Nika v službi
|
Grr, jaz sem pa pravkar izvedela, da mi ne morejo zmodelirati igrišča (gugalnic, tobogana), ker je stoječe (?), lahko mi ga edino narišejo ali zmodelirajo nekaj drugega. Hm, za risano varianto nisem, mi je veliko bolj všeč zmodelirana motivika... Zdaj moram razmisliti o alternativi.... Hja, praznovanje v vrtcu, dobro, da ste me spomnile, moram tudi to vprašat vzgojiteljico... Ali je primerno, da že po dobrem tednu kaj prinesem za Nikin RD in kaj sploh lahko prinesem? Če ima katera kakšno dobro idejo, se priporočam. A ste vi takoj praznovali, čeprav ste septembra komaj uvajali otročičke? Kako ste to prakticirale tery, pia in ostale, ki imate otročke v vrtcu že drugo leto? Pety, glede senčil ti težko svetujem. Mi imamo povsod po oknih z notranje strani zavese, zunaj pa lesene rolete. Oken namreč še nismo menjali. Ko jih bomo, bom verjetno ostala pri podobnih roletah, ker se mi zdijo zelo primerne za hišo, tudi zaradi varnosti.... Sicer so mi všeč opcije, kjer je alu žaluzija med stekli okna, da torej ni ne zunaj in ne notri, ampak v sredi. Tudi lamelne zavese so mi povsem všečne.... Na 2 strešnih oknih pa zaenkrat nimamo nobenih senčil, ker šele načrtujemo prenovo. Kaj bom dala, nimam pojma. Se res še ne ukvarjam s tem. Pety, tale tvoj dragi pa ni preveč parlamentaren tip, ni preveč naklonjen kompromisom, kaj? Jaz bi kar naredila spisek želja, ki jih ima vsak. Stolpič, pa ne eno Petra in na drugo stran Matjaž (saj je Matjaž, a ne?). In bi lepo napisala, kaj si kdo želi. In potem sledijo pogajanja. Jaz popustim tukaj, ti pa tam. Vsak bi najprej izbral tisto, pri čemer nikakor pod nobenim pogojem ne želi popustiti. Šit seveda nastane, če se določene zadeve pokrivajo, ampak to je že detajliranje. Nikakor se ne bi dala, da bi bilo vse po njegovem. Halo, pa saj gre za skupno stanovanje, njegov in tvoj denar!! Upam, da ne zameriš, ampak me kar malce pojezi, kadar nekdo tako vehementno zagovarja samo svojo stran in svoje rešitve. Ninočka, upam, da si uspela vse spakirat in da boste kmalu uživali na morju. Lep dopust!
|