!
In tako sem vse prijatelje in vse sorodnike obvestila, da sem danes RODILA!!!!!In seveda posledično znori gsm, dobivam čestitke, mama me kliče če se mi meša, ker sva pred eno uro govorili........Seveda gsm zablokira, ne morem veš sms sprejemat, jaz ko nora pišem zraven drug sms da sem se zmotila, da ni res, da se opravičujem......Sem še v enem kosu.......
Najprej cela panična, nato pa se začnem režat kot pečen maček......to bo zgodba, ki jo bom še pripovedovala vnukomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha ha, srček ti pa si slikauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10629
3.9.2007 20:42:41   
lemavrica

user posted image  user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10630
3.9.2007 20:43:13   
Pikica pokica
Joj SRČEK, to se boš pa res lahko še dolgo smejala na ta račun.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10631
3.9.2007 20:47:38   
Anonimen
Pa ja, pobralo me bo od smehauser posted image user posted image user posted image
tašča se še oglasila ni, verjetno surla do tal, mama se reži, kolegi večinoma tudi, eni pa zgleda da so se užalili, tako da njih ko bo šlo zares ne bom obvestila.
je pa to res zgodba za pripovedovat ob kaviuser posted image . Ne verjamem da je kdo že kdaj poslal sms da je rodil in čez 3 minute vse zanikal.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10632
3.9.2007 20:49:23   
Anonimen
Ojla punce!

Midve sva končno doma. Jaz sem kar OK (beri: utrujena do nezavesti), Nežika pa ima malo vneto učko. Že ko sem jo prvič videla ji je iz učke malo teklo. Očitno se je z vnetjem že rodila. Joj boga revica, kaj vse je morala v meni prestati.
V glavnem sedaj ji dajem kaplice in upam, da se bo kmalu pozdravila.

Pikica Pokica: no čestitke, da ti je uspelo zdržat do septembra......ampak, počasi se pa le že spravi v RIIIIIM no.....user posted image

Srček: OJOJ.....kriza......kaj pa zdej.....še en MSG, da skenslaš prejšnjega user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10633
3.9.2007 20:51:09   
PBJ
Srček, to sem se jaz bala, ko sem sestavljala SMS.

Sedaj boš pa še telegrame dobivalauser posted image .

To pa je za "dol pasti"...

Taščo pa raje pokliči, da ne bo kje v porodnišnico letela, ali pa je že tam
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10634
3.9.2007 20:55:46   
PBJ
Pikica, ja pri nas je pa dve leti in dva meseca. Saj naš je sedaj še navdušen,čeprav je še premajhen, da bi točno vedel, kaj ga čakauser posted image user posted image user posted image . Skrbi me tisto, ko bo prišel v porodnišnico, jaz bom  not ostala z dojenčkom on pa bo šel z atijem domov. Saj verjetno preveč kompliciram in razmišljam - hormoni so me začeli na koncu dajati....

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 10635
3.9.2007 20:59:04   
nora

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10636
3.9.2007 21:01:56   
Anonimen
Saj sem takoj začela pisat sms da sem se zmotila, da ni res....pa dokler sem spet cel seznam nazaj sestavila komu vse sem poslala, mi je polovica že čestitala ali pa pisala......pobralo me bo od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če se bom še dalje tako smejala bom res rodit šla, pa mi še verjel nihče ne bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 10637
3.9.2007 21:08:36   
Udb
Nana, čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10638
3.9.2007 21:20:18   
NalLa

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10639
3.9.2007 21:21:11   
NalLa
Srček ti moraš bit pa res facauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 10640
3.9.2007 21:27:28   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Srček ti moraš bit pa res facauser posted image user posted image user posted image

Zraven mene ni nikoli nikomur dolgčas. Če vidim da dolgčas postaja, potem ljudi obveščam o temu, da NISEM rodilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10641
3.9.2007 21:34:04   
Anonimen
Srček, ljuba duša, pa ja ne misliš, da bo z SMSom priklicala popadkeuser posted image user posted image user posted image  Mene bo pobralo od smeha, res... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10642
3.9.2007 21:37:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Srček, ljuba duša, pa ja ne misliš, da bo z SMSom priklicala popadkeuser posted image user posted image user posted image  Mene bo pobralo od smeha, res... user posted image user posted image user posted image

A si ga tudi ti dobila? Ker si na mojem spisku osumljencevuser posted image user posted image user posted image . Sem se že bala da boš tukaj objavila, pol pa bom še tukaj morala vse zanikatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10643
3.9.2007 21:39:02   
LINA31
joj srček...ta pa je dobra. Jaz sem tudi SMS sestavila, ampak brez seznama prejemnikov, ravno zato da ne bi še jaz komu poslala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10644
3.9.2007 21:47:11   
Emm
No še vedno smo vse tukaj in v enem kosuuser posted image user posted image .
A katero kaj ščipa,boli,tišči.
Mene kar naprej a kaj ko bo verjetno spet OFF in bomo spet ostali brez spanca tako kot sinoči.
Tudi jst razmišljam kako bo naš mali nagajivček sprejel novega člana družine,ker je kr dosti scarklan in mu je skoraj vse bilo dovoljeno do neke mere,sedaj ko bo pa tuuser posted image  bo pa za njega kr velika spremembauser posted image
Upam da se bo kr hitro pomiril.
Ste že izbrale kaj bojo bratci in sestrice prinesli za darilo velikim nagajivčkomuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 10645
3.9.2007 21:47:28   
Anonimen

A si ga tudi ti dobila? Ker si na mojem spisku osumljencevuser posted image user posted image user posted image . Sem se že bala da boš tukaj objavila, pol pa bom še tukaj morala vse zanikatuser posted image user posted image user posted image

Na srečo imam ugasnjen telefon, ker se fila... Saj bi me kap - bi šla verjetno kar rodituser posted image user posted image user posted image  No, saj ne bi imela nič proti - v bistvuuser posted image ...
Samo je pa dober trening to - pa ko boš res rodila, bodo vsi mislili, da nisi in boš imela lepo mir v P in kakšen teden tudi doma... Dobro si ti tole naredila, vredno posnemanjauser posted image user posted image user posted image  A tašča je še v ilegaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10646
3.9.2007 21:52:10   
ašun
Srček boš videla koliko telegramov te bo čakalo v porodnišnici, ko boš šla rodituser posted image user posted image user posted image , kaj takegauser posted image

Mene pa danes neki po jajčnikih šravfa. Res je en čudn dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10647
3.9.2007 21:55:07   
PBJ
Emm, našemu bo user posted image  prinesel gasilski avtek. Sem ga po vprašala, kaj misli, da bo dobil od user posted image , pa je kar sam povedal in sedaj zmeraj tako reče.

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 10648
3.9.2007 22:02:06   
Anonimen

A tašča je še v ilegaliuser posted image

Eh, saj veš kako je moja tašča......jo pokličem, vprašam če je dobila sms, je rekla da ja, da je dobila oba. Pa vprašam kaj si je mislila ko je dobila prvega, pa je rekla da tak ni resno jemala, ker če bi blo res bi jo mož klical že prej.....pa ji rečem da NE, da jo ne bo prej klical in da bo dobila točno ISTI sms in ko ga dobi naj ga jemlje resno! On še kar mislil da bomo njo obveščali ko dobim popadke in jo bomo vsake pol ure klicali na koliko časa imam popadke in kdaj sem rodila in kako.....ja, malo morgen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10649
3.9.2007 22:07:00   
Anonimen
Ašun - mene že tretji večer po jajčnikih šraufa. Tako kot pred M. Pa že mislim, da bo akcija - pa nič. Največ kar se zgodi, je, da ene parkrat dobro "ustrelim"...user posted image  Jajčniki pa še vedno bolijouser posted image

Srček - kaj tašča misli, da bosta vidva naredila je eno, kaj bosta pa vidva dejansko naredila je pa drugo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  424 425 [426] 427 428   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  424 425 [426] 427 428   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?