|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
26.8.2007 21:15:15   
tinkamiška
Buškica čestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
26.8.2007 22:22:18   
tomca
Najprej se opravičujem ker sem se  vključila v vašo debato ampak nujno rabim NENI, za informacijo o bolgariji. Pisala sem ji že na ZS vendar je tako nepregledno(vsaj zame) da jo kar tukaj naprošam za odgovor.

Tako da Neni prosim če pogledaš na ZS.

Pa brez zamere Punce

lp

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
27.8.2007 8:00:13   
anadejka
Ja jest sm tut dobila SMS od Buškice user posted image user posted image user posted image  Joj sm bla tok vesela user posted image user posted image user posted image in hkrati presenečena, saj mi je še en dan prej na ZS pisala,da imajo že vse prištimano,ampak upa da ji še ne bo treba ostat v bolnici,ker jo je vse na dol tiščal.Mislm da se je tut punčka mal preveč umirila.Verjetno so se zato pol odločil za CR.
Vsekakor Buškica bravo in želim tebi in tvoji hčerkici,ter možeku veliko zdravja,sreče in veselja.Uživajte!!!

Špelka sej veš, iz tvojih ust v Božja ušesa user posted image
Pupe prou vsem en lep sončen pozdrav in maxi lep dan Vam želimuser posted image

anadejka

(odgovor članu tomca)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
27.8.2007 10:01:17   
emaa
Sva z buškico govorili, CR so naredili, ker je imela Gaja izgleda moten pretok čez popkovnico, saj je zaostajala v rasti, po porodu pa so ugotovili tudi, da so pljučka za 4 tedne manj zrela kot je dejanska nosečnost. Tako je gaja na EINT v LJ, buškica pa se ji bo pridružila po odpustu iz Postojne. Gaja lepo napreduje, že je po flaški, ko bo brez kisika, pa bo sprejeta z buškico na oddelek, potem pa domov. Upajo, da bo dokaj hitro napredovala. 

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
27.8.2007 10:24:53   
neni
Tomca, sem ti odgovorila.

No, sam da se za veliko in malo Buškico vse izteče tako kot je treba. Se pravi, da se ji je malo napovedovalo, če je bila v bolnici.
Sej tudi jaz ne vem, včasih se mi zdi da čutim glavico že čisto med korakom. Komaj čakam sredo, da me G malo pogleda. Da tale škržat eno jutro ne bo ležal med nama dvema. V četrtek grem v materinsko, da bom potem vedela kaj rabim. Pa berem oktoberčice, one se vse že bojijo poroda in imajo že torbe naštimane. Pilce, vam povem se mi dogajajo čudne reči. No, najboljš je nič mislit, pa potem mogoče ne bo tega dojenčka ven. Kar tam naj ostane, še tam ga nisem navajena, ko ima vsak dan nove fore in trebuh je vsak dan drgačen in tišči vsak dan drugače.
Pa počasna sem ratala. Sploh ne morem več hitro hodit, me morajo vsi čakat. user posted image user posted image user posted image

Toliko zaenkrat, se še kaj oglasim.

lp neni in mali

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
27.8.2007 10:25:05   
tinkamiška
O Gaja mala, naj se hitro vse lepo razvije, potem pa z Buškico in atijem domov cartatuser posted image Pestke, da bo hitro vse vreduuser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
27.8.2007 11:23:29   
lana38
IZVIRNO SPOROČILO: neni

Pa počasna sem ratala. Sploh ne morem več hitro hodit, me morajo vsi čakat. user posted image user posted image user posted image

Meni že lep čas vsi odidejo pa metrov naprej.user posted image Potem pa če jih ne kličem, počakajo, ko opazijo, da me ni ali da sami sebi kaj pripovedujejo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
27.8.2007 16:23:38   
Špelka
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Sva z buškico govorili, CR so naredili, ker je imela Gaja izgleda moten pretok čez popkovnico, saj je zaostajala v rasti, po porodu pa so ugotovili tudi, da so pljučka za 4 tedne manj zrela kot je dejanska nosečnost. Tako je gaja na EINT v LJ, buškica pa se ji bo pridružila po odpustu iz Postojne. Gaja lepo napreduje, že je po flaški, ko bo brez kisika, pa bo sprejeta z buškico na oddelek, potem pa domov. Upajo, da bo dokaj hitro napredovala. 

Buškica, njen buškec in mala Gaja - iskrene čestitke tudi tukaj!!!! user posted image user posted image user posted image  Samo, da so pravočasno ugotovili zastoj rasti in urgirali! user posted image user posted image user posted image  Na EINT pa bodo za malo Gajo že poskrbeli - saj verjetno se bo hitro porihtala, k se bo reva dobro najedla!

neni in Lana - tud jaz sem bla malo počasna, samo sem začela skoraj vsak dan lazit na en bližnji hrib (40 min navkreber, 25 minut dol) in se kr pozna. Edino probleme mi delajo že skoz vezi v dimljah, zlasti zvečer, ko se še komaj prestopam po stanovanju. user posted image  Amapk sej tele 3 mesce bomo že zgural, pol bomo pa spet vedno bolj fit, a ne! user posted image user posted image user posted image

Pozdravček tud vsem ostalim pupcam!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
27.8.2007 16:56:27   
lana38
Špelka, lazenje na hrib bo pri meni moralo počakati, da rodim. Zaradi rizične user posted image  moram več ali manj počivati. Dnevno si lahko privoščim kakšen manjši sprehod, tako da je moja okornost temu primerna.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
27.8.2007 18:12:47   
soncek.djukelica
živjo,

sem že nazaj..iz počitnic! Lepo je bilo! Sem resnično uživala!user posted image
Buškica, iskrene čestitke za tvojo punčko!user posted image
Tudi morfologijo sem opravila! Z mojima user posted image user posted image  je vse super, za spol pa nisem vprašala,bo ostalo kar presenečenje do decembra!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
27.8.2007 19:11:28   
citrončica
user posted image soncek.dj.,
buškici pa še tukaj:naj se mala Gaja čimprej "poštima",da se boste lahko skupaj cartali!!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
27.8.2007 21:06:08   
GoYa
Mali Gaji želim, da bo čimprej pripravljena za odhod domov, da se bo družinica lahko cartala tako kot treba.

S.d, dobordošla. ZS-ja nisem dobila, pa verjetno Pia73 tudi ne user posted image . Glede spola pa ti napovedujem fantka in punčko user posted image . Pa itak spol ni važen, a ne.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
27.8.2007 22:00:45   
*ajetam*
a ste tukaj te punce, ki se že dlje časa trudite zanosit ?

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
28.8.2007 7:11:30   
emaa
tukaj se pogovarjamo, drugače pa so na Težave z zanostvijo, pa na temah IVF, klomifen, itd. Drugače pa dobrodošla ajetam. Sicer smo tukaj še vedno take, ki nam je po dolgem času uspelo, prijateljic se ne zapušča kar takouser posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
28.8.2007 8:44:12   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: *ajetam*

a ste tukaj te punce, ki se že dlje časa trudite zanosit ?

Ja, pa take, ki se zdaj ze v drugo trudimo, pa spet ne rata...user posted image Dobrodosla med nami!

Buskica, cestitke!

Soncek-dj. jaz ti pa 2 pupiki zelim. Ne vem zakaj, tak se mi zdi? user posted image Eh, samo, da je VSE OK!

Se pa danes sploh ne morem prav zbudit.

b77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
28.8.2007 9:55:25   
*ajetam*
lepo, da si stojite ob strani.
midva se trudiva "že" cca 20 mesecev.
še nič....
imam preveč prolaktina. zdej čakam ene izvide potem bomo pa videli kako naprej....

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
28.8.2007 10:09:50   
emaa
ajetam že to je nekaj, da vsaj približno vejo kaj je narobe, vsaj kaj se lahko poskusi narediti. Sicer so pa punce zanosile ponavadi s pomočjo mislim, da bromergona, ampak je šlo. Držim pesti, saj bo (midva sva čakala 30 mesecev, pa upam, da bo šlo v drugo hitreje).

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
28.8.2007 10:38:38   
neni
Emamair ampak vajino čakanje je pa obrodilo sadove. uf, mora biti pestro pri vas doma.

S.d čestitke za morfologijo, spol bomo itak kmalu zvedeli, sej bo december en dva tri tukaj.

Imam eno veselo novičko, da je kokoška Goya danes imela punkcijo in pridelala 14 celic. Sem ji kar mal fouš, to je pa res veliko. Jaz ji dvojčke napovedujem. Zdej verjetno počiva, ampak se bo kej oglasila. Upam, da me ne bo za ušesa, ker sem zblebetala.

Moj dragi si je včeraj prislužil malo graje in sedaj veselo pospravlja po stanovanju. Sem bila jezna ker sem toliko časa doma in njemu se zdi, da samo zato, da njega pedenam in me je že čist uvrstil med gospodinjske stroje. Sem mal nos zavihala, pa je pomagalo. Že danes mozga kaj naj bo za kosilo, sej nardila bom že jaz, samo da ne bomo na koncu varuško zanj rabili ko bom rodila.

Lep dan, se še kaj beremo.

lp Neni in mali, ki je danes pridno spal

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
28.8.2007 10:44:40   
GoYa
Evo, bom še tle kopirala:

No, 14 jajčec je blo. Al je za ploskat al ne, bomo videli v nedeljo, ko bo ET. Prvič bom imela ET na 5. dan. Sem pač vedno zagovarjala kvaliteto in ne kvantiteto, tako da me količina ne impresionira. Dogovorila sem se za La-hatching. Čedo (laborant) je reku, ok, bomo zapisali. Vmes med punkcijo smo se še mal hecali. No, potem veste, da ni bilo takooooo hudo. Me bolj sedaj boli. Sem vzela eno tabletko proti bolečinam.

Zdej grem pa res počivat user posted image .

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
28.8.2007 12:25:03   
soncek.djukelica
ojla,

biba, moj user posted image  si želi dve punčki, jaz pa bolj navijam za parček ali pa za fantke! Je pa res,da bo vse dobrodošlo in si že sedaj včasih zaželim,da bi šla rodit!user posted image
neni, te čist zastopim! včasih se počutiš kot kaka služkinja! user posted image
goya, še tukaj čestitke za dobro berbo!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
28.8.2007 15:58:27   
Špelka
Goya - čestitke za bogat pridelek! user posted image user posted image user posted image  In tudi jaz msilim, da si zeloo zelooo blizu uspehu - user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Srečno!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
28.8.2007 16:11:43   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

Goya - čestitke za bogat pridelek! user posted image user posted image user posted image  In tudi jaz msilim, da si zeloo zelooo blizu uspehu - user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Srečno!

se kar podpišem...user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
28.8.2007 18:11:05   
*ajetam*
čestitam za uspešno punkcijo!

punce je katera od vas imela prolaktin povišan ?
ko ste dobile izvide kaj vas je potem čakalo ?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
28.8.2007 19:34:29   
pika74
U kok novičk... buškici najprej čestitke user posted image user posted image .

GoYi tud čestitke za uspešen pridelek - bravouser posted image user posted image .

ajetam... jaz mesecev sploh ne štejem več... samo rečem, da se trudiva od leta 2000. Je bolj ajnfoh za moje sive celice user posted image user posted image user posted image .

Ostalim pa lep pozdravček!!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
28.8.2007 20:03:59   
*ajetam*
joj pika bedno. a pa kej kaže da bo šlo na bolje ?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?