|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
22.8.2007 22:12:53   
GoYa
Ej, smo na dno padli. Še mal pa bi bli na drugi strani user posted image

A ste vse po dopustih? No, sej prav, da uživate. Sam kej se pa tud oglaste user posted image .

Anadejka, jst mam tudi menopur + dephereline. Pivo pa: najprej sem pila alkoholno, pol sem pa prešaltala na brezalkoholno. Po moje to nima toliko veze, ker ga jst itak sam 2 deci spijem (al pa user posted image ). Baje je pivski kvas tisti, ki pomaga. Ti si kr nabavi, magari brez alkota, pa bo user posted image . Držim pesti za user posted image . Glede flegma user posted image ...ne gre user posted image .

MM, hvala in uživajte na dopustu user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
23.8.2007 7:14:46   
anadejka
Oh sej res,jest sm pa čist pozabla,da obstaja tut brezalkoholno pivo.Uf še dobr da si mi povedala,drgač bi bla po moje kar vsak dan pijana user posted image  men že en deci naredi mehka kolena.
A prauš da flegma ne gre?user posted image  Ja sej ti kr verjamem user posted image  Je res težko.
No dones me že špika po bušiju,tetka najavlja svoj prihod točno kot urca user posted image ,komaj jo že čakam,pol pa pokličem k Reškotu za UZ-je.Sm se odločila tokrat kar za njega.
Ej Goyči jest tut teb želim user posted image user posted image  ,pa čimobolj mirne živce user posted image .
Na zdravje user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
23.8.2007 8:03:43   
GoYa
Čin, čin, anadejka user posted image .

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
23.8.2007 10:13:11   
neni
Zdravo pupe!
A ko končamo tole zdravljenje bo treba pa v Idrijo na odvajanje od alkohola, al kaj?
Ja, pivička naj bi pomagala. Goya, meni pivo ni slabo, še boljš pa mi je deci pive deci fante. Nimaš potem res nobenega okusa po pivu v ustih. Probaj, jaz sem si tudi v začetku nosečnosti to kdaj naročila.
Punce vam povem, menopur+dipherelin je dobitna kombinacija. Samo otročki pa niso tolk pridni kot Lina, vsaj če mojega ki spet razgraja primerjam.

Goya, me veseli, da si začela drugi dan s špikanjem, očitno ti tako bolj ustreza. Kdaj bo predvidoma punkcija? Jaz imam v sredo pregled, v četrtek pa materinsko šolo in se mi zdi, da boš takrat že doma. Bi prišla naokoli, če ne pa potem ko boš.

Drgač pa tudi pri nas nič novega, edino noči so postale doooolge. Nikakor ne morem zaspat. Mi je blo včeraj spet do 2h ponoči slabo. Ni mi jasno, kako se lahko nekatere preveč zredijo, ker meni vse tako gor tišči, da najrajš nebi sploh jedla. Pa imam dete menda prečno in mi v bistvu sploh ne pritiska toliko. Al sem pa jaz nekaj čudna (beri razvajena) ratala med to nosečnostjo.

No, dovolj jamranja. Se še kaj oglasim, ko bom imela kaj lepega za povedat.

lp Neni

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
23.8.2007 17:47:50   
lana38
neni, a ti nisi v user posted image  nič lačna? Jaz bi kar naprej nekaj dobrega jedla. Pa še vse tisto, kar vidim, da drugi jedo, bi mi tudi pasalo. V začetku sem pa samo ležala in so šli kg fajn gor. Zdaj že dolgo nisem stopila na tehtnico. Bom jutri, ko imam pregled pri G. Že komaj čakam, da vidim kako napreduje user posted image  in moja user posted image . zdaj me ni več strah pregledov, kot v začetku user posted image . Pa user posted image  veselo miga in to me pomirja.
LP

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
23.8.2007 19:57:09   
pika74
Ojla anadejka - jaz že navijam za uspešen zaključek pri tebi user posted image user posted image user posted image .

Pa GoYa je tudi že daleč, da o neni ne govorimo user posted image . Neni, te moram kej poklicat  - zdej so mi še mobi zrihtal, prej mi bluetooth ni delal, pa sem vedno riskirala policaje, ko sem govorila po telefonu med vožnjo. Zdaj bo lažje.

Kako kaj ostale šjore? Kaj počnete? Jaz sem se danes napeglalauser posted image . Ampak zdaj bo pa mir za en cajt user posted image .

No, da  ne bom predolga - držte se!

Lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
23.8.2007 20:26:20   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: neni
A ko končamo tole zdravljenje bo treba pa v Idrijo na odvajanje od alkohola, al kaj?

user posted image  Sej rukamo unga brez alkohola.

Za punkcijo ne vem. Bo jutri G kej več povedu. Je omenu, da mogoče že jutri stopka, sam jst dvomim. No, če bi bila, bi bila potem punkcija v nedeljo. Ne vem pa koliko bom kaj doma, ker bi rada to malce v službi zakamuflirala. Bi bilo lih fajn, če bi bila punkcija res na nedeljo. No, bom še vidla. Se slišmo.

Lana38, jst nisem user posted image , pa bi tudi non stop kej finega jedlauser posted image .

A tako Pika, ti pa prekrške delaš user posted image . Dve po riti user posted image .

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
24.8.2007 7:20:50   
neni
Lana sporoči kako si danes odpravila. Ne, jaz sem bila prej bolj pridna za jest, zdej mi pa nič ne gre in predvsem me potem vse tišči.user posted image  Srečka, ti imaš danes pregled, jaz pa šele v sredo. Mi je kar dolgo, ampak sej bo tudi sreda hitro tukaj. Sej zdej itak vem, da je vse v redu.

Pika poklič! Nič šparat, taka dobra firma bodo že zbrali keš za najine čveke. Me zanima kako si.

Goya, jaz navijam za nedeljo, sporoči kaj ste se zmenili. Ampak ne vem, če je že za it prvi dan delat. Glej, da kakšne ne skuhaš. Uno od brezalkoholnega piva pa kar komu drugmu razkladaj....

Danes sem malo boljše volje, je bila dovolj dolga noč, pa brcko je bil eno piko bolj priden. Se pa zjutraj vedno ko se zbudim malo pretegnem, da naredi kakšen gib in potem sva spet skupaj in vesela. Upam, da bo danes lepo vreme in bom šla lahko malo pretegnit krake.

Se beremo.
Neni in mali

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
24.8.2007 12:36:04   
lana38
V redu sem opravila pri G. Moj user posted image  in njegovi organi so OK. Ima že 448 g. Edino jaz sem malo slabokrvna, tako da sem dobila železo. Drugače pa user posted image  lepo napreduje.
LP

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
24.8.2007 12:58:35   
tinkamiška
Lana superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slabokrvnost pa ponavadi tako pride zraven...sem tudi jst jedla železo, mi je blo fujfej, ampak kaj češuser posted image

lepo pozdrav vsem pupam!user posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
24.8.2007 19:50:27   
Špelka
Sam tolk da mal uletim:

Goya in Anadejka: sreeečnoooo v postopkih - in da mi obe pridelata + na CB!!!! user posted image

Lana - čestitke za super morfologijo! železo je pa itak zgodba zase - jest tud šlukam un zanič sirup že ene 3 mesce. Kaj češ... user posted image

Jest ma dons en mal depresije, ne vem točno od kuga, sam tko je. Upam, da bo jutr bolš. user posted image

Kljub temu vsem en lep pozdravček! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
24.8.2007 21:09:45   
GoYa
Neni, v ponedeljek sem verjetno doma. Punkcija ne bo na nedeljo. V tem primeru zna bit, da bom doma do ET.

Lana38, user posted image user posted image user posted image   za lepe novičke. Kar tako naprej.

Špelka, bom ubogala tvoj ukaz user posted image . Upam, da si že kaj boljš volje. Če ne, boš pa jutri sigurno, ker jutri bo lep sonček.

Tako, da ga lepo izkoristite vse, prov pupike user posted image .

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
24.8.2007 22:12:33   
citrončica
Lanauser posted image user posted image ,
user posted image malo železa bomo že nabral

user posted image ......user posted image user posted image user posted image
,samo da bo vse ostalo OK!! 

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
25.8.2007 10:11:46   
emaa
Buškici je včeraj ob 17:20 je na svet privekala Gaja Lea, težka 2250g in dolga 45cm. Čestitke

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
25.8.2007 10:18:55   
citrončica
Buškica,tudi tu...ČESTITKE!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
25.8.2007 11:06:19   
lana38
Buškica user posted image user posted image user posted image , čestiram!

Včeraj zvečer sem pogrizla prvo tableto železa in niti ni tako groznega okusa, samo bi mi bilo ljubše, če bi jo lahko kar pogoltnila. Ko bi vsaj pomagale, če jih že moram jesti.
LP

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
25.8.2007 14:20:09   
GoYa
Jeeee, buškica, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo se cartajte user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
25.8.2007 17:08:30   
Anonimen
Čestitke, Buškica!!! user posted image  user posted image  user posted image Lepo & pridno se cartajte! user posted image user posted image user posted image

Mi gremo pa jutri na morje, jaz pa še nič spakirano nimam. user posted image

Nič moram it, bom kregana drgač. user posted image

Lp vsem! user posted image

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
25.8.2007 21:50:00   
neni
Zdravo!

Lana sej smo vedli, da bo vse lepo in prav, malo železca boš pa morala dodati, očitno mali raste in nuca. Pa še kakšno banano, da bodo močne kosti.

Goya kako verjetno boš doma??? Torej je punkcija v ponedeljek? Pridem mimo, če ne bo prehudo. Bom pa držala močne pesti, no sej se jutri še slišimo, ker danes očitno že spiš.
Buškica iskrene čestitke za malo princesko. Pridno se imejte radi.user posted image user posted image

Zanima me, če je bilo tole malo prezgodaj, nisem vedela, da je Buškica že tako daleč. Ali ni? A zdej bom pa že kar jaz morala it? Pojma nimam, kaj bomo naredili in kako bomo speljali. Jaz nimam še čisto nič prištimanega. Pa ne morem mojemu dopovedat, da bi se morali malo podvizat.user posted image user posted image  Pa tudi sebi očitno ne. Pa tudi z otrokom ne vem kaj bom delala. Zdej ma pa mal panika daje.

Pika Mujo crknu. Lep pozdrav in lep vikend. Drži se, prištimaj teren za eskimote. Upoštevaj moj nasvet in spi na trebuhu, dokler še lahko.

Lahko noč
neni in mali brcko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
26.8.2007 7:59:32   
emaa
Ja neni malo zgodaj je bilo, noseča je bila 36t2d. 

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
26.8.2007 10:15:10   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: neni
Torej je punkcija v ponedeljek?

V torek.
Včeri sem preslišala sms user posted image . Pa nisem še spala. Oz. ja, sem v dnevni pred tv zaspala user posted image  in čakala mojga, da se skupaj prešaltava v spalnico.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
26.8.2007 16:03:27   
neni
Ojla
Sej je z malo Buškico vse ok, a ne?
En mesec prezgodaj ni menda tako hudo, edino če nimajo prištimano?! A kdo kej ve?

lp Neni

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
26.8.2007 19:50:49   
Anitka
Se na hitro oglasim, da zaželim Buškici in mali user posted image ter seveda atiju vse najboljše in najlepše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
26.8.2007 20:09:33   
GoYa
Neni, jst mislim, da je vse ok. 4t prej ni tako hudo. Če pa niso vsega meli prištimanega, bo pa možek zdaj uredil user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
26.8.2007 20:16:55   
emaa
Imeli prištimano, sem bila 14 dni nazaj pri njej. 

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?