Pikica pokica
|
Pozdravček! Glede vožnje z avtom - midva s sinom sva ravno pri mojih starših, to je pribl. 30 km v eno stran. Seveda sem vozila jaz, ker ima sin šele 3 leta . Mene ni nič strah vožnje, čeprav mi vsi težjo; če me bo pa kaj zagrabilo, se bom pač ustavila . Mokka1, meni je takšen čep (ogromno sluzi skoraj brezbarvne barve) šel že teden dni nazaj. Tako da sploh ne vem, če je bil to čep , ker se drugače nič kaj več ne dogaja (razen neredni popadki že nekaj dni, ki pa nič ne napredujejo). g. mi je sicer rekla, da je to verjetno bil čep, ker ni nujno, da je vedno krvav... Ribica, ti boš pa zgleda res prva septembrka, razen če je že kakšna, pa se še ni uspela javiti. ( jaz sumim Nano, saj bi se drugače zagotovo kaj javila). No, kakorkoli, upam, da čim hitreje rodiš . Pa še eno veselo novičko sem danes zvedela - sestrični sem omenila, da bi rada rodila z EA, ampak v Celju ni sigurno, da jo dobiš. Pa je rekla, da pozna anestezista v Celju in je pripravljen tudi ob 2h zjutraj priti v porodnišnico od doma. Popoldne se dobi z njim, potem pa mi da njegovo gsm št.,da mu javim, ko bom na poti v porodnišnico. Sem tako vesela in se mi je kar ogromen kamen odvalil s srca. Aja, pa še odločbo o porodniški sem danes dobila ( šele) in sem tudi zelo vesela zaradi tega. je kar lepa številka napisana, čeprav ne vem, koliko to znaša neto. ( piše le bruto številka). Moram malo poiskati na netu za kakšen izračun.
|