|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
30.8.2007 16:19:55   
soncek.djukelica
ojla,

tudi meni paše,da se je shladilo! Prihaja moj najljubši letni čas-jesen in se ga veselim! user posted image
Moj bušek je tudi 98 cm čez popek, za dvojčke je še kar super, je pa res,da sem proti koncu decembra in da je eden dojenček zadaj!user posted image  Se mi je pa zadnja plat povečala! user posted image
Danvarti, a veš, da prav sexi zgledaš!user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
30.8.2007 16:34:50   
t*e*j*k*a
Danvari tole je pa ful dobr!!!!!! Res mi je všeč.

Ja vem da ma raho že zdej 110 obseg, boga reva kaj šele bo.

JAz sem pa zdej pred pisanjem diplome sam sem mal skeptična kr bom letos vpisala absolventa, potem bom pa še eno leto koristila za user posted image status. Če se zdej spravim pisat diplomo bom itak v 3 mesecih napisala diplomirat pa ne mislim še 2 letiuser posted image
Nimam pojma kaj naj nardim, če pa prej diplomiram pa gre status.

Se opravičujem kr vas gnjavim s temi dolgočasnimi stvarmi..

Uživajte čawči

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
30.8.2007 16:37:39   
Vrtnica79
No, pa sem še šla jaz merit svojega bušija- 94user posted image . Pa sem si pred kakim tednom izmerila mislim da 91? Nič mi ni jasnouser posted image .
A že imate vse vozičke? Naš že čaka, samo upam da ne bomo imeli celo zimo kake žlufarce. Tako kot je zdaj zunaj ni nič kaj lepo za sprehodeuser posted image .

Danes mi pa res ni za nič, ko je tako vreme. Nič, grem še malo čitat knjigo( sem bila po dolgem času v knjižnici!)

Uživajte.......

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
30.8.2007 17:06:27   
Ayo
DANVARI user posted image  user posted image  user posted image
Nekaj zelo podobnega imam tudi jaz, samo kaj ko se na tehniko cisto nic ne spoznam. Kaj ce bi mogoce na hitro razlozila kako se nalepi slikica? Jaz bi tudi ful rada pokazala mojga busija, se mi zdi da se je v zadnjem tednu ful razbohotil! user posted image  user posted image  Popek je nasponan 100/h!! user posted image  user posted image

Ja, raho pogresamo te, sigurno nas beres, saj vemo da ne mores brez nas! user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
30.8.2007 17:13:50   
loncica
Ayo, jaz ti lahko napišem kako dodaš slikico v album:

Moja ringraja/moji albumi/ustvari nov album in potem napopaš notr slikico.

Lp

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
30.8.2007 17:32:10   
Ayo
Hvala loncica. Kako jo pa napopas tle direkt na post? Jah pac sem bolj leva za te stvari, sorry! user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
30.8.2007 17:35:24   
hokejistka
Moj obseg trebuščka je pa 86 cm. Tako, da je izgleda najmanjši od vseh. Prepogibanje mi ne dela težav, prav tako ne zavezovanje čevljev, pa tudi nohte si lahko postrižem user posted image .

Drugače je pa moj trebuh v zadnjem tednu kar precej zrasel, je pa tudi precej trd. Občasno imam občutek, da mi otrdeva, ampak ne vem, če je to to. Me kar malo skrbi, ampak imam pregled šele naslednji teden. Me tudi boli občasno, ampak samo če v službi pretiravam z dviganjem in sklanjanjem.
Drugače so mi pa podaljšali pogodbo za eno leto, čeprav so vedeli, da sem noseča user posted image , zato tudi vztrajam v službi, čeprav bi G raje, da ostanem doma.

Slikajte svoje bušije, da jih malo primerjamo. Jaz pa ne vidim bušija od danvari user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
30.8.2007 18:08:55   
Magi*
izmerila. imam le 93cmuser posted image . ga imam pa tako nizko, da ni šans, da bi kake hlače ali oblekico pod trebuhom nosilo, me preveč moti. prejšnjič sem šla rodit s 120cm. časa, da se temu približam je še na pretek. imam pa popek že dolgo izbočen, najbrž na račun razmaknjenih trebušnih mišic - je bil že prej bolj tak "flopy". strij imam tudi že od zadnjič precej, pa sem se celo nosečnost pridno mazala. kar ti je usojeno, ti je usojeno.

raho je v redu, v službi ima gužvo... vas pa redno spremljauser posted image  tudi jaz jo pogrešamuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
30.8.2007 23:07:35   
Magi*
punce moje, raho vas lepo pozdravlja. in vam sporoča, da ji s trebuščki ne sežemo niti do gležnjevuser posted image  obseg ima 112 cm, strij toliko, da jih podari (še iz prve nosečnosti), kg pa +1,5user posted image . sem ji favš za kile, ne pa za cmuser posted image

ona je v redu, polna energije in optimizma, kot vedno.

lahko noč in čim bolj trden spanec, Magi*

PS: andreja2000, kako kaj tvoje nogice? koliko km si naredila ta teden?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
31.8.2007 8:56:22   
ajtak
Pozdravljene,
Enkrat na sto let se vrnem med vas moje decemberke user posted image . Z vami sem zacela tole nosecnost, no sedaj jo pa nadaljujem pri novemberkah.
Danvari, res krasno izgleda tale kombinacija!
Moj trebuh (ker mu ze ne morem rec trebuscek)user posted image  je tudi ogroomen. Obseg 119 cm in posledicno to pomeni, da sem okrog popka ze ko zebra (beri popolnoma strijasta).
Tudi jaz opazam, da je obuvanje nogavic vecji podvig ko da bi sla na triglav, nohte mi bo mogla zdaj dokoncno urejat pedikerka in tudi depilacija nog je postala "mišn inposibl", tako, da bo treba do kake kozmeticarke...
Drugace se pa midva s user posted image  krasno pocutiva. On super skace mamici po trebuhu, tako da mi ze zdej skorajpovsem diktira kako in kaj (ce se vlezem na bok me kmalu nabrca, ce prevec hodim se ze pritozuje...).
Skratka po eni strani v nosecnosti uzivam, po drugi strani pa ze mocno odstevam dneve (se 89user posted image ).

En lep zacetek vikenda!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
31.8.2007 9:04:52   
ajtak
user posted image

Evo, se moj trebuh za lazjo predstavo user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
31.8.2007 9:33:24   
t*e*j*k*a
Ojej ajtak kaki buš!!! A to misli še kr naprej rastit- boš ja pri 140cm končala.

Vrtnica79  jaz tud še nimam vozička. Ga niti ne bom kupla pred porodom. Kr mogoče ga dobim od ene znanke. Samo ona se še odločuje al ga še rabi al ne. Tko da se bo baje do decembra odločla pa grem jaz pol po nakupih če ga slučajno ne bo več mela. Tko da ga ne bom mela še kr neki cajta.user posted image

V bistvu še sploh nič nimam razen neki bodijev pa kapic.

A ve že mate vse oz večino??

grem zdej ajde

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
31.8.2007 9:38:27   
loncica
Čav punce!

Jaz se spet učim, pa vmes mal pogledam na RR. Moje spanje je bolj tko tko, zbujanje na dve uri.

Tejka, jaz mam voziček in lupino, ker je bilo oboje ful v akciji in sva že zdaj kupila. Za oblečt imam pa samo en plišast kompletek, dvoje žabice in par bodijev.

No spodaj pa še moj trebuh, ki je vsak dan večji (Ajtak, hvala za pomoč pri slikiciuser posted image ).

user posted image

Lp

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
31.8.2007 10:45:39   
NosečkaL
Pa še pozdravček od mene. Hmm, jaz pa si trebuščka sploh še nisem izmerila, ampak predvidevam, da je bolj med manjšimiuser posted image , tudi znanci mi govorijo enako, ampak bo že še zrasel... Včeraj sem prvič šla iz službe z razlogom slabega počutja. Res ne vem, ampak bil je zelo čuden dan, potem sem se doma naspala (spala sem cel dan) in zdaj sem čisto ok. Kar pa se vozičkov in oblekic tiče, vozička še nimava, imava pa že izbranega, oblekic tudi ni veliko, ampak nekaj pa jih že je, ker se je nemogoče ustavit v trgovini in ne kupit nič user posted image .
Zdaj pa nazaj delat... Lep pozdravček vsem...

NosečkaLuser posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
31.8.2007 11:34:17   
andreja2000
Punce,kako lepe trebuščke imate user posted image

Magi* Ja,sem kar pridno hodila,sedaj pa mi očitno tudi to ne paše,saj sem opazila,da mi je občasno začel otrdevati trebuh in pritiskati nekam dol,pa na strani včasih začutim rahlo bolečino,zato moram hoditi ful počasi,tako,da sem že prav smešna.Bomo videli kaj na to poreče moj G,v torek,ko imam pregled.Ja,drugače pa je z nogami malenkost boljše,kadar se seveda vsega držim,kar pa mi vedno tudi ne uspe.user posted image

Ayo prosim poročaj,kaj ti je danes povedal zdravnik glede otrdevanja trebuha in pritiskanja navzdol,tudi jaz imam podobne težave in me tole kar skrbiuser posted image .Če počivam,pa je vse vedu.

Lep dan!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu NosečkaL)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
31.8.2007 12:17:45   
Ayo
Hojla punce!

Zjutraj sem bila pri g, mojega ni bilo, me je na hitro pregledal njegov kolega (bi rajsi da bi bil moj!! user posted image ). In sicer je samo pogledal mat. vrat, ki je bil lepo zaprt in zato naj bi bilo vse ok. Vzel mi je tudi bris, je rekel da bojo pogledali ce je slucajno kaj vneto, kar vcasih lahko povzroci predcasne popadke.
In to je bilo vse, user posted image  nisem niti videla, user posted image  ne slisala, ampak predvidevam da je z njim vse ok, saj veselo brca user posted image . G je tudi rekel, da je prav to obdobje (25/26t) najbolj kriticno v tem smislu, ce bi prislo do prezgodnjega poroda, saj ima user posted image  pri tako zgodnjem rojstvu vec moznosti za okvare, ce seveda zdravnikom sploh uspe da ostane ziv.
Sedaj sem pa nemirna, ker greva jutri na dopust in ce bom imela spet popadke...greva namrec na Korziko, je rekel, g da tam zdr. sistem ni ne vem kaj. user posted image
Povecala sem tudi dozo magnezija 3-4x na dan, mi je rekel g, da naj tako nadaljujem. Vceraj in danes se pocutim bolje. Bom pa zelo pazila, da bom cim vec pocivala!!! V primeru, da bom spet imela bolecine/popadke, se bova takoj vrnila domov. Sigurno pa zdaj po vsem tem dopust ne bo tako sproscen. user posted image
Drzite pesti punce! user posted image

Andreja2000, ti kar lepo pocivaj in pij magnezij in vso sreco pri pregledu naslednji teden! user posted image
Ce se meni sedaj se enkrat to zgodi, ko pridem z dopusta grem takoj na bolnisko in pocivat, pocivat in se enkrat pocivat! No, srcno upam, da ne!!!!!

Ce se danes torej ne javim vec, se spet oglasim cez 10dni, lepo se imejte in bodite pridne! user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
31.8.2007 12:57:13   
soncek.djukelica
zdravo,

voziček še nimam, si še ogledujem in čakam na september,ko se bom lotila nakupovanja!Oblačila; nekaj malega se je že našlo! Mislim,da bom jutri mal po btc-ju šnofala!user posted image  Danes sem dobila od sosede ene lepe copatke za moji dve bejbici, v rumeni barvi z modrim trakom!

Ayo, uživaj na dopustu! Če greš na morje,rahla žabica ti ne bo prav nič škodila! user posted image
Ajtak, loncica vajini bušeki so prav luštni!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
31.8.2007 13:50:30   
Kim80
Jaz še nisem kupila nič za našo user posted image , sem pa dobila nekaj bodijev in jopic od kolegic. Pa voziček tudi dobim od ene kolegice. Mislim, da se bova z user posted image  odpravila v shopping zdaj septembra.

Drugače pa:  t e j k a, napiši diplomo čimprej, vprašanje koliko se ti bo potem ljubilo, ko boš imela user posted image . Če se ti gre za status, se pa vpiši še na kak faks, pa ga ne rabiš končat, vpišeš se samo zaradi statusa. Pa tudi nevarno je, če preveč vlečeš z diplomo, se ti potem kar ne da - padeš ven iz sistema. Govorim iz lastnih izkušenj - sem diplomo dolgo vlekla, izpite pa sem naredila, kot bi trenil.

Drugače pa sočustvujem s tistimi, ki se morate sedaj učiti. Meni tudi hodi po glavi samo user posted image , pa kaj bom kupila itd. Moram se pa tudi jaz učiti, in sicer za strokovni izpit, ki me bo doletel sedaj enkrat jeseni. Joj, ko bi vedele, kako mi ni!user posted image  Samo sem si rekla, boljše se je čimprej znebiti.

Neposredna povezava do sporočila: 2068
31.8.2007 13:52:48   
Vrtnica79
Pozdravljene!

Oooo, kake lepe bušije imateuser posted image . Ajtak, jaz sem imela skoraj takšnega ko sem šla 1 rodituser posted image . No, zdaj v 2user posted image  bo pa bistveno večji kot prvič.

Jaz imam kupljen že voziček in pa posteljico. Oblekic nimam še skoraj nič, jih pa pričakujem nekaj od prijateljic. Tako da za prve mesece ne mislim kupovat dosti, bom uporabila kar tiste sposojene. Se od prvič spomnim da tako prehitro prerastejo tiste male cotike.

Kje pa boste kaj nabavljale odejice in one male kojterčke? Pa koliko kompletekov posteljnine bom rabila- 2 do 3 mislim da bi morali biti dovoljuser posted image

Tudi meni večkrat trebuh otrdi, predvsem proti večeru. Pa mi je G. rekla da to ni nič hujšega, razen če bi se to ponavljalo v nekih časovnih intervalih. Tako se baje že zdaj telo privaja na porod ( no, tak mi je rekla).

Ayo, lep dopust ti želimuser posted image - mogoče ti bo pa morska klima bolj ustrezala!

Ostale pa pazite nase in na svojeuser posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 2069
31.8.2007 14:22:08   
pikica*
Ojla,

tejka, kar se pisanja diplom in podobnih zadev tiče se strinjam s Kim80.....boljše končati pred porodom. Saj zagovarjat jo greš lahko kasneje. Ampak napiši jo prej, ker ti bo potem zmanjkovalo časa in energije. Ti povem iz lastnih izkušenj. Prvič sem zanosila ravno, ko sem zaključevala z zadnjim predmetom na podiplomcu. Potem sem začela pisat magistrsko. Zdaj je hčerka stara leto in pol, moja magistrska pa še kar ni končana. Zdaj sem vsaj toliko pridna, da delam na tem, da jo dokončam do poroda. Če je ne bom, je vprašanje, če jo bom sploh kdaj. Bi bilo pa grozno škoda, glede na to, da imam napisanih že čez 70 strani in vloženega ogromno truda.  

Posteljnina.....jaz jo bom kupila kar v Ikei. Imajo luškane zadeve in zelo poceni. Najraje bi sicer uporabila kar kovterček in posteljnino od hčerke, ampak še ne vemo, če ji bomo kupili novo sobico. So pa v ikei te zadeve res zelo poceni.
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/60028510
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00028508
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50113938
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50118380

Vrtnica 79, mislim, da sta dva kompletka posteljnine čisto dovolj. Trije pa definitivno. Kupiš pa še kakšno rjuhico ekstra, ker zna včasih kaj čez prit (sploh kasneje, ko so že malo večji), ali pa polivajo in je treba rjuho zamenjat.

Neposredna povezava do sporočila: 2070
31.8.2007 14:50:51   
t*e*j*k*a
Joj zdej ste me pa kr mal prestrašle s to diplomo. No se bom potrudla jo zdej napisat, v torek grem po naslov pol pa akcija.

V ikei majo pa res ful poceni. Kje pa so sploh te trgovine????

papa

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
31.8.2007 15:33:04   
Vrtnica79
Hvala, pikica* za informacije. Bom kar v ikeo skočila po te stvari, res niso tak drage.

Neposredna povezava do sporočila: 2072
31.8.2007 15:35:06   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

V ikei majo pa res ful poceni. Kje pa so sploh te trgovine????

V Avstriji jih imaš- v Gradcu!

Neposredna povezava do sporočila: 2073
31.8.2007 18:23:39   
lana38
t*e*j*k*a, po porodu ziher ne bo časa za pisanje diplome. Še na zagovor se boš komaj utegnila pripraviti. Bo kar prekratek dan za vse, kar bo treba narediti. Če pa user posted image  ponoči ne botel spati, potem pa boš tako komaj čakala, da zaspi čez dan, da boš še ti malo podremala. Vsaj v začetku je tako. Potem pa postaneuser posted image vedno bolj zanimiv in zahteven, pa ti sploh ni več do ničesar drugega, razen da se z njim ukvarjaš. Leto bo tako hitro naokrog, ko bomo že imele svoje user posted image , da bodo kar naenkrat kobacali okrog nas. Komaj čakam, da že pride december.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2074
31.8.2007 18:42:09   
ajtak
Punce, ki premisljate o nakupu posteljnine v Ikei, naj vas samo opozorim, da ima ikeja mero posteljnine 110×125, tako da morate tam kupiti tudi kovtercek oz. ce kupite kovtercek morate vso posteljnino kupiti tam!
Pri nas so standardne mere 80×100 ali 100×140 tako da se pri nas posteljnine dimenzija 110×125 ne da dobit- PREVERJENO.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?