|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  416 417 [418] 419 420   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
1.9.2007 21:58:05   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: tianna
Guppy, kako pa je s krčki pri user posted image   ? Vem, da si včeraj napisala, da so se vrnili... Je danes bolje? So bile kapljice učinkovite?

IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka
Guppy - super, da so pikice izginile. Kaj pa krči pri Marku? Je kaj boljše? Pa ti? Kako si?

Ja, včeraj nas je spet obiskala družina Krček. Bogi Marko, tako ga je črvičilo... Razlika od prejšnjih krčkov je bila v tem, da sva z možem preštuirala, kaj mu najbolj paše takrat, tako da ga lažje umiriva in potolaživa. Takoj je dobil kapljice in masažo trebuščka. Res mislim, da so krčki povezani s kakanjem, ker je zvečer imel (po dveh dneh) čisto polno plenico, z vseh strai, do popka. Samo enkrat se je sprostilo ven iz črevesja in takoj se je umiril. Danes pa posledično popoln mir, ampak spet ni kakal, tako da pričakujem, da ga bo jutri zvilo. Revček mamin, malo ga bom zmasirala po kopanju.

Jaz sem pa... malce utrujena, ampak popolnoma nasmejana. Res je lepo biti mama. Potem se ti pa še otroček nasmehne in ... energija drži naslednjih 5 dni.

Danes smo se izključno dojili, nič Aptamila. Pričakovala sva, da se bosta zbujala na eno uro ali manj, ker spijeta zgolj 40 ml na podoj, ampak sončka še kar lepo spita. Sicer se je 3-urni premor skrajšal na 2-urnega, ampak za enkrat nam še znese. Zdaj ravno čakam, da se zbudita. Ob 19h sta bila tako lačna, da ju nisva kopala, ampak samo previla in nahranila, tako da bomo danes s tem malo pozni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10426
1.9.2007 22:04:57   
aljab
Tianna jaz še mam g.Čepa. Na žalost.
Mala user posted image s e pa tako boleče guzi, da sem res že mislila, da sem dočakala popadek....pa nič.  Prav živčna je!!!! Če popadki bolijo tolk kot ti njeni premiki potem fuuuuul bolijo.  MI sploh ne pusti sedet! Al pa jaz ne ločim popadka......

Žabonka... kot bi sebe brala. Lulam kar non stop...če bi skozi na wc-ju sedela, bi verjetno kar teklo...user posted image user posted image Da o napenjanju ne govorim!!!
Lemavrica a greva medve jutri... je kar lep datumuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10427
1.9.2007 22:20:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy
Res je lepo biti mama. Potem se ti pa še otroček nasmehne in ... energija drži naslednjih 5 dni.

To si pa tako lepo napisala. user posted image
Komaj čakam, da bom mama.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10428
1.9.2007 22:24:41   
Taja339
Žabonka... kot bi sebe brala. Lulam kar non stop...če bi skozi na wc-ju sedela, bi verjetno kar teklo... Da o napenjanju ne govorim!!!

Aljab ti kar golobčka spusti, pa bo hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 10429
1.9.2007 22:27:37   
Taja339
Drage moje septemberke souser posted image ,
ko vas berem, kako vas že vse nekaj špika, pika in odluščuje (g. Čep) sem kar zafrustrirana, ker pri meni še vedno nič ni.
razen "nedolžnega" otrdevanja trebuh in nenehnega metanja moje dojenčice sem in tja, morda tu pa tam povečanega izcedka, je to tudi vse.
Pa se nalivam s čajem kot nora.
Kaj sem prebrala ... da je Pikica Pokica spila 1/2 l čaja in šla v Rim ????
Ala ji vera, držimo pesti, pa za Ribico tudi!user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10430
1.9.2007 22:30:43   
Anonimen
Punce,
lahko noč. user posted image

Ne vem ali je danes takšno zatišje, ker je pač vikend; ali pa so vse šle v Rim. Kakorkoli... Upam, da kmalu dobimo prvega septembrskega dojenčka. user posted image

Mirno noč. No ne za vse - user posted image  željne akcije in popadkov pa velikooo sreče v porodni sobi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10431
1.9.2007 22:32:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339
Aljab ti kar golobčka spusti, pa bo hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga moja, to so bolj orli, kot golobčkiuser posted image ... Pa bolj kot princeska nažiga v trebuhu in rito ven meče, večja je jata...user posted image

Guppy - vesela sem, da si bolje in spet polna optimizma. Komaj čakam, da tudi jaz mojo princesko začnem crkljatiuser posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10432
1.9.2007 22:35:26   
Taja339

mast ste ženske tukaj gori odštekane user posted image user posted image
mogoče pa še zaradi smejanja dobim popadke user posted image user posted image user posted image

kar tako naprej !!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10433
1.9.2007 22:37:36   
Taja339

Draga moja, to so bolj orli, kot golobčkiuser posted image ... Pa bolj kot princeska nažiga v trebuhu in rito ven meče, večja je jata...user posted image

Guppy - vesela sem, da si bolje in spet polna optimizma. Komaj čakam, da tudi jaz mojo princesko začnem crkljatiuser posted image

hej žabonka, vidim, da si svoji princeski izbrala enako ime kot mi ...

lepooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10434
1.9.2007 22:41:13   
Anonimen

Za izbiro imena za user posted image  je bil zadolžen user posted image . Potem sva samo soglasno potrdila izbrano ime. Je pa itak najlepše, a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10435
1.9.2007 22:46:08   
Taja339

Za izbiro imena za user posted image  je bil zadolžen user posted image . Potem sva samo soglasno potrdila izbrano ime. Je pa itak najlepše, a neuser posted image user posted image user posted image

no vidiš, pri nas je bila ista situacija.
s tem, da sem hana predlagala jaz, brina pa on in nato smo soglasno potrdili, da to kar združimo ... tako, da čakamo Hano Brino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10436
1.9.2007 23:35:51   
cuma
Večeeeer punce!

Mislim da se moj g. Čep poslavlja user posted image . Prej okoli 21 sem šla lulat in našla na vložku flek - sluzast izcedek s tankimi rdečimi nitkami. Sicer ga je bilo bolj malo, tako da ne vem, če je to to. user posted image  Kaj mislite? A mora biti veliko tega ali gre lehko postopoma ven? 

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10437
1.9.2007 23:51:56   
PBJ
Cuma, pol se pa naj hitro poslovi, popadki pa te naj obiščejo, da se rešiš...

Jaz sem danes imela veliko energije in sem še veselo čistila - ma vedno si nekaj najdemuser posted image .....user posted image .....user posted image .....user posted image ....pa na kolenih sem tudi bila, ker je z velikim trebuhom vse drugačeuser posted image . Saj je možek tudi pomagal, tako da je šlo hitreje.

Dopoldne smo šli še po nakupih  user posted image . Sem še Juretu kupila nekaj jesenskih stvrai, ker potem kak mesec ne bom šla v šoping, bo za vse možek poskrbel, jaz pa bom samo listke pisala user posted image ...
Danes me je veliko manj zvijalo, kot včeraj...

Zdaj pa grem počivat.
user posted image
Lahko noč in mogoče že jutri zjutraj preberemo kakšno novičkouser posted image .

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 10438
1.9.2007 23:53:58   
lemavrica
Cuma user posted image , sem vesela zate. Če je to to, veliko sreče in čimprejšnje srečanje s user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 10439
1.9.2007 23:59:59   
LINA31

Drage moje septemberke souser posted image ,
ko vas berem, kako vas že vse nekaj špika, pika in odluščuje (g. Čep) sem kar zafrustrirana, ker pri meni še vedno nič ni.
razen "nedolžnega" otrdevanja trebuh in nenehnega metanja moje dojenčice sem in tja, morda tu pa tam povečanega izcedka, je to tudi vse.
Pa se nalivam s čajem kot nora.
Kaj sem prebrala ... da je Pikica Pokica spila 1/2 l čaja in šla v Rim ????
Ala ji vera, držimo pesti, pa za Ribico tudi!user posted image

Milsim, da sva na istem. Tudi pri meni se nič posebnega ne dogaja. Še trebuh mi ne otrdeva. Sem se ravno danes spraševala, ali bom sploh vedela, da imam popadke.

LUMPA....ČESTITIKE!

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10440
2.9.2007 0:30:14   
Mateja82
Čer!

Pri nas še tudi nič ne dogaja, sicer še ima nekaj dni časa...
G je rekla da je posteljica že kar zrela, MV pa popolnoma zaprt, o kakšnem čepu pa ni ne duha ne sluha. Trebuh mi še manj otrdeva kot je, samo mali premetava svojo malo rito levo desno,da je že kar boleče in neprijetno.
Eh saj bo...samo  to čakanje ...

Lahko noč

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 10441
2.9.2007 1:57:01   
aljab
No jaz sm se pa mal preveč pritoževala... vse od zadnjega javljanja imam demonstracijo popadkov...sicer zelo neredno ...od 3 min pa do 20min... skratka ni govora o spanju ... Pa jastrebi so postali kompaktni in hitriuser posted image ..(beri driska) Taja hvala za nasvet... se trudimuser posted image

Boli k  user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Ampak še huje je to, ker se mala ves čas noro premika, sploh med temi bolečinami in mi sploh ni jasno, če je to res to al si sam ona toooolk duška daje!

No saj verjetno se še tipkamo... grem gledat možeka kako spi user posted image .

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 10442
2.9.2007 5:32:12   
Anonimen
DOBRO JUTRO!

Danes sem pa jaz prva! Ne bojte se - NIČ SE NE DOGAJA, samo spat ne morem. Budna sem že od 4h. GROZA!!!!!!user posted image
Še na televiziji ni nič pametnega. Kaj delajo ponoči tisti, ki ne morejo spat?

Malo še bom vstrajala - potem pa grem spet malo v posteljo. Mogoče zaspim nazaj, če ne pa se vrnem in si skuham user posted image .

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 10443
2.9.2007 5:58:49   
Anonimen
Vidim, da se še nobena noče pogovarjat z mano!user posted image

Grem pod odejo k mojemu user posted image . Če ne bi imela ogromnega trebuha, bi ga zbudila za user posted image user posted image user posted image . Ampak zdaj pa mislim, da je to res neizvedljivo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10444
2.9.2007 7:38:47   
Pikica pokica
Še ena, ki ne more spati ...

ALJAB, zdaj sem pa jaz zelena od zavisti. Upam, da so se popadki nadaljevali in da že pestuješ svojo user posted image . Tako veš, da ni nujno, da je pikica čisto umiri.  Kolikor sem prebrala, nekaterim skače po trebuhu še v porodni sobi user posted image .

RIBICA, tudi zate upam, da si že postala mamica.

TAJA, jaz res pijem pol litra malinovega čaja na dan ( čez celi dan), ampak sem še vedno tu!! Ampak saj to sta le dve skodelici. Zdaj bom morala očitno prešaltati na liter user posted image user posted image user posted image .

CUMA, ja, čep se lahko počasi lušči. Upam, da tudi tebe čim prej obiščejo še popadki.
BUŠKICA, super, da Gala lepo napreduje in da ni več na kisiku user posted image user posted image user posted image . Še malo, pa se boste stiskali doma.

Pri nas pa nič novega. Včeraj sem prehodila čez 200 stopnic user posted image , saj smo šli na en obisk, pa ni bilo prostora v dvigalu, čakati na novega se mi pa ni dalo ( izgovor user posted image ).  Telefon zvoni, vsi me sprašujejo, kdaj že mislim roditi, moja mala pa očitno noče ven user posted image

Danes lahko pričakujemo kar nekaj novih mamic : Ribica, Aljab, po mojem je tudi že Nana med njimi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10445
2.9.2007 8:02:16   
PBJ
Ja, Pikica ti si na vrsti, glede na datum... gremo, gremo...
Ja, to pa je grozno, ko  gnjavijouser posted image  po telefonu .

Jaz sem pa dobro spala. Odkar me je nehal boleti kolk, je spanje čisto drugačnouser posted image ...

Katera ima sezname čez, sem pozabila... lahko ga da na vsako drugo stran, ker moramo preveč nazaj iskat. Navsezgodaj že tečnarimuser posted image

Nana, kje si?user posted image

Mi se počasi odpravljamouser posted image k mojim staršem, na deželo, ker baje raste ogromno gob. Ati pa tega noče zamuditi, ker je strasten pobiralec.
Jaz pa bom čakala, če bo hribovski zrak kaj pospešil spodnje dogajanje.

Lepo bodite in uživajte ta nedeljski dan.user posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 2.9.2007 8:11:02 >

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 10446
2.9.2007 8:08:19   
cuma
Dobro jutro!

Bi kdo eno user posted image ? Ali je boljše, da nam kar čaj iz malinovih listov skuham?user posted image

Aljab,ribica : user posted image user posted image user posted image  vso srečo!!!!

Duskamb: po taki noči sta samo 2 možnosti: ali spiš, ali si šla v Rim!

PBJ: Pridna, da si toliko naredila ...Mene danes čaka generalno čiščenje....user posted image  jaz sem tudi že nakupila za Emo par stvari za jesen, da mi potem ne bo treba. Kaj bo dojenček prinesel Juretu?

Pikica pokica: po moje je naša nana tudi že 2.mama ... ali pa bo vsak čas!

Buškica: user posted image user posted image user posted image  za malo Gajo! ŠE malo pa boste vsi skupaj doma!!!!user posted image

Sandra: Jaz, ki se sploh nisem psihično pripravila na naravni porod, imam zdaj kup skrbi, kako bom dihala, kaj pa moj presredek pa ....kondicija (no, za to je itak Ema zadolžena ...user posted image ). A ti babica res pomaga? Zdaj hitim delati keglove vaje, pa masiram točke na nogi, diham pa ne.... mislim, ne vadim predihavanja. user posted image  Kako je bilo pri tebi?

Pri meni popadkov ni, tudi čepa ni bilo več na spregled ... me je pa ponoči bolel trebuh kot pred M ... Tako da, nekaj se očitno pripravlja. Po moje še ne bo tako kmalu ... a upam, da bo ta teden enkrat.

< Sporočilo je popravil cuma -- 2.9.2007 8:10:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 10447
2.9.2007 8:13:29   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Ja, Pikica ti si na vrsti, glede na datum... gremo, gremo...
Ja, to pa je grozno, ko  gnjavijouser posted image  po telefonu .

Ja, po datumu že... Ampak me je kar groza, ko pomislim, da pustijo čakati tudi do 14 dni čez PDP, če se otroku vredu godi... Moja kolegica je rodila 13 dni čez PDP, punčko težko 4640 g. Pravo velikanko user posted image . Jaz pa ne bi rada tako dolgo čakala user posted image .

Ah, bo verjetno kar treba; kaj mi pa drugega preostane. Kot je ena že napisala.. Še noben ni notri ostal user posted image user posted image user posted image .

CUma, očitno se ti nekaj pripravlja. Srečnica. Tudi meni se je že parkrat, pa se je potem vse umirilo. Upam, da pri tebi ne bo tako.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 10448
2.9.2007 8:17:49   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Ja, po datumu že... Ampak me je kar groza, ko pomislim, da pustijo čakati tudi do 14 dni čez PDP, če se otroku vredu godi... Moja kolegica je rodila 13 dni čez PDP, punčko težko 4640 g. Pravo velikanko user posted image . Jaz pa ne bi rada tako dolgo čakala user posted image .

Ko sem bila v bolnici, sta v sosednji sobi bili dve user posted image  čez rok (en teden) in sta dobili svečko za mehčanje materničnega vratu, potem pa čakali .... to je izgledalo tako, da sta praktično cel dan hodili gor in dol po stopnicah, hodniku .... dva dni. Ena se je potem toliko odprla (2cm), da so ji dali umetne popadke, druga pa je uspela le za en cm....  in je morala še kar čakati, reva. UPam, da sta zdaj že obe mamici user posted image .  

Neposredna povezava do sporočila: 10449
2.9.2007 8:18:16   
PBJ
Kaj bo dojenček prinesel Juretu?

Juretu bo prinesel gasilski avtek. Ker sam ves čas govori, da mu ga bo  user posted image  prineseluser posted image user posted image .
Kaj pa dobi EMA?

Cuma, krče podobne menstrualnim sem jaz imela cel petek, pa tudi CTG je kazal neredne tonizacije maternice. Me je zdravnica spraševala, če jih tudi čutim. Včeraj jih je bilo pa vedno manj. Kako bo danes pa še ne vemuser posted image user posted image ...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 10450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  416 417 [418] 419 420   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  416 417 [418] 419 420   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Branje knjig na dopustu
Michonne RR

Ali bereš na dopustu knjige?

Da (67%)

Ne (33%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!