|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  414 415 [416] 417 418   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
1.9.2007 13:12:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora
pri avgostovkah pa obratno, več kot pol je jih je rodilo po PDP.user posted image

Da ne bo tako tudi pri nas. user posted image
Več kot pol nas je še na čakanju. user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 10376
1.9.2007 13:12:28   
Anonimen
Pozdravljene!

Še zmeraj sem tukaj - malo bolj pozno sicer. Zvečer, ko pridem domov (ob čudnih poznih urah) se mi ne da več prižigat računalnika, ker sem preutrujena. Samo tuš in postelja.
Danes sem postavila rekord in spala do 10h. Zdaj perem že tretji stroj perila,  (vmes so bile teniske, kopačke in nahrbtniki, da ne bo pomote), ki bo vsak čas gotov - potem pa lahko grem.....  ŠALIM SE. Mislim, da našega malčka nič ne mika ven.
Pravzaprav bi tudi jaz bila še dva dni doma. Jutri ima moj Jure tekmo in to je zelo pomembno, v ponedeljek pa je prvi šolski dan - tudi to je zelo pomembno, pa še na pico gremo.

LUMPA user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Guppy - tudi jaz sem od prijateljice dobila informacijo, da so dobre Müllerjeva plenice in da ne povzročajo alergij. Mislim, da celo po nekih testih!?

Malo še grem  pospravljat, potem pa k tašči na kosilo.

Imam novi mobitel - zdaj bom pa mojim otrokom (in babicam seveda) lahko poslala sveže fotke iz P.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10377
1.9.2007 13:17:50   
Anonimen
Ja duskamb včeraj sem te že dala na seznam pogrešanih. user posted image
Torej bo še najboljše, da user posted image  počaka tekmo in prvi šolski dan - potem pa akcija. user posted image

user posted image  za nov mobitel, da boš res lahko poslala sveže in lepe fotke iz porodnišnice.

Ko smo že pri fotografijah...
user posted image Ko fotografiramo novorojenčka (z digitalcem), moramo izklopiti fleš, kajne?? Al ne? Tako močna se mi zdi tista svetloba za tako nežne učke.

< Sporočilo je popravil tianna -- 1.9.2007 13:18:46 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10378
1.9.2007 13:21:08   
Anonimen
Ne vem kako je s flešem. Moja dva sta navadno samo jedla in spala (upam, da bo tudi tretji takšen), da skoraj nismo imeli možnosti, da bi kot novorojenčke slikali budne. Če pa je dobra svetloba v stanovnju (dnevna in sonce) se fleš sploh ne vklopi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10379
1.9.2007 13:24:29   
Anonimen
Ja, če ima učke zaprte vem, da ni panike, če fotografiram in uporabim fleš.
Se mi zdijo slike vseeno lepše, če je fleš non stop.
No, bomo videli. Konec koncev pa ga ne mislim slikariti na 5cm.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10380
1.9.2007 13:28:02   
Anonimen
Jaz tudi mislim, da jim nima kaj bit. Kaj pa v porodni sobi, ko pridejo iz teme pred vse one luči. - SAJ NI ČUDNO, DA SE DEREJO! Jaz se tudi derem, če mi kdo prižge veliko luč, ko že na pol spim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10381
1.9.2007 13:32:31   
Mokka1
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Sem šla gledat na seznamčk...punce za 3.9.: Pikica pokica, aljab, lemavrica, jonči, Mokka1, nena80...za 1.9 jih je tud nekaj, ma se nam nič več ne javijo, lohko da že crtajo! Drugi september je pa kar prazen...no, katera bi jutri???user posted image

Evo mene, sem še tu. Mogoče bom jaz 2.9. user posted image user posted image
Sem pa postavila eno vprašanje:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1826712

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 10382
1.9.2007 13:32:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Jaz tudi mislim, da jim nima kaj bit. Kaj pa v porodni sobi, ko pridejo iz teme pred vse one luči. - SAJ NI ČUDNO, DA SE DEREJO! Jaz se tudi derem, če mi kdo prižge veliko luč, ko že na pol spim!user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  
Saj jaz tudi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10383
1.9.2007 13:33:45   
Mokka1
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

žiga je končno na svetu čeprav že veste informacijo od očka bodočim mamicam lep pozdrav in srečno

ČESTITKEEEEE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 10384
1.9.2007 13:35:25   
Anonimen
O Mokka1, user posted image user posted image user posted image  si ostala brez g.Čepa. user posted image
Upajmo, da bo kmalu a. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mokka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10385
1.9.2007 13:36:05   
Anonimen
Aja, kako pa je izgledal? Je bil obarvan?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10386
1.9.2007 13:39:13   
Mokka1
Ja, g. Čep je šel pa pa. Sedaj pa čakam na nadaljevanje akcijeuser posted image user posted image
Je pa full gosta oz. kompaktna sluz, čisto, čisto rahlo bež barve - bi skoraj lahko rekla, da prozoren.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10387
1.9.2007 13:39:21   
ribica23
hello!
he evo mene še doma...popadki so bli že na 8 min pa so nehali..zdaj so pa na 20 min..na pol ure....user posted image
sem klicala v porodnišnico pa so rekli naj kar počakam...
kako punce ni še nobena otvorila?

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10388
1.9.2007 13:45:45   
Anonimen
Slabo vam sledim, ker obešam perilo. Moram pohitet, ker nas tašča čaka s kosilom in nas bo za ušesa, ker vedno zamujamo.

Ribica in Mokka user posted image .

Če se slučajno danes ne javim več, ne delajte panike, če se pa še jutri ne javim, potem pa mogoče.....

(odgovor članu ribica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 10389
1.9.2007 13:56:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mokka1

Je pa full gosta oz. kompaktna sluz, čisto, čisto rahlo bež barve - bi skoraj lahko rekla, da prozoren.

Nič krvavih nitk al česa podobnega?! Ma te sluzi je bilo full a, jo ne moreš kar spregledati al zamenjati za izcedek?

(odgovor članu Mokka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10390
1.9.2007 13:56:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribica23

sem klicala v porodnišnico pa so rekli naj kar počakam...

Do kdaj? Da bodo redni na 5min?

(odgovor članu ribica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 10391
1.9.2007 13:57:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Če se slučajno danes ne javim več, ne delajte panike, če se pa še jutri ne javim, potem pa mogoče.....

user posted image  Zmenjeno.
Lepo se imej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10392
1.9.2007 14:00:35   
Pikica pokica
Pozdravček!
Glede vožnje z avtom - midva s sinom sva ravno pri mojih starših, to je pribl. 30 km v eno stran. Seveda sem vozila jaz, ker ima sin šele 3 leta user posted image user posted image user posted image . Mene ni nič strah vožnje, čeprav mi vsi težjo; če me bo pa kaj zagrabilo, se bom pač ustavila user posted image .

Mokka1, meni je takšen čep  (ogromno sluzi skoraj brezbarvne barve) šel že teden dni nazaj.  Tako da sploh ne vem, če je bil to čep user posted image , ker se drugače nič kaj več ne dogaja (razen neredni popadki že nekaj dni, ki pa nič ne napredujejo). g. mi je sicer rekla, da je to verjetno bil čep, ker ni nujno, da je vedno krvav...

Ribica, ti boš pa zgleda res prva septembrka, razen če je že kakšna, pa se še ni uspela javiti. ( jaz sumim Nano, saj bi se drugače zagotovo kaj javila). No, kakorkoli, upam, da čim hitreje rodiš user posted image .

Pa še eno veselo novičko sem danes zvedela - sestrični sem omenila, da bi rada rodila z EA, ampak v Celju ni sigurno, da jo dobiš. Pa je rekla, da pozna anestezista v Celju in je pripravljen tudi ob 2h zjutraj priti v porodnišnico od doma. Popoldne se dobi z njim, potem pa mi da njegovo gsm št.,da mu javim, ko bom na poti v porodnišnico. Sem tako vesela in se  mi je kar ogromen kamen odvalil s srca.

Aja, pa še odločbo o porodniški sem danes dobila ( šele) in sem tudi zelo vesela zaradi tega. je kar lepa številka napisana, čeprav ne vem, koliko to znaša neto. ( piše le bruto številka). Moram malo poiskati na netu za kakšen izračun.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10393
1.9.2007 14:03:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Pa še eno veselo novičko sem danes zvedela - sestrični sem omenila, da bi rada rodila z EA, ampak v Celju ni sigurno, da jo dobiš. Pa je rekla, da pozna anestezista v Celju in je pripravljen tudi ob 2h zjutraj priti v porodnišnico od doma. Popoldne se dobi z njim, potem pa mi da njegovo gsm št.,da mu javim, ko bom na poti v porodnišnico. Sem tako vesela in se  mi je kar ogromen kamen odvalil s srca.

user posted image user posted image user posted image  Zdaj se počutiš bolj "varno" kajne?

Glede izračuna pa poglej na CSD Šiška, samo vpišeš cifro, pa ti izračuna. user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10394
1.9.2007 14:04:46   
Anonimen
Pikica Pokica:

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunSN.asp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10395
1.9.2007 14:11:39   
Pikica pokica
Tianna hvala. Sem vmes že poiskala in sama izračunala. Sem mislila, da je približno polovica od bruto, pa je celo malo več!! Tako da sem še bolj vesela user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10396
1.9.2007 14:14:07   
ribica23
Do kdaj? Da bodo redni na 5min?

ja sej to vem..sam sem pač malo panična postala saj je bilo tako 20 min..pol 8 min..pol 6 min in že spet 15 minuser posted image

ne delam panike samo hočem da bo le vse ok in pravočasnouser posted image
jaz tudi mislil da je naša nana že v rimu...user posted image

grem malona sončka

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10397
1.9.2007 14:36:38   
Mokka1
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Nič krvavih nitk al česa podobnega?! Ma te sluzi je bilo full a, jo ne moreš kar spregledati al zamenjati za izcedek?

Nobene sledi o kakršnikoli krvi ali pa nitkah. Spregledati je pa ne moreš in prav tako ni niti malo podoben izcedku. No, sicer bi jo lahko, če ne bi kontrolirala papirja, ko se obrišeš - meni je namreč šel med lulanjem in ko sem se obrisala, sem ga opazila na papirju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10398
1.9.2007 14:40:12   
Mokka1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Mokka1, meni je takšen čep  (ogromno sluzi skoraj brezbarvne barve) šel že teden dni nazaj.  Tako da sploh ne vem, če je bil to čep user posted image , ker se drugače nič kaj več ne dogaja (razen neredni popadki že nekaj dni, ki pa nič ne napredujejo). g. mi je sicer rekla, da je to verjetno bil čep, ker ni nujno, da je vedno krvav...

Joooooj, upam, da se to meni ne zgodi - da bi morala še kakšen teden, dva čakat!!!! Jaz upam, da bom šla že danes ali pa vsaj jutri pogledat v P in na svet spravit našega user posted image user posted image .

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 10399
1.9.2007 14:51:45   
NalLa
Mokka men se je včeraj odlušču čep in je ginekolog reku, da lahko traja še tri tedne do poroda, tako, da ni nujno, da je po čepu takoj akcija. Je pa res, da me je ponoč neki matralo in danes zjutri tud, pa ne vem če so to popadki, al je kaj drugega.

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 10400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  414 415 [416] 417 418   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  414 415 [416] 417 418   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.