Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 26.8.2007 21:15:15
|
|
|
|
tinkamiška
|
Buškica čestke Tinka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 26.8.2007 22:22:18
|
|
|
|
tomca
|
Najprej se opravičujem ker sem se vključila v vašo debato ampak nujno rabim NENI, za informacijo o bolgariji. Pisala sem ji že na ZS vendar je tako nepregledno(vsaj zame) da jo kar tukaj naprošam za odgovor. Tako da Neni prosim če pogledaš na ZS. Pa brez zamere Punce lp
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.8.2007 8:00:13
|
|
|
|
anadejka
|
Ja jest sm tut dobila SMS od Buškice Joj sm bla tok vesela in hkrati presenečena, saj mi je še en dan prej na ZS pisala,da imajo že vse prištimano,ampak upa da ji še ne bo treba ostat v bolnici,ker jo je vse na dol tiščal.Mislm da se je tut punčka mal preveč umirila.Verjetno so se zato pol odločil za CR. Vsekakor Buškica bravo in želim tebi in tvoji hčerkici,ter možeku veliko zdravja,sreče in veselja.Uživajte!!! Špelka sej veš, iz tvojih ust v Božja ušesa Pupe prou vsem en lep sončen pozdrav in maxi lep dan Vam želim anadejka
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.8.2007 10:01:17
|
|
|
|
emaa
|
Sva z buškico govorili, CR so naredili, ker je imela Gaja izgleda moten pretok čez popkovnico, saj je zaostajala v rasti, po porodu pa so ugotovili tudi, da so pljučka za 4 tedne manj zrela kot je dejanska nosečnost. Tako je gaja na EINT v LJ, buškica pa se ji bo pridružila po odpustu iz Postojne. Gaja lepo napreduje, že je po flaški, ko bo brez kisika, pa bo sprejeta z buškico na oddelek, potem pa domov. Upajo, da bo dokaj hitro napredovala.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.8.2007 10:24:53
|
|
|
|
neni
|
Tomca, sem ti odgovorila. No, sam da se za veliko in malo Buškico vse izteče tako kot je treba. Se pravi, da se ji je malo napovedovalo, če je bila v bolnici. Sej tudi jaz ne vem, včasih se mi zdi da čutim glavico že čisto med korakom. Komaj čakam sredo, da me G malo pogleda. Da tale škržat eno jutro ne bo ležal med nama dvema. V četrtek grem v materinsko, da bom potem vedela kaj rabim. Pa berem oktoberčice, one se vse že bojijo poroda in imajo že torbe naštimane. Pilce, vam povem se mi dogajajo čudne reči. No, najboljš je nič mislit, pa potem mogoče ne bo tega dojenčka ven. Kar tam naj ostane, še tam ga nisem navajena, ko ima vsak dan nove fore in trebuh je vsak dan drgačen in tišči vsak dan drugače. Pa počasna sem ratala. Sploh ne morem več hitro hodit, me morajo vsi čakat. Toliko zaenkrat, se še kaj oglasim. lp neni in mali
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.8.2007 10:25:05
|
|
|
|
tinkamiška
|
O Gaja mala, naj se hitro vse lepo razvije, potem pa z Buškico in atijem domov cartat Pestke, da bo hitro vse vredu
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.8.2007 11:23:29
|
|
|
|
lana38
|
IZVIRNO SPOROČILO: neni Pa počasna sem ratala. Sploh ne morem več hitro hodit, me morajo vsi čakat. Meni že lep čas vsi odidejo pa metrov naprej. Potem pa če jih ne kličem, počakajo, ko opazijo, da me ni ali da sami sebi kaj pripovedujejo. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.8.2007 16:23:38
|
|
|
|
Špelka
|
IZVIRNO SPOROČILO: emamair Sva z buškico govorili, CR so naredili, ker je imela Gaja izgleda moten pretok čez popkovnico, saj je zaostajala v rasti, po porodu pa so ugotovili tudi, da so pljučka za 4 tedne manj zrela kot je dejanska nosečnost. Tako je gaja na EINT v LJ, buškica pa se ji bo pridružila po odpustu iz Postojne. Gaja lepo napreduje, že je po flaški, ko bo brez kisika, pa bo sprejeta z buškico na oddelek, potem pa domov. Upajo, da bo dokaj hitro napredovala. Buškica, njen buškec in mala Gaja - iskrene čestitke tudi tukaj!!!! Samo, da so pravočasno ugotovili zastoj rasti in urgirali! Na EINT pa bodo za malo Gajo že poskrbeli - saj verjetno se bo hitro porihtala, k se bo reva dobro najedla! neni in Lana - tud jaz sem bla malo počasna, samo sem začela skoraj vsak dan lazit na en bližnji hrib (40 min navkreber, 25 minut dol) in se kr pozna. Edino probleme mi delajo že skoz vezi v dimljah, zlasti zvečer, ko se še komaj prestopam po stanovanju. Amapk sej tele 3 mesce bomo že zgural, pol bomo pa spet vedno bolj fit, a ne! Pozdravček tud vsem ostalim pupcam!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.8.2007 16:56:27
|
|
|
|
lana38
|
Špelka, lazenje na hrib bo pri meni moralo počakati, da rodim. Zaradi rizične moram več ali manj počivati. Dnevno si lahko privoščim kakšen manjši sprehod, tako da je moja okornost temu primerna. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.8.2007 18:12:47
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
živjo, sem že nazaj..iz počitnic! Lepo je bilo! Sem resnično uživala! Buškica, iskrene čestitke za tvojo punčko! Tudi morfologijo sem opravila! Z mojima je vse super, za spol pa nisem vprašala,bo ostalo kar presenečenje do decembra!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.8.2007 19:11:28
|
|
|
|
citrončica
|
soncek.dj., buškici pa še tukaj:naj se mala Gaja čimprej "poštima",da se boste lahko skupaj cartali!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.8.2007 21:06:08
|
|
|
|
GoYa
|
Mali Gaji želim, da bo čimprej pripravljena za odhod domov, da se bo družinica lahko cartala tako kot treba. S.d, dobordošla. ZS-ja nisem dobila, pa verjetno Pia73 tudi ne . Glede spola pa ti napovedujem fantka in punčko . Pa itak spol ni važen, a ne.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.8.2007 22:00:45
|
|
|
|
*ajetam*
|
a ste tukaj te punce, ki se že dlje časa trudite zanosit ?
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.8.2007 7:11:30
|
|
|
|
emaa
|
tukaj se pogovarjamo, drugače pa so na Težave z zanostvijo, pa na temah IVF, klomifen, itd. Drugače pa dobrodošla ajetam. Sicer smo tukaj še vedno take, ki nam je po dolgem času uspelo, prijateljic se ne zapušča kar tako
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.8.2007 8:44:12
|
|
|
|
biba77
|
IZVIRNO SPOROČILO: *ajetam* a ste tukaj te punce, ki se že dlje časa trudite zanosit ? Ja, pa take, ki se zdaj ze v drugo trudimo, pa spet ne rata... Dobrodosla med nami! Buskica, cestitke! Soncek-dj. jaz ti pa 2 pupiki zelim. Ne vem zakaj, tak se mi zdi? Eh, samo, da je VSE OK! Se pa danes sploh ne morem prav zbudit. b77
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.8.2007 9:55:25
|
|
|
|
*ajetam*
|
lepo, da si stojite ob strani. midva se trudiva "že" cca 20 mesecev. še nič.... imam preveč prolaktina. zdej čakam ene izvide potem bomo pa videli kako naprej....
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.8.2007 10:09:50
|
|
|
|
emaa
|
ajetam že to je nekaj, da vsaj približno vejo kaj je narobe, vsaj kaj se lahko poskusi narediti. Sicer so pa punce zanosile ponavadi s pomočjo mislim, da bromergona, ampak je šlo. Držim pesti, saj bo (midva sva čakala 30 mesecev, pa upam, da bo šlo v drugo hitreje).
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.8.2007 10:38:38
|
|
|
|
neni
|
Emamair ampak vajino čakanje je pa obrodilo sadove. uf, mora biti pestro pri vas doma. S.d čestitke za morfologijo, spol bomo itak kmalu zvedeli, sej bo december en dva tri tukaj. Imam eno veselo novičko, da je kokoška Goya danes imela punkcijo in pridelala 14 celic. Sem ji kar mal fouš, to je pa res veliko. Jaz ji dvojčke napovedujem. Zdej verjetno počiva, ampak se bo kej oglasila. Upam, da me ne bo za ušesa, ker sem zblebetala. Moj dragi si je včeraj prislužil malo graje in sedaj veselo pospravlja po stanovanju. Sem bila jezna ker sem toliko časa doma in njemu se zdi, da samo zato, da njega pedenam in me je že čist uvrstil med gospodinjske stroje. Sem mal nos zavihala, pa je pomagalo. Že danes mozga kaj naj bo za kosilo, sej nardila bom že jaz, samo da ne bomo na koncu varuško zanj rabili ko bom rodila. Lep dan, se še kaj beremo. lp Neni in mali, ki je danes pridno spal
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.8.2007 10:44:40
|
|
|
|
GoYa
|
Evo, bom še tle kopirala: No, 14 jajčec je blo. Al je za ploskat al ne, bomo videli v nedeljo, ko bo ET. Prvič bom imela ET na 5. dan. Sem pač vedno zagovarjala kvaliteto in ne kvantiteto, tako da me količina ne impresionira. Dogovorila sem se za La-hatching. Čedo (laborant) je reku, ok, bomo zapisali. Vmes med punkcijo smo se še mal hecali. No, potem veste, da ni bilo takooooo hudo. Me bolj sedaj boli. Sem vzela eno tabletko proti bolečinam. Zdej grem pa res počivat .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.8.2007 12:25:03
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, biba, moj si želi dve punčki, jaz pa bolj navijam za parček ali pa za fantke! Je pa res,da bo vse dobrodošlo in si že sedaj včasih zaželim,da bi šla rodit! neni, te čist zastopim! včasih se počutiš kot kaka služkinja! goya, še tukaj čestitke za dobro berbo!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.8.2007 15:58:27
|
|
|
|
Špelka
|
Goya - čestitke za bogat pridelek! In tudi jaz msilim, da si zeloo zelooo blizu uspehu - ! Srečno!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.8.2007 16:11:43
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka Goya - čestitke za bogat pridelek! In tudi jaz msilim, da si zeloo zelooo blizu uspehu - ! Srečno! se kar podpišem...
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.8.2007 18:11:05
|
|
|
|
*ajetam*
|
čestitam za uspešno punkcijo! punce je katera od vas imela prolaktin povišan ? ko ste dobile izvide kaj vas je potem čakalo ?
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.8.2007 19:34:29
|
|
|
|
pika74
|
U kok novičk... buškici najprej čestitke . GoYi tud čestitke za uspešen pridelek - bravo . ajetam... jaz mesecev sploh ne štejem več... samo rečem, da se trudiva od leta 2000. Je bolj ajnfoh za moje sive celice . Ostalim pa lep pozdravček!!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.8.2007 20:03:59
|
|
|
|
*ajetam*
|
joj pika bedno. a pa kej kaže da bo šlo na bolje ?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?