|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  399 400 [401] 402 403   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
29.8.2007 16:58:49   
Anonimen
Tanja Lina, z veseljem se trudim in vas poskušam v dobro voljo spravit.

Misska, hvala za porodno zgodbo in optimizem ki vre iz nje. In upam da bom toliko prisebna v porodni, da bom pridno poslušala babico in bom možu roko odgriznila in ne obratnouser posted image .

Hja nič. Pikica Pokica, rodit boš šla.....kaj pa si ti pričakovala drugega...napočil je dan xuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila na pregledu. Hudimanšek mali se še spuščat ni začel v porodni kanal, prav norca se dela iz mene. Sestra in G sta rekli da imam prav lep trebušček, tak cel razširjen in visok, da se vidi da mu je noter lepo in ima še dovolj prostora. Sedaj razmišljam da bi začela manjšat to njegovo garsonjero, mu ukinila dovod interneta in TV, pa da vidimo kako se bo mladeniču začelo mudit venuser posted image .
Imela sem CTG in črta ravna kot morje na lep poletni dan, naredila je UZ in ima glavico za 39t, trebušček za 39t in nogico za 36t. Koga??? pa pravi da naj se ne sekiram, da je se ok, da je zgleda okoli nogice veliko plodovnice in je sedaj v 38t še sploh težko karkoli točno izmerit. Ima pa po teh merah 3600g. Aaaaaaaa!!! Pred 3 tedni je imel 2600, sedaj pa da je dobil v 3 tednih 1kg goruser posted image . A se mu meša? Jaz že ne bom slona na svet spravljala, tega vsega je mož kriv (kdo pa drug) on je bil ob porodu 56cm.
Mi je rekla da če hočem da me spodaj pogleda, samo da ne bom potem razočarana, pa sem rekla da se odpovedujem, ker vem da boli, pa pol še lahko malo krvavim.....pa itak nič ne kaže da bo kaj kmalu, trebušček se mi še sploh ne spušča, je rekla da se bo pacal še sigurno 14 dni......Grrrrrrrrrrr, tako mali in tako nagaja mamici.......kaj šele bo sredi pubertete.....vse to mu bom naprej zmetalauser posted image user posted image user posted image .

A kdo kaj ve kje je _mala_user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10001
29.8.2007 17:10:15   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Kako? V Laškem sonce sije? Pri nas (okolica LJ) je vse temno in treska.

hahaha, da povem kako je zgledal moj sprehod ... user posted image user posted image
pridem ven, pridem v park in čuuuuuuuuuuuuuuf kot iz škafa ...user posted image user posted image
še dobro, da sem imela dežnik s seboj, kar mi niti ni kaj pomagalo.
tako, da tudi na štajerskem nismo "na suhem" user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 10002
29.8.2007 17:38:10   
nana 27
Srček, user posted image user posted image user posted image  a ti v prostem času komedije pišeš? Če ne, bi jih morala začeti...sem kar možu na glas brala opis pregleda user posted image  Miha je pa debelo gledal, ker se se tako smejala user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10003
29.8.2007 17:43:31   
Anonimen
Nana, tukaj se še nazaj držim, ker je to bolj resen forumuser posted image . Včasih se ljudje valjajo zraven ko sem v elementu, predvsem komedija na račun same sebe, trebuha in otroka, ki vsak dan zjutraj postilja posteljo, začne tolčt navzgor za zajtrk, posledično če mu ne odgovarja brca točno tam kjer najbolj boli......zvečer si zobke umije pred spanjem in upihne lučko, čez dan pa večinoma igra Play Station in podobne zadeve, vsekakor mu je strašansko udobno in se meni reži kake norosti pišem na RR....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 10004
29.8.2007 17:52:44   
Anonimen
A ste opazle da smo presegle 400 strani in 10.000 vpisov?

Bravo Septembrkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa hitro vse v avto in rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10005
29.8.2007 17:59:18   
lumpa6
lumpa6 je zopet v porodnišnici danes ob 10.00uri so ji dali tableto ki pa do 16.00ure še ni pokazala rezultata zato so ji dali še drugo upajmo da bo kmalu rodila ker sedaj jo pa že matrajo.lepo pozdravljam vse nove in bodoče mamice iz tega foruma.in srečno.

mož od lumpe6!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10006
29.8.2007 18:01:57   
Taja339
vso srečo lumpa6, pa da se ti porod hitro prične in konča !!!!!!!! pa ati - hitro nam javi, ko bo vajin izdelek zunaj! user posted image user posted image user posted image

tebi Pikica Pokica pa tudi želim, da ostaneš notri, poviješ svojo štručko in nam (nam, ki še nismo rodile) poveš eno "lahko porodno izkušnjo".

Vso srečo punceeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 10007
29.8.2007 18:02:51   
Anonimen
Čestitke vsem novim mamicam in srečno vsem, ki greste rodituser posted image  Bolj prav bi bilo - blagor vamuser posted image

Danes sem imela pregled - nič se ne dogaja. BETON. Ampak res BETON. Sestra je rekla, da s takim CTG še 3 tedne ne bo ničuser posted image  Jaz imam pa naslednji teden rokuser posted image  Skratka, sedaj si doma "ližem rane" in se tolažim, da se dostikrat zmotijo...
Polna luna pa tudi ni več tisto, kar je bila... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10008
29.8.2007 18:02:51   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Srček, user posted image user posted image user posted image  a ti v prostem času komedije pišeš? Če ne, bi jih morala začeti...sem kar možu na glas brala opis pregleda user posted image  Miha je pa debelo gledal, ker se se tako smejala user posted image

user posted image user posted image user posted image  se strinjam!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 10009
29.8.2007 18:06:18   
Taja339
Danes sem imela pregled - nič se ne dogaja. BETON. Ampak res BETON. Sestra je rekla, da s takim CTG še 3 tedne ne bo nič Jaz imam pa naslednji teden rok Skratka, sedaj si doma "ližem rane" in se tolažim, da se dostikrat zmotijo...
Polna luna pa tudi ni več tisto, kar je bila...

joj kar strah me je jutrišnjega pregleda ... user posted image
v tej nosečnosti tako upam, da bom malo prej rodila, da si že skoraj verjamem user posted image
pa pijem čaj, pa masiram presredek, pa hodim na dolge sprehode (tudi v dežju ...), pa me user posted image  sekira, pa se tuširam s toplo vodo, pa si masiram presredek ... a je možno še kaj več?
ta mala user posted image  bo pa ziher zopet preko vlekla ... jaoooooooo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10010
29.8.2007 18:25:50   
Anonimen
Pikica Pokica, srečno!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10011
29.8.2007 18:25:57   
nana 27
Srček, saj veš, da moramo pridno strani nabirat, da Sandra ne bo razočarana user posted image  Do petka v takem tempu pa brez Cume, Lumpe in Pikice Pokice ne bo veliko strani. Mogoče ene parkrat vmes naš seznam "butnemo" gor user posted image  Se strinjaš Tanja Lina?   Lumpa, boga user posted image user posted image user posted image  pa ne morejo takole matrat ljudi no..držim pesti, da se čim prej začne dogajat. user posted image user posted image user posted image   Taja, jaz študiram, da bi začela po stopnicah hodit ali pa bi se preveč najedla zelja user posted image  Zaenkrat najemniku samo miselne sugestije dajem, da naj že zapusti stanovanje...nič od nič user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10012
29.8.2007 18:27:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

A ste opazle da smo presegle 400 strani in 10.000 vpisov?

Bravo Septembrkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa hitro vse v avto in rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

400 strani !!!!!!  user posted image

Ampak pričvekat moramo vsaj na 475 (tako kot julijke). Kaj pa bo rekla Sandra, ko pride iz P.?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10013
29.8.2007 18:27:23   
Anonimen
Lumpa6, šele zdaj sem prebrala, da si tudi ti v Rimu. Srečno!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 10014
29.8.2007 18:35:42   
Anonimen

A kdo kaj ve kje je _mala_user posted image

Ja nič se ne oglasi ne. Mogoče pa je že v Rimu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10015
29.8.2007 18:37:20   
Anonimen
Pozdravljene!!
Jaz sem ponovno za računalnikom in celo sama sem doma!!!!! user posted image

Lumpa6 in Pikica Pokica držim pesti, da vama bo končno uspelo dobit svoje štručke.

Jaz sem pri popoldanski user posted image  in čokoladi. Dan je bil O.K. Torej brez pretresov, tako, da bomo še kar čakali.
Z mojim user posted image  sva danes celo uspela it na občino in sva podpisala papirje o očetovstvu - to pač čaka nas neporočene! Zdaj bo malček takoj imel priimek in očeta. Pri prvih dveh smo to urejali naknadno.

Zdaj, ko se bom okrepčala, grem likat. Ampak vas bom spremljala, ne bojte se.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10016
29.8.2007 18:47:45   
dorotea
Sem leteča, ker se moram učit...ma vseeno stiskam pesti za lumpo6 in za Pikico Pokico! Vse bo super!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10017
29.8.2007 18:52:45   
Anonimen
Lumpa, pa naj te že nehajo mučit nooooo.......user posted image

Pikica Pokica, a si že v Rimuuser posted image ?

Ja, saj lahko tudi recepte pišemo, pa kako trava raste pa bomo na 500 prišle še preden pride Sandra v petek domovuser posted image .

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 10018
29.8.2007 19:02:51   
Anonimen
Ja, saj lahko tudi recepte pišemo, pa kako trava raste pa bomo na 500 prišle še preden pride Sandra v petek domovuser posted image .

Sploh ni slaba ideja. Meni že cel dan primanjkuje sladkorja in sem že razmišljala o tem, da bi nekaj spekla.
Imam super knjigo - vse o peki, Dr. Oetker - in recepti so res NJAM!!!! user posted image
Nekaj smo jih že preizkusili, ampak katerega koli pogledaš, se ti oči kar prilepijo na list.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10019
29.8.2007 19:21:28   
*ribica*
user posted image Naj se vam še jaz malo javim in vam pomagam čim hitreje priti do katere že strani, 475?
Zunaj je tako zaspano vreme user posted image , na žalost pa se tudi jaz moram učiti user posted image .
Že cel dan počnem vse drugo samo da se mi ni treba učiti. Z našo user posted image  sem se poskusila zmeniti da počaka do 10. ko imam še zadnji izpit (do takrat pa me še čakajo 4. izpiti). Upam da mi bo uspelo in me bo potem user posted image  peljal na zasluženo večerjo       user posted image     in potem v Rim.

Drugače pa imam v ponedeljek spet pregled in upam da tudi ctg.
Nič grem user posted image  mi že pošteno kruli.
Pa vso srečo tistim ki ste na poti da objamete svoje user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10020
29.8.2007 19:47:43   
jst86
user posted image srček sej se bo tud tvoj Žanko odločil priti na svet.si pa tud mene nasmejala s tvojim postomuser posted image
lumpo pa res matrajo....boga.
mala in pikica pokica sta pa po moje tud že v Rimuuser posted image

mene dons tko čudno neki pika v MV po moje.kot da me en s šivanko zbada in to cel dan, ampak nič tko da bi se kej pripravljalo.a ma kera podobne izkušnje?

(odgovor članu *ribica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10021
29.8.2007 19:59:40   
Anonimen
Mojemu se kovca, drugače pa se veselo preteguje - spodaj in zgoraj naenkratuser posted image .
Mogoče si želi, da bi šla mama malo počivat, user posted image ampak mama se ne da.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 10022
29.8.2007 20:24:33   
Anonimen

Jaz sem bila na pregledu. Hudimanšek mali se še spuščat ni začel v porodni kanal, prav norca se dela iz mene. Sestra in G sta rekli da imam prav lep trebušček, tak cel razširjen in visok, da se vidi da mu je noter lepo in ima še dovolj prostora. Sedaj razmišljam da bi začela manjšat to njegovo garsonjero, mu ukinila dovod interneta in TV, pa da vidimo kako se bo mladeniču začelo mudit venuser posted image .
Imela sem CTG in črta ravna kot morje na lep poletni dan, naredila je UZ in ima glavico za 39t, trebušček za 39t in nogico za 36t. Koga??? pa pravi da naj se ne sekiram, da je se ok, da je zgleda okoli nogice veliko plodovnice in je sedaj v 38t še sploh težko karkoli točno izmerit. Ima pa po teh merah 3600g. Aaaaaaaa!!! Pred 3 tedni je imel 2600, sedaj pa da je dobil v 3 tednih 1kg goruser posted image . A se mu meša? Jaz že ne bom slona na svet spravljala, tega vsega je mož kriv (kdo pa drug) on je bil ob porodu 56cm.
Mi je rekla da če hočem da me spodaj pogleda, samo da ne bom potem razočarana, pa sem rekla da se odpovedujem, ker vem da boli, pa pol še lahko malo krvavim.....pa itak nič ne kaže da bo kaj kmalu, trebušček se mi še sploh ne spušča, je rekla da se bo pacal še sigurno 14 dni......Grrrrrrrrrrr, tako mali in tako nagaja mamici.......kaj šele bo sredi pubertete.....vse to mu bom naprej zmetalauser posted image user posted image user posted image .

Svetovno!!! Sem se tko nasmejala user posted image . Odlična si.

Pikica pokica: torej odhajaš v Rimu. Jaz sem ti sicer prerekovala, da boš to naredila pred enim tednom. Že prej nisem nič vidla v prihodnost, tko da ne bom več govorila in napovedovala za naprej, ker to delam zelo slabo user posted image .

Nana 27: se strinjam. Bom vsake 3 strani gor seznam dala.

T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10023
29.8.2007 20:26:12   
Anonimen
Punce,
kako kaj?

Jaz moram danes zgodaj v posteljo, saj moram biti v Postojni že ob 6:45. user posted image  Torej moram vstati že ob 5:00. user posted image  Ne vem kdaj sem nazadnje tako zgodaj vstala. Zdaj v nosečnosti sem se prav razvadila s spanjem.

No, vi lepo pridno čvekajte, da pridemo res vsaj do 475. user posted image  Oz. 476, da jih prehitimo. user posted image
Mogoče pa nas bodo zjutraj čakale lepe novičke od Pikice Pokice, pa Lumpe. Mogoče _male_. Kako pa je s tabo jst86, se je špikanje umirilo?

Lep večer vam želim, pa lahko noč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10024
29.8.2007 20:27:08   
Anonimen
Pri meni se spodaj čisto popolnoma nič ne dogaja.

Žan si je prakar oblekel pižamico z medvedki, zobke si je umil in na kavču sedi in gleda risanke. Je čisto pri miru in upa da ne bom opazila da še ni v postelji. Potem pa gre pod kouterček, se pokrije do brade in čaka da mi pridem pravljico prebrat. In dokler ima tak lep tretma v trebuhu, ne vidi smisla da bi pokukal kjerkoli ven. Ali pa se dobro zaveda kaj ga zunaj čaka in se trdno drži za popkovino in se dere Neeeeeeee!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  399 400 [401] 402 403   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  399 400 [401] 402 403   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?