Ayo
|
Hojla punce! Zjutraj sem bila pri g, mojega ni bilo, me je na hitro pregledal njegov kolega (bi rajsi da bi bil moj!! ). In sicer je samo pogledal mat. vrat, ki je bil lepo zaprt in zato naj bi bilo vse ok. Vzel mi je tudi bris, je rekel da bojo pogledali ce je slucajno kaj vneto, kar vcasih lahko povzroci predcasne popadke. In to je bilo vse, nisem niti videla, ne slisala, ampak predvidevam da je z njim vse ok, saj veselo brca . G je tudi rekel, da je prav to obdobje (25/26t) najbolj kriticno v tem smislu, ce bi prislo do prezgodnjega poroda, saj ima pri tako zgodnjem rojstvu vec moznosti za okvare, ce seveda zdravnikom sploh uspe da ostane ziv. Sedaj sem pa nemirna, ker greva jutri na dopust in ce bom imela spet popadke...greva namrec na Korziko, je rekel, g da tam zdr. sistem ni ne vem kaj. Povecala sem tudi dozo magnezija 3-4x na dan, mi je rekel g, da naj tako nadaljujem. Vceraj in danes se pocutim bolje. Bom pa zelo pazila, da bom cim vec pocivala!!! V primeru, da bom spet imela bolecine/popadke, se bova takoj vrnila domov. Sigurno pa zdaj po vsem tem dopust ne bo tako sproscen. Drzite pesti punce! Andreja2000, ti kar lepo pocivaj in pij magnezij in vso sreco pri pregledu naslednji teden! Ce se meni sedaj se enkrat to zgodi, ko pridem z dopusta grem takoj na bolnisko in pocivat, pocivat in se enkrat pocivat! No, srcno upam, da ne!!!!! Ce se danes torej ne javim vec, se spet oglasim cez 10dni, lepo se imejte in bodite pridne!
|