|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
29.8.2007 16:12:36   
Vrtnica79
Ojla! Danes je pa tako grd danuser posted image . Pri nas že celi dan dežuje, pa temo je tudi tako da imamo že celi dan prižgane lučiuser posted image . Se mi zdi da je tako kot pozimi, ko je skozi temno.

Ja, tudi stopnice so pri meni problem. Vidim, da vas je kar nekaj v 2. nadstropju- tudi jaz. Zdaj pač pridem vedno zadnja do stanovanja, pa še ful zadihana. Joj, kaj šele bo kasnejeuser posted image .

Glede povečanega izcedka je pri meni isto. Sem  danes uporabila  celo mali vložek, drugače bi se mogla iti kar nekajkrat preoblečtuser posted image . Pa tudi vnetje se mi je ponovilouser posted image . Mi je G. zadnjič dala Gyno-daktarin, pa ne upam preveč teh stvari uporabljat da nebi škodilauser posted image ? Sem probala z jogurtom, pa nič ne pomagauser posted image .
Lep dan še naprej( čeprav deževen), bo vsaj fajn za spat ponoči ko ne bo tak vroče!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
29.8.2007 16:30:08   
Anonimen
Glede povečanega izcedka - pomaga tampon namočen v jogurt (tekoči). Verjamite, preverjeno. Zato, ker se PH v nožnici potem povrne v "normalno" stanje. V nožnici se bakterije razvijejo, če se poruši PH vrednost in zato tudi nastajajo glivice.
Meni je to svetoval G. - sem najprej zijala ko tele v nova vrata, potem pa poskusila. In ne boste verjele - čudežno je izcedek izginil po samo 2x uporabi. Po 1 uri je treba tampon odstraniti.user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
29.8.2007 16:43:09   
Ayo
Tole z jogurtom je cisto odvisno od vrste bakterij, vcasih pomaga, vcasih ne, mogoce mislis da je pomagalo, ker ne srbi vec, v resnici pa ni...variant je vec. Mene g vedno pregleda predno mi predpise razne svecke in kreme in zarad tega tud ne dobim zmeraj isto zdravilo, torej zavisi od vrste gljivic. In jih je tudi ze nasel (npr pri navadnem g pregledu) brez da bi me karkoli srbelo.
Mini vlozke pa tud jz skos uporabljam, je bolj prakticno, zamenjas in je. user posted image

Tudi pri nam dezuje, ampak mraza pa ni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
29.8.2007 17:06:16   
Magi*
dan!

danes se pa jaz zelo dobro počutim. trkam na les.

po službi sem šla malo zapravljat. v eni uri sem se znebila kar lepe vsote denarja. sem si kupila 2x majico, 1x spodnjo majico, 1x majico z dolgimi rokavi, 2x pleteno tuniko, 1x pleteno oblekico, 1x modrc. vse v H&M in Vero Moda, nič nosečniškega, pa stoji fenomenalno, veliko bolje od tistih nosečniških vreč.

glede izcedka: tudi jaz ga imam za izvoz, brez mini vložkov bi bila čez in čez mokra. enkrat je prozoren, drugič mlečno bel, tretjič spet rumen. pravi G, da je vse to normalno. upam.

glede oblačenja, tuširanja in obuvanja pa lahko samo rečem, da hvala bogu, da sem na jogo hodila user posted image , sicer bi bilo še slabše. stopnice so pa en dan nemogoče, danes pa sem skakljala iz pritličja v 7. štuk brez problemauser posted image  aja, pa sinoči sem spala 5 ur v kosuuser posted image  najbrž sem tudi zaradi tega danes polna energijeuser posted image

lepo se imejte in pazite nase.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
30.8.2007 8:53:11   
t*e*j*k*a
Dobro jutro!!
Kako ste kaj??Spale ste v redu?? Jaz sem spala celo noč brez prebujanja in je bil to prav okrepčilni spanec. Ponavadi moram vedno ponoči na WC.
Glede izcedka ga imam tudi jaz polno, včasih se kot taka voda vlije ven-prozorno in redko, včasih pa je belkasto in bolj "sluzasto".  Dokler pravijo da je to vse normalno se ne sekiram preveč.

Jaz sem si zadnjič v H&M kupla nosečniške hlače in so mi vbistvu že zdaj prav. Zadnjič me je namreč G kregala ker se mi je poznala črta od hlač (sem sedela 1uro v čakalnici in valda se pozna vsakemu). Tko da zdej ne bo več teh problemov.
Me je pa ful zmotla cena teh hlač kr se mi zdijo ful drage. V bistvu pa cenejših sploh niso meli. Nisem navajena dat 1/4 štipendije za ene hlače.

Grem zdej, uživajte!!!!!

Čao

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
30.8.2007 9:32:19   
Magi*
o tejka, a ti si šele zdaj rabla preklopit na nosečniške hlače? jaz sem že eno rundo zamenjala, ker so mi čez trebuška premajhne. upam, da bodo te zdaj zdržale do konca, sicer bom pa samo elastičen pas dala razširit.

jah, če si na štipendiji je pa to verjetno kar drago. sicer pa boš ugotovila, da boš s kakimi dvojimi hlačami čez sfurala, če ne rabiš bit v službi zrihtana. majice in tunike pa itak navadne lahko kupiš. jaz moram pa za v službo bit kolikor toliko spedenana in imam kar strošek s temi zadevami.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
30.8.2007 9:42:29   
pikica*
tejka, kakšne hlače si pa to kupila, da so bile tako drageuser posted image ? Ponavadi so v H&M nosečniške približno po enaki ceni kot navadne. Tam okrog 35€ se vrtijo cene. Edino kavbojke so malce dražje, ampak sigurno ne čez 50€. Za majčke pa priporočam New Yorker. Res poceni dobiš lušne malo daljše majčke (lahko tunike, ali pa tudi ne - jaz tunik ne maram), oblekice, ki jih lahko nosiš čez hlače ipd. V glavnem, za malo denarja si lahko nabaviš veliko garderobe.

Jaz sem pa včeraj sebi in našemu user posted image  privoščila malo zabave. S puncami smo šle namreč gledat Jamskega človeka. Že dolgo se nisem tako nasmejala. Resnično do solzuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2032
30.8.2007 10:06:30   
t*e*j*k*a
JA jaz sem komi zdej preklopla na nosečniške hlače. Doma itak trenirke nosim, edino če grem kam tko morm bit bol zrihtana. Tko da Magi maš prav da bom z dvojnimi zlavfala skoz nosečnost.

Ja pikica točno 35 eurov sem dala za hlače, ampak jaz si ponavadi kavbojke kupim za pol manj (ne dajem pomena firmam). Sicer pa če še sam ene kupim to ne bo tak strošek bo pa user posted image pomagal. Kr s štipendijo je pa res kr kriza.

Ja za majčke bom verjetno kr v New Yorker šla pogledat če majo kej simpatičnega.

Mogoče mam jaz zato manjši trebuh kr mam rok komi 28, ve pa verjetno prej, al pa jz nosim bol v križuuser posted image .  Men je po eni strani itak fajn da nism že zdej taka ko balonuser posted image .  Kr me kr mal panika grabi kako bom jaz z trebuhom okol skakala, pa še nohtov na nogah si ne bom mogla stričt.

Pa sej se mormo vsega navadit a ne.

PAPA

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
30.8.2007 10:09:08   
t*e*j*k*a

Sem si zdele zmerla obseg trebuha pa ga mam 92cm.

Al se men zdi al je to res malo??

Neposredna povezava do sporočila: 2034
30.8.2007 10:27:50   
pikica*
tejka, ne sekiraj se glede obsega trebuhauser posted image . Vsaka ima pač drugačnega. Očitno nosiš bolj v križu. Za občutek.....ko sem šla prvič rodit, sem imela obseg pod 100cm. Pa je sem rodila zravo in veliko punči. Bodi vesela, da ne boš imela toliko težav z zavezovanjem čevljev, britjem ipd.user posted image
Jaz sem si ga šla pa včeraj merit. namerila sem 91cm, kar me je zelo presenetilo, glede na to, da sem kak teden nazaj namerila 93user posted image . Ni mi jasno kako. Res pa je, da sem zadnjič imela gor hlače, zdaj sem pa merila na golo kožo. Ampak 2cm razlike je kar veliko.

Neposredna povezava do sporočila: 2035
30.8.2007 10:30:06   
pikica*
Aja, še glede cene hlač. Če greš v kakšen Lavie, Kepico, Popek ipd, daš za hlače tudi po 65€, kvaliteta pa (vsaj po tem kar sem jaz videla) obupna. Zato se mi zdi H&M vseeno poceni. Je pa res, da je pri štipendiji to kar velik zalogaj. Kaj pa, če bi si našla kakšno delo preko študenta? Dokler pač še gre.

Neposredna povezava do sporočila: 2036
30.8.2007 10:30:37   
Magi*
tejka, imaš čisto normalen trebušček user posted image

jaz pa metra ne najdem, ga je Zaki nekam spravla. ko ga najdem in si zmerim, vam sporočim.

Neposredna povezava do sporočila: 2037
30.8.2007 10:49:41   
lana38
Jaz sem že pred enim tednom imela obseg 101 cm, pa imam PDP 29.12.user posted image Nohtov na nogah pa si tako več ne morem ostriči. Zdaj še ni krize. Ko bodo predolgi, pa mi bo nekdo že porezal (user posted image  ali pa mama). Je pa to en tak čuden občutek, ko ti drugi nohte reže. V prvi user posted image  me je vedno bilo strah, da me ne zarežejo v kožo, ker potem boli kot user posted image .
Vreme je pa že par dni zaspano.user posted image Sem se pa prev razvadila spati v tej bolniški. No, še malo, potem bo pa šola. Drug teden gredo v šolo vnaravi, tako da še bom spala, ker mi bo neznansko dolgčas in pogrešala bom Blaža, ga cel teden ne bo.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
30.8.2007 11:25:16   
Ayo
tejka, evo se ena z obsegom 91cm. user posted image  Tudi jaz sem se obremenjevala z velikostjo trebuha, se posebej ko so me cudno gledali kadar sem rekla, da imam rok decembra. Sedaj pa sem cisto ok, ker vidim da mi ze tako majhen povzroca tezave (sklanjanje), kaj sele bo! Pa tudi, ce ga se dober mesec nazaj skoraj da ni bilo mogoce opaziti, sedaj pa imam prakticno pred sabo se cele 3 mesece in pol, to pa je seckar nekaj casa da zraste. user posted image

Jaz pa sem ze na drugem postu omenjala, da me trebuscek ze 2 dni nekam prevec dol vlece in tudi hoditi moram ful pocasi, ce ne me zacne boleti. Klicala sem g in grem jutri zjutraj na kontrolo, ker gremo v soboto tudi na morje za 1 teden, pa bok ne dej da bi bilo kaj narobe! user posted image  Drzite prosim pesti! user posted image

Magi*, ti pa zadnje case res samo se shopingiras! user posted image  user posted image

Lep dan!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
30.8.2007 11:25:22   
andreja2000
Hojlauser posted image

Pri nas sicer ne dežuj in nebo se nekam rahlo svetli,a s mi zdi vseeno vse nekam zaspano.

Moram pa se pohvaliti z nočjo,saj sem res super spalauser posted image ,o,ko bi bilo še več takih noči!!!
Včeraj smo bili na Radgonskem sejmu in nato še pri eni moji prijateljici,tako,da je kljub oblačnosti in občasnemu deževju popoldan prav lepo mini.user posted image

Lep pozdrav iz Štajerske!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
30.8.2007 11:30:49   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Jaz pa sem ze na drugem postu omenjala, da me trebuscek ze 2 dni nekam prevec dol vlece in tudi hoditi moram ful pocasi, ce ne me zacne boleti. Klicala sem g in grem jutri zjutraj na kontrolo, ker gremo v soboto tudi na morje za 1 teden, pa bok ne dej da bi bilo kaj narobe! user posted image  Drzite prosim pesti!

Lep dan!

Pa tudi meni se to občasno dogaja in moram tudi ful počasi hodit in potem če počivam je bolje.Jaz imam naslednji teden G in mu bom tudi to omenila.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
30.8.2007 12:03:58   
ElaM
Ojla, da se malo javim, danes imam dopust. No, saj je bolj delavni, gora cunj za oprat in zlikat, malo za pospravit, Tinkara je tečkasta, ker pada dež in ne more ven. Ji še nisem kupila palerine in gumijastih škornjev in očitno bo čimprej treba iti v nabavo.
Moj obseg trebuha je tudi nekje tam 90-92 cm, ampak meni se že to zdi ogromen.user posted image  Ne jamrat, da imate majhne trebuščke, december je še daaaaaleč.user posted image  Lani sem šla rodit s 105 cm.
Očitno samo meni paše, da se je shladilo, posledično veliko manj zatekam in je prav super. Obuvanje najlonk me pa ne skrbi, ker jih nikoli ne nosim, štumfe si bom pa že nekako spravila na noge. Treba bo kupit take čevlje, da ni vezalk, pa bo šlo.
Zdaj pa grem kuhat dalje, danes bo boranja s pire krompirjem. Njami, sem že lačna.
Lepo se imejte, babuške, pa pobožajte bušije.user posted image

:)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
30.8.2007 12:45:34   
t*e*j*k*a
Ok zdej vidim da imamo vse pribljižno enake bušije. Meni se sicer to kar mam zdej še ne zdi pretirano, ker me nič ne moti in me ne ovira.
Sicer pa jaz tudi upam da jih bom imela pod 110 ko bom šla rodit. Samo kje je še to....

A že kaj razmišljate o porodu??? Jaz ne kr je še daaaaallleč. Če pa pomislim slučajno kdaj pa mislim samo na to da upam da ne bo prehudo.

lepo božajte bušije in jih mažite (da ne bo strij)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
30.8.2007 12:56:12   
Mat3ja22
LP

pri obsegu trebuščka ste; no naj povem da je obseg mojega trebuha (ne več trebuščka) 101cm. mogoče zato ker imam rok na začetku decembra. bomo videli kaj bo. moram pa rečt da me že zdaj kar ovira, še posebej ko se moram prepogibat.

Neposredna povezava do sporočila: 2044
30.8.2007 13:03:32   
andreja2000
No,pa sem si tudi jaz pravkar izmerila moj obseg trebuha in je 102cm,rok pa imam tudi v začetku decembra,ja ni kaj,pridno rastejo ti naši trebuščki!user posted image Jaz pa postajam vsak dan bolj okorna!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
30.8.2007 13:53:41   
Kim80
Sem si rekla, če ste si že vse izmerile, pa si bom še jaz. Obseg trebuha je 98 cm, rok imam 1. decembra.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
30.8.2007 14:20:51   
lana38
Z obsegom trebuha torej vodim, ker imam okrog 101 cm in PDP 29.12.user posted image  Zdaj je sigurno že večji obseg, ker ta mera je od prejšnje srede. Pod 110 cm sigurno ne bom šla rodit. Pa to bo vse splahnelo po porodu.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
30.8.2007 15:06:02   
DANVARI
Sicer pa jaz tudi upam da jih bom imela pod 110 ko bom šla rodit. Samo kje je še to....

user posted image user posted image user posted image če se dobro spomnim je Raho namerila 110 že sedaj user posted image user posted image user posted image Ma jo kr mal pogrešam veste...

No kar se mojega tebuha tiče je tud ogromen, tukaj nimam lih metra bom pa javila, mi pa vedno na pregledu reče da nosim pretežno spredaj, kar je več kot očitno. AMPAK se moram pohvalit da sem si zrihtala tisti trah za okoli pasu in danes imam jeans kiklo iz prednosečniškega obdobja in (sedaj) kratek pulover vmes pa ta trak in se super počutim. Kiklo imam dol spuščeno da nič ne tišči in mi trebuh čez gleda user posted image user posted image user posted image Sem imela zadnjič kavbojke s pasom čez trebuh  (ostanek od prejšnje nosečnosti) pa sem ugotovila da to res ni zame, bo bolj za take primere ko bom imela vse v pranju. Se bom probala slikat pa prilepim.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

Neposredna povezava do sporočila: 2048
30.8.2007 15:15:42   
DANVARI
evo tkole nekako tole zgleda:
user posted image

< Sporočilo je popravil DANVARI -- 30.8.2007 15:17:17 >

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
30.8.2007 16:11:28   
loncica
Čav punce!

Danvari, super zgledaš.user posted image

Jaz sem bila pa danes gri G, sem se šla pokazat, ker me je že par dni špikalo tam spodaj. Pa je bilo vse ok, rekla je, da imam samo slabše prekrvavljeno. Maternični vrat zaprt, dovolj dolg, sine noro živahen. Dobila sem le borax svečke, ker sem pojamrala zaradi izcedka.

Glede obsega trebuha: Kim80, sva na istem Tudi jaz imam 98cm, le da imam tok 17.12. Mi je danes G rekla, da ga nosim zelo visoko in naprej. Temu ustreza moj trebuh.

ElaM, meni tudi noro paše, da se je shladilo. Končno svež zrak.

Nič, moram se it učit. Odkar sem noseča, mi je fax ratal čist odveč. Razmišljam le o tamalmu, oblekcah, sobici, opremi..., nič pa o izpitih.

Lp

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?