|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
28.8.2007 18:53:35   
Marusah
Veste kaj punce, zdej pa malo njehite s hrano, ker sem danes imela probo poročne obleke, pa jo nisem mogla več zapetuser posted image  Mi jo bodo morali malo ven spustit....drugače se bom morala v trenerki poročituser posted image .

A mogoče katera ve, kaj pomaga zvišati pritisk. Ga imam 75/60 in se zato veliko vrti... sem imela danes prometno nesrečo - ni bilo nič hudega, samo tako se mi je zvrtelo, da sem za trenutek izgubila pozornost in sem se enmu kombijo pred semaforjem v ritko prlimala. K sreči se njemu ni nič poznalo, jaz pa imam samo razbito luč.

Sam to pa res ni slaba ideja, da bi naredilo svojo lastno kuharsko knjigouser posted image user posted image user posted image

Za vse, ki imate slikice o trebuščkih objavlene  - kak so lepi!!! Moj pa je še čisto najčken, zato so pa prsi iz dneva v dan večje user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
28.8.2007 19:04:20   
*Naja
Povejte mi, tiste, ki ste v bolniški, al pa ste bile, ste šle vseeno mal poležavat na morje, ali pa ste bile res strogo doma ves čas?
Kar se bolniške tiče ni panike, ker sem si jo odprla samo za ta teden, naslednja 2 tedna bom pa koristila dopust, ki ga imam itak že skoz planiranega. In v ponedeljek bi morala z dragim za teden dni na morje, zdaj pa ne vem. Se mi pa zdi, da  poležavanje v kakšni senčki na plaži ne bo nič slabše kot tole prkladanje po stanovanju cele dneve. No, napišite, kako ste ve to rešile?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
28.8.2007 19:57:03   
bamby
Lara 76, ko sem šla jaz na morje sem bolniško prekinila in imela tisti čas dopust. Najbrž pa ne bo nič narobe, če greš vseeno na morje, čeprav si na bolniški. Edino kar je lahko je to, da ti pride kontrola na dom.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
28.8.2007 20:05:44   
*Naja
Bamby- ko bom šla na morje bom že koristila dopust, ker ne bi rada imela še skrbi glede kontrole. Mene je samo to zanimalo, ker imam predpisan počitek...ne pa strogega ležanja...., če lahk grem vseen na morje.
Pa sj verjetn res nima kaj biti narobe, če se dol tudi pazim.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
28.8.2007 20:09:07   
Bajsa
Čveke!
Sej ste čist noreuser posted image ! Bom mogla vzet dopust da vse preberem! Ja recepti so fajna ideja! Sam problem je k z moje strani lohk sam piščanca al pa purana na 101 način probamouser posted image , smo bl perutničkarji.
Amaya upam, da se ti bo dobr iztekl in upam da se ti kmalu pokaže nova priložnost, boljša!!
Katka želim, (no ja sej vem da jih boš), da bi dobila dobre rezultateuser posted image user posted image
Lara jaz sem bla na bolniški in sem bla strogo doma, pa mi še tko grozijo z odpovedjo, tko da. Ne vem, če je glih za reskirat.
Trebuščki že res lepo rastejo, ga bom mogla tud jaz gor prlimat počas, k moj se tud vztrajno veča. No sej če nebi imela že mal podlage nebi blo še tko. Mam 103 cm obsega že zdaj, ko bom šla rodit bo 2muser posted image . Ja pa de ne govorim o tem da sm se zredila 4 kg. Hvala bogu ni panike z apetitom, mi kr vse paše.
Dečve kupla sem voziček! Jeeeeeej! Kr marelo, k je glih znižana v baby centru, pa bova ta globokga dobila na posodo. Tko da mi je ful fajn no. Sm hotla kupt še kšnga pajacka, sam si jst sploh ne predstavlam kakšno velikost morem vzet. Po moje je tabol, da mal mami s sabo pelem, bo ona povedala. Mami zmeri vse ve in vse obvlada user posted image .
No po moje je to za enkrat vse. Sm se mal načvekala, zdej pa morem mal hrbtenico raztegnt, k me špona kot user posted image .
Pridne bodite in božajte svoje bušije!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
28.8.2007 20:33:24   
mlavla
Danes ste bile pa res pridne klepetulje....user posted image
Moje počutje še kar niha...malo bruhamo...malo počivamo...potem smo pa za kakšno urco spet čist vredu...

Vidim,da imate zanimivo temo..hrana..jst komaj čakam,da pridem spet do apetita, saj sem zdaj še kar malo prikrajšana..saj še vedno nič ne kuham (dobro,da z mojo mami živimo v isti hiši..kdaj pa tudi pride pravuser posted image ) ker mi zaenkrat še vse smrdi..upam,da bom lahko kmalu spet ekspirementirala v svoji kuhinji...

moj jedilnik pa je trenutno bolj sadni..danes sem se najedla lubenice..potem sem pa malo bruhala in sem zagnala celo paniko (ker sem bruhala rdeče) saj sem čisto mislila da je kri..ma sem jst včasih trčena...oz. pozabljivauser posted image

se pišemo...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
28.8.2007 21:11:42   
itata
zdej pa še eno vprašanje, ki ni povezano s hrano (bomo vidl, če boste sploh sodelovaleuser posted image  - pa bom še kak recept prispevala kdaj, da se odkupim):
ali se vam zdijo trebušnjaki v nosečnosti primerna vaja? drugač delam bolj vaje za noge (počepe pa podobno) pa roke in rit - tko vse malo prilagojeno... vse bolj na izi. trebušnjake pa ne vem - nimam glih ta prav občutek a je to ok. če katera kej ve... rada namreč mal pred tv potelovadim zvečer (sej vem, da sem mal čudna, ampak tko pač je)
lahko noč

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
28.8.2007 22:48:01   
Bajsa
Ja Itata kar se trebušnjakov tiče je moje osebno skromno nestrokovno mnenje, da jih jaz nebi delala, tko kot še marsikej druzga, kar bi blo fajn, pa se mi ne ljubi user posted image . Lej ne vem, ne morem bit pametna, sam po moje lih ni tanajbolj pametn. Drgač pa praši svojo ginekologinjo, pa ti bo zih znala svetovat, ona bo že vedla. Drgač pa user posted image  za voljo do telovadbe. Sej jst bi tud lohk mal svojo rit zmigala, pa sm lena čist. A ma kdo kej za pozdravt lenoritis??
No lepo pančkite user posted image  in božajte bušije!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
29.8.2007 5:48:11   
Mbee
dobro jutro vsem in dober tek...jst se ravno mastim s čokoladnimi kosmiči in mislim na vasuser posted image  pasala bi še kakšna banana pa mogoče sveže jagode...mmmmmmm pa sladki grehuser posted image  lep dan vsem pa čeprav naj bi bil deževen.

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
29.8.2007 6:45:58   
speli
Evo tud jaz že na šihti!!
Še dva dni pa zmaga...dopust, bolniška, porodniška, mogoče že prej grem rodit (upam da ne):
Velike more zaradi vozičkov.Kaj kupiti za dvojčke, noro sresno vprašanjeuser posted image
Hrana...joj zadnje čase sploh ne razmišljam o njej. en obdobje sem imela, da bi samo jedla, zdej pa samo, da ne bi...
Obup kako hormoni delujejouser posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
29.8.2007 7:50:43   
mala_pikica
Dobro jutro! Jaz pa pijem kavo s smetano, mi ful paše. Do par dni nazaj pa mi sploh ni pasala. Glede hrana pa sem prav srečna, da nimam takšnega apetita, sem se do sedaj zredila za 1.5 kg, v prvi nosečnosti pa so me mučile slabosti, tako, da sem morala nonstop jesti, tudi ponoči. Me pa muči zgaga in res pazim kaj pojem.

Glede bolniške, sem bila v prvi nosečnosti od 15 tedna, pa nisem dobila nobene kontrole, res nisem šla na moreje, ker se nisem mogla voziti v avtu, pa tudi sicer sem res dosti počivala, ker sem imela krajši maternični vrat in mi je zelo dol pritiskalo. Sem pa šla do mame, pa na kakšno kavico, pa v trgovino.
V moji službi pa niso nikoli komplicirali, ponavadi nosečnice povabimo tudi na zabave, kjub temu, da so v staležu. Glede tega imamo vredu direktorco, kjub temu, da ima pa druge finte, ampak do nosečnic pa je vedno prijazna in razumna in se vedno razveseli nove nosečnice. Lani smo imeli v službi 11 porodniških in večina jih gre pri nas hitro v stalež, pa ni nikoli nič rekla. Smo večinoma mlajši kader.

Vidim, da že vse nekaj kopujete za dojenčka, jaz pa še nič. Sploh še nimam pravega občutka, da sem noseča. In še sploh nimam tega sindroma, ko si MAMA DELA GNEZDO - a ste že slišale za to!!

No, za kosilo pa še nevem, kaj naj skuham!! Lp

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
29.8.2007 7:56:55   
larisa
DoBro jutro,

user posted image  za recepte Pina, če boš rabila kako pomoč, pa samo javi!

Itata, tole je rekel Pušenjak glede trebušnjakov
http://med.over.net/forum5/read.php?19,984324,984324#msg-984324
pri enem odgovoru pa je rekel še da priporoča aerobno vadbo na zraku in ne anaerobne vadbe v zaprtem prostoruuser posted image , tko da ne vem....
Mislim da si lahko naprej pridna!!user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
29.8.2007 7:58:08   
BarbikaB
Itata, ko sem jaz pri prvi nosečnosti hodila na nosečniško telovadbo, smo delali trebušnjake - ne ravno 150 ponovitevuser posted image , ampak ja, čisto lepi trebušnjaki. Sedaj na začetku še ni panike, ker so trebuščki še majhni, kasneje pa je vaditeljica vsaki na par tednov premeriala "diastazo" - razmik med trebušnimi mišicami - ko namreč trebušček raste, rine narazen mišice, ki jih imamo kot kak oklep okrog in okrog trebuha (podolgem navzdol), no in če je bil ta razmik večji kot 2 prsta, potem tista več ni smela delati trebušnjakov in vaj na vsah štirih, ampak je samo še na boku malo stiskala trebuh noter (vadila premo mišico).
Tale distaza se pa zmeri tako, da se uležeš na hrbet, nato pa nastaviš prste roke kaka dva cm nad popkom tako, da so prsti "po dolgem" (kažejo v smer proti nogam), nato pa malo dvigneš glavo - kot bi hotela narediti trebušnjak - potem vidiš, koliko prstov ti "pade v luknjo". Sedaj ne bo tega po moje še nobena čutila - mogoče katera drugo ali tretjerodka, ker zna tale diastaza ostati narazen še po porodu, tiste pa, ki ste prvič noseče, pa ziher ne. Kasneje, ko bo trebušček večji, pa naenkrat vidiš, da je tam prostora za prst pa za prst pa pol pa še malo več.....Če bi bilo tega za več kot štiri prste, naj bi pa malo pojamral ginekologu, da te pošlje h kakemu fizioterapevtu, sicer pa je to normalna zadeva in se pri veliki večini po porodu poštima nazaj.

A mogoče katera ve, a je v Ljubljani v kakem fitnesu že razpisana telovadba za nosečke - Fit&Fun so zaprli, pa tako fajn je bilo pa blizu user posted image user posted image user posted image user posted image  ? Tista v porodnišnici mi ne odgovarja, je res bolj za konec nosečnosti, ko se komaj premikaš.....

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
29.8.2007 8:09:28   
polonca78
Lara76, tudi jaz sem bila 1 mesec na bolniški, pa nisem samo počivala.sem celo delala (tudi stresno), pa se je vse dobro končalo. sva se z ginekologinjo enkrat sredi bolniške pogovarjali in mi je rekla, da oni se nekako zavarujejo s tem, da te dajo na bolniško, da je pa odvisno od posameznice koliko počitka dejansko potrebuje. najverjetneje te ni obsodila na strogi počitek. nekako boš že sama ugotovila koliko smeš skakati naokrog in koliko potrebuješ počitka. enako velja dejansko z vsemi stvarmi. itata je spraševala o trebušnjakih, jst vem, da bi me že po enem začel trebuh bolet, tako da jih ne bom delala, kot pa vidiš, jih marsikatera dela. enako velja za spanec na hrbtu. če ti ne bo pasalo, ti bo že trebuh sam povedal. sicer ni to moj splošni motiv, ampak v nosečnosti ugotavljam, da se mi trebuh hitro zbuni, če mu kaj  ne paše.

pina-1, ja superca! me veseli, da imaš dovolj časa za zbiranje receptov!user posted image komi čakam, da se najde kaka nova anonimna in ji bomo takoj poslale eno lepo sporočilce z recepti. user posted image user posted image user posted image

drugače je pa tako turobno jutro, da me je kar malo stiskalo. na srečo imam najboljšega dragega, ki me zna tako pomiriti, da sem takoj boljše volje. saj veste kako je to: slabo vreme, služba, fax in hormoni- idealna kombinacija za dizaster! user posted image user posted image zjutraj sva poslušala malega(malo) in je tak hrup ustvarjal/a, da se nama je kar smejalo. pa še ene dvakrat sem imela občutek, da sem ne samo slišala, ampak tudi čutila, ko je zamahnil. potem ko sem pa ugasnila angelsounds, pa nisem nič čustila. tako da ne vem, če se mi ni samo malo kisalo v glavi. vsekakor so pa resnični mehurčki že res blizu! user posted image vam pridem še kasneje malo pogledat, je treba tudi kaj narest user posted image user posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
29.8.2007 8:42:30   
torcica
Dobro jutro user posted image  še z moje strani!

Naj vas na hitro pozdravim, ker imam polno dela, ampak se oglasim še kaj tekom dneva.

Pa en lep pozdravček in user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
29.8.2007 8:45:41   
pina-1
dobro jutro čveke...
nomoje jutro je zopet bolj klavrno ker me glava boli za znoret. pa tudi trebuh me spodi neki špika. verjetno ima maternica zopet obdobje širjenja...

malo za našo knjigo:
višnjeva blazinica je že v fazi prebave, imam še jogurt, ringlo in hruške. za malico ob 12 bo pa toplis endvič s sirom gobicami in solato. za kosilo/večerjo pa perutničke in ohrovt s krompirjem ter solatauser posted image user posted image user posted image

no kje ste jutranje čveke?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
29.8.2007 9:12:08   
larisa
Barbika, v sunny studiu v lj imajo vadbo za nosečnice. Do sedaj je bila ob pon. in sre. ob 18h. S septembrom bodo imeli sicer novi urnik in ker vosi moja prijateljica mi bo ta teden sporočila če bo prišlo do spremembe. Misli pa da bo ta termin ostal. Boš hodila???

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
29.8.2007 9:17:45   
*Naja
Dobro jutro še z moje strani.
Meni ste pa včeraj lušte naredile s tistim tuninim namazom, tako da danes dopoldan bodo pri meni na jedilniku topli kruhki s tem namazom. Včasih sem si ga velikokrat privoščila, potem sem pa kar nekako pozabila nanj. No, zdej ste me pa ve spomnile, kok je doberuser posted image .
Moje počutje je ok, včeraj zjutraj me je sicer še malo bolelo, ampak mislim, da je bilo vse skupaj bolj posledica tega, da sem se mogla orenk razkurit, ko sem si šla v ZD odpret bolniško. Mislim tole naše zdravstvo je res čist na psu. Ker ni bilo moje os.zdr., niso imeli nobenega določenega, ki bi jo nadomeščal. In tako me je sestra na administraciji napotila, naj grem od vrat do vrat in prosim, kdo bi me vzel. In če bo kdo blagovolil, naj pridem nazaj po kartoteko. Haloooooo!!!
Na hitrco sem prečekirala situacijo in se napotila pred ambulanto, kjer je bilo najmanj ljudi (beri trije). Pride sestra ven in ko ji razložim situacijo mi reče, da dela en dohtar pop. in da naj takrat pridem nazaj. Povem ji, da bi mogla jst pravzaprav doma ležat in da sem se že tako mogla zarad  te bolniške pripeljat 30 km daleč. Pa reče, ja potem pa vprašite še na drugi strani hodnika. Tam je bilo pa "črno" ljudi (beri najmanj 30).
Pa ji rečem, da zakaj me ne more ona vzet, ko pa vidim, da nima gužve, da na oni strani je že črno ljudi. Pa mi reče, da pr njej jih je tud črno. In potem je začela nekej javkat, da zakaj sem taka in bla, bla, bla....
Po moje sem imela 200 pritiska....Sem šla na drugo stran, hvalabogu je bila ena bolj normalna in človeška sestra. Je imela res gužvo, pa mi je sam vzela izvid in sem lahko šla domov.
Ko pa prideva z dragim ven na parkirišče, naju je čakala pa že druga zgodba, ker se je ena stara teta  zaletela v najin avto. No, to je pa že druga zgodba.....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
29.8.2007 9:51:12   
itata
Jutro! Ja tole z luno vpliva tudi na voznike. Mene že tko hormoni hecajo, pa ponaravi sem bolj recimo temu "živana"user posted image  pa še tale luna pa me prav meče iz ekstrema v ekstrem... No in včeraj me je prav zabediralo popoldne (brezveze da razlagam, ampak pač imam težave kak dan glede na rahlo zapleteno situacijo z očetom od otroka - tko psihične težave, on mi ne teži) pa mi je rekla ena kolegica, da luna ful vpliva na ljudi, še bolj pa na tiste, ki imajo več vode v telesuuser posted image
Glede telovadbe sem si tud pol mislila sama ja, da najkasneje na nosečniški telovadbi vidim kako je s tem. Barbika ful hvala za razlago glede mišic. Jaz sem (laično pač pa prva nosečnost) mislila, da se ti to vse veliko bolj razmakne, ampak vidim, da ne in mi je to prav fajn vedet.
Jaz sem mal raziskovala glede te telovadbe po Lj. Ja Fit&fun so zaprli, v Sunny-ju po mojem bo (jo imajo itak vsako leto), ampak se mi zdi karta mal draga (cca 65 eur za 8 obiskov na mesec), sem pa našla da jo imajo tudi v Sportclubu (Fakulteta za šport), ampak še ni urnika gor. Lahko pa pokličem pa vprašam kako je s tem. A je še katera kaj našla na to temo?
Pridne bodite user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
29.8.2007 9:51:58   
itata
Se zatipkam glih k ni treba: hotla sem napisat, da sem po naravi "živahna" (temperamentna) user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
29.8.2007 10:12:13   
Suzi*
Jutro, čveke!!!

Pina, super, da boš zbirala recepte. user posted image  Jaz bi samo predlagala, ko že tako lepo napišeš, kaj boš jedla za kosilo, da zraven natipkaš še recept. user posted image user posted image user posted image  Sem zahtevna, a ne?! user posted image

Ko smo že pri hrani: zjutraj sem pojedla en toast s sirom in čaj, zdaj pomalicala en Topfen Creme, s sabo pa imam še nektarine in črn kruh, zdenka sirček in pečeno papriko. Za kosilo še pojma nimam kaj bo. Včeraj sem pa jedla kus-kus z neko mehiško tuno (že pripravljeno) in veliko skledo zelene solate.

Včeraj sem imela popoldne kar probleme. user posted image  Me je ful špikalo v nožnici pa okol popka, pa občasno me je kakšen krč v trebuh. Sem pol lepo pridno počivala na boku, obložena s povšterčki, tudi ponoči, pa se je lepo umirilo. Zdaj me občasno še malo zafrkava, upam pa, da se bo umirilo, pa da je to mogoče le posledica polne lune, hehe. user posted image user posted image

Glede telovadbe za nosečnice: meni je bila pa pri prvi user posted image , ko sem bila še v LJ, ful dobra telovadba v porodnišnici. user posted image  Sem šla na kar nekaj različnih na brezplačne ure, pa mi je bilo preveč naporno (pol me je kar trebuh bolel), ni bilo velik razlike od klasične aerobike. user posted image  Zdaj pa komaj čakam, če bodo kaj tudi pri nas začeli, da grem mal lahkotno migat. Kao trebušnjake smo tudi me delale, ampak je to bolj dvigovanje glave, samo toliko da se trebušne mišice napnejo. Je pa vaditeljica obvezno prej vsem pogledala ta razmik na trebuhu.

Marusah...gled zvišanja pritiska....sprehod, lahkotno gibanje, kakšna kavica ali pravi čaj, svež zrak. Upam, da ti bo kaj pomagalo.

Pridno čvekanje še naprej.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
29.8.2007 11:02:12   
katka37
Dobro jutro-dan!

Danes tudi zame tečno jutro, ob 7.30 sem se zbudila zaradi bolečin v trebuhu in hrbtu, sem cela zaležana, pa moram paziti še danes in jutri, potem pa bo že boljše.

Pridne, kaj ste že nekatere pojedle, jaz pa šele banano, zdaj pa še sendvič in njam-kakav.

Pina, mene je tudi zjutraj spet bolela glava, pa sem poskusila s pritiskom med palcem in kazalcem, je spet boljše.

Poskusimo danes najti čim več lepih trenutkov, drobnih malenkosti, ki nas osrečujejo.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
29.8.2007 11:07:27   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Poskusimo danes najti čim več lepih trenutkov, drobnih malenkosti, ki nas osrečujejo.

No, to je pa tako lepo napisano, da bom kar jaz začela.

• Danes oz, vsako jutro me osreči pogled na mojega sončka, ko stopim v njegovo sobico in tako lepo kot en angelček še spi. user posted image  Skor ne vem, če je kaj lepšega kot otrok ki mirno spi. user posted image
  • Mogoče to, ko te detece v tebuhu lepo boža kot danes moj mene. user posted image  user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
29.8.2007 11:22:32   
amaya
KONČNO: raste tudi meni trebušček...do sedaj sem opazila samo rit

sem pa absolutno boljše volje...je bil dan NE zame...

pina: če te zanima trebušni ples mi javi!!!

kako pa kaj s telovadbo? sama sem se prijavila v Kopru, vendar imajo zaenkrat premalo interesentk...upam, da bo iz tega kaj

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
29.8.2007 11:24:29   
maja80
Mene predevsem osrečuje moje detec v trebuščku, ki ga vsak dan že bolj čutim.

Pa seveda moj fant in pa družina, ker mi vsi stojijo ob strani in me podpirajo!

P.S. Zanima me, če katera od vas je kakšne dodatne vitamine, al poskušate to dobit s sadjem in zelenjavo?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.