ninocka
|
Jst se strinjam s soboto ob 10ih pri brunarci. Midva bova verjetno ze takrat tam, ampak se zna zgodit, da bom s sabo privlekla se mojo francosko kolegico. No mogoce jo bom prepricala, da gre raj k moji sestri na obisk, ker med samimi mamicami res nima kaj za pocet. Lahko se pa zgodi, da pridem celo sama, ker Evan pride z morja jutri ali pa v soboto Jst upam, da jutri, ker ga ze res pogresa in komja cakam, da ga vidim. Boste rekle, da mam ze navideznega otroka, ker ga na zadnjih par srecanj ni blo IZVIRNO SPOROČILO: katja Ampak ko sem ga jaz prvič videla ostriženega, sem gladko . Kriza. Meni sploh ni všeč. Men, niti Samotu, tud Evan ni vsec, ko je cist posopan. Sem se sicer ze navadla, ampak vseen komi cakam, da mu spet laski zrastejo. Samo, ko pa gledam une slikce, k ma res dolge laske, mi pa ni jasno, kaj mi je blo, da ga nismo ze prej postrigli IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae jutri imam G pregled v porodnišnici, ker imam nizko ležečo posteljico, pa na UZ mi je G našla neko cisto na jajčniku - od kje se je pa ta vzela . no jaz sem nazaj ... ej, pozor, kaj sem izvedela na uz v porodnišnici: una cista, ki jo je videla G, je v resnici moj mehur , O bog, kako te lahko ti zdravniki za BZ prestrasijo... Samo kako je pa lahko zamenjala tvoj mehur za majhno cisto, mi pa tud ni jasno...Mah, vazno, da je vse OK . Bor pa pomoje tud ni prelahek, ampak vseeno se drzi zdravnikovih navodil. Je pa res, da ni nujno, da tvoj porast teze vpliva tud na otrokovo. IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Ali še kdo od septembrčkov dobi tak histeričen napad, ko je treba ostriči laske? Nas. Nazadnje se je 2 uri skup dru, da je mel oci otecene kot zabica. Kovtrcek: Evan ma kovtrcek 100*140cm. Pozimi ma pa itak se spalno vreco, zdej je pa samo z eno dekico, ki sem jo dala v prevleko (kapno) pokrit. Sem hotla dat enkrat (se bolj zgodaj poleti) kovtrcek prat in ga pokrit z deko in je zacel protestirat in mi deko stran metat in vlect kovtrcek. S temi stvarmi se ne obremnjujem tok, ker ta otrok ma to cist po men - cel se razbrca, potem lezi na kovtru gor, potem se spet mal pokrije...Zaenkrat se mi zdi ta velikost OK, kasneje bomo pa kupli standardno mesro (200*140). Kruhomat: Tery, jst ga nimam, niti se nikol nisem spuscala v te raziskave. Sem pa zacela razmisljat, da bi ga kupila, ker se bo baje kruh podrazu, sam kaj, ko mi skor nic kruha ne pojemo (v torek sem kupila 4 zemlje, pa so danes se zmeri 3 v vrecki). Teta beta, jst sem tud vlogo za znizano placilo oddala kar pri vzgojiteljici al pa pri podpisu pogodbe. Pol sem pa se cakala, da smo dobili odlocbo od obcine. Sobica: zdej set me cist napalile s to Ikeo in mammutom (BTW jst mam extra 2 kataloga, jih prinesem na srecanje, ce katera zeli). Sem ze zacela razmislajt, da bi Evanu in Bevanu mogoce za zacetek blo to cist OK. Drugace bomo pa mi kupili (verjetno ze naslednje leto) sobico v Marosu od enega italijanskega prosizvajalca. V Evanovi sobi so ze not njihove omare, dokupit morva samo postelje. Problem je edino, ker imava mansardno stanovanje in ne pride v postev klasicni pograd, poleg tega pa ne vem, a naj nardim, a bodo 3 postelje al 2...Dobr, da lahko se cel let razmisljam o tem Jst sem bla pa dones v Rutaju in sva kupila marelo (zvoncek) za na vrt, ker so jo imeli znizano iz 90 na 30 Eur. Moj je pol vzel kar 2 (ko mi je najprej to prjavu, sem mislnla, da se heca, pol pa vidim, da je dejansko res placal 2). Ampak pazte, dober mesec nazaj sva hotla v Obiju kupit isto tako marelo za 170 Eur, pa si je Samo (na sreco) presmisli in reku, da jo prideva nazaj iskat, ker nama ne gre v avto (sva mela ze ene par stvari not) . Bi se zdej zrla na polno... Jupi, jst pa samo se jutri delam, pol mam pa 1 teden dopusta