|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  397 398 [399] 400 401   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
29.8.2007 10:25:41   
CUKRČEK
čestitke heleni za klarouser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 9951
29.8.2007 10:26:52   
Anonimen
Helenav iskrene čestitke za Klarouser posted image .

Cuma, veliko srečeuser posted image . Jaz grem Rožičevo obiskat kasneje, pa že vidim da bo CTG samo ravna črta že spet....Upam da vsaj bakterij v urinu več ne bo.....

Jaz tudi imam čebriček, tistega največjega in banjico. Pa bomo že ugotovili kaj mu paše in kaj ne. Če ne drugo bo čebriček za na pot, ko bomo šli kaj na štajersko k mojim, tam imam tudi že potovalno posteljico in previjalno podlogo.

Eh, jaz pa se imam še veliko za učit, mi bo ostalo še nekaj izpitov za kasneje, ker sem sedaj v zadnjem letniku, oktobra vpišem absolventa in kaj bi bil absolvent brez starih grehovuser posted image user posted image user posted image . Še dobro da imam pravico eno leto ga podaljšatuser posted image .

Sandri sem včeraj pisala, pa ni nič odgovorilauser posted image . Čudno......

Pri nas se poskuša sonček skozi oblake prikazat, soparno je ko user posted image , potem grem še avto oprat, ker je svinjski in je tega nujno potreben, ker me res z takim vsranim ne more v P peljat (no, pelje lahko...) samo naju iskat prit pa res ne. Pa še morava malo povadit kako dajat noter in ven lupinico, da ne bova to vadla potem že z Žanom v njejuser posted image .

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9952
29.8.2007 10:27:16   
Anonimen
Kje pa je malauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9953
29.8.2007 10:28:35   
dorotea
Cuma stiskamo pesti jutri! Tinkara bo tak sonček, da boš v devetih nebesih!

Buškec in Buškica in seveda Gaja, zdržte še malo, kmalu bo vse kot mora bit in bo srečna družinica prišla skupaj domov na topel domek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9954
29.8.2007 10:30:43   
PBJ
Še naprej držimo pesti za Gajo, da čim prej okreva in pride domov                             user posted image

CUMA, tudi zate vso srečo in res hitro okrevanje po CR. To poznam, tako da vem, kaj te čaka in kaj še mene čaka   user posted image ...

Se mi zdi, da samo moja G vaginalno preglejuje, na vsakem pregledu. Pa mi je to kar vredu, ker poleg stanja mat. vratu vidi tudi, kako je z izcedkom,...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 9955
29.8.2007 10:32:42   
Anonimen
Pravkar sem uspešno oprala jogi v otroški posteljici. Zvečer bom končno preoblekla malčkovo posteljico in čakala, čakala,....
user posted image user posted image user posted image
Če bo vedel, da je posteljica pripravljena - ga mogoče zamika, da bi prišel k nam.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9956
29.8.2007 10:33:01   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !
U, kako lepe novičke od Helene! user posted image

HELENA, ČESTITKE OB ROJSTVU KLARE!

Kako ste spale to noč? Jaz sem spala kot ubita. Mogoče zaradi dežja, ker mi prav paše, da je malo ohladilo. Na wc sem šla samo enkrat, in to šele ob 7:30. Ja, to noč sem se pošteno naspala.

Lina31, ja končno sem dobila datum za CTG - 10.9. user posted image  Komaj čakam!

Cuma, jutri torej v Rim? user posted image user posted image user posted image  Držim pesti. user posted image user posted image user posted image

Buškica, user posted image  za vaju z Gajo. Upam, da bo čimprej vse tako kot mora biti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9957
29.8.2007 10:34:14   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Pravkar sem uspešno oprala jogi v otroški posteljici. Zvečer bom končno preoblekla malčkovo posteljico in čakala, čakala,....
Če bo vedel, da je posteljica pripravljena - ga mogoče zamika, da bi prišel k nam.

Jest jo imam že cel teden pripravljeno, pa ga kr nič ne mika da bi prišel.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9958
29.8.2007 10:36:33   
Anonimen
Punce,
dejte mi neki še prosim povedati glede štetja gibov. Saj vem, da je srček par strani nazaj lepo razložila, ampak nekaj vseeno ne razumem. user posted image  
Primer: user posted image  brcne in potem npr. 30 sekund nič in nato še enkrat brcne. Sta to dva giba ali eden? user posted image  Koliko pavze mora biti med dvema giboma, da tega drugega lahko štejemo za drugi gib?

< Sporočilo je popravil tianna -- 29.8.2007 10:50:57 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9959
29.8.2007 10:37:04   
Taja339
Punce dobro jutro!user posted image

Vidom, da se je včeraj full dogajalo - HELENAV čestitke za Klaro! user posted image  Vidim, da sem sedaj ostala edina s PDP 15.9. user posted image user posted image user posted image

CUMA - ti pa se drži, pocrkljaj svojo Tinkaro ter se pusti razvajatuser posted image

Včeraj zgleda, da sem malo pretiralava z generalko in me luna ni poslala v P, temveč v posteljo z bolečim križem ...user posted image
Sedaj pa pičim v laboratorij, moram dati urin, ker imam jutri pregled, pa tamalo so komarji tako popikali, da je cela zatečena. Se greva raje pokazati, ker ji več nič ne pomaga (Kamagel, Helpic, ...)
Se vam javim, ko pridem nazaj!

user posted image  za tačas!

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 9960
29.8.2007 10:40:30   
nana 27
Dan! Jaz sem kar vključena, ampak sem ves čas v akciji pa ne uspem nič pisat. Komaj čakam, da se začne kaj dogajat - ne samo za hec, ampak čisto zares. Cuma, srečno user posted image user posted image user posted image  Upam, da čimprej objameš Tinkaro. Leamavrica in Srček, to da je črta pri CTG ravna, nič ne pomeni. Jaz sem jo imela še dan pred porodom. Ni pravila.  Sandra, verjetno počiva po obrokih, ko Enej spi. Pa vmes imaš previjanje pa dojenje pa vizite... Popoldne jo pa verjetno obiski okupirajo. Srček, javi, ko se bo kaj oglasila.  Mala GajaBuškica in očka user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 9961
29.8.2007 10:43:29   
Anonimen
Tianna, jaz gibe štejem strašno po kaubojsko. (si ne pišem, ampak kar na pamet) Potem pa se mi zgodi, da ko mi zmiga, da bi morala vedeti pri katerem gibu sem ostala. Pri 4. ali 6., pa grem spet od 4. naprej. To se mi do 10 zgodi kar nekaj krat. Pri 10 pa neham štet.
V osnovi pa mi je pomemben občutek, da otroka ves čas čutim.
Največjo telovadbo pa ima kot vedno zvečer, ko bi jaz šla spat.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9962
29.8.2007 10:55:00   
Anonimen
Zdaj vas za nekaj časa zapuščam. Grem malo pogledat v službo, da vidim kaj se dogaja. Pravijo, da bo regres....

Pridno pišite - smo skoraj na 400!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9963
29.8.2007 10:59:16   
Anonimen
Sandra poroča:

"Spala sva celo noč, 3x sem ga podojila vmes. Danes so ga stehtali in je pridobil 20g od včeraj. Rekli so da je izjema, ker ponavadi prve 3 dni izgubljajo na teži, naš pa je mali požeruh.-) Domov greva v petek, če bo vse ok (zlatenica). Ne vem če vam je kdo povedajl da je Helena včeraj rodila malo Klarico.-)) Prej sem jo srečala, Klara je res majcena, ampak sladka. Boga Helena, je bila 12 ur v porodni!! Mi pa smo se mučili le dobro urico. Se še javim, pozdrav vsem!"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9964
29.8.2007 11:01:35   
ašun
Helena čestitke za pupouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9965
29.8.2007 11:03:33   
LEVASI
pozdravljene čveke user posted image .
Sem tudi jaz končno prišla do tipkanja na našem septemberskem forumu. Berem vas dokaj redno, no vsaj do pred kratkim sem, potem pa nisem več "sfolgala" ko pa načvekate po 20 strani na dan user posted image . Vedno si rečem bom še kaj napisala ko pridem do konca ampak potem je pa že toliko ura in niti se mi ne da več sedet za računalnikom da obupam :-). Dobre ste, ni kaj. Danes nisem nič brala sem samo začela pisati tako da nisem več nič na tekočem.

Pri nas vse po starem, odštevamo dneve in pričakujemo da se nam končno pridruži naša miška. Vsem ki ste že rodile iskrene čestitke in veliko zdravja, ostalim ki pa še čakamo pa želim čim lažji porod.

LP in se oglasim še kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9966
29.8.2007 11:04:56   
Anonimen
12 ur?! Ma ubožca. user posted image  Torej ji po vsem tem naporu niso naredili CR? No, ma važno, da je s Klaro vse ok in da bo Helena čimprej okrevala. user posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 9967
29.8.2007 11:32:52   
Anonimen

Nič ne pomaga, jaz imam 2!! posteljici oblečeni že 3 tedene, pa se mi Žan samo smeji v trebuhu in si misli da ta moja mami ni čisto pri tapraviuser posted image . Včeraj sem si še frizuro uredila in pramene osvežila za njega da bom lepa ko me prvič vidi (imam namen zgledat kot igralke v telenovelah po poroduuser posted image ) pa ga sploh ne zanima. Voziček vsak dan vozim po stanovanju pa ga zadeva niti malo ne zamika....samo leno se pretegne na drugo stran in si misli mami butasta, ti me kar čakaj, meni je tukaj tako lepo, da bom še do Božič not ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9968
29.8.2007 11:35:46   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Nič ne pomaga, jaz imam 2!! posteljici oblečeni že 3 tedene, pa se mi Žan samo smeji v trebuhu in si misli da ta moja mami ni čisto pri tapraviuser posted image . Včeraj sem si še frizuro uredila in pramene osvežila za njega da bom lepa ko me prvič vidi (imam namen zgledat kot igralke v telenovelah po poroduuser posted image ) pa ga sploh ne zanima. Voziček vsak dan vozim po stanovanju pa ga zadeva niti malo ne zamika....samo leno se pretegne na drugo stran in si misli mami butasta, ti me kar čakaj, meni je tukaj tako lepo, da bom še do Božič not ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9969
29.8.2007 11:36:55   
guppy
Ufff, pred kakšno uro sem uspela priti do računalnika in napisati odgovor, pa sem z neko čudno kombinacijo tipk vse izbrisala... Here we go again (še dobro, da imam hitre prste).

dorotea, kri se verjetno boljša, sklepam po splošnem počutju, žal pa nimam kakšne kontrole, da bi kdo preveril stanje. Me pa rana od CR vsak dan malo bolj boli, morda zaradi nošenja tamalih... še posebej zdaj, ko ima Marko krčke. Kako pa kaj tvoj študij? Jaz sem včeraj dokončno uredila prijavo teme in danes jo bo mož odnesel na faks. KONČNO.

nana, čez dan spita v dnevni sobi, torej na svetlem (tri okna), ob prižganem TVju, zraven se normalno pogovarjamo. Zbujata se predvsem, ko sta lačna in zdaj, ko imamo kolike. Ponoči pa ju neseva v spalnico, za zdaj spita v eni posteljici, tam pa imamo temo in po potrebi prižgemo luč na hodniku ali eno malo lučko v spalnici. Je to v redu?

Marka je včeraj ponoči pošeno zvijalo kakšni dobri dve uri. Noč je potem mirno minila, zjutraj pa ga je spet črvičilo. V miru sem ga okopala v banjici in po hranjenju se je lepo umiril in zaspal. Danes bo šel mož nabavit kapljice v CityPark, če pa te ne bodo prijele, bomo probali še tiste z Vira.

cuma, držim pesti zate in Tinkaro!!!

ČESTITKE HELENI za Klaro!
Buškec in Buškica + Gaja, držite se!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 9970
29.8.2007 11:50:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

nana, čez dan spita v dnevni sobi, torej na svetlem (tri okna), ob prižganem TVju, zraven se normalno pogovarjamo. Zbujata se predvsem, ko sta lačna in zdaj, ko imamo kolike. Ponoči pa ju neseva v spalnico, za zdaj spita v eni posteljici, tam pa imamo temo in po potrebi prižgemo luč na hodniku ali eno malo lučko v spalnici. Je to v redu?

Sicer si nano vprašala....pa vseeno. Tudi jaz nameravam takšno prakso vpeljati, podnevi spanje v dnevi pri svetlobi in TV in normalnem govorenju, ponoči pa v njegovo sobo in na temo, tudi polkne imam zaprte (upam da bo znal zjutraj še kaj potegnit za mamin lepotni spanecuser posted image ).  V sobi imam stikalo za luč ki se regulira in nočno lučko, tako da lahko prižgem ponoči luč čisto na malo, da ga previjem in nahranim in takoj nazaj v posteljo.
Pa podnevi se bomo igrali in peli ko se zbudi in ga bomo previjali, ponoči pa samo dvig, previjanje, hranjenje in gremo nazaj spat.
In zraven pesti držali, da ne bo menjal dan za noč in se navadil rutine, da se podnevi igramo, ponoči pa pančkamo.
Ah, iz mojih ust v njegova ušesauser posted image user posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9971
29.8.2007 12:23:44   
nana 27
Srček, to je kar dober način user posted image  da ga navadiš ločevat dan in noč. Tudi jaz pošiljam to željo v njegova ušesa user posted image user posted image user posted image  Danes je pa en tako zaspan dan user posted image   Sandra je pa faca. Se pravi, da je bila proti večeru sprejeta v P in ko je prišla v porodno sobo v eni uri rodila ob 3h zjutraj. Verjetno je ves čas vmes pridno nabirala kilometre po porodnišnci. Me prav zanima, kaj nam bo povedala glede poteka poroda. Enej pa pridno papca in se redi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9972
29.8.2007 12:26:50   
nana 27
Guppy, proti krčkom ni recepta..vsakemu user posted image  pomaga nekaj drugega. Upam, da vam bodo kapljice pomagale in da hitro mine to zoprno obdobje.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9973
   [Brisano sporočilo]
29.8.2007 12:52:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 9974
29.8.2007 12:56:29   
Anonimen
hojla,

čveke, ne vem več a naj čitam za nazaj al vam kaj napišem....

časa je v bistvu kar precej, Leonid je mirno dete, ki večinoma spi (in raste), ampak je vsega drugega dovolj.....

no evo, ravno ko sem napisala je začel jokat....

tipakm kasneje!

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 9975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  397 398 [399] 400 401   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  397 398 [399] 400 401   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?