|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
30.8.2007 8:00:11   
speli
Suzi, pri meni je ta fora, da pri Hani do 7 meseca noben bog ni vedu da sem noseča ker se mi skoraj nič ni poznalo, zdaj sem pa pri 4 že kot sod...in vsak ko me vidi mi reče, ja kaka pa siuser posted image
ja kaka nosečauser posted image
Prov lepe smo...čerpav same sebe ne vidmo...sebi smo kot majhni slončki, ki bomo kmalu ratali veliki sloni.
Maruška mal si se uštela, to ni moj buhi ampak od suzi...
moj program žal klele ne dovoljuje v službi, da bi kako slikco pripopala na net, tako pač je):

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
30.8.2007 8:03:16   
Suzi*
Larisa, mogoče so kateri kaj naknadno rok prestavljali, pa si ni popravila trakca. Drugač pojma nimam zakaj ne bi štimalo. user posted image   Si me pa čist napalila na krompir in stročji fižol. Ni dvakrat za rečt, da si mi dala dobro idejo za današnje kosilo. Hvala! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
30.8.2007 8:05:28   
itata
Jutro!
Suzi: lep trebušček:) Vse ste ve tud suhice!
Lara ti se jim kar zlaž, pa to fejst. Presnete žlehtnobe - jaz vedno vskamu rečem, da če nima kaj lepega za povedat, naj raje obdrži zase! Pa sej veste kako imamo ljudje selektiven spomin - s časom se spomnimo samo še kar se želimo spomniti - no tako se tudi te tvoje sodelavke sigurno spomnijo svojih trebuhov manjših kot so bili v resnici... Dam glavo stran, da VSAJ polovico sploh ni resuser posted image
Drugače danes še nič posebnega. Sem par dni nazaj oddala plan dela in predvsem prerazporeditev mojih obveznosti med različne oddelke med mojo odsotnostjo, pa sem ga poslala direktorju pa ni še nič komentiral. Sem se odločila, da bom to vzela kot dober znak in da pač nima nič za komentiratuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
30.8.2007 8:05:56   
Suzi*
Speli, jaz sem bila že pri tamalmu takaaa kot bi medicinko pojedla. Res velik trebuh, pa že kmal od začetka se mi je poznalo, ampak vseeno, sem bila taka kot zdaj šele nekje na polovici user posted image . Ne res zanima kakšna bom šele zdaj. Ampak saj me to niti ne moti. Zdaj je že ok, ker se več ne počutim debela ampak user posted image . user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
30.8.2007 8:12:24   
torcica
Dobro jutro user posted image ,

Žal imamo tudi na obali slabo vreme user posted image , zjutraj je bilo celo malo dežeka, samo upam, da se bo kmalu zjasnilo.

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
30.8.2007 8:16:42   
*Naja
Suzi- lep bauhiuser posted image . Sem jst tud eno slikco prpopala, kak je pa moj zdej, ko sem končno prlezla do 16.tednauser posted image . Slikca ni glih uspela, da ne govorim o tem, da imamo doma pravo svinjarijo, ker renoviramo...no, pa sj boste same videleuser posted image .

Kaj bom pa jst danes papacala. Sem ob treh zj. v postelji delala plan. Ravno sem spila en kakav. Sledi šejk iz mleka, banane in borovnic. Za kosilo bodo verjetno testenine z omakco iz melancanov in zeljna solata, pop za malico kakšno sadje, verjetno banana s kislo smetano, pa mal pocukranouser posted image , zvečer pa še ne vem....Včeraj zvečer je padlo 6 palačink, z različnimi nadevi (jagodni, iz gozdnih sadežev, pa s čokolado).

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
30.8.2007 8:22:44   
Suzi*
Lara, ti si pa faca, ob treh ponoč delaš plane za hrano. user posted image  Pol pa naj še kdo reče, da user posted image  nismo obsedene s hrano. Tud ko sem mal na sosednje mesečnice pokukala, ma povsod je govora o hrani. user posted image user posted image  Drugač imaš pa res lep, ampak tak "tinimini" trebušček. user posted image  Jaz tudi ko nisem noseča, nisem tolk suha kot ti zdaj. user posted image user posted image
Aja, še en namaz za palačinke, moj najljubši:  gor daš kislo smetano in sladkor!! mmmmm user posted image  Al pa evrokrem in rezine banane. njam user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
30.8.2007 8:29:03   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:04.09.
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled:M 11.09.
01.
nizy, 28let, 3. user posted image (A-) pregled:07.09.
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:18.09.
02. user posted image
Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled:?
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31let, 2.user posted image (?) pregled:03.09.
04. brina2006, 30let, 1.user posted image (0+) pregled: 07.09.
05. itata, 29let, 1.user posted image (A+), pregled: 24.09.M
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (A+) pregled:30.08.
05. maja80, 27let, ?.user posted image (AB-) pregled:17.09.
05. user posted image
Mbee, 24let, 1.user posted image (0) pregled: 12.09.
05. Bajsa, 25let, 1.user posted image (0) pregled: 21.09.M
05. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:22.08.
06. polonca78, 29let, 1.user posted image (A-) pregled:07.09.
07. Shana banana, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:25.09.M
07.
user posted image katka37, 37let, 4. user posted image (A+) pregled:24.09.
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled:AC 03.09.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:04.09.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25let, 1.user posted image (B+) pregled:11.09.
09. anandrej, 34let, 1.user posted image (?) pregled: 11.09.
09. Marusah, 24let, 1.user posted image (?) pregled:28.09.M
09. Sandra, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
12. mateja j., 29let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
lillchy123, 29let,1. user posted image (0+) pregled:30.08., 06.09.
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled:05.09.
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:03.09.
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 06.09., M 11.10.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:26.09.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled:06.09.
16.
larisa, 29let, 1. user posted image (A+) pregled:13.09.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. bamby, 36let, 2.user posted image (0+) pregled: 11.09.
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:?
18.
Lara76, 30let, 1. user posted image (B-) pregled: 13.09.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:07.09.,
22.
dolenjka, 30.let, 1. user posted image (0+) pregled:12.09.
22.
pina-1, 29let, 2. user posted image (0+) pregled:31.08.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: ?
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 19.09.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (B+) pregled:11.09.
26. matejjana, 29let, 1.user posted image (A+) pregled: NS 24.08.

27. user posted image torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:11.09., THT:11.09.
29.
tamala_82, 24let, 1. user posted image (?) pregled: 07.09.,
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:?

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
30.8.2007 8:30:32   
polonca78
seznam glede na datum pregleda:

30.08. srečka nosečka
30.08. lillchy123

31.08. pina-1
03.09. pegica1 (AC)
03.09. mary_lou
03.09. speli
04.09. p@tricij@
04.09. mala_pikica
05.09. ŽogiMarogi
06.09. listek 1
06.09. lillchy123
06.09. Meti7707
07.09. polonca78
07.09. Suzi*
07.09. tamala_82
07.09. Lanchy
07.09. brina2006
07.09. nizy
11.09. anandrej
11.09. zoya24 (M)
11.09. bamby
11.09. amaya
11.09. misar
11.09.
torcica(pregled,THT)
12.09. Mbee
12.09. dolenjka
13.09. larisa
13.09. Lara76
17.09. maja80
18.09. ella79
19.09. nuka
21.09. Bajsa (M)
24.09. itata (M)
24.09. katka37
25.09. Shana banana (M)
26.09. mlavla
28.09. Marusha (M)
11.10. Meti7707 (M)

srečka nosečka in lillchy123, držimo pesti! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1984
30.8.2007 8:40:12   
Marusah
Špeli in Suzi oprostita...se vidi, da je še bolj zgodaj in da nisem ravno jutranji tipuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1985
30.8.2007 8:48:03   
polonca78
punce smo me ene čveke! user posted image zdele sem porabila 10 minut, samo da sem prišla skozi poste zadnjih dveh dni, da sem videla, če je kaj novega za sezname! ker je tega tok in se mi ne da še enkrat vsega brat, grem malo hitro skoz, tako da se mi lahko zgodi, da kaj spregledam. sicer pa tko upam, da kdaj pogledate na sezname in me opozorite, če je kaj narobe.

Mateja81,superca da je bilo vse v redu na pregledu! user posted image

Suzi*, enkraten trebušček. se mi zdi, da je moj ravno tak. (ok samo sem 18.teden user posted image ) le tako naprej!!! ja, sej se mi zdi, da si že ene par dni zapored napisala isti meni za zajtrk in malico. user posted image user posted image brez skrbi, jst enak zajtrk jem že leta in se ga še nisem naveličala (musli in mleko), pa še malice so si zelo podobne med seboj. samo to mi paše in jem,dokler se ne bom naveličala. vreme je pa res turobno user posted image

Lara76, luškan trebušček fuuul! user posted image

Eden moj najljubših trenutkov v dnevu je zjutraj, ko se zbudim in uležem na hrbet in vidim svoj popolnoma čudne oblike trebuh. (vem, da se ponavljam samo sem čisto navdušena). zgleda kot da bi si eno ukrivljeno bučko dala pod majico. fuuuuul se mi vidi kje je mali. s tem, da se še vidi kje ima glavo in kje so noge. se mi je še lubi danes smejal, ker sem spala na levem boku in ko sem se dala na hrbet, je bila leva polovica trebuha fuuul visoka napram desni polovici. enkraten občutek no. imam takoj lepši dan in ko imam kaj zaprnega za delat, se spomnim na jutranje trenuke v postelji z dragim in otročičkom, pa mi je takoj lažje. nič, treba bo it delat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1986
30.8.2007 8:50:26   
itata
Lara luštkan trebušček. Moj je tud tko nekak - no vsaj prejšnji teden je bil še tak. Ampak se bom danes spet slikala in mal ažurirala album, ker se mi zdi, da je mal zrastel (včeraj stopila v 18. teden - ne morem verjet kolk gre čas hitr - vsak čas bom že na polovici!)...
Ja tud meni se zdi, da skoz enako jem (pozabila katera je to omenila). Tko da že 3 dni zjutraj jem rižev narastek - res mi je fuuuuul dober, sam je danes itak konc z njimuser posted image  Za kosilo (kot rečeno odvisna od lokalne ponudbe celih 2 gostiln!) bodo pa lignji v paradižnikovi omaki z olivami in riž. mljask.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
30.8.2007 8:51:34   
pina-1
Dobro jutro.....

Vidim da ste tudi popoldne pridno čvekale.... Jaz sem pa počivalauser posted image
Se moram pohvailt da je moj možek včeraj končal sobo in danes bomo končno spali v sobi juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image . Tako da je danes na sporedu čiščenje- to pa ni tako juhuuser posted image .

Suzy bravo za za bušija... No ja smo na dobri poti, da bomo ko sloni februarja mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da ste me pri hrani že prehitele, no pa še moj jedilnik za danes:
višnja je že mimo, imam s sabo še ringloje, pa črno žemljico in zdenka sirček. Za kosilo možek kuha testenine in golažiz mletega mesa.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
30.8.2007 9:06:19   
torcica
Pina, veš da tudi jaz razmišljam o testeninah z mletim mesom. Pa še prej sem prebrala, mislim da je napisala Suzi, da jih da pečt v pečico, in jaz bi dala gor še malo ribanega sirčka, mljaskuser posted image user posted image user posted image . Bom verjetno probala danes za kosilo user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
30.8.2007 9:08:13   
mlavla
Dobro jutro!

Sploh ne morem verjeti, da ste vse tako suhe in da imate tako luštne trebuščke..
moj je pa že od nekdaj imel kar nekaj zaloge, zato je tudi zdaj že bolj med zajetnimi..če bom zbrala pogum..mogoče pošljem kakšno slikco..no, ko smo pa ravno pri bušijih..pa naj še jaz omenim eno prigodo iz naše vasi.
Prejšnji teden se je ena ženska iz naše vasi skoraj skregala z mojo mami, saj jo je prepričevala, da bom najbrž v roku enega meseca rodila (da drugače me bo itak razneslo) in nikakor ni mogla razumeti,da sicer sem noseča a da imam rok v februarju..ma so nekatere ženske smotane...(pa ravno ta dotična ženska ni med suhimi in bi ji lahko na oko takoj lahko rekel,da je mogoče noseča....ma sem zlobna...user posted image )

Moj jedilnik:
zajtrk: hruška, kos lubenice, krekerji

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
30.8.2007 9:09:53   
mlavla
Polonca..sicer sem že enkrat napisala a si najbrž spregledala..moj zadnji datum za pregled je v bistvu morfologija....pa še user posted image zate!!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
30.8.2007 9:20:57   
srečka nosečka
Lepo jutro vsem

Postanem kar huda, ko berem, da vas druge babure mučijo s tem, koliko ste se zredile in kako zgledate. Naj se lepo brigajo zase. Samo zavidajo vam. Ne se obremenjevat in jezit zaradi tega. Večini se zdijo nosečnice prav posebno privlačne in lepe. user posted image
Vse, ki ste pripele slikce v albume - kako je lepo pogledat vaše buščije - prav lepi so.

Moj zajtrk - francoski rogljiček in bela kavica. Vsak dan nekaj podobnega - sem nora na pekovsko pecivo in kruh. user posted image

Me pa danes čaka pregled pri G. Komaj čakam, da spet vidim najinega razgrajača, ki se že prav pogosto "javlja". user posted image

A vam je G povedal kdaj vam bo delal morfologijo?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
30.8.2007 9:30:25   
BarbikaB
Jaz sem tudi že zmazala nekaj sliv, grozdje, potem pa je mali razgrajač zahteval svoje in sem šla še v pekarno po dva slanika s sezamom. za po kosilu (odvisen od današnjega menija v menzi) pa čaka še orehov zavitek (če mu bo uspelo preživeti do takrat, ker prav nesramno tu zraven diši.user posted image user posted image ....).
Trebuščke imate prav fletne, moj trebušček je še tako fajn obložen z ljubezenskimi ročkami, da ga nič kaj ne bom kazala, je bolj špeh kot pa detece.....

Morfologijo pa ginekologi delajo na tistem pregledu med 19. in 22. tednom, meni torej naslednjič še ne (bo pregled v 16. tednu), potem pa. Pa na morfologijo ne pozabite svojih dragih s sabo vzeti, tam se ponavadi tudi spol vidi. Čeprav samo dete je še najlepše videti na NS, ko še celo paše na zaslon (ga vidiš naenkrat), na morfologiji se gleda del do delu....

Za statistiko: pregled 12. septembra - moja ginekologinja me sicer ima še naročeno za 5. septembra, a nameravam menjati ginekologinjo (moram še poklicati, kako je z dvigom izvidov), ta druga me je pa naročila za 12.9., krvna skupina B+.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
30.8.2007 9:35:19   
*Naja
Suzi- vidim, da si ti tudi palačinkarcauser posted image . Meni so pa najljubše z marmelado iz gozdnih sadežev ali jagod, pa veeeeeeelik kisle smetane čez. Ja pa čez Nutelo se tud ne pritožujem. Ja pa da ne pozabim orehov. No, sj s skuto, pa mal zapečene v pečici so tudi mljaskuser posted image . Zgleda men palačinke pašejo takšne in drugačne, sem jih že kot otrok noro oboževala.
A moj bauhi je pa "tinimini"....? Hihihihihihi....ne se bat....sj bo kmal "maksibini"user posted image user posted image !

Pa ktera zdej dela tu gor neko reklamo za testenine z mletim mesom. Zdej se jih pa men tud lušta. Ste mi uničle plan....ne bo nič z melancani.

Drgač pa jst dostikrat pripravim testenine s piščančjim mesom. Narežeš meso čist na drobne koščke. Ga prepražiš, dodaš začimbe ( jst ponavadi še surovega mal povegetam, mal začimb za žar, pa mal majoneze ). Naribam gor svežo zeleno papriko in dodam kislo smetano, origano in baziliko. To je omakca za angelčkeuser posted image . Potem pa jst ponavadi s to omako nadevam testenine-školjke (jih prodajajo v Lidlu in so precej velike, tako da se brez problema polnijo ), jih zložim v pekač in naribam gor veeeeelik sirčeka. Veljajo pa seveda tudi vse ostale testenine, jih je potrebno pač kr zmešat z omako. Potem pa hop v pečico, toliko da se sirček stopi. Moj me ima ob dnevih, ko mu naredim te testenine vedno še posebej raduser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
30.8.2007 9:43:09   
Suzi*
Lara, palačinke so zakon!!!! V vseh oblikah in izvedbah! user posted image user posted image  
Super tele testenine, ampak danes ne bodo na jedilniku, ker so ble žer včeraj. Si bom pa probala ta recept zapomnit, se mi mljack sliši. user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
30.8.2007 9:54:43   
bamby
Najprej še en namig za pečene testenine: Takim se reče pastičo in se jih naredi tako, da skuhamo peresnike, naredimo mesno omako, v katero je fajn, če damo tudi nekaj pelatov, drugače je pa mezga tudi vredu in naredimo tudi bešamelno omako.
Pekaš z maslom ali margarino namažemo, stresemo vanj polovico kuhanih peresnikov pomešanih s parmezanom, čez najprej polijemo nekaj bešamela, kateremu smo tudi primešali parmezan, sol, poper in muškatni orešček, čez damo vso mesno omako, nato pa še drugo polovico peresnikov ter še enkrat vse skupaj polijemo z bešamelom. To potem spečemo v pečici na ne preveč visoki temperaturi, da testenine ne postanejo pretrde, kake 3/4 ure-1h.

Vidim, da imate zelo luštkane trebuščke. Če bi vam jaz mojega pokazala, bi vse rekle, da sem takoj za v porodno in da bom rodila najmanj trojčkeuser posted image .

Larisa, meni na RR izračuna PDP 14.2., v zdravstvenem domu mi ga je pa napisala 17.2.user posted image . Jo bom pri naslednjem obisku na to opozorila, ker mi tudi po nosečniškem koledarčku pride že 1. omenjeni datum.

Moram pa vsem povedat, da sem danes zelo srečna, ker mi je malček tako lepo polepšal dan, da mi je pokazal, da že zna brcati user posted image user posted image user posted image . Čeprav je oblačen in turoben dan, je meni posijalo sonceuser posted image .

Včeraj sem skuhala za kosilo že vsem poznane filane paprike s pirejem, danes pa bo fižolova juha in skutni štruklji. Zajtrk sem pa itak že izpustila, za malico bo pa ego in otrobi.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
30.8.2007 9:55:13   
mlavla
no, pri meni pa je končno padla ideja za kosilo....jurčkova juhca (iz svežih, ki jih je nabrala od mojga user posted image  stara mamauser posted image ) ..oh mi že kar zdej diši (pa je še nikjer ni...) mam končno filing, da se mi apetit vrača..ampak veliko oz. največ  zaslug imate ve drage februarčice...bravouser posted image user posted image   

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
30.8.2007 10:00:12   
misar
Joj punce kako sem vam fouš...jaz pa vsak dan gledam v špegu. pa ne zraste in ne zraste. Še vedno zgledam kot, da sem se poredila okoli trebuha. drugega pa nč. Pa jo že maham v 18 teden. Komaj čakam, da ga začne mal bolj raztegvat, pa da me neha folk postran gledat, češ glej jo kako se je ogojilauser posted image user posted image user posted image .  Je pa res, da sem se vsega skupi zredila manj ko dve kili. Mislim, da vse posledica stresa in prenavljanja stanovanja, ki mi zadnje dni najeda do konca user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
30.8.2007 10:08:26   
larisa
barbika, včeraj sem ti napisala za telovadbo, pa me zanima če boš hodila?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
30.8.2007 10:13:30   
pina-1
tele testenine v raznih smetanovih omakah so eni fulll dobre, samo moj gospod ne prenese smetane in pri nas ne sme bitinič belouser posted image user posted image user posted image  mahhhh kaj čmo se je treba navadit.

he he sem vas zmešala z mletim mesom danesuser posted image user posted image user posted image  pa saj ste navajene da vas vedno malo podražim s kuharijo in jedilnikiuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.