|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  401 402 [403] 404 405   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
30.8.2007 9:56:55   
nana 27
Naila, kakšen kompletek pa imaš oz. hlačke od kompleta? Če so narejene tako kot žabice user posted image , da so nogice v hlačkah, jaz ne bi kupovala žabic za spodaj, ampak bi dala samo še nogavice čez. Če pa so narejene tako kot hlačke za odrasle, da ven gledajo bose nogice, bi pa dala bombažne žabice spodaj (saj si jih verjetno nekaj kupila za doma - glej slikico). To bi naredila jaz...lahko boš pa dojenčka bolj pokrila - itak bo očka z avtom prišel do vrat.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 10051
30.8.2007 9:58:19   
nana 27
Tianna, user posted image  za opravljen pregled..a je bilo zjutraj težko vstat?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 10052
30.8.2007 10:04:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Tianna, user posted image  za opravljen pregled..a je bilo zjutraj težko vstat?

Ma ne, niti ni bilo težko zgodaj vstati. Sem šla zgodaj spati. user posted image  Sem komaj čakala, da pridem v Postojno, pa čeprav sem mislila, da mi bo vzel le bris.
Sem pa pred vhodom v porodnišnico videla kar nekaj porodnic, ki so prišle na cigaret. user posted image
A izvide za streptokoko si tudi ti dobila po pošti?
Kakšne bombažne žabice imaš v mislih? Imaš kakšno slikico? Jaz jih nisem kupila. Bi jih morala? Praviš, da za doma - torej pridejo prav?

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 10053
30.8.2007 10:09:19   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Pikica Pokica jaz sm bla pa cel večer zelena od zavistiuser posted image user posted image .

user posted image

Veš kaj, tako hitro bo za vse mimo, da se nam bo potem prav smešno zdelo, kako smo čakale ta dan. Jazs ploh ne bom več pisala, da me kaj matra, ker si očitno mala še ne želi ven. user posted image

Včeraj popoldne sva na hitro z možem skočila še v Lesnino, saj sva morala naročiti še sedežno za novo stanovanje ( seveda sem želela biti zraven) in pa v BC po lupinico, za katero so mi sodelavci dali denar user posted image . Tudi tega užitka nisem želela prepustiti le možu; pa še napačno bi lahko kupil. user posted image
Komaj sem stala, tako me je matralo  in vsi so me čudno gledali. Ampak res sem mislila, da je to to in sem želela še na hitro izkoristiti zadnje trenutke.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 10054
30.8.2007 10:11:01   
Anonimen
Pikica Pokica, mogoče pa boš danes zvečer ob tej uri že crkljala svojo princesko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10055
30.8.2007 10:27:50   
nana 27
Tianna, sem jih na slikico dala - žabice oz. hlačke. Mogoče sem jaz hecna, ampak Miha je bil doma v body-ju in v teh žabicah (hlačkah) iz slikice in nogavičkah. Če kaj v albumih na RR gledate dojenčke v porodnišnici - tam imajo dve majčki, ki jih oblečeš eno v drugo in te žabice. Sicer pa šele potem, ko prideš domov, ugotoviš, kako otroka najlažje oblečeš in mu je dovolj toplo. Nekaterim gredo bolj od rok pajacki ali pa hlačke, ki se zapenjajo na ramenih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10056
30.8.2007 10:28:11   
Pikica pokica
user posted image

Tianna, super, da si imela CTG. Vsaj veš, da nekaj počnejo s teboj in da te spremljajo. Glede na to, kdaj imaš rok, pa tako niti ni za pričakovati, da bi že kaj pokazalo. Saj imaš še čas. Da ne boste na koncu tiste pri koncu meseca pred nami, ki smo na začetku seznama user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10057
30.8.2007 10:30:27   
Anonimen
bombažne žabice spodaj (saj si jih verjetno nekaj kupila za doma - glej slikico).

To te ne razumem kakšne žabice misliš, ki so za doma.
Takšne hlačke/žabice kot so na sliki, pa jih imam kar nekaj.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 10058
30.8.2007 10:35:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

user posted image

Tianna, super, da si imela CTG. Vsaj veš, da nekaj počnejo s teboj in da te spremljajo. Glede na to, kdaj imaš rok, pa tako niti ni za pričakovati, da bi že kaj pokazalo. Saj imaš še čas. Da ne boste na koncu tiste pri koncu meseca pred nami, ki smo na začetku seznama user posted image user posted image user posted image .

Ja, pa še papirja jim je zmanjkalo al neki se je zaštekalo in list ni hodil ven, tako da je šlo full časa v "prazno". user posted image  A meni lepo, ker sem bila toliko časa priklopljena na tiste kable. user posted image  Mogoče zato, ker mi je bilo prvič. user posted image

No, vsaj vem, da je vse ok. Če se ne motim, je prav Buškici na CTG-eju pokazalo, da ni vse tako kot mora biti, pa je imela rok čez en mesec, tako da... Zdaj sem bolj mirna. user posted image

Ah ne skrbi, ne bomo vam vzele rezervacije. user posted image  Ti si naslednja na vrsti, boš videla.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10059
30.8.2007 10:41:42   
nana 27
Tianna, ja te na slikci sem mislila za doma user posted image  Saj vem, da se hecno sliši. Res so super user posted image  Pa ni nujno, da so samo za doma user posted image  Zdaj pa čakamo na novičke od Cume in od Lumpe user posted image  Srečno!!!!  Pikica Pokica, se mi zdi, da naju bo kar nekaj "kasnejših" septembrk prehitelo user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10060
30.8.2007 10:44:46   
Anonimen

Tianna, ja te na slikci sem mislila za doma user posted image  Saj vem, da se hecno sliši. Res so super user posted image  Pa ni nujno, da so samo za doma user posted image

Hvala za razlago. user posted image
Sem mislila, da so spet kakšne extra nove, ki jih moram še kupiti. user posted image
So pa res lepe in ne samo za doma, ja. user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 10061
30.8.2007 10:55:12   
Anonimen
Dobro jutro user posted image  in mamice!

Mislim, da sem spala 12 uruser posted image ... Zbudila sem se ob 10h - verjetno so to zadnja prespana jutra pred prihodom naše princeskeuser posted image . Ponoči sem imela pohode na WC - kolikokrat pa nisem štela.
Bolijo me kolki za znoret, princeska pritiska dol, ampak je še vedno zelo živahna.
Vreme je pa prekrasno. Pri nas kar fino piha, jaz se pa v kratkih rokavih in kratkih hlačah na balkonu hladim in uživam.
Včeraj sem na pregledu izvedela, da nisem okužena s strptokokom, tako da ne bom rabila antibiotikovuser posted image ... CTG so fina zadeva, samo kaj, ko v Leonišču vedno čakaš kot zmešan - včeraj sem čakala skoraj 4 ure na CTG. Bila je taka gneča, da so nas poslali še v Porodnišnico.
Danes je krasen dan za likat in pospravljat. Do konca spijem kavo in na juriš na oprane cunje. S pranjem dekice za voziček bom pa počakala do sobote, ko bo sonce.
Srečno vsem, ki se že s popadki ubadate - jest bi tud user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 10062
30.8.2007 10:56:29   
Anonimen
Jutrouser posted image .

Sem kot mesečnik, sploh spala nisem. Ležala sem na hrbtu in gledala v zrak, mož se je parkrat prebudil in me vprašal kaj mi je, jaz pa nič, v zrak gledamuser posted image .  Enkrat mi je rekel srečno, drugič pa, da se naj pri temu ne namatram prevečuser posted image .

Vidim da še nobena ni rodila...Pa kaj čakate, jaz grem za vikend v MB in bom brez računalnika in ne bom "videla" kako rojevateuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10063
30.8.2007 11:02:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Pa kaj čakate, jaz grem za vikend v MB in bom brez računalnika in ne bom "videla" kako rojevateuser posted image .

Lepo, da si napovedala, da ne bomo paniko delale, če si že v Rimu. user posted image

Nana, imaš ZS. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10064
30.8.2007 11:17:27   
Taja339
Dobro jutro punce tudi od mene,

saj ne, da sem sedaj komaj vstala ... pred pol ure pa user posted image user posted image
Sedaj sva s hčerko pojedle zajtrk (ta njena presn.... Poli), popile čaj (ona hibiskus, jaz malinovega user posted image ) in vas prišle malo pogledat.
Vidim, da ste še vse v enem kosu ...user posted image  tako kot jaz.
Mene prav zanima kaj bom zvedela danes - imam namreč ob 16.00 CTG in pregled, pa da vidim ali se že kaj mehčamo user posted image  (nalovim se s čajem že cel teden, tako da bi neki rezultati pa ja mogli biti)

Pikica pokica - praviš, da je v CE gužva ?????
Zdaj pa me že stiska - moja G je bila prejšnji teden v bolniški (upam, da danes ni več!)... kolegico, ki je bila preko roka so poslali na pregled v CE, kjer jo je dr. Pavičevičeva (ali kako se že piše) tako nahrulila, da se je ženska skoraj jokala. Nobenega pregleda, pa je bila že odprta od PDP dalje, samo na hitrco CTG in čaoooooooooo domov!

Malo me je strah vsega, ker sem pri zadnjem pregledu imela "slab urin" in sem mogla veliko počivat in piti, nato pa še enkrat na pregled. Bilo je kao boljše, ni bilo več beljakovin v urinu.
Upam, da sem sedaj OK, no sicer pa bomo itak vidli popoldan - pa vam javim!

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10065
30.8.2007 11:18:37   
Taja339
Srček:
Vidim da še nobena ni rodila...Pa kaj čakate, jaz grem za vikend v MB in bom brez računalnika in ne bom "videla" kako rojevate

a si ti tudi "preseljena" MB-čanka ????

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10066
30.8.2007 11:19:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Če te ne bodo zadržali v porodnišnici. user posted image  Čisto možno, kajne? user posted image
SREČNO! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10067
30.8.2007 11:26:12   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Če te ne bodo zadržali v porodnišnici. user posted image  Čisto možno, kajne? user posted image
SREČNO! user posted image user posted image user posted image

tianna, prav vesela bi bila, če bi ostala user posted image  čeprav ne vem, ker mi tamala zadnji teden tako dela v trebuhu, da se že sprašujem ali bom rodila "malega Štuklja" user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje oz. vas vprašam za mnenje - KAJ MENITE O NOSEČNIŠKI AKUPUNKTURI, ki jo izvaja dr. Ocvirkova (mislim, da ona) v Termah Dobrna? Ali kaj deluje ?????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10068
30.8.2007 11:26:27   
kofetek2010
prepisano iz SMS-a..... Cuma sporoča:

"Šla že ponoči v P zaradi popadkov, ki pa so se proti jutru umirili. Zjutraj so mi Tinko obrnili na glavo, zdaj pa sem na opazovanju do jutri, potem pa najbrž grem domov na "čakanje". CR zaenkrat odpade! Pozdravček vsem!"

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10069
30.8.2007 11:29:30   
Anonimen

Imam pa eno vprašanje oz. vas vprašam za mnenje - KAJ MENITE O NOSEČNIŠKI AKUPUNKTURI, ki jo izvaja dr. Ocvirkova (mislim, da ona) v Termah Dobrna? Ali kaj deluje ?????????

Jaz sem zanjo že slišala, vendar ti iz prve roke na znam nič povedati. Najboljše, da odpreš to vprašanje oz. objaviš novo temo, pa da dobiš izkušnje mamic, ki so to že dale čez.

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10070
30.8.2007 11:31:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

"Šla že ponoči v P zaradi popadkov, ki pa so se proti jutru umirili. Zjutraj so mi Tinko obrnili na glavo, zdaj pa sem na opazovanju do jutri, potem pa najbrž grem domov na "čakanje". CR zaenkrat odpade! Pozdravček vsem!"

Samo, da je vse v redu. user posted image user posted image user posted image
Pa Tinkara je na glavici, lepo!

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 10071
30.8.2007 11:34:54   
Anonimen
Taja339:

2. PRIPRAVA NA POROD Z AKUPUNKTURO

Akupunktura se v Evropi vse pogosteje uporablja za pripravo na porod. Posebnost bolečin pri porodu je, da so neizogibne in da imamo dovolj časa, da se na njih pripravimo.

Akupunktura deluje na uravnoteženje vegetativnega živčevja, kar ugodno vpliva na dolžino poroda in tudi na zmanjšanje bolečin. Z njo se zmanjša tudi strah do igel.

Mehanizem delovanja akupunkture pri pripravi na porod še ni natančno raziskan. V Nemčiji, kjer jo pogosto uporabljajo za pripravo na porod, so naredili študijo o uspešnosti akupunkture pri pripravi na porod. Ugotovili so, da akupunktura:
  • pospešuje zrelost materničnega ustja, kar so dokazali z UZ (ultra-zvočnim) pregledom
  • izboljšuje koordinacijo popadkov in s tem vpliva na manjšo porabo sredstev za pospeševanje poroda
  • skrajša čas odpiranja materničnega ustja
  • skrajša čas poroda
  • ne vpliva na trajanje iztisa ploda oziroma na drugo porodno dobo

Akupunktura je uspešna, učinkovita in sprejemljiva dodatna metoda priprave na porod. Primerna je za vse nosečnice, ki niso imele zdravstvenih problemov in komplikacij med nosečnostjo.

Akupunktura je v porodništvu zelo dragocena, saj moderna medicina nima učinkovitih sredstev za lajšanje in skrajšanje poroda, ki ne bi imela stranskih učinkov.

Pripravo na porod z akupunkturo izvajamo od dopolnjenega 36. tedna nosečnosti naprej. Priporočamo vsaj 6 terapij do poroda. Vsaka terapija traja okrog 30 min.

Cena prve akupunkture:
28 EUR
(6.710 SIT)

Cena naslednje akupunkture:
16 EUR
(3.834 SIT)

Cena 5. terapij skupaj:
82 EUR
(19.650 SIT)

Informacije iz prve roke pa so kljub vsemu najboljše, tako da... Res odpri forum, nekaj odgovorov pa boš ja dobila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10072
30.8.2007 11:36:16   
NalLa
Čestitke vsem za dobro opravljene preglede in srečno vsem, ki jih še čakate. Jest ga imam jutri in upam, da me ne bo spet samo vprašu kako se počutim (tud če rečem, da slabo, reče "ja tako vreme je").

Nana mam doma tud take žabice, ampak sem misnla, da moram pod te tlačit še kakšne tanjše, ker ma vzgor dve majčke in še jopčko, sem pol predvidevala, da mora met tud vzpodi sto stvari user posted image . Sej veš, začetniške neumnosti. Za iz porodnišnice mam pa kompletek, ki je brez stopal, bom pa dala dvoje štunfke in po moje je to o.k..

Upam, da ne kompliciram preveč.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 10073
30.8.2007 11:37:25   
NalLa
Nana, a daš ti pod te žabice na sliki še štunfke?

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 10074
30.8.2007 11:37:50   
lemavrica
Evo mene iz dopoldanskega spanca. Tole so zadnji trenutki ko lahko spim brez omejitev oz. brez da mi nekdo diktira kdaj lahko spim user posted image  ampak kljub temu bi jest vseeno rada že šla. Pa imam občutek da je trebuh še zmeri ful visoko in da še kar ne bomo šli.
Glede na to da mi je ratalo popucat večino stanovanja in da so ostale samo še malenkosti, se bom počas začela učit za naslednje izpite. Mogoče ga pa to ven spravi user posted image . Statistika je sigurno tko dolgočasna da me bo probal odrešit muk.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  401 402 [403] 404 405   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  401 402 [403] 404 405   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?