|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
30.8.2007 13:57:33   
r1ta
Evo mene nazaj od zobozdravnika...

Hja, pravzaprav je stanje kar dobro. Le zobni kamen mi morajo odstranit, pa en modrostni zob spulit. Pa eno manjšo korekcijo opravit. Skratka sem kar vesela. Danes mi ni nič delala, le poslikala mi je vse zobe in je vse okidoki. Ufff pa je za menoj!

Spali smo dokaj dobro. Izgleda da je lunin vpliv mimo.

London_paris je nazaj iz morčka. Kdaj se bo kaj pri nas podpisala?

Go Shorty goooooo!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
30.8.2007 13:58:13   
r1ta
Opala, je že tu!

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
30.8.2007 15:05:59   
Naja30
O, kok ste se razpisale včeraj user posted image

Bravo za vse, ki hujšate in oblečete stvari od preduser posted image  No saj jaz jih tudi, ampak bolj na tesno user posted image

shorty, mi imamo tud tisto, s čemer si se opekla. Mal ribjega mazila na opeklino, pa bo kuj bol user posted image

ej moj_moj, tale da se je dal sušit, je pa res tragikomična user posted image

Tanja, jaz dojim ponoči včasih n-krat user posted image , drugače pa zvečer, zjutraj in čez dan 1x, zdaj ko je boga zarad zobka pa tudi 2x, če išče.

l_p, welcome back!user posted image

Da se pohvalim, pa ne preveč, da smo fajn spali to noč. Upam, da bo še več takšnih. Zdaj pa tukaj fuuul dežuje, notri je fuuul soparno, ven ne moremo user posted image
skratka čakamo, da neha deževat.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
30.8.2007 15:39:59   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

jah, ne, nobena ni tega pravilno razumela: jaz sem user posted image
ne, da se jaz hvalim, daleč od tega, jaz tudi nosim fredov obroč s seboj,še ena taka
to je bila bolj pobuda, da se lahko tule malo spodbujamo,to bi bilo super ker resno pa mislim, da kar ti ostane od prvega otroka, ko drugič zanosiš, da   tisto gre težko dol razen z ornk dieto. živa resnica user posted image  jaz sem probala že vse razne diete,ampak sem še daleč do cilja,ne gre in ne gre dol user posted image Imam 73kg in 168 velika-DA POTOLAŽIM KATERO!!!
Jaz sem itak že pred user posted image  imela 15 kg preveč. jaz pa 8kg

Ne, prosim, ne me narobe razumet!!!!ne jemlji si k srcu

Zdaj pa pošilam eno rožico vsem, ki ste to narobe razumele, da se malo odkupim:  user posted image user posted image hvala user posted image
evo, kr dve. Druga pa kr tko, za lep dan. user posted image

Bom bla raje kr tiho...za kva žeuser posted image user posted image user posted image user posted image

London_Paris welcome back user posted image  

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
30.8.2007 15:53:45   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

ej moj_moj, tale da se je dal sušit, je pa res tragikomična user posted image

ne se hecat... user posted image user posted image
to sm včeraj jaz na kavi slišala. Jaz lepo sama za mizo berem časopis, pijem kavo, gledam, kako lepo mi mali pančka...
in to slišim od dveh gospodov iz sosednje mize.

Jaz sm mislila, da se bom zadušila, k sm skor bruhnila v smeh, pa ga v sebi zatajila.
Res mi je bilo težko, verjemte.
Še danes se spomnim, kako mi je obraz premikalo, komaj, da sem ne uspela stran obrnit.

L_P: WB. Pogrešala sem te!
Ravno včeraj sem razmišljala, kdaj prideš iz Žerbe, da bi mi namignila, če se nam splača it dol  čez 14 dni.

stanej je pa tako, da je mulc zbolel, cel dan ornk bruha (prvič čez nos itd), nič ne obdrži v želodčku...
in tako gremo namesto na žerbo k žohtarju.

No, sej vem, da bo tako stanje le dan, dva, bom pa potem začela malo last-minute gledat.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
30.8.2007 16:18:08   
pika30
Ajda se je pravkar zbudila,zunaj pa lije in grmi user posted image pa ne moreva na sprehod.user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
30.8.2007 16:19:46   
Naja30
Pri nas pa že sonček sije! user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
30.8.2007 16:22:24   
pika30
user posted image  user posted image  

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
30.8.2007 16:32:46   
Naja30
Ampak jaz mislim na vas in vam ga pošiljam v vse konce Slovenije malo! user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
30.8.2007 16:38:37   
Ženkica
Midve sva pa prejle prišli iz nevrofizioterapije - Kaja je bila najprej 15 minut kar pridkana, potem pa se je odločila da ima dosti in začela user posted image . Vseeno kar lepo napreduje, je bila pohvaljena, ko pridemo z dopusta, pa se morava spet it pokazat.

Zdele grem pa palačinke pečt za mojga ubogega user posted image ; saj se mi ne ljubi, ampak ga moram malce razvajat, ko je revček ves polomljen.

Aja, pri nas je megleno, deževno in celih 15 stopinj. user posted image

jpa pa

Ženkica

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
30.8.2007 18:23:42   
Shorty_
JZ SEM ŽIVČNA TE BUTASTE DEFINICIJE MI SAM BEŽIJO IZ GLAVE PA ŠE TIPKAM TKO POČAS DA JE GROZAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
30.8.2007 18:24:33   
Shorty_
jz vzamem deset kil nazajk sam da nardim maturo... vse bi naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
30.8.2007 19:33:08   
emaa
Shorty saj boš, jaz sem delala matematiko celo na višjem nivoju, nam je prfoksa itak tako predstavla kot da drugega nivoja niuser posted image , pa je šlo v redu (4+2), izbirni predmeti, no ta dva sta pa zgodba zase.
Jaz pa od jutri nisem več slamnata vdova, moj si je hotel prst odrezat, pride jutri iz Prekmurja nazaj (mu je prst tako zatekel, da ne more vozit). Drugače bi pa prišel domov v ponedeljek, pa spet ne bo nič z dopustom, bo na bolniški.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
30.8.2007 20:28:30   
Vilma
O London_paris, super da si nazaj, smo te pogrešale! user posted image Le napiši kaj več, ko boš utegnila.
Moram pohvalit Dominika user posted image  Danes se je prvič iz ležečega položaja na trebuščku čisto sam vsedel! In to dvakrat! Sem bila tako vesela, da sem kr ploskala. user posted image
Drugače pa tudi danes že spi?! user posted image  Aja sem pozabila povedat, kako to, da po tanovem tako zgodaj zaspi. user posted image  Zdaj niso več zanimive igrače, ampak samo puzanje. Ni je luknje v stanovanju, ki je še ni odkril! Najbolj zanimivo pa je pod računalniško mizo, kjer je milijon kablov (pa prahu tud user posted image ) in pa seveda računalniški stol. Ga premika sem in tja, potem pa se včasih povozi po rokici in joka. Skratka skoz akcija, sem čisto fuč zvečer. Tako da grem kar pred tv en filmček pogledat, potem pa spat.
Lahko noč

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
30.8.2007 20:31:47   
r1ta
Kaj sem danes jedla?
zajtrk: jogurt
kosilo: 2 kosa polnozrnatega kruha z margarino, na enem trdo kuhano jajce, na drugem neka čudna govedina
malica: kivi
večerja: solata (zelje, motovilec, kristalka, rozine, prekajen piščančji file, začimbe)

Da popi...user posted image

Vmes mi je pa cukr pado pod mizo in sem šla v špajzico po žlico nutele!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
30.8.2007 21:51:30   
pika30
user posted image  R1ta za pregreho ti priporočam rajši kakšen vanilijev sladoled.Mene ko prime si nutelo na albert keks namažemuser posted image  če pa je tako dobroooo.
koliko si že dol spravila?ziher veliko,si bolj pridna kot jaz ,nekaj ga biksam zadnje čase in se prenažiram.user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
30.8.2007 22:55:23   
r1ta

Imam čas pa se malo igram s slikami...

user posted image
Skoraj vsi princezini čeveljčki

user posted image
Takole se pa jaz smejim
user posted image
Moje pikice
user posted image
Včasih sem malo bolj resna

(A. Einstein)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
31.8.2007 8:27:31   
Naja30
Iiiiiiiiii, r1ta, kaka luštna punčka me je pozdravila za dobro jutro! Najprej seveda moja, potem pa pe tvoja tukaj gor! user posted image  Vidim, da si zvesta h&m-u. Tiste roza čeveljčke z mašnico (gor desno) ima tudi moja princeska user posted image  A tvoja nosi kaj te čeveljčke? Ker moja ni šans, da jih obdrži gor. So preveč zanimivi, da bi bili na nogah namesto v rokah user posted image

Short sleeping report - user posted image

Danes ful piha vzunaj, ampak sonček se tud mal kaže.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
31.8.2007 9:36:35   
crci06
... "skoraj vsi čeveljčki"... hm, naš pa še enih nima.
Ja, seveda, za punčko je še toliko lepše, če ima čeveljčke na kiklco,
mi bomo šli pa kr direkt na gojzarje (nekaj jesenskega)

sicer pa - če ktero zanima - imamo (še ne potrjen) sum na rota virus (Ja, Najauser posted image )
in se cel čas trudim, da kaj obdrži v želodcu.

2 žlički jabolčne čežane, pa čez pol urice 2 žlički korenčka...
mislim, da se bom v 24h urah nakuhala za vse nazaj, kar sem mu hippe dajala

upam, da bo bolje, da me popoldan po kontroli ne pošljejo v LJ na infuzijo...

zdaj raziskujem, kolk je to kužno
al moram prvret in poskrit vse igrače, al je to nevarno le, če zdaj pride drugo dete v stik s temi igračami

pa stajca, ki ni naša...
baje se eni robčki dobijo za vse prebrisat

trenutna igrača, s katero je povsem zadovoljen, so pa pokrovčki od hippa.
pa še tako lepo zaropota, ko vrže po tleh, mami pa pobira...

Imejte se!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
31.8.2007 9:37:58   
crci06
Spet sem prehitra...

R1ta - svetovne slike!
ene boljših zadnje čase tu gor, pa so vse zelo lepe!!!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
31.8.2007 9:45:44   
r1ta
Ja Naja3 sem res zvesti kupec v H&M-uuser posted image . Ravno tiste čeveljčke še ne nosi. So ji še preveliki (št.17-18). Ostale pa nosi vse. Zdaj še posebej ko jo imam v hojici da ji ne drsi. In za čudo božje ji kar ostanejo gor. Ta prve copatke je vse zažvečila, tako da niso več za v javnost, zdaj se je pa že naveličala... Drugače pa veliko stvari zanjo kupim v Prenatalu in v Hemi, tu in tam pa kaj tudi v C&A in potem malo kombiniram. Ima pa Ana več kot preveč oblekic, tako da se bom morala kar nazaj začet držat, ker potem pol stvari ne ponosi... Ah, mami je nora na čevlje in cotkeuser posted image

Spanje pri nas? Raje ne povem... Bom rabila kavo na kapalno čez cel dan da bom lahko sploh pokonci! Pa ajmer si bom na šiško navezala ker tale teta iz krvavca je pa že malo prehuda...user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
31.8.2007 9:49:49   
emaa
Moj_moj rabila bi robčke za razkuževanje, samo sem jaz malo predaleč, da ti jih rpinesem, imamo tudi alkohol, sva vse nabavila za Davida, ker je treba s katetrom delati v sterilnem okolju, pa jih ponucam da prebrišem previjalno, pa včasih airex.
R1ta lepe slikice, čeveljčkov pa imate. Naša dva imata vsak ene, bodo zdaj za hladne dni prišli prav, sva jih kupila pomladi na razprodajah, št. 19 pa so v redu.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
31.8.2007 9:50:29   
r1ta
O joj moj_moj! To pa ni dobro! Moja nečakinja je tudi pri ene 8. mesecih zbolela za rota virusom in pristala v bolnišnici. Tam so jo po parih dneh rota virusa ozdravili, medtem pa še dodatno prehladili, nato pa so ji dali v sobo še otročka z virusnim bronhitisom, nakar smo jo na svojo odgovornost vzeli ven in popokali domov...

Poročaj kako bo Nejko! Z Aniko mu pošiljava user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
31.8.2007 10:02:34   
Strawberrie Cherrie
Evo še mene na hitro...

Kar se počitnic tiče, se spravljam na blog vse napisati...tako da -> puščica na bloguser posted image , čez kakšno urco, če bo le dete dopuščalo in bo mali spaluser posted image user posted image user posted image

Moj_moj, šment tole...jaz še vedno držim pesti, da Nejc nima Rota virusa, tudi mi smo imeli pred 3tedni obdobje bruhanja in to cele dva dni mi je vse ven metal. Potem ko smo hoteli k zdravniku, je bilo pa OK. Upam, da bo pri vas nekaj podobnega. Drugače pa kakšen Spitaderm (oz nekaj takega) v lekarni, pošpricaš, kar je pa pliša pa kar v pralni stroj. Stajico bi jaz fajn s Spitadermom pošpricala, imaš pa tudi robček za razkuževanje - dobiš tudi v lekarni. Upam, da se čimprej pozdravite, dajaj mu veliko za pit user posted image user posted image user posted image

No, mi imamo zgleda alergijo na KM, karkoli poje mlečnega, dobi flekce. Sicer sem s P že govorila, pa je (zopet) rekla, naj naredim malo premora in zopet poizkusim, potem pa bomo čez 14dni v posvetovalnici videli, kako in kaj. Rekla je, da bomo po vsej verjetnosti šli delat teste.

R1ta, joj kako luštkani čeveljčki. Tele bele balerinke sem videla jaz tudi, sem se takoj zaljubila v njih, sem hotela malega kar v bejbo oblečtiuser posted image user posted image user posted image user posted image ... no, mi tudi imamo kar nekaj šuhov - menda okoli 6kom, kar pa daleč ni blizu Anini kolekciji user posted image user posted image user posted image ...
Sem pa zadnjič v Toysu mu kupila še modre Bobux copatke, so bili fino znižani na 10€. So tkooo luštkaniuser posted image

Koliko imajo pa vaši faloti kaj nogice? mi imamo 18/19 , kar sem čeveljčkov sedaj kupovala, sem mu kupila vse 20. Tudi tiste 'paške čevlje' iz H&Ma. Se pa trudim, da mu kupujem čimbolj mehke čevlje in z usnjenim podplatom, da se noga/podplat lahko lepo razvija.

Drugače pa komaj čakam, da dobim pošiljko No added shugar majčk. user posted image Da se bo lahko gospod sin prav po angleško frajerišiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
31.8.2007 10:40:59   
Anonimen
PUNCE, PROSIM ZA POMOČ:

Na vas se obračam s prošnjo, da pomagamo eni prečudoviti ,  stari 1,5 meseca in njenim staršem.

Njihov proračun ni najbolj rožnat, sploh sedaj, ko se jima je pridružila še zelo zaželjena hčerkica. Oba sta malenkost telesno prizadeta, zato je seveda tudi služba temu primerno slabo plačana (cca. 400€). Drugih dohodkov nimata, staršev, ki bi jima pomagali, pa tudi ne. Živita v stari hiši, ki je že precej dotrajana, sploh streha je v zelo slabem stanju.

Ne bom rekla, da nujno potrebujeta pomoč.. Bom pa rekla, da jima bo vsekakor vsaka malenkost prišla prav.

Tako, da če imate kakšne stvari, od oblekic, opreme, igrač.... karkoli, kar sami ne potrebujete več...

Resnično bodo veseli vsake pomoči.

(odgovor članu r1ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?