Bajsa
|
Ja čveke čvekaste! Pa kje vi delate, da vam dovolijo na forume hodit?? Pri nas tega ni . Jaz sem pa danes že imela kajzerco z majonezo, in sirčkom, za kosilo puran v naravni omaki in pire krompir, pa pol še ena porcija sladoleda, pa ziher bo še kej za večerjo padl v želodec. Ja jaz pridno papcam CentraMed Mami, B- complex in omega 3- ribje olje v kapsulah. Baje je to dobr, bomo vidl, škodvat po moje ne more. Kar se pa G tiče je pa tko, moja je mal paničar, pa jo hitro prestrašijo, slaba izkušnja pred kratkim, ampak jo bomo preživeli. Tud sama imam drugač preglede na 4 tedne, razen če bi me res kej hudo zvil, pol bi blo na manj časa. Morem rečt, da je sicer boljša od moje prejšnje, pa še vseeno ni glih čist dobra, ker mislem, da glede na to da je imela moja mami raka na materničnem vratu, mama raka na dojki, bi blo res fajn da bi mi bris za PAP jemali enkrat letno, ne pa na tri leta. Sploh še zato, ker imam itak ene skoz. Mi je logično, da bi jo mogla mal večkrat pokazat, pa prav, da sem še mlada. Ja kaj a pol nej me pa kr mlado pobere, al kaj, da bom lepo truplo?? Kaj mene osrečuje? Jutro, ko se zbudim in vem da imam še en dan priložnost preživeti z ljudmi, ki jih imam rada in jih cenim! Še bolj pa me osreči to, da je nekdo srečen zaradi mene. Še tanarbol sem pa srečna zaradi mojih dveh srčkov in . Joj kok sem jaz en zrečen človek!!! En pa enga lubčka vsem! Bodte pridne in božajte svoje bušije!
|