Strawberrie Cherrie
|
Evo še mene na hitro... Kar se počitnic tiče, se spravljam na blog vse napisati...tako da -> puščica na blog , čez kakšno urco, če bo le dete dopuščalo in bo mali spal Moj_moj, šment tole...jaz še vedno držim pesti, da Nejc nima Rota virusa, tudi mi smo imeli pred 3tedni obdobje bruhanja in to cele dva dni mi je vse ven metal. Potem ko smo hoteli k zdravniku, je bilo pa OK. Upam, da bo pri vas nekaj podobnega. Drugače pa kakšen Spitaderm (oz nekaj takega) v lekarni, pošpricaš, kar je pa pliša pa kar v pralni stroj. Stajico bi jaz fajn s Spitadermom pošpricala, imaš pa tudi robček za razkuževanje - dobiš tudi v lekarni. Upam, da se čimprej pozdravite, dajaj mu veliko za pit No, mi imamo zgleda alergijo na KM, karkoli poje mlečnega, dobi flekce. Sicer sem s P že govorila, pa je (zopet) rekla, naj naredim malo premora in zopet poizkusim, potem pa bomo čez 14dni v posvetovalnici videli, kako in kaj. Rekla je, da bomo po vsej verjetnosti šli delat teste. R1ta, joj kako luštkani čeveljčki. Tele bele balerinke sem videla jaz tudi, sem se takoj zaljubila v njih, sem hotela malega kar v bejbo oblečti ... no, mi tudi imamo kar nekaj šuhov - menda okoli 6kom, kar pa daleč ni blizu Anini kolekciji ... Sem pa zadnjič v Toysu mu kupila še modre Bobux copatke, so bili fino znižani na 10€. So tkooo luštkani Koliko imajo pa vaši faloti kaj nogice? mi imamo 18/19 , kar sem čeveljčkov sedaj kupovala, sem mu kupila vse 20. Tudi tiste 'paške čevlje' iz H&Ma. Se pa trudim, da mu kupujem čimbolj mehke čevlje in z usnjenim podplatom, da se noga/podplat lahko lepo razvija. Drugače pa komaj čakam, da dobim pošiljko No added shugar majčk. Da se bo lahko gospod sin prav po angleško frajerišil
|