|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
30.8.2007 11:47:10   
mary_lou
no pa da se jest povem kaj bo pri nas danes za kosilo obozevane filane paprike     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
30.8.2007 11:55:09   
pina-1
suzy sej nisem še na 80 sem pa blizuuser posted image user posted image user posted image . pa na tej sliki sedim, čaki da se s profila slikam.... Morem danes napolnit baterijo od aparata pa mojega nahecat da me slika..... to bo še zabavno....user posted image user posted image user posted image

Suzy meni pa ta sirček zdejprobleme dela....Mater sem jezna, vedno ko mi kaj paše jem kot nora pol pa mi čez dan dva zakamoflira želodec in se mi upre... Tako je že odpadla pašteta, sedaj še sirček, pa jogurti....Kaj bom sedaj jaz jedla v službi?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
30.8.2007 11:55:58   
Anonimen

Joj,punce, jest sem že po naravi bolj močne postave, tko da rajš mojga buhija nebi kazala tle vsem vam, ker ko gledam vaše slikce sem jest že za rodit, tolk me je že skup. No ja sej bo boljš.

(odgovor članu polonca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
30.8.2007 12:08:10   
Shana banana
Misar, pri meni je enako. Moj trebušček zgleda tako, kot da bi se ravnokar  dobro najedla. Večina mojih kolegov in kolegic sploh ne ve, da sem noseča.

Tiste s trebuščki: ne se sekirat, če vas kontrolirajo. Velikokrat je kriva nevoščljivost ali pa niso zadovoljni sami s sabo, pa iščejo "napake" na drugih, da se sami bolj počutijo. Samo nasmejte se jim in si mislite svoje. Saj ni nikoli prav. Vedno imajo pripombe.

Jaz bom pa čufte jedla za kosilouser posted image

[img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/84587/ticker7.png[/img]

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
30.8.2007 12:36:04   
ŽogiMarogi
Madona, kolk pisarite, pa kje ste v službi, da mate tolk časa? user posted image  Vidim da je bilo veliko govora o hrani.

Kas se tiče ajdovih žgancev, meni najbolj paše z repo in krompirjem zmiksano.  Pol ko repo pojem si pa še mal z mlekom privoščim. Sam ne vem kako vi žgance delate, mislim da se razlikujejo primorski in vaši. Vsaj kolkr sem videla na štajeskem in v prekmurju.

Drugače sem se pa ravnokar napapcala jote, purana v omaki, krompirja v pečici in graha.  Zdaj bom pa kmalu pod mizo zlezla od sitosti in zaspanosti.  Ponoči sploh ne spim dobro, mislim da se 100 zbudim, pa samo obračam se. user posted image

Bušiji so pa res vsi lepi in prav hecno je kako se razlikujejo glede na tedne.

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
30.8.2007 12:50:54   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
Drugač pa samo potiho povem, da se tud na moji sliki ne vidjo odvečne kile. user posted image  Drugač mam kar mal preveč tud ob strani. user posted image user posted image   

Suzi to se tudi meni dozdeva..ma te fotografije so res zanimive...
Če po pravici povem, v bistvu kar prija, da ne zgledam kot kit..a tehtnica pa pravi drugače...
sem pa  dodala še eno slikco

Pina me veseli, da je še ena s podobnimi ciframi (čeprav po slikah to spoh ne zgleda)

vsem ostalim pa se zahvaljujem za komplimente... user posted image

Drugače pa spet tle gor mal visim...aja pa gobova juhca je bila odlična user posted image ...čeprav  preden sem se vsedla za krožnik sem mogla nardit še prostor v želodcu (pa še kar ni konec bruhanjauser posted image )

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
30.8.2007 13:16:27   
pina-1
juhh jaz bi šla pa domov...se mi je tako začelo spat da je veselje...... pa nič se mi ne da...nekaj novega neuser posted image user posted image

pa slabo mi je... bom zgleda kar šla na kamilico- ta mi edina pomaga proti slabostim....

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
30.8.2007 13:27:37   
srečka nosečka
JUHUHU - še pol urce pa šibam domov, prvo kavica in nato k G. Komaj čakam, da vidim našega user posted image .
Uživajte še naprej in se beremo jutri.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
30.8.2007 13:33:50   
itata
jaz sem isto zaspana. pa še brez prave volje. moram ujet koga vsaj za kavo ta popoldansko še v službi... še 2 ure mi itak ne uideta... najraj bi se pa zaklenila in zadremala kar na stolu v pisarniuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
30.8.2007 13:35:36   
Suzi*
še ena ki ima zelo produktiven dan. user posted image  Zaspana sicer nisem, se mi pa da edin zabušavat. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
30.8.2007 13:38:28   
pina-1
suzy meni se niti to ne da...... in zgaga me peče...sem sladoled jedla pa me sedaj nažira user posted image .
grem po kavo in cocto da vidim če bo boljši

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
30.8.2007 13:57:10   
itata
Pina ta kombinacija ti bo zihr pomagala user posted image  No da ne boš mislila, da sem jaz kaj bolš: pojedla najprej lignje, pol čez 3 ringloje gromozanske in še eno belo kavouser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
30.8.2007 14:01:43   
Suzi*
Itata, to pa je kombinacija!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
30.8.2007 14:05:11   
larisa
Evo Barbika in seveda vse ostale ki vas zanima telovadba v lj. Torej, v sunny studiu v lj. je se ponedeljkom začne aerobika za nosečnice. Potekala bo ob ponedeljkih in sredah ob 17.30-18.30. Stane pa 50 eur.
Če bo katera hodila, naj pove, da se bomo spoznaleuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
30.8.2007 14:25:01   
itata
Larisa: sam na internetni strani pa še nimajo tega novega urnika a ne? Pa cena me zanima, ker jaz sem zadnjič gledala pa piše ca 65 eur za aerobiko za 8 obiskov na mesec - a je za nosečniško vadbo kaka druga cena? Jaz bom zelo verjetno hodila. Ti še potrdim seveda (moram še eno svojo nosečko nahecat) user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
30.8.2007 14:38:00   
amaya
žene: a mate tudi vi probleme z vodo v telesu...meni že zdej ful odtekajo gležnji, pa ne jem slano...še malo solim in to le s nepredelano soljo iz solin...????????????user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
30.8.2007 14:38:07   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: itata

Pina ta kombinacija ti bo zihr pomagala user posted image  No da ne boš mislila, da sem jaz kaj bolš: pojedla najprej lignje, pol čez 3 ringloje gromozanske in še eno belo kavouser posted image  

itata tej tvoji kombinaciji sem se pa zdej nasmejala do solz...user posted image user posted image

mater tu pri nas bliska in grmi...... že vidim, da bomo bosi danes hodili do avta:)))))))

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
30.8.2007 14:39:01   
pina-1
amaya... jaz sem v l ocitemu dobila full dober gle proti zastajanju vode v telesu in full pomaga...drugače pa noge v luft in full pit.....

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
30.8.2007 14:40:44   
larisa
Itata, urnika še ni na internetni strani, ampak sem obveščena od prijateljice, ki to aerobiko tam vodi. Cena pa je tud na netu, moraš prov telovadbo za nosečke gledat, in je 50 eur!
Jaaa dejte hodit, da se spoznamo!user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
30.8.2007 14:50:45   
lillchy123
čeprou je men čudno, da če ti voda zaostaja moraš veliko pit... user posted image  Jaz v ne user posted image  obdobju spijem kvečjemu kakšne pol litra vode na dan, zdaj pa cca 4l.. pa sem se že kar umirila, v začetku sem skoraj 6l...  user posted image  me je dons kar mal strah, ker se drugače vedno zjutraj tehtam, danes pa imam G ob 17h? user posted image

še eno vprašanje. Jst mojga user posted image  še ne čutim. user posted image   če bi blo kar koli narobe, bi se pojabvile krvavitne, ne? user posted image

ma sej ga bom pol vidla, pa se mo bo spet kar samo smejalo.. user posted image

user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
30.8.2007 14:53:24   
katka37
Ne sekirajte se zaradi zlobnih babnic in kilogramov, vse so samo nevoščljive in nimajo kaj drugega početi, doma pa verjetno njih dedci gnjavijo, kakšne so.

Tiste, ki se morate učiti -user posted image , zdaj pa k zvezkom, saj bo šlo, vse za bebije, da boste potem imele več časa za njih.

Mi smo pa danes pravkar imeli kosilo,-zelenjavna juha, pire krompir, zelenjava na maslu in jaz sem se malo prisilila z ocvrtimi perutničkami, mojim fantom pa je moj skuhal še piščančja jetrca (prepražil čebulo, nato jetrca, zalil z jajci in potresel s peteršiljem).
Zjutraj nas je pa razvajal z zajtrkom v postelji, še malo, naslednji teden se vse konča, gremo vsi v šolo zjutraj, on pa ima potem čas piti kavico v miru.user posted image

Vsi bušiji pa -iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image . Bomo proti koncu delale mavčni odlitek naših bušijev?

Danes mene osrečuje tudi to, da mi je končno boljše, trebuh ne boli več kaj dosti, krčev ni. Bi bilo pa dobro, da bi tudi v MB povedali, da je dobro po AC piti tri magnezije na dan proti krčem, pomaga. Jutri pa ni več treba toliko ležati.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
30.8.2007 14:53:34   
itata
Larisa: hvala za info. Odlično!

Amaya: jaz imam pa pa eno kremo iz L'Occitaina, ki tko mal hladi nogice (bi mogla prav pogledat kako se mu reče). Baje da tud pivo pomaga (ampak tko kak deci) - to mi je enkrat ena nosečka povedala, ampak ne bi pa to glih osebno priporočala (kaj vem alkohol je vseen alkohol). Drugač pa tko k je Pina napisalauser posted image

Suzi, Pina: sej ne bosta verjele, da me niti na stranišče ni pognal - posredno to ne bi bilo nič narobe, ker nisem šla že 2 dni... prej pa brez problema vsak dan. Kak predlog?

A še katero matra pozabljivost in rahla zmedenost. Jaz sem čist adijo. Se bojim, da bodo v službi prej zarad tega pogruntal, da se neki dogaja kokr zaradi trebuha!! Kriza...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
30.8.2007 15:16:44   
BarbikaB
Ej, Larisa, povej še to, kako je okrog tega Sunny-ja (no, če veš). Je problem s parkiranjem popolde ali imajo rešeno parkirišče? Ker se poznam pa vem, da bi zmeraj zadnjo minuto uletela pa mora zato parkirišče biti zame frej, če ne, zamudim pol vadbe.....Sem gledala na TIS-u pa si ne znam predstavljati, ali so ful v kakem naselju ali bolj na samem (no, čisto na samem v LJ zagotovo nisouser posted image user posted image )....

Pa ali dobiš za vadbo Polar v uporabo, da si utrip meriš?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
30.8.2007 15:25:27   
itata
Barbika ti kar jaz odgovorim, pa me bo Larisa dopolnila, ker sem tja kar nekaj časa hodila prej na aerobiko in poznam lokacijo. Skratka: parkirišče je "pod zgradbo" - kot bi bil v pritličju parkirišče, pol pa 2 štuka zgradba, tko na stebrih je. Je sicer kar veliko, ampak je tudi veliko obiskovalcev tko da zna bit kar gužvica, ampak ni se mi pa še zgodilo, da ne bi mogla parkirat (sem pa 2x na travo parkirala, to je pa res). Če bi bila pa kriza bi šla  pa k sosednjemu objektu parkirat k je bowling (isti princip hiše), okolica je pa naselje hiš.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
30.8.2007 16:26:26   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Joj,punce, jest sem že po naravi bolj močne postave, tko da rajš mojga buhija nebi kazala tle vsem vam, ker ko gledam vaše slikce sem jest že za rodit, tolk me je že skup. No ja sej bo boljš.

Sem študirala, kdaj sem to napisala, pa sem vseeno pobrskala po spominu, da nisem bila jaz. Je pa pri meni isto, ampak zdaj ne morem nič, bom hujšala potem.

Amaya, meni tudi noge otekajo, vendar le občasno. Kadar je zelo vroče mi zelo rade otečejo in danes so skoraj vredu, ker je hladneje. Po vsej verjetnosti je treba res veliko piti, precej več kot običajno.

Prav tako me je sestra opozorila, da je tudi glede glavobolov potrebno precej piti, zato povem še tistim, ki imate isto problem.

lillchy123 , nič ni narobe, če bebiko še ne čutiš. Še do 22.tedna je vse normalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.