|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
29.8.2007 8:43:03   
Barbid
Živjo

Midve greva ob 9 ven, moram nekaj odddati na sodišče, (procedura je edino to, da prideva do tja, parkirava in oddava), potem pa sva prosti.

Če bi se katera dobila na kavici........ sem za, pokličte me na gsm.

LP
Barbi

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
29.8.2007 8:49:13   
Aja32
Dobro jutro,

vreme je nekam čudno - kje bi se pa dobile?
Kresnička, City park (tam kjer je igrišče - Pod vodo - meni se zdi, da se tako imenuje, da bi se lahko Mark plazil),... Ne vem, pravzaprav nimam idej... user posted image user posted image

lp A

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
29.8.2007 8:50:11   
Aja32
A ni Luna omenila okoli dvanajste?! 

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
29.8.2007 8:59:27   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

vreme je nekam čudno - kje bi se pa dobile?
Kresnička, City park (tam kjer je igrišče - Pod vodo - meni se zdi, da se tako imenuje, da bi se lahko Mark plazil),... Ne vem, pravzaprav nimam idej... user posted image user posted image

Lahko Citypark, a Pod vodo je gor na vrh a ne?
Ampak moj Mark še spi...

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
29.8.2007 9:02:09   
Aja32
Zgorej....
Naja je tudi ravno nazaj zaspala... Tako, da midve pred pol enajsto težko, da bi prišle... Sigurno bo spala ene 45 minut do ene ure....

Povejte kdaj?!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
29.8.2007 9:15:33   
LUNA06
Dejmo rečt ob enajstih, ker nama je še to ful zgodi.
Sam ena more dat za kavo, k bom svojo denarnco pustila v avtu.Citypark je nevarna reč!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
29.8.2007 9:16:17   
LUNA06
O Zima07 a pridš oz. prideta?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
29.8.2007 10:18:02   
zima07
Brina je zdele zaspala, ne vem, kolk bo spala, mogoce  pa malo kasneje prideva...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
29.8.2007 13:40:37   
Urša08
Ojla!

Uf kakšen dan čist deževenuser posted image user posted image , no sej današnja noč ni bla dosti boljša user posted image ves čas se je neki zbujal, pa sploh ne vem zakaj.Tako da sem bla zjutrej čist user posted image .  Upam, da bo današnja boljša. Sedajle pančka, tako da mam malce časa zase.

Punce a ve otročkom spasirate sadni obrok , pa kosilo al vam že s koščki pojejo? Pri nas je tako, da mu moram vse pasirat drugače ne je. Edino na morju smo ga navadli da malo banano grize, pa grozdje cuza, za ostalo pa še ne gre. Sem pa danes prvič naredila skupno kosilo - zelenjavna juhica in jo je tko lepo pojedu - spasirano seveda.

Uživajte kljub turobnemu dnevu.

papauser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
29.8.2007 20:59:49   
lora16
en lep pozdravček januarčice, januarčki!

hmm, ja dolgo sem rabila, da se vam priključim. rok sem imela decembra in sem bila n aforumu, sicer malo, prisotna pri decemberčkih.

danes pa me je zima07 povabila zraven v CP in poleg princeske brine sva z zalo spoznali še aktivno lano in pridnega marka in seveda mamici. res mi je bilo super spoznat malčke in mamice, ki imajo nekako iste "probleme" kot jaz. skratka januarčki januarčice res ste super, da se atkole hitro zmenite in dobite na pijački.

upam, da se še čimvečkrat srečamo in da se tudi kaj beremo. jaz sicer nisem med tistimi ta pridnimi za pisanje, ampak se bom potrudila.

skratka moja zala je rojena 1.1. in je že pravi falotek.

lp  vsem!!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
29.8.2007 21:03:47   
zima07
user posted image Dobrodosla Lora16user posted image  ! ! !

(Sem pred 5 minutami cekirala, ce si se ze oglasila, pa ni bilo se nic...Sem ze mislila, da si pozabila na nas user posted image  )

Nocko vsem skupaj!

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
29.8.2007 21:55:57   
zima07
V albumu je nekaj slikic z danasnjega srecanja v City Parku. Geslo: Brina...
Se vidimo spet drug teden...user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
30.8.2007 8:14:59   
LUNA06
Dobro jutro!

Evo danes smo pa ful zgodni, mali se je zbudu ob sedmih in ni hotu nazaj zaspat, zdej je pa sitn za štiri, se dere že deset minut k mu nč ni prou.

Ste duble bon za BC.Mi smo ga ravnokar, eno malenkost.
Sej ne vem če bom še tam kupvala, k tele trgovke....adijo pamet, učeri mi spet niso znale zamenat enih hlač.In pol stojiš tm na blagajni k ena budala.Zraven pa še tri trgovke, k ne vejo kaj bi počele same s sabo.

Kje pa ste, še pančate?

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
30.8.2007 9:05:22   
Barbid
Dobro jutro

Midve sva tudi že od 7 budni.  Lana se je po noči spet 3 x zbudila, jaz pa sem se celo nočko borila z vročino. Včeraj me je začel boleti grlo, zvečer sem imela 38 vročine, zdajle pa je nimam več.

Mogoče so pomagale Lunine - hruške. Itak da sem vse sama pojedal, Lani so ostale le še slive in jabolka. Najbolje da ji skuham kar kompot.

Jaz še nisem dobila bona  od BC, (bom videla če me danes POŠTAR kaj obišče), me pa prav zares matra firbec, kolk bo znesek.
BC je ful drag, majo pa slabe plače, zato pa se prodajalke tko menjajo.
Same mlade so, pa moraš imeti res srečo, da najdeš kakšno, ki ti zna kaj svetovati.

Hvala bogu da imamo mi tukaj na forumu Ajo32.
Včeraj mi ni uspelo priti do Mullerja po mleko in v lekarno po sirup (ki si mi ga svetoval), danes pa bova z Lano to zrihtali.  Pročam.

Zdaj pa si ogledam še slikce od včeraj, potem pa greva malo ven, pedno začne "konstantno" deževat.

Lp
Barbi

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
30.8.2007 9:30:50   
bucka01

Dobrodošla Lora16
Lepe slikce!
Ko tako vsak teden oz 14 dni pogledam te slikce sem kar presenečena kako hitro rastejo tile naši škratki.
Vidim da tudi Zala že pije po slamici mi že 3 dan samo mlekca po flaški pijemo sokca samo po slamici.
Luna06 sem imela glih Marka na slikici pa pride Aljaž mimo pa pogleda pa reče "Mami to je pa Mark ane"

No tako pa mi izgledamo v stolčku
user posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
30.8.2007 9:52:14   
lora16
Dobro jutro!

Hvala za dobrodošlico. Zima07 včeri sem te 2x presenetla, najprej da sem prišla v CP potem pa sem celo nekaj napisala, hahauser posted image

Drugače smo pa mi vsak dan pokonc že ob 7ih. ampak zdaj pa že spančka. imamo sam en problem, da sosedi prenavljajo hišo in skoz ful ropotajo potem pa sam čakam ob katerem udarcu se bo Zala zbudila.

Bucka01 od kolk kg naprej pa je tale stolček? mi ga moramo tud počasi kupit, ker se tamala čist obrača v lupinci.

danes pa letiva V loko na obisk tko, da vse lepo pozdravljava!!!

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
30.8.2007 10:39:12   
Aja32
Dobro jutro, če se lahko tako reče...user posted image user posted image user posted image

No, naša princeska ga je začela pošteno sračkati ponoči. Pa tako smo se že hvalili, kako spimo celo noč.user posted image user posted image user posted image Zbuja se na uro in pol, pa ne veva, ali kaj sanja ali jo kaj boli. Mislim pa, da jo je pošteno šraufalo, ker jih je non-stop spučala. Ne vem. Je pa danes tudi bolj sama sebi v napoto, tako da je prava mala tečka. No, saj bo. Edino midva z user posted image izgledava kot dva zombija. Kljub temu, da je slabo spala, se je potem odločila, da bo ob šestih z vso voljo vriskala in pasla kravice. user posted image user posted image Le od kje ji energija.

Luka je pa car v svoji sobici... Valda jo ne sliši in je celo noč spal kot polhek. Vmes (sicer ne vem kdaj) je spil flašo čaja, in zaspal nazaj. user posted image user posted image user posted image

No, včeraj sem omenila, da mislim, da je naše taveliko dete spregovorilo. Luna, Zima in Barbid to že vedo. In to je beseda "blavo", kar naj bi (vsaj upamuser posted image ) pomenilo "bravo". Tako, da mislim, da se bomo kmalu lahko celo kaj pomenili. user posted image user posted image user posted image

Lora16 - jaz sem bila včeraj zamudnica user posted image user posted image user posted image , tako da vaju s tvojo pupo na žalost nisem spoznala. Pa naslednjič.

Zima07 - ful cute fotke. A mi lahko slikice od Naje pošlješ na mail?

pa, pa A

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
30.8.2007 10:41:00   
Aja32
Bucka01 - ja, tale tvoja Julči je pa carica. Najbolj me pa fascinirajo lasje. user posted image user posted image user posted image
No, mi bomo s stolčkom počakali še cca. en mesec...

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
30.8.2007 11:40:33   
husa
Zdravo januarčice!

Po vasem prijaznem sporočilu na ZS in seveda po mesecu ali dveh sem se končno privlekla do računalnika....
Naš Oskar je že pravi lump (rojen 19.1.) in v veselje mi bo deliti izkušnje o blaženju bušk in čiščenju popljuvane hrane po stanovanju z vami.
Da ne govorim o vseh ostalih dogodivščinah, ki nas čakajo na poti odraščanja....

Vse januarčice torej lepo pozdravljene tudi z moje strani.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
30.8.2007 11:43:56   
zima07
user posted image  Dobrodosla Husa user posted image  ! ! !

Zima07 včeri sem te 2x presenetla, najprej da sem prišla v CP potem pa sem celo nekaj napisala, haha

Ja, tocno to sem vceraj zvecer razmisljala...Lora16, faca si!!user posted image

Pozdravcek vsem!

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
30.8.2007 11:56:36   
LUNA06
Husa dobrodošla!

Sva se vam z Markom učer pozabla pohvalt.Smo prišli domov šele ob pol sedme zvečer.Je Mark dobiu svoje prve najkice (take mal večje za čez dva mesca ko bo že hodiu user posted image ), pa mama tud!
Zdej se že prpravlam na aerobiko, ki se mi začne v ponedeljek, sem si nabavla hlače in superge, pol sma šla pa že učer zvečer mal laufat.Upam, da bom mela voljo in nadaljevala usak dan.

IZVIRNO SPOROČILO: bucka01
Luna06 sem imela glih Marka na slikici pa pride Aljaž mimo pa pogleda pa reče "Mami to je pa Mark ane"

Ja navihani so tile naši otroci ja, nimaš kej!

IZVIRNO SPOROČILO: husa
Naš Oskar je že pravi lump (rojen 19.1.) in v veselje mi bo deliti izkušnje o blaženju bušk in čiščenju popljuvane hrane po stanovanju z vami.

Joj ne govori, dans smo spet padli s pojstle.U sekundi je biu na tleh, pa sm bla zravn.

Aja32 že kšna nova besedica?Hura za Lukca!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
30.8.2007 11:56:53   
bucka01
IZVIRNO SPOROČILO: lora16

Bucka01 od kolk kg naprej pa je tale stolček? mi ga moramo tud počasi kupit, ker se tamala čist obrača v lupinci

Od 9-18 kg je čeprav naši še manka ena kilca ampak jo bo prav kmalu dobila ker je tak jedec.

Aja32 Julči se zahvaljuje za komplimentuser posted image

Husa welcome backuser posted image tvoj Oskar pa naša Julija sta pa na isti dan rojena zato brž podatke gor za naš seznamček.

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
30.8.2007 12:00:13   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: bucka01
Od 9-18 kg je čeprav naši še manka ena kilca ampak jo bo prav kmalu dobila ker je tak jedec.

No naš pa že ma 9kg, ampak zadne čase pa noče prav nič jest.Dans je biu budn od sedme do pol dvanjaste, pa je uspeu pojest ene 150ml (mal samega mleka in mal keksolina).Groza, ne vem kako nej mu dopovem, da bi kej pojedu.Ponavadi se ful matram in hitim s kuhanjem, potem pa vržem stran.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
30.8.2007 12:52:51   
LUNA06
Zima07 sem naročila majčko.Če jo majo fizično v trgovini, jo dobim že v ponedljek.user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
30.8.2007 13:48:01   
husa
Ne sekirajte se preveč, če mali mulci kakšen dan ne pojedo prav veliko.Sicer je lahko govorit, ampak tko baje je. Pojejo toliko kot rabijo. Mi pa jih z našim vsiljevanjem hrane učimo napačno dojemanje prehranjevanja- zato potem težave z debelostjo.
Sicer pa Luna- 9kg je kar lepa stevilka.Oskar je velik 72 cm in tehta komaj 7700 g....

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Škrlatinka: Otrok jo lahko preboleva večkrat
Škrlatinka je nalezljiva bolezen, za katero zbolijo največkrat otroci. Za razliko od drugih otroških bolezni, pa lahko z...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?