|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  415 416 [417] 418 419   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
1.9.2007 15:06:22   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Mokka men se je včeraj odlušču čep in je ginekolog reku, da lahko traja še tri tedne do poroda, tako, da ni nujno, da je po čepu takoj akcija. Je pa res, da me je ponoč neki matralo in danes zjutri tud, pa ne vem če so to popadki, al je kaj drugega.

Ha, ha NaILa, pol pa kar čakaj...te medve s tianno še ulovimo!user posted image Včeraj je tud mene vse tiščalo, ma ni izgledalo kot popadki, je blo kar konstantno. Kako pa gre seminar? Jaz sem od učenja že čisto zelena in spraskana po čelu...joj kako bom grda mamica, ko me bo spoznala naša Patricija...bo rekla: Glej jo pubertetnico z mozolji!user posted image
Mokka1, ti dovolimo da juti rodiš!user posted image Je tud en lep datum, pa nobena ga še ni rezervirala! No za nano in jst86 se še ne ve, pa ne bodo zamerile, če si deliste ta lep dan!
Ribica, ta tvojuser posted image si je pa mal premislil!user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 10401
1.9.2007 15:13:57   
Mokka1
Če danes al pa še jutri ne bo nič, grem v ponedeljek v P, ker sem itak naročena na CTG in upam, da mi bodo tam rekli, da grem lahko rodituser posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 10402
1.9.2007 16:00:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Ha, ha NaILa, pol pa kar čakaj...te medve s tianno še ulovimo!user posted image

Dorotea, še štartali nisva. user posted image
Dokler je g.Čep pri naju še prisoten, je NaILa v prednosti. user posted image

Finiš bo odločilen. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 10403
1.9.2007 16:01:31   
cuma
Čau punce!

Pri nas nič novega. Trebuh občasno otrdi, kakšnih resnejših znakov za pa nimam. Danes sem nabavila čaj iz malinovih listov, točki tudi masiram ... hodim in upam, da bo kmalu.

mokka: če je res bil čep, boš kmalu na vrsti po moje user posted image !

ribica: tudi če še niso redni popadki, se očitno zelo intenzivno nekaj pripravlja! srečno! 

dorotea: tvoja patricija že ve, da se mamica tako trudi in pridno študira, da bo imela več časa zanjo, tako da mozoljev po čelu sploh opazila ne bo! Korajžno, še malo, pa bo!

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 10404
1.9.2007 17:20:15   
aljab
Še jaz se pofočkam,..... razen veliko telefonskih klicev, se še vedno nič ne dogaja...user posted image user posted image
Mogoče si bom v 41. tednu še jaz šla kupit  čaj iz malinovih listov....pa bom samo to pila in ne pol litra kot Pikica Pokica.

Sedaj pa še moj možek postaja nestrpen,..  ..res si je že splaniral v službi, da ga ne bo več, še šef ga je odpisal za 15 dni, sedaj pa je cel nesrečen, ker se nič ne dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image . Bogi revež,...a ne?

Tko da Mokka vso srečo, prav tako tud tebi Ribica!!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 10405
1.9.2007 18:13:23   
ribica23
hej punce...moji popadki so na 7 minut redni....user posted image
pikiram v rimuser posted image

papa

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 10406
1.9.2007 18:26:49   
buškica
Pozdravljene,

Lumpa6 čestitke ob rojstvu sina Žiga, želim vam veliko cartanja!

Ostale ki potujete v Rim srečno!

Se opazila da se pogovarjate o EA, jaz sem jo imela pri CR. Samo nekaj povem, če bi sla še enkrat rodit, bi sla z EA. Inekcija je čisto neboleča, čutiš le nežen vbod, kot bi te komar pičil. Res pa je da si potem malo dalj nezmožen sam na Wc hodit. Ampak jaz sem tako slišala prvi jok najine hčerkice.

Gaja je bila danes prepeljana na pediatrijo,diha brez dodatnega kisika. Vse vitalne funkcije delujejo. Danes ji bodo naredili še UZ srčka in ugotovili zakaj ima edemčke na obeh nogah. Upam, da je to samo prehodno in  ne bo kaj narobe z njenimi nogicami.  V torek pa bodo sprejeli tudi mene, tako da bom dokler ne bo popolnoma zdrava tam tudi jaz, da se naučiva dihati skupaj, dojiti in vse kar paše skupaj.  Vsak dan molim za njeno zdravje in bi dala zadnjo kapljico svoje krvi, da bi bila čimprej doma.
Sporočim, ko zvem kaj novega.
Kar se tiče Postojnske porodnišnice pa lahko rečem le ISKRENA HVALA VSEM! Tako kot skrbijo tam za mamice in otročke, verjetno nekjer drugje ne.

Pazite nase, imejte se lepo in se tipkamo.

Buškica

(odgovor članu ribica23)
Neposredna povezava do sporočila: 10407
1.9.2007 18:28:27   
Anonimen
Ribica SREČNO!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 10408
1.9.2007 18:36:00   
lumpa6
žiga 3460g 51cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10409
1.9.2007 18:56:41   
dorotea
Ribica23 srečno, da bi šlo vse gladko in čim lažje!
buškicauser posted image za tvojo malo, da se je preselila na pediatrijo! zdaj bo šlo vse samo še navzgor! Smo tud me v mislih z vama!user posted image user posted image user posted image
cuma, hvala za podporo...saj bo šlo! Meni je rekla g. da naj ne imam odnosov, če bi rada počakala še malo...in ne boste verjele, kako se mi šele zdaj lušta!user posted image Ti pa poleg masaže pridno user posted image user posted image user posted image pa bo šlo!user posted image
Lumpa, kako si?
Aljab, kaj pa ti še čakaš??? Vaju malo hecauser posted image , ne?
Tianna, ti pa že nestrpno čakaš na tega g. Čepa! Da ne bo tvoj dragi ljubosumen...daj se raje z njim malo ukvarjaj!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dorotea -- 1.9.2007 18:59:55 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 10410
1.9.2007 19:51:56   
NalLa
Dorotea vse kar moram narest še za faks je predstavitev in jo tud izpelat. Drugače sem za nekaj časa končala. Sej ti maš pa tud samo še ta teden. Boš vidla, kolk hitro bo mimo.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 10411
1.9.2007 20:06:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Tianna, ti pa že nestrpno čakaš na tega g. Čepa! Da ne bo tvoj dragi ljubosumen...daj se raje z njim malo ukvarjaj!user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Ma po moje bi tudi on bil presrečen, da bi ta g.Čep čimprej šel.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 10412
1.9.2007 20:10:15   
Anonimen
Ribica23, srečno v Rimu! user posted image user posted image user posted image

Buškica, super, da je z malo Gajo boljše! To, da diha brez dodanega kisika veliko velja. Bravo! Držim pesti, da bo tudi UZ v redu, da ne bo kaj narobe z njenimi nogicami. user posted image user posted image user posted image  Glede EA... Saj ni problem v tem, da bi tista inekcija bolela. Ni pa popolnoma enaka zadeva z EA pri CR. Res da te "pičijo" na enako mesto, vendar je doza in učinek itd popolnoma drugačna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10413
1.9.2007 20:12:16   
Anonimen
Aljab, vidim, da si logirana. user posted image  Torej nisi v Rimu. Še. Ma kaj čisto nič se ne dogaja?! Ne spomnem se, če si že pisala - g.Čep te je že zapustil??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10414
1.9.2007 20:19:36   
guppy
Ojla!

Pikice izginjajo (za zdaj), tako da bomo pleničke obdržali, če pa slučajno pridejo v dnevu, dveh nazaj, vam sporočim. Mislim pa, da bova po teh 7 preostalih paketih verjetno res nabavila Mullerjeve. Probat ni greh.

Držim pesti za vse, ki ste se poslovile od g. Čepa in za tiste, ki že predihavate popadke. Vse naj naj naj!!!

guppy & Co.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10415
1.9.2007 20:23:14   
Anonimen
Guppy, kako pa je s krčki pri user posted image   ? Vem, da si včeraj napisala, da so se vrnili... Je danes bolje? So bile kapljice učinkovite?

< Sporočilo je popravil tianna -- 1.9.2007 20:27:57 >

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10416
1.9.2007 20:24:40   
Anonimen
Punce pa kakšen red je to? Tole prehitevanje po desni me pa res že prav jezi... Pa tale g. Čep je že davno dobil odpoved najemne pogodbe pa še vedno ne trzne, da bi se izselil...user posted image user posted image user posted image

Guppy - super, da so pikice izginile. Kaj pa krči pri Marku? Je kaj boljše? Pa ti? Kako si?

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10417
1.9.2007 20:29:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Punce pa kakšen red je to? Tole prehitevanje po desni me pa res že prav jezi... Pa tale g. Čep je že davno dobil odpoved najemne pogodbe pa še vedno ne trzne, da bi se izselil...user posted image user posted image user posted image

A tudi ti se ne moreš rešiti g.Čepa?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10418
1.9.2007 20:35:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ma ne... Včasih imam občutek, da se je kar za stalno naselil... Peklenšček... Do petka (ko imam PDP) mu dam čas, da gre, potem bom pa resno ukrepala...user posted image user posted image user posted image  
Pa že mislim, da se kaj dogaja, potem pa ugotovim, da me samo napenja... Pa spet akcija južno od popka, pa je samo izcedek... Pa tako na živce mi gre tole nenehno lulanje - sem enormen porabnik WC papirja...user posted image user posted image user posted image  Eh, saj bo, saj bouser posted image  Samo sitne ne smemo ratat, kajneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10419
1.9.2007 20:40:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ma ne... Včasih imam občutek, da se je kar za stalno naselil... Peklenšček... Do petka (ko imam PDP) mu dam čas, da gre, potem bom pa resno ukrepala...user posted image user posted image user posted image  
Pa že mislim, da se kaj dogaja, potem pa ugotovim, da me samo napenja... Pa spet akcija južno od popka, pa je samo izcedek... Pa tako na živce mi gre tole nenehno lulanje - sem enormen porabnik WC papirja...user posted image user posted image user posted image  Eh, saj bo, saj bouser posted image  Samo sitne ne smemo ratat, kajneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Ja jaz že zdržim z njim, ko pa imam PDP šele konec septembra; ampak ti imaš SAMO še 6 dni?!! Ja nič kaj, do petka mu daj čas, potem pa resno ukrepaj - kot si napisala. user posted image

Lemavrica se je kaj oglasila?? Pa Nane tudi danes ni...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10420
1.9.2007 20:46:59   
Anonimen
Lemavrica se je oglasila - mislim, da danes. Nane pa res že drug dan ni. Mogoče sta si pa samo malo frej vzeli punci, ko je bilo danes tako lepo vreme... Če pa sta šli rodit - pa veliko srečeuser posted image  Vse druge "pogrešane" smo se pa oglasile, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10421
1.9.2007 20:52:46   
sandra85
LUMPA6 čestitke za sineka!!! user posted image user posted image user posted image

mi2 z user posted image sva se malo prej zbudila iz popoldaneskega počitke, je tak pasalouser posted image

sploh vas nimam časa brat,tako da nisem kej preveč na tekočem-pogledam pa vedno,čeje kera nova mamica...

NO PUNCE---SEPTEMBER JE TU
user posted image KERA BO PRVA POTISKALA IN PREDIHAVALA POPADKE???

TISTE,KI SE VAM TO BLIŽAALI PA GLIH PREDIHAVATE VAM ŽELIM ČIMLAŽJI POROD...

MORETE PA VEDET,DA PRAVILNO PREDIHAVANJE RESNIČNO POMAGA-ČEPRAV JE KAR TEŽKO...NEJ VAS DRAGI PODPIRA IN PREDIHAVA Z VAMI-MENI JE MOJ ZELO ZELO POMAGAL user posted image user posted image user posted image

se grem naprej cartat user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10422
1.9.2007 21:04:18   
lemavrica
Se samo javim. Žal še nisem šla rodit. Z mojim imava filmski večer, prej sva se pa malo potepala okoli.
Midva sva že ful nestrpna ker se rok bliža in bi že ful imela najinga user posted image .
Upam da se ta vikend kaj zgodi v to smer. Sej vem da sem rekla da ne bom mislila na to ampak enostavno ne gre.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 10423
1.9.2007 21:06:44   
Anonimen

Vse druge "pogrešane" smo se pa oglasile, a ne?

Hehe... Vse druge ste že črtane s spiska pogrešanih ja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10424
1.9.2007 21:09:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

se grem naprej cartat user posted image

Joj sandra blagor tebi! Jaz bi tudiiiiii. Pa nisem edina. user posted image
Ma to predihavanje popadkov... Nas v MŠ niso o tem nič poučili. user posted image  Pa saj te babica pouči na licu mesta, kajne?
Upam, da nam kmalu pokažeš nove slikice Enejčka, da vidimo kako napreduje.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 10425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  415 416 [417] 418 419   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  415 416 [417] 418 419   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!