|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 13:41:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
   RE: septembrke 2005
27.8.2007 14:19:12   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: tery

pety, tvoja fora je kar uspela. Nika sem sicer morala spomnit, da naj pove očiju, kar mu je teta naročila. In ga je moj spraševal, kaj naj mu kupi, pa je le izjavil "ička" (vozička) user posted image  Potem ga je pa moj debel gledal, se je pa mali začel ful režat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Nik! In? Je šel oči po vozička? user posted image
Mislim, da mu ga bomo tudi mi kupili. Ne morem verjet, kako se vedno zamoti z njim. V nedeljo, ko sem Vidu rekla, da pride Živa (bivša soseda) na obisk, je rekel: Greš k Živi, boš mel vozička...Pri njej ga je najprej začel vozit.

Teta Petra je od hudiča.... A mi upate pustit otroke za kak dan, a?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
27.8.2007 14:37:07   
Nika v službi
Ej, Pety, ti bi morala za vzgojiteljico v vrtcu! Jaz ti takoj Niko pustim, ni problema. Kdaj se lahko zmeniva?!user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
27.8.2007 15:32:47   
pety78
Nika, da ne boš mislila, da si tega nisem želela in si še vedno ne želim.user posted image Ampak nimam prave izobrazbe, žal. Bi šla pa takoj v vrtec, ja (kot vzgojiteljica, seveda user posted image ). user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3904
27.8.2007 20:47:07   
teta beta
No, punce, ste pa čist preveč resno to zagrabile user posted image . Saj še ne delamo na drugem, samo odstranili smo varnostne ukrepe. Na RD zabavi pa še prav gotovo ne bo nobenih novičk.

nika, jaz nimam nobenega predloga za praznovanje. Otrokom prijaznih gostiln v Ljubljani ali okolici žal na poznam.

Katja.meni je tudi bolj všeč oranžna varianta. Modra ful bode v oči.

no, moj me že preganja, moram iti. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
28.8.2007 11:00:12   
Nika v službi
Da nas vrnem nazaj na prvo stran.... nič se ne oglašate....

Hja, meni crkuje službeni laptop, tako da je strašna "veselica", nekaj podatkov se je izgubilo, nekaj smo rešili, prihodnji teden ga moram dati prav v HP na diagnostiko. Naš IT stručko ga je imel včeraj popoldan na nekakšni softwarski diagnostiki (Pia in ostale, ki se zelo spoznate na računalnike, ne me tepst, če se ne izražam pravilnouser posted image ), zjutraj mi ga prinese in pravi, da česa takega v vsej svoji praksi še ni doživel, je pa nekoč bral, da je tudi to mogoče. Namreč diska sploh ne zazna?! Hm... si sploh ne znam predstavljati, kaj točno to pomeni....

Kakor koli že, iskreno upam, da bo preživel še do konca tedna, potem pa sem 14 dni itak uradno na dopustu zaradi uvajanja, pa bodo že laptop v tem času nekako poštimali (ali pa kupili novega). Bolj nerodno bo, ko bom morala na nekem računalniku gostovati ali pa delati vse od doma....

Mah, zoprnije!

Začela sem projekt "torta", danes sem slikico našega igrišča posredovala v Kraljevi Mignon, da mi pripravijo kalkulacijo, pa da potem še definiramo podrobnosti okoli okusov, dostave....

A boste ve praznovanja imeli točno na rojstni dan ali pač preko kakega vikenda?

Jaz se nagibam k praznovanju na 13., vsaj torta mora takrat biti, piknik pa je lahko tudi na soboto....

Zdaj grem pa naročat Kettlerja.....

Ajd, pa-pa!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
28.8.2007 12:11:06   
pety78
Nika, mi bomo praznovali nekaj dni po rojstnem dnevu, razen če se bo obetalo slabo vreme (30.09.), potem bo nekaj dni prej, ker pride rojstni dan glih na sredo. Mu bom pa verjetno spekla tortico tudi točno na njegov dan, pa jo bo nesel v vrtec, če je to sploh praksa.user posted image Moram še Tažano vprašat...user posted image

Bo pa nekaj takega...verjetno...no, mogoče... user posted image user posted image user posted image
user posted image

Torej spodaj podlaga, ki ne bo smetanova, kot na sliki, gor pa en avtek...

user posted image

user posted image

No, to so seveda moje želje, kako bo pa uspelo, se pa pustimo presenetiti. user posted image user posted image user posted image

Punce, sem že spraševala na forumu gradnja.... Dajte mi odgovorit, če imate izkušnje s senčili za okna.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1813100

Lepo se imejte!
Petra

Neposredna povezava do sporočila: 3907
   [Brisano sporočilo]
28.8.2007 13:13:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3908
28.8.2007 13:23:36   
pety78
Tery, maš kako slikco od teh plisejev? Kje si jih pa nabavla? Joj, moj user posted image vztraja pri žaluzijah in se ne premakne user posted image , meni se pa ti roloji zdaj tako dopadejo, sploh, ker ne bom imela zaves.
Pa hoče laminat, pa pod umivalnikom ne sme bit omaric, pa v vsakem prostoru bo druga barva laminata, ker tega, ki je sedaj na hodniku ne smemo vreči ven, pa v spalnici noče drsnih vrat, ....pa bla, bla, bla, ...skratka čist kontra meni....user posted image user posted image user posted image Sem jezna! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3909
28.8.2007 13:39:42   
ninocka
Ojla,

midva sva lihkar prispela iz moje sluzbe. Sem se sla poslovit od ene nase studentke, ki odhaja v francijo na studij. Taml je razgrajal tam po pisarni, potem je pa narisal 2 slikci in na obeh je bla (po njegovo) Ana (sestricna).
Zdej sem ga dala spat in je blo tako dretje user posted image user posted image user posted image , ker je zunaj bagi in bi on kr to gledu. Si je zjutraj na "svoj" balkon prinesel stolcek in se je usedel na njega, v rokah je mel pa posodico s tistimi cokoladnmimi kroglicami. In je tko sedel ene 20 min in gledal unga bagra user posted image user posted image user posted image NO, sem vtem cajtu lahko vsaj zanga spakirala stvari.
Zdej me caka se moje in Samotovo (itak bom vzela s sabo minimalno), pol pa se pospravt. Matr, Evan je v 2 dneh tak dzumbus naredu...sej pospravlja za sabo, samo je pa vsepovsod se kaksan njegova igracka.
V nedeljo sva mu v Sparu kupila se mini zar in ga zdej fura s sabo po celem stanovanju (je na kolesckih).

Ko se spomnem, kajmoram se vse narest, me kr mini it na morje...prav res se mi ne da vec pakirat teh cunj in stvari, poln kufer (user posted image user posted image user posted image - to je pa zdej extra primeren izraz) vsega mam.
Sej ko bo vse spakirano in se bomo peljali proti morju, bom pa vse pozabila in komi cakala, da spet zavoham morski zrak, pa mal vetrcka....

OK, lepo se mejte, se beremo v petek, pa kaj napiste, da bom mela kaj za citat.
Grem pakirat user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
   [Brisano sporočilo]
28.8.2007 13:51:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3911
28.8.2007 14:16:42   
Nika v službi
Grr, jaz sem pa pravkar izvedela, da mi ne morejo zmodelirati igrišča (gugalnic, tobogana), ker je stoječe (?), lahko mi ga edino narišejo ali zmodelirajo nekaj drugega. Hm, za risano varianto nisem, mi je veliko bolj všeč zmodelirana motivika... Zdaj moram razmisliti o alternativi....

Hja, praznovanje v vrtcu, dobro, da ste me spomnile, moram tudi to vprašat vzgojiteljico...
Ali je primerno, da že po dobrem tednu kaj prinesem za Nikin RD in kaj sploh lahko prinesem?
Če ima katera kakšno dobro idejo, se priporočam.
A ste vi takoj praznovali, čeprav ste septembra komaj uvajali otročičke? Kako ste to prakticirale tery, pia in ostale, ki imate otročke v vrtcu že drugo leto?

Pety, glede senčil ti težko svetujem. Mi imamo povsod po oknih z notranje strani zavese, zunaj pa lesene rolete. Oken namreč še nismo menjali. Ko jih bomo, bom verjetno ostala pri podobnih roletah, ker se mi zdijo zelo primerne za hišo, tudi zaradi varnosti.... Sicer so mi všeč opcije, kjer je alu žaluzija med stekli okna, da torej ni ne zunaj in ne notri, ampak v sredi. Tudi lamelne zavese so mi povsem všečne....

Na 2 strešnih oknih pa zaenkrat nimamo nobenih senčil, ker šele načrtujemo prenovo. Kaj bom dala, nimam pojma. Se res še ne ukvarjam s tem.

Pety, tale tvoj dragi pa ni preveč parlamentaren tip, ni preveč naklonjen kompromisom, kaj?
Jaz bi kar naredila spisek želja, ki jih ima vsak. Stolpič, pa ne eno Petra in na drugo stran Matjaž (saj je Matjaž, a ne?). In bi lepo napisala, kaj si kdo želi. In potem sledijo pogajanja. Jaz popustim tukaj, ti pa tam. Vsak bi najprej izbral tisto, pri čemer nikakor pod nobenim pogojem ne želi popustiti.
Šit seveda nastane, če se določene zadeve pokrivajo, ampak to je že detajliranje.
Nikakor se ne bi dala, da bi bilo vse po njegovem. Halo, pa saj gre za skupno stanovanje, njegov in tvoj denar!!
Upam, da ne zameriš, ampak me kar malce pojezi, kadar nekdo tako vehementno zagovarja samo svojo stran in svoje rešitve.

Ninočka, upam, da si uspela vse spakirat in da boste kmalu uživali na morju. Lep dopust!

Neposredna povezava do sporočila: 3912
28.8.2007 14:47:06   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Pety, tale tvoj dragi pa ni preveč parlamentaren tip, ni preveč naklonjen kompromisom, kaj?
Jaz bi kar naredila spisek želja, ki jih ima vsak. Stolpič, pa ne eno Petra in na drugo stran Matjaž (saj je Matjaž, a ne?). In bi lepo napisala, kaj si kdo želi. In potem sledijo pogajanja. Jaz popustim tukaj, ti pa tam. Vsak bi najprej izbral tisto, pri čemer nikakor pod nobenim pogojem ne želi popustiti.
Šit seveda nastane, če se določene zadeve pokrivajo, ampak to je že detajliranje.
Nikakor se ne bi dala, da bi bilo vse po njegovem. Halo, pa saj gre za skupno stanovanje, njegov in tvoj denar!!
Upam, da ne zameriš, ampak me kar malce pojezi, kadar nekdo tako vehementno zagovarja samo svojo stran in svoje rešitve.

Prav maš user posted image , grem delat seznam....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3913
28.8.2007 15:05:42   
Nika v službi
Ej, kako citiraš? Meni vedno v okvirček potegne tudi tisto, kar hočem pod citat dopisat! Pls, instrukcije!

Ja, naredi seznam!!!user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
28.8.2007 16:00:51   
pety78
Nika, pišeš za besedo [/quote]. Tisto, kar je vmes, je citat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3915
28.8.2007 21:25:48   
TVN
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ej, kako citiraš? Meni vedno v okvirček potegne tudi tisto, kar hočem pod citat dopisat! Pls, instrukcije!

Ja, naredi seznam!!!user posted image
Čakaj, poskusim...

Neposredna povezava do sporočila: 3916
28.8.2007 21:26:20   
TVN
Bravo, Pety, bravo jest! Uspelo!
Hvala!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
28.8.2007 21:33:17   
tažana
čer.
uf sem imela za prebrat. user posted image
najprej glede roj. dnevov v vrtcu. Pety nikar nosit torte prosiiiim! veš kako hudo je ko vsak otrok 2x nese žlico torte v usta potem jo ima pa dost user posted image . posledično jo čisto preveč zmečemo v pomije. user posted image
najbolje je, da prinesete kakšne ne prevelike piškote in pa kakšene bobončke (seveda ne trdih in lizike) seveda pa tisto kar najraje prigrizne vaš otrok saj je to njegov rojstni dan!
nika: sevede lahko nese v vrtec tudi če se uvaja. veš kako bo fino bo takoj v središču pozornosti. user posted image

pety: mi imamo rolete prej sem imela pa žaluzije. pa sedaj glasujem za rulete, je vsaj tema ko jih dol dašuser posted image .

user posted image  bravo  teta beta in pety za tako lepe odločitve!

jutri nastopim na novem delovnem mestu. sem polna elana in prepričana, da bom imela nadvse prijetno leto v novi skupini. tole leto bo očitno polno preizkušenj, tako da je čas da se izkažem! user posted image

lahko noč, večerja in počitek kličeta! 

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
29.8.2007 8:12:51   
Nika v službi
Dolgovani odgovor za 2ursae: Bor goduje pod Boris (02.05.) ali Borut (24.07.).

Tažana, hvala za odgovor glede praznovanja RD v vrtcu. Jutri zjutraj se tako ali tako dobim z vzgojiteljico in bova predebatirali tudi to.
A morajo pri vas starši, ki uvajajo, s seboj prinesti copate?

Pa še ena zoprnija: ali se je katera od vas že pojevala z genitalnimi glivicami?
Kako in predvsem kako hitro ste jih pozdravile in ali so se vam še kdaj ponovile?
Midva sva očitno oba fasala glivice, predvidevam, da se je okužil od mene (sva imela odnos takoj po koncu M in je bila flora očitno še malce iz ravnotežja...), zdaj pa me božjastno srbi tam spodaj in vsa pikasta sem. Se mažem s Canastenom, vendar je zoprnija v tem, da je moja G ravno na dopustu in se vrne šele prihodnji teden. K nadomestnemu G ne bi šla rada, če res ni hudo nujno, tako da res ne vem, kaj naj naredim. Je pa zadeva strašno neprijetna. Grrrrrrrr.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
29.8.2007 8:31:29   
benika
Ja Nika, jaz mam večkrat podobne težave z glivicami. Ponavadi se jih rešim z Lactacyd-om in Canestenom. Traja sicer kakšen teden ali kak dan več, ampak zginejo pa. Zoprna zadeva je to. Jaz se ponavadi vsakič, ko grem na WC umijem z Lactacydom, s Canestenom se pa namažem 2-3x na dan. Menda pa pomaga tudi LCA jogurt, v katerega namočiš tampom in ga vstaviš v nožnico.

Mi danes odhajamo v Celovec z upanjem, da nam bo uspelo najt Zoysa in Kiko. Smo bolj antinavigatorji, tako, da gremo res na slepo tja. Sej Sud park še najdemo, ampak to je pa tud vse.

Pridne bodite.

Neposredna povezava do sporočila: 3920
29.8.2007 9:03:27   
pety78
Živijo,

Nika, revica, a pol se med službo skoz čohaš, al kako....user posted image Oprosti, saj veš, da te mal hecam.user posted image Je pa to verjetno zoprna zadeva, ja...

Vrtec, jaz bom, če seveda ne bom pozabila, nesla copate s sabo. Mi je pa res čudno, ker nas niso nič obvestili, niti nobenega sestanka nismo še imeli z vzgojiteljico, da bi se vsaj spoznali. Ker prvi dan ji bo to verjetno bolj težko...No, sreča, da poznamo Tažano. user posted image

Tažana, a potem naj z Vidom kar prideva v ponedeljek nekaj po 8. uri? Ojej, to bo še veselo. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
   [Brisano sporočilo]
29.8.2007 9:10:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3922
29.8.2007 9:10:48   
Nika v službi
Katja, hvala. Bom kupila Lactacyd in LCA jogurt, Canesten pa že imam. Danes je nekoliko bolje, tako da precej manj poskakujem po stolu, Pety. A veš, da sem se te dni res kar presedala in mencala, ti ne morem povedat, kako to srbi.user posted image  Pa še moj Tomaž in njegov smisel za humor, ko me je ves čas spraševal, če on popraska...user posted image  Pa že tako je ves pikast.... Samo njega ne srbi.
Katja, a je tvoj tudi kdaj fasal in kako ste potem to sanirali?

Uspele nakupe v Celovcu ti želim. Toys in Kika sta blizu, ma, mislim, da ne moreš sfalit.... Pa poročilo, prosim, kaj ste kupili.

Pety, ti tička, ti, res imaš blazno protekcijo s Tažano! Jaz bi tudi! Sicer pa lahko smatraš sobotni meeting za uvajalni sestanekuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
29.8.2007 9:45:38   
pety78
Tery, zakaj pa valla.? Hitro informacije....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3924
   [Brisano sporočilo]
29.8.2007 9:58:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.