|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
29.8.2007 14:00:12   
ŽogiMarogi
Mojo ginekologinjo moram pa prav pohvalit, ker je full prijazna, bolniško bi mi dala še takrat, ko je ne rabim. Pregled sem do avgusta imela vsaki teden, tudi UZ ali pa sva srček poslušale. Pa pokličem jo lahko kadarkoli. V avgustu  pa je na dopustu in mi je zabrusila naj kar k nadomestni G grem, če bo kaj narobe.

Je pa res, da če imaš v preteklosti kake probleme, se ti bolj posvetijo.

Moja svakinja je bila na bolniškem skoraj celo nosečnost, ker je imela rizično, pa še vzgojiteljica je, tako da bi takoj kaj staknila v vrtecu. Se je pa mogla kar doma zadrževat, saj se je ZZZS kar pred vrati prikazala. Vsaj v delavnem času je bila dom, popoldne pa je tudi okoli letala. Pa čeprav živi bolj v hribih. Ni ovir za ZZZS!  user posted image

Včeraj sem spet po nekem času bruhala in bla prav slaba zvečer, sem že skor pozabila kak SHIT je to.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
29.8.2007 14:04:48   
Marusah
itata ne delaj luštovuser posted image  jaz dobivam nazaj apetit in bi pojedla tut slona, če bi mi ga kdo dal user posted image .

Boma pa danes naredila tortaline gratinirane v pečici, jih že dolgo nisem jedla, pa so se mi danes zasluštale testenine...komaj čakam, da bo čas kosila.

Pa ja, kaj moremo, če pa imamo tak fajni zdravstven sistem... Jaz sem se pren dobrim letom preselila v MB in imam sedaj še vedno ginekologinjo v Celju, ker me tu v MB nihče noče vzeti...no, tisti ginekologi, ki so mi jih priporočile prijateljice, kr k enmu pa tut ne bom šla, če ne vem kakšen je. Tako, da sedaj ko je vse vredu se še vozim v Celje, potem proti koncu, bom pa verjetno šla kr samoplačniško k Robiju oz. dr Miglarju, ki je dober prijatelj od mojega dragega. Malo sem mislila tudi, da bi v bolnici vprašala za ginekologa - po mojem tam ne morejo biti preveč slabi!?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
29.8.2007 14:11:02   
Suzi*
Punce, tle govorite o polentah in tortelinih................Pina je čist neučakana (no pa jaz tudi) user posted image  da bi napisale cel vsaj približen recept za vaše dobrote.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
29.8.2007 14:23:18   
pina-1
mater ste naklofale v tem času ko me ni blo, da sem komaj prebrala. bravo punce tako se dela.

amaya hitro povej, kje kdaj in kolko € je telovadba v kp

IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Stvari, ki me osrečujejo??? Hmm.... V življenju sem doživela že marsikaj in ob tem spoznala, da se vsaka stvar zgodi z nekim določenim namenom in, da je čisto vsaka slaba stvar (pa naj bo še tako grozna in brezizhodna) za nekaj dobra in da je življenje prekratko, da bi se obremenjevali z nepotrebnimi stvarimi....zato me osrečuje čisto vsaka minutka, ki jo preživim s svojim dragim in z ljudmi, ki mi nekaj pomenijo. Ker je lahko v trenutku, ko niti najmanj ne pričakuješ vsega konec. Vsako jutro znova se zahvalim - sej ne vem komu, ker nisem vernauser posted image , da imam tako srečo, da imam ob sebi osebo, ki me ima rada in seveda za pikico, ki raste v meni...in poskušam si vsak dan narediti posebenuser posted image

marusha pod tole se trikrat podpišem. dodam sam še mojo Mio, ki je pa itak najlepše kar se mi je zgodilo v življenju.

suzy evo ti recept. simple kot pasuljuser posted image
skuhaš ohrovt in krompir skupaj ( krompir v koščkih).  ocediš, ampak ne zavrzi vode.
pol daš v lonec olivno olje in narezan česen. ko le ta zadiši, streseš noter krompir in ohrovt. to fajn mešaš ( kot bi delala renstan krompir) in dolivaš vodo po potrebi. Krompir in ohrovt se lepo zmečkata in povežeta skupi...Posoliš in popopraš in vuala.....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
29.8.2007 14:23:38   
Marusah
moji tortalini niso nobena umetnost...so pa dobriuser posted image  Tortaline najprej napol skuham, jih polijem ali z boloneze omako ali pa karbonara omako, jih dam v glinene posodice in v pečico, da se zapečejo. Malo pred koncem jih še posujem s parmezanom, da se lepo raztopi.

Ko pa smo glih pri testeninah. Sem si zadnjič zmislila dobro polivko. Zvečer se je moj dragi spomnil, da bi nekaj dobrega jedel...trgovine se bile že zaprte, doma pa tudi nisem imela veliko stvari - porabila sem kar sem našla v hladilniku: na olivnem olju sem prepražila česen in prekajeno slanino (narezano na male kocke). Ko se je slanina malo popražila, sem zalila s sladko smetano (da ni bilo pregosto sem dodala še malo mleka), posolila, popoprala, dodala malo sveže bazilike in peteršilj. Namesto prekajene slanine je dobra tudi panceta ali pa pršut. Omakica je enostavna in hitro pripravljena pa še zelo dobra - če imate rade smetanove polivke. Od takrat naprej jo vsaj enkrat tedensko jemo. Najboljša je na svederčkih od Barileuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
29.8.2007 14:25:29   
Marusah
pina-1 tale tvoj krompirček se pa sliši slastno!!! Ga bom definitivno en dan naredila. Kak fajn spet bomo nekaj dobrega jedli user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
29.8.2007 14:34:34   
pina-1
pa špe glede G. Jaz sem do sedaj pri moji G imela en pregled in en UZ. V petek grem pa na drugi pregled.
Pri normalni nosečnosti oz. nosečnosti brez zapletov, je en pregled na 4t čisto dovolj in normalno.
Mene so v prvi nosečnosti od 5meseca dalje tretirali kot rizično nosečnost, ker se mi je skrajšal maternični vrat in so me naročali na 14 dni ( izmenično na pregled in UZ). Vam povem, da sem bla prov štufa hodit skozi gor in čakat vsakič po 2 uri da sem prišla na vrsto.....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
29.8.2007 14:38:15   
pina-1
marusha ti si zakon. meni so testenine dobre na 100 in en način....

si poskusla kdaj testenine s sirom? samo skuhaš testenine in pol na malo masla naribaš sir- ni važno kateri in koliko po okusu. In pol streseš noter testenine pa še malo sira in fajn zmešaš. Je super zadeva zraven kakega mesa v omaki ali tudi samostojno s solato...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
29.8.2007 14:38:59   
*Naja
No, jst sem si pa privoščila tople kruhke s tuninim namazom. Slastno, ni kajuser posted image .

Potem sem se za 1,5 urce ulegla, ker je tako turobno vreme, pa me je zbudila žeja. Kar v postelji sem naredila plan, da bi pila grozdni sok. Potem sem se pa spomnila, da imam sokovnik še vedno pri starših doma in sem našla drugo rešitev. Grozdje-rdeče, sem zmiksala v multipraktiku in ga precedila skozi cedilo. Dobila sem zelo dober gosti sok in sem ga kar ene 6 dcl spila, zdej me bo pa razneslo. Ampak dober je bil pa ko user posted image user posted image user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
29.8.2007 14:39:11   
Marusah
Dobro punce, pridno čvekite še naprej, jaz mam dosti vsega, šibam domov... Se še popodne kaj javim od doma.
Lepo se mejte!!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
29.8.2007 14:55:08   
Suzi*
Pina in Marusah, hvala za recepte. Tudi jaz obožujem testenine v vseh oblikah, tale krompirček se pa tud takooo slastno sliši. Samo to me še zanima, Pina, a daš zraven navaden ohrovt v glavah ali brstični ohrovt???

Sem pa dobila en recept za hitre njoke iz bučk, pa bom najprej sprobala, pol pa sporočim, če bo dobro. So se mi pa zdaj tako testenine zaluštale, da jih bom verjetno kar skuhala doma.

Še ena ideja za malico, sem ravnokar to zmlela. user posted image  Na črn kruh sem si namazala zdenka sirček in gor dala pečeno papriko iz kisa. TakOOOOOO je blo dobro, da bo jutri spet to za malico. user posted image

Lara, me veseli, da ti je tunin namaz všeč!!! user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
29.8.2007 15:10:30   
pina-1
suzy navaden ohrovt v glavah. nareži gana najše košček že takoj preden ga daš kuhat. je prej skuhan in laže se "poveže"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
29.8.2007 15:13:50   
Suzi*
pina, hvala, vse jasno. user posted image  

me bi se skor morale preselit na forum "kuhajmo skupaj". user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
29.8.2007 17:08:30   
amaya
Pina: izdaj knjigo: recepti sestre Pineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
telovadba: hja...ne vem...še nič...sem pa prej med primorkami klepetala in baje ima tudi Maja na Ogrlici...v Marini pa še ni nič za ziher ker jih je še premalo user posted image : urnik, kot sem razumela je od 17.30 do 18.30, cene ne vem, kolikokrat na teden: 2x ali 3x (to ti govorim za Marino)

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
29.8.2007 17:10:18   
amaya
joj pina, zdaj ne vem za kaj me sprašuješ, a za ples ali za telovadbo...za telovadbo, a ne?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
29.8.2007 17:22:32   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

skuhaš ohrovt in krompir skupaj ( krompir v koščkih).  ocediš, ampak ne zavrzi vode.
pol daš v lonec olivno olje in narezan česen. ko le ta zadiši, streseš noter krompir in ohrovt. to fajn mešaš ( kot bi delala renstan krompir) in dolivaš vodo po potrebi. Krompir in ohrovt se lepo zmečkata in povežeta skupi...Posoliš in popopraš in vuala.....

druga varianta je, da namesto ohrovta uporabite kumare (olupljene in narezane na kolobarje) in ko odcediš, lahko zavržeš vodo,ker so kumare zeeeelo vodene in ni potrebno dodajati vode. ostalo je čisto vse enako s to razliko, da jaz poleg česna dodam še na koščke narezano slanino - da je ja bolj škodljivo! user posted image

pridno ste se razčvekale, sedaj pa grem malo počivat, ker sem čisto crknjena!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
29.8.2007 18:50:50   
Bajsa
Ja čveke čvekaste!
Pa kje vi delate, da vam dovolijo na forume hodit?? Pri nas tega niuser posted image .
Jaz sem pa danes že imela kajzerco z majonezo, in sirčkom, za kosilo puran v naravni omaki in pire krompir, pa pol še ena porcija sladoleda, pa ziher bo še kej za večerjo padl v želodec. Ja jaz pridno papcam CentraMed Mami, B- complex in omega 3- ribje olje v kapsulah. Baje je to dobr, bomo vidl, škodvat po moje ne more.
Kar se pa G tiče je pa tko, moja je mal paničar, pa jo hitro prestrašijo, slaba izkušnja pred kratkim, ampak jo bomo preživeli. Tud sama imam drugač preglede na 4 tedne, razen če bi me res kej hudo zvil, pol bi blo na manj časa. Morem rečt, da je sicer boljša od moje prejšnje, pa še vseeno ni glih čist dobra, ker mislem, da glede na to da je imela moja mami raka na materničnem vratu, mama raka na dojki, bi blo res fajn da bi mi bris za PAP jemali enkrat letno, ne pa na tri leta. Sploh še zato, ker imam itak ene user posted image  skoz. Mi je logično, da bi jo mogla mal večkrat pokazat, pa prav, da sem še mlada. Ja kaj a pol nej me pa kr mlado pobere, al kaj, da bom lepo truplo??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj mene osrečuje? Jutro, ko se zbudim in vem da imam še en dan priložnost preživeti z ljudmi, ki jih imam rada in jih cenim! Še bolj pa me osreči to, da je nekdo srečen zaradi mene. Še tanarbol sem pa srečna zaradi mojih dveh srčkov user posted image inuser posted image . Joj kok sem jaz en zrečen človek!!!

En user posted image  pa enga lubčka vsem!
Bodte pridne in božajte svoje bušije!

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
29.8.2007 19:00:17   
Mateja81
hoj

po stotih letih se zopet javljam. Pišete pa ko nore....itak nisem vse prebrala za nazaj...je preveč.
Drugače pa sem danes iz pregleda cela srečna da je vse vredu čeprav sem bila tako bolj na hitro pregledana. Malo mi je sam UZ naredil pa srček sem spet slišala... je pa še rekel G da imava zelo živahnega otročkauser posted image . Skoz se je neki preobračal; pa saj ne more biti drugačen kot sta starša a ne?

Pa za spol mi je namignil ampak je še malo zgodaj bom raje počakala do oktobra ko bo bol orng pregled pa še baby bo večji.....

Ful sva vesela z mojim, jaz sem se do ušes smejala ko sem šla venuser posted image .

Uživajte punce! 

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
29.8.2007 19:55:24   
*Naja
Sem na sosednji temi, ko januarčice čvekajo, dala komentar eni user posted image , ki je objavila slikco svojega bušija in je res lep. Sodelavka ji je pa menda rekla, da je ona šla s takšnim trebuhom rodit. Mislim, pa kaj je nekaterim ženskam.
Pa sj tudi mene v službi babe non stop nekej sekirajo....kr kg jih zanimajo, tak da sem se jim zdej kr zlagala, da sem se 4 kg zredila, pa so čist srečne. Mislim, dobiš občutek, kot da sam čakajo, da te bo razneslo in da bi te ja čim bolj.
Moj dragi dela v pretežno ženskem kolektivu in so ga "prijazne" sodelavke tudi že razsvetlile, da bom že videla zdej, ko sem noseča- adijo moja postava, adijo sex....Haloooooo!
Nekatere ženske znajo bit pravi user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
29.8.2007 22:20:55   
Suzi*
Čer!!! user posted image

Lara, si me zdaj nasmejala s temi izjavami tupastih bab. user posted image user posted image user posted image  Ma ene si res ne morjo pomagat, da ne bi ble pametne. user posted image

Punce, jaz sem ravnokar naredila album s slikami mojega bušija. Slike so od danes zjutraj (ena še v pizami user posted image ), torej iz 15. tedna. Jutri dopolnim 15 tednov. user posted image  šele na slikah sem vidla, da sem že kar prava user posted image .user posted image  

Moje počutje oz. bolečine so minile. Po moje tud zarad tega, ker smo šli prej popoldne na en dolg sprehod in sem se po celodnevnem sedenju v službi malo razmigala. Je res pasalo.

Da vam še povem kaj sem kuhala za kosilo. Ena me je navdušila prej z gratinirnimi testeninami. Sem skuhala makarone, gor sem pa dala paradižnikovo omako z olivami, pa dodala koruzo, 2 zdenka sirčka z okusom šunke, malenkost belega vina, baziliko in origano. Vse skupaj sem dala v pekač in posipala z naribanim sirom in dala za nekaj minut pod žar v pečico. Zraven je bila zelena solata z jogurtnim prelivom. Ful je blo dobro. Sem bila doma deležna pohval. user posted image  Zarad dobre volje sem jih pol peljala po kremšnite v mesto. user posted image user posted image user posted image

Tako, počasi bo treba v mižale.

Lahko noč! user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
30.8.2007 6:42:17   
speli
Dobro jutro,
Suzi prov krasen trebušček imaš, morm rečt da nič ne zaostajam za tabo, sem pa v 18 tednu, tako da se malo tolažim, da je nekoliko večji zaradi tega in seveda dveh pikic.
Zjutraj že na sporedu čokoladka in kavica.
Le kaj bo za malico???

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
30.8.2007 7:29:56   
Marusah
Dobro jutro,

Danes sem začuda bolj pr ta zgodnjihuser posted image . Je mali pršu med nama spat, ker ga je bilo strah...pol pa veste kaj sledi - me je čisto iz postelje izrinil...pa sem na koncu pristala na kavču, ki pa ni niti najman udoben za spanjeuser posted image . Tak, da ne vem če sem vsega skupi spala dve uri...sem kot zombiuser posted image .

Lep dan vam želim!!!

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
30.8.2007 7:30:41   
Suzi*
Jutro. Evo mene že v službi.

Speli, ta je pa dobra. Drugič si noseča, pa 3 tedne več kot jaz, pa še dve imaš noter, pa imaš tak trebuh kot jaz. user posted image user posted image user posted image  Uh, se bom kr mal zasekirala. user posted image user posted image  

Pri meni za zajtrk banana, s sabo za malicE pa nektarine, ego in corn flakes in črni kruh, zdenka sir in pečena paprika. Ko tako zdaj vsak dan pišem, kaj jem, se mi zdi, da se ves čas ponavljam in jem vedno samo eno in isto hrano. A se vam tud to dogaja????? user posted image

Lep dan želim vsem. Vsaj na obali boste imeli verjetno malo sonca, pri nas pa zelo oblačno temno in turobno. user posted image

Ampak, moramo mislit na to, kar nas osrečuje. Danes je to moja nova rdeča majčka. user posted image

mejte se.

.......se poslavljam, kokr da kam grem, ha ha. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
30.8.2007 7:33:40   
Marusah
Špeli kuk maš lep trebuščekuser posted image user posted image user posted image  Jaz bi tut takega mela..!!! Pa noče in noče zrasti.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
30.8.2007 7:52:54   
larisa
Dobroooo jutroooo, sem še mal zazehala zraven...

Suzi, res imaš lep trebušček. Mislim, da je po velikosti moj ravno tak, pa sej sva skor isto user posted image . Mi je pa zanimivo, da ima ena (pozabila katerauser posted image ) prov isto trajanje nosečnosti pa ma rok 22. jaz pa 16. 2. Zakaj tako? Mi boste bolj izkušene pomagale, zame je prvič!

No pa še poglejmo kaj bomo danes malicali. Zajtrk:zeleni čaj z mlekom, jest zjutri ne morem. Malica:kot vedno bo en sendviček, kakšen pa še ne vem. Popoldanska malica pred poznim kosilom: jogurt. Danes pa grem k mami na kosilo po dooolgem času, na stočji fižol in krompir skupaj zmiksan-obožujem to user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.