|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
28.8.2007 10:53:07   
Foxina
glede mojih kil...sem že na +5 kg...zatekanja zaenkrat še ni...mi je pa obupno vroče, pa zadnje čase se mi dogaja, da se ponoči za kakšno uro zbudim, potem pa zaspim nazaj...

saj res...se vam zdi, da hitro mineva nosečnost? meni, če sem iskrena....se kar vleče...

pa lep dan vsem

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
28.8.2007 12:09:11   
lana38
Meni se user posted image  tudi vleče, ker več ali manj počivam in sem doma, zaradi bolniške. Drugače pa če gledam za nazaj, so ti meseci kar hitro minili. Še 4 mesece pa bo user posted image  že tu.
Mene pa bolj motijo zimski meseci na koncu user posted image , ker se bo treba oblačiti. Zdaj  mi je fajn. Ni velike vročine, ampak prijetno toplo. Oblečeno imam eno lahko oblekco in to je to. Ko bo zima, pa bo treba še nogavice gor vleči, pa spodnja majica. Pa hlače me bodo tiščale. To vse mi nič ne paše.
LP

lana38

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
28.8.2007 12:18:17   
copatek
Če slučajno katero zanima: danes je na babycenter spletni stani znižan črn maxi cosi avtosedež. Tudi midva sva zadnjič "izvisela", ker so vse razprodali. Sva pa danes danes toliko bolj vesela, ker sva želela imeti prav črnega. Pohitite!user posted image

< Sporočilo je popravil copatek -- 28.8.2007 12:28:33 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
28.8.2007 12:33:00   
andreja2000
nosečkaL user posted image  Pozdravjena med nami.

Ja,vsem hvala za odgovore okoli vode in pitja.Ja,jaz pijem v večini vodo,tu pa tam pa radensko,druga pa skoraj nič.

Včeraj sem se prekršila in sem jedla jabolke,in tako me je celo noč matralo po črevah.Ja,pa sem si celo sama kriva,ker vem,da mi jabolke to povzročijo-zdaj v user posted image .Zaradi nore glave celo truplo trpi user posted image
Sem pa včeraj,ko sem bolj hitro hodila,ker se mi je mudilo,opazila,da mi je trebuh otrdel in sem se ful prestrašila.user posted image

Ja,vsem želim lep krasen dan user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
28.8.2007 12:41:49   
soncek.djukelica
živjo,

tudi meni se dogaja,da se sredi noči zbudim in ostanem budna, včasih tudi celo uro!user posted image  
Pa dogaja se mi, ne glih vsako noč, da me zagrabi krč v nogi, ampak le v primeru, ko se hočem pritegnit,iztegnit noge!user posted image Zagrabi me leva noga,danes ponoči pa se me je prvič tudi na desni nogi! In zmeraj pod kolenom! Očitno je,da mi nekaj manjka, Mg imam dosti,ker pijem Donat, tako da mislim,da nimam dovolj Ca! Kaj pa ve menite?

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
28.8.2007 13:14:20   
Ayo
s.d. pred spanjem probaj drzati noge v luftu vsaj 5min, mogoce ti bo pomagalo proti krcem, meni je ful fajn obcutek! Pa proti otekanju nog sem zadnjic brala en intervju, je ena user posted image  rekla, da ji je ful pomagalo plavanje. Jaz zaenkrat (se) nimam problemov z nogami, drzim pa noge v luft in hodim na plavanje! user posted image

andreja2000, ti kar pij kolikor se ti zahoce. Jaz imam ravno obratni problem - enostavno mi smrdi vsa pijaca, se posebej pa voda in ne vem ce popijem liter tekocine na dan! user posted image  user posted image  Help!

Glede kg pa se ne prevec sekirat, berem da je +5/6 kg v 6.mesecu nosecnosti vec kot normalno. Ena kila gor ali dol. Jaz jih imam sedaj +6 in sem cisto zadovoljna, tudi ce pridem na koncu na +14/15 je ok.

Drugace pa tudi jaz mislim, da cas neznansko hiti. Pomislite, da bomo kmalu v zadnejm trimesecju!!!!!!!! Spomnite se kako smo se pred nedavnim jamrale o slabostih, cakale na 1. UZ...ful zanimivo!! Jaz sem ravno zadnjic brala naso temo od zacetka, je bilo res hecno, in vcasih ko pogledam med marcevke ali aprilcice mi je tudi ful hecno! user posted image  user posted image  user posted image

Dober tek, ce se odpravljate na kosilo!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
28.8.2007 13:54:33   
pikica*
Ko ste že pri maxi cosi avtosedežih. Rabljenega Cabrio prodajam. Kupili smo namreč rabljenega Buzza, ampak je bil v kompletu z lupinico, ki pa je ne potrebujemo, ker jo imamo že od prej. Če je katera zainteresirana, naj sporoči. Je pa z lupinico vse ok, nikoli zaletena ali kaj podobnega. In je tudi lepo ohranjena.

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
28.8.2007 13:57:55   
andreja2000
Ayo no mi bomo kosilali čez kakšno uro,a vseeno hvala enako!
Ja,pa tudi jaz rada pokukam k drugim user posted image , novemberkam,januarčicam,februarčicam...ful zanjimivo.user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
28.8.2007 14:07:45   
ElaM
Pikica*, po kakšni ceni jo prodajate? Lahko mi javiš na ZS.

:)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
28.8.2007 15:17:29   
soncek.djukelica
ojla,

bom poskusila noge gor držat!user posted image  Upam,da moja dva sončka ne bosta preveč zvečer telovadila, ker včeraj zvečer sem imela pravi rock´n´roll v trebuhu! Še nikoli nisem tako čutila!user posted image

Ayo, sem videla,da si spraševala za krst! Cerkev v Luciji je majhna, luškana,nima sicer najboljšega razgleda,ampak meni je všeč! Morda bo tudi tebi! Pa glede italijanščine, predvidevam da marsikateri župnik zna govorit, ker so maše v italijanskem jeziku, za lucijskega župnika (Janez) pa ziher vem, da govori! 

Lana, se strijam s teboj glede oblačenja! Sploh nevem,kdo mi bo štunfe oblačil?user posted image  Pri meni so se težave pri oblačenju že prisotne!user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
28.8.2007 16:32:15   
Ayo
Hvala s.d. za info glede cerkve user posted image   ce pa bom se kaj potrebovala, se ti javim! user posted image  ciaooooooo!!! user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
28.8.2007 18:27:42   
lana38
s.d. tudi meni so že sedaj štunfi problem. Pa vsi, ki jih srečam mislijo, da grem v kratkem že rodit, potem pa povem PDP 29.12. in se čudijo.user posted image  Pri krčih v nogah pa gre za pomanjkanje Ca.
Danes me že ful moti, ker se je ohladilo. V stanovanje sem še lahko v oblekci, ker sem okno malo priprla. Ven pa še nisem šla, pa še imam namen in mi prav "smrdi", da sem moram malo bolj obleči.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
28.8.2007 18:32:20   
andreja2000
Ja,pa mene že tudi vsi sprašujejo-kako dolgo šekdaj bo,a šele decembra pa že tako velik trebuh?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
28.8.2007 18:37:56   
Magi*
hojla!

ja, pri meni ao tudi štumfi, čevlji, tudi hlačnice gor spravit pravi problem. imam zelo nizko trebuh, kot v prvi N. pa danes me sodelavka vpraša kdaj se vrne moja kolegica v službo (po porodniški) in ji rečem, da prvega oktobra. ona pa meni: "no, saj takrat boš pa ti že zdavnaj šla, a ne?" user posted image  eto, tako zgledamuser posted image

me je pa šef danes kar domov poslal. je reku, da bo on zrihtal moje delo, naj grem in uživamuser posted image  ja OK no, pol pa gremuser posted image  sicer mi pa itak totalno ne paše sedet tam. me potem vse boli. sem rabila dobro uro, da sem se doma razhodila.

zdajle grem pa (spet) mal moje cunje premetat, da vidim kaj mi je še sploh prav in kaj bo treba pospravit.

PS: pri nas je še kar vroče. nič ne kaže, da bi se kaj kmalu shladilo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
28.8.2007 18:53:46   
lana38
Pri nas je pa prav hladno.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
28.8.2007 22:47:27   
Vrtnica79
Pozdravljene! Pri nas je zdaj vreme ravno prav. Imam lahko še poletne cunje na sebi, pa štumfov še ne rabim na sebe vlačituser posted image . Pa to mi je glavno, da lahko samo japonke nataknem pa že grem! Ja, bo malo kriza pol ko bo hladneje glede oblačenja. No, bomo že nekak pošlihtale to. 1user posted image  sem rodila oktobra tako da že približno vem da si vezalk že ne bom mogla sama zavezovatuser posted image !
Vidim, da vas je kar nekaj novihuser posted image ; lepo pozdravljene vse !
Ali je katera že prevzela oni seznam nas decembrkuser posted image  Zdaj ko ni Raho naj ena ki to obvlada, ta seznam dopolni.
Uživajte.........

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
29.8.2007 9:31:32   
loncica
Jutro punce!

Danes pa končno malce hladneje. Sem se zjutraj zvagala in šok +6,5kg. Sem takoj spravila svojo rit na orbitrekuser posted image .

Danes grem v Lj, si moram kakšno majčko kupit. Zdaj imam še samo eno, pri kateri se mi ne vidi gol trebuh spodaj. Grem pa tudi v Leclerca mal počekirat, imajo zdaj nekaj v katalogu za dojenčke.

Glede obuvanja imam pa tudi jaz že probleme. Štumfe obuvat je kriza, prav tako superge zavezovat. Še iz stroja mi je težko iz spodnje košare zlagat. Kaj šele bo. Piše v nosečniškem koledarju, da trebušček raste ampak še ne ovira. No ja, ne vem če to drži.

Lp

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
29.8.2007 9:52:44   
Ayo
Dobro jutro se z moje strani!

Ja nogavice in razna skalnjanja so (ze) problem tudi pri nas. Kadar lahko, mora ze priskociti na pomoc  user posted image . Ko se tusiramo, izvajamo ze drugo tehniko za spodnji del nog in podplate user posted image
Zadnje case pa me ubijajo tudi stopnice. Smo v 2. nadstropju brez dvigala, in ko pridem v stanovanje sem zadihana kot da bi pretekla 100km in se je treba takoj vsest. user posted image  Tudi samo stanovanje je v dveh stukih, in ko je treba uporabit stopnice, posljem user posted image . user posted image

No, glede vremena, tudi pri nas je zaenkart se topolo, sicer oblacno, ampak vrocine ni vec.
Mi trije pa gremo v soboto drugace na morje!! user posted image  user posted image  user posted image

Aha, pa tole vprasanje imam: zadnje dni opazam, da imam ful belega toka, tece kot iz tube od kaksne kreme user posted image  Kako je pa kaj pri vas?

LP

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
29.8.2007 10:30:27   
pikica*
Loncica, če boš hodila po LJ, ti priporočam New Yorker. Imajo veliko daljših majčk po zelo ugodnih cenah (npr. 5€). Nekatere so bolj športne, druge elegantne. Najde se vse živo.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
29.8.2007 11:06:15   
andreja2000
Ayo tudi jaz imam veliko belega toka,ki pa me bolj ali manj že spremlja vso user posted image .

No,pa tudi meni dela probleme prepogibanje in hoja po stopnicah.Mi smo tudi doma v 2 nadstropju in kadar grem gor,grem tako počasi kot kakšen polž in ko prispem do naših vrat,sopiham kot stara lokomtiva user posted image .

Se je pa tudi pri nas shladilo,vendar je meni zaenkrat še ravno prav!
pa,pa!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
29.8.2007 11:18:53   
lana38
Meni pa nič ne paše ta hladnoča. Zdaj se že 2 uri odpravljam ven, ker mi smrdi, da se moram bolj obleči.user posted image  Se mi zdi, da me vse ovira, čeprav nogavic še ne bom rabila, samo me motijo že hlače. Do zdaj sem samo kakšno oblekco gor vrgla, pa šla. Tudi tu notri še imam tako toplo, da sem v oblekci. Zunaj pa je samo 16 stopinj.
Stopnice me ne mučijo, ker sem v pritličju doma.user posted image
Beli tok in izcedek prozorne barve sta v user posted image  bolj obilna, tako da mislim, da ni nič narobe. Tudi jaz ga imam.
Lp

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2021
29.8.2007 11:31:28   
andreja2000
Jaz pa sem šla prej v trgovino in sem se preveč oblekla,tako,da sem potem kavbojsko jakno nosila v roki.Ja,pa še dolge rokave sem si dala spodaj,sem mislila,da me bo zeblouser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
29.8.2007 11:55:47   
DANVARI
Aha, pa tole vprasanje imam: zadnje dni opazam, da imam ful belega toka, tece kot iz tube od kaksne kreme Kako je pa kaj pri vas?

Če je bolj bel (skutast) so lahko tudi glivice. Ni nujno da te kaj peče ali srbi. Dobiš potem pri G Canesten vaginete in kremo in po treh dneh je ok. Na naslednjem pregledu naj te pogleda.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
29.8.2007 14:12:36   
pikica*
Joj, hoja po stopnicah. Mi smo tudi v drugem nadstropju brez dvigala. Najbolj "zabavno" je, ko grem iz službe. Ponavadi tovorim svojega prenosnika, kakšno vrečko iz trgovine, zraven pa še Zojo. Če gre tamala sama, še nekako gre. Ampak ponavadi se nekje na polovici spomni, da bi ona malo čičala na stopnicah (joj, mami bi tudiuser posted image ), potem pa pove, da ne bi več šla peš, ampak naj jo nesem. Kaj mi preostane drugega. Zagrabim še njo in gremo. Seveda potem prisopiham gor kot kak slonuser posted image . Kaj šele bouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2024
29.8.2007 14:49:47   
soncek.djukelica
pozdravljene souser posted image ,

tudi jaz imam belega toka kar nekaj! Spremlja me že od vsega začetka,pa sem vse skupaj omenila G. ki me je potolažila,da je vse v redu,da je to normalen pojav v nosečnosti! Če ni kakšne krvavitve,če ne odteka plodovnica,je vse v redu! Glede glivic, sem jih izkusila na začetku nosečnosti in vem,da srbi in vneto nožnico sem imela!user posted image

Izgleda,da imamo vse težave glede prepogibanja! Sploh superge zavezat je prava umetnost!user posted image  Štenge..jao, ne mi jih omenjat,sem bila na dopustu,ker sem imela 100 šteng za prehodit, in nikoli nisem šla v eni rundi gor, sem počivala vmes!user posted image  Bi bil že lift narejen v tem bloku, pa ga določeni stanovalci blokirajo! Imela sem silno željo, da bi katerega od njih srečala in mu pokazala svoj trebuh in mu izrekla par čestitk user posted image !

Danes sem bila pri zobarju, sem se nasmejala,mi je rekel,da smo današnje nosečnice hujše kot onkološki bolniki! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?