Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 22.8.2007 22:12:53
|
|
|
|
GoYa
|
Ej, smo na dno padli. Še mal pa bi bli na drugi strani A ste vse po dopustih? No, sej prav, da uživate. Sam kej se pa tud oglaste . Anadejka, jst mam tudi menopur + dephereline. Pivo pa: najprej sem pila alkoholno, pol sem pa prešaltala na brezalkoholno. Po moje to nima toliko veze, ker ga jst itak sam 2 deci spijem (al pa ). Baje je pivski kvas tisti, ki pomaga. Ti si kr nabavi, magari brez alkota, pa bo . Držim pesti za . Glede flegma ...ne gre . MM, hvala in uživajte na dopustu .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.8.2007 7:14:46
|
|
|
|
anadejka
|
Oh sej res,jest sm pa čist pozabla,da obstaja tut brezalkoholno pivo.Uf še dobr da si mi povedala,drgač bi bla po moje kar vsak dan pijana men že en deci naredi mehka kolena. A prauš da flegma ne gre? Ja sej ti kr verjamem Je res težko. No dones me že špika po bušiju,tetka najavlja svoj prihod točno kot urca ,komaj jo že čakam,pol pa pokličem k Reškotu za UZ-je.Sm se odločila tokrat kar za njega. Ej Goyči jest tut teb želim ,pa čimobolj mirne živce . Na zdravje
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.8.2007 8:03:43
|
|
|
|
GoYa
|
Čin, čin, anadejka .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.8.2007 10:13:11
|
|
|
|
neni
|
Zdravo pupe! A ko končamo tole zdravljenje bo treba pa v Idrijo na odvajanje od alkohola, al kaj? Ja, pivička naj bi pomagala. Goya, meni pivo ni slabo, še boljš pa mi je deci pive deci fante. Nimaš potem res nobenega okusa po pivu v ustih. Probaj, jaz sem si tudi v začetku nosečnosti to kdaj naročila. Punce vam povem, menopur+dipherelin je dobitna kombinacija. Samo otročki pa niso tolk pridni kot Lina, vsaj če mojega ki spet razgraja primerjam. Goya, me veseli, da si začela drugi dan s špikanjem, očitno ti tako bolj ustreza. Kdaj bo predvidoma punkcija? Jaz imam v sredo pregled, v četrtek pa materinsko šolo in se mi zdi, da boš takrat že doma. Bi prišla naokoli, če ne pa potem ko boš. Drgač pa tudi pri nas nič novega, edino noči so postale doooolge. Nikakor ne morem zaspat. Mi je blo včeraj spet do 2h ponoči slabo. Ni mi jasno, kako se lahko nekatere preveč zredijo, ker meni vse tako gor tišči, da najrajš nebi sploh jedla. Pa imam dete menda prečno in mi v bistvu sploh ne pritiska toliko. Al sem pa jaz nekaj čudna (beri razvajena) ratala med to nosečnostjo. No, dovolj jamranja. Se še kaj oglasim, ko bom imela kaj lepega za povedat. lp Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.8.2007 17:47:50
|
|
|
|
lana38
|
neni, a ti nisi v nič lačna? Jaz bi kar naprej nekaj dobrega jedla. Pa še vse tisto, kar vidim, da drugi jedo, bi mi tudi pasalo. V začetku sem pa samo ležala in so šli kg fajn gor. Zdaj že dolgo nisem stopila na tehtnico. Bom jutri, ko imam pregled pri G. Že komaj čakam, da vidim kako napreduje in moja . zdaj me ni več strah pregledov, kot v začetku . Pa veselo miga in to me pomirja. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.8.2007 19:57:09
|
|
|
|
pika74
|
Ojla anadejka - jaz že navijam za uspešen zaključek pri tebi . Pa GoYa je tudi že daleč, da o neni ne govorimo . Neni, te moram kej poklicat - zdej so mi še mobi zrihtal, prej mi bluetooth ni delal, pa sem vedno riskirala policaje, ko sem govorila po telefonu med vožnjo. Zdaj bo lažje. Kako kaj ostale šjore? Kaj počnete? Jaz sem se danes napeglala . Ampak zdaj bo pa mir za en cajt . No, da ne bom predolga - držte se! Lp
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.8.2007 20:26:20
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neni A ko končamo tole zdravljenje bo treba pa v Idrijo na odvajanje od alkohola, al kaj? Sej rukamo unga brez alkohola. Za punkcijo ne vem. Bo jutri G kej več povedu. Je omenu, da mogoče že jutri stopka, sam jst dvomim. No, če bi bila, bi bila potem punkcija v nedeljo. Ne vem pa koliko bom kaj doma, ker bi rada to malce v službi zakamuflirala. Bi bilo lih fajn, če bi bila punkcija res na nedeljo. No, bom še vidla. Se slišmo. Lana38, jst nisem , pa bi tudi non stop kej finega jedla . A tako Pika, ti pa prekrške delaš . Dve po riti .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.8.2007 7:20:50
|
|
|
|
neni
|
Lana sporoči kako si danes odpravila. Ne, jaz sem bila prej bolj pridna za jest, zdej mi pa nič ne gre in predvsem me potem vse tišči. Srečka, ti imaš danes pregled, jaz pa šele v sredo. Mi je kar dolgo, ampak sej bo tudi sreda hitro tukaj. Sej zdej itak vem, da je vse v redu. Pika poklič! Nič šparat, taka dobra firma bodo že zbrali keš za najine čveke. Me zanima kako si. Goya, jaz navijam za nedeljo, sporoči kaj ste se zmenili. Ampak ne vem, če je že za it prvi dan delat. Glej, da kakšne ne skuhaš. Uno od brezalkoholnega piva pa kar komu drugmu razkladaj.... Danes sem malo boljše volje, je bila dovolj dolga noč, pa brcko je bil eno piko bolj priden. Se pa zjutraj vedno ko se zbudim malo pretegnem, da naredi kakšen gib in potem sva spet skupaj in vesela. Upam, da bo danes lepo vreme in bom šla lahko malo pretegnit krake. Se beremo. Neni in mali
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.8.2007 12:36:04
|
|
|
|
lana38
|
V redu sem opravila pri G. Moj in njegovi organi so OK. Ima že 448 g. Edino jaz sem malo slabokrvna, tako da sem dobila železo. Drugače pa lepo napreduje. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.8.2007 12:58:35
|
|
|
|
tinkamiška
|
Lana super slabokrvnost pa ponavadi tako pride zraven...sem tudi jst jedla železo, mi je blo fujfej, ampak kaj češ lepo pozdrav vsem pupam! tinka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.8.2007 19:50:27
|
|
|
|
Špelka
|
Sam tolk da mal uletim: Goya in Anadejka: sreeečnoooo v postopkih - in da mi obe pridelata + na CB!!!! Lana - čestitke za super morfologijo! železo je pa itak zgodba zase - jest tud šlukam un zanič sirup že ene 3 mesce. Kaj češ... Jest ma dons en mal depresije, ne vem točno od kuga, sam tko je. Upam, da bo jutr bolš. Kljub temu vsem en lep pozdravček!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.8.2007 21:09:45
|
|
|
|
GoYa
|
Neni, v ponedeljek sem verjetno doma. Punkcija ne bo na nedeljo. V tem primeru zna bit, da bom doma do ET. Lana38, za lepe novičke. Kar tako naprej. Špelka, bom ubogala tvoj ukaz . Upam, da si že kaj boljš volje. Če ne, boš pa jutri sigurno, ker jutri bo lep sonček. Tako, da ga lepo izkoristite vse, prov pupike .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.8.2007 22:12:33
|
|
|
|
citrončica
|
Lana , malo železa bomo že nabral ...... ,samo da bo vse ostalo OK!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.8.2007 10:11:46
|
|
|
|
emaa
|
Buškici je včeraj ob 17:20 je na svet privekala Gaja Lea, težka 2250g in dolga 45cm. Čestitke
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.8.2007 10:18:55
|
|
|
|
citrončica
|
Buškica,tudi tu...ČESTITKE!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.8.2007 11:06:19
|
|
|
|
lana38
|
Buškica , čestiram! Včeraj zvečer sem pogrizla prvo tableto železa in niti ni tako groznega okusa, samo bi mi bilo ljubše, če bi jo lahko kar pogoltnila. Ko bi vsaj pomagale, če jih že moram jesti. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.8.2007 14:20:09
|
|
|
|
GoYa
|
Jeeee, buškica, čestitke . Lepo se cartajte
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.8.2007 17:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke, Buškica!!! Lepo & pridno se cartajte! Mi gremo pa jutri na morje, jaz pa še nič spakirano nimam. Nič moram it, bom kregana drgač. Lp vsem!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.8.2007 21:50:00
|
|
|
|
neni
|
Zdravo! Lana sej smo vedli, da bo vse lepo in prav, malo železca boš pa morala dodati, očitno mali raste in nuca. Pa še kakšno banano, da bodo močne kosti. Goya kako verjetno boš doma??? Torej je punkcija v ponedeljek? Pridem mimo, če ne bo prehudo. Bom pa držala močne pesti, no sej se jutri še slišimo, ker danes očitno že spiš. Buškica iskrene čestitke za malo princesko. Pridno se imejte radi. Zanima me, če je bilo tole malo prezgodaj, nisem vedela, da je Buškica že tako daleč. Ali ni? A zdej bom pa že kar jaz morala it? Pojma nimam, kaj bomo naredili in kako bomo speljali. Jaz nimam še čisto nič prištimanega. Pa ne morem mojemu dopovedat, da bi se morali malo podvizat. Pa tudi sebi očitno ne. Pa tudi z otrokom ne vem kaj bom delala. Zdej ma pa mal panika daje. Pika Mujo crknu. Lep pozdrav in lep vikend. Drži se, prištimaj teren za eskimote. Upoštevaj moj nasvet in spi na trebuhu, dokler še lahko. Lahko noč neni in mali brcko
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 26.8.2007 7:59:32
|
|
|
|
emaa
|
Ja neni malo zgodaj je bilo, noseča je bila 36t2d.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 26.8.2007 10:15:10
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neni Torej je punkcija v ponedeljek? V torek. Včeri sem preslišala sms . Pa nisem še spala. Oz. ja, sem v dnevni pred tv zaspala in čakala mojga, da se skupaj prešaltava v spalnico.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 26.8.2007 16:03:27
|
|
|
|
neni
|
Ojla Sej je z malo Buškico vse ok, a ne? En mesec prezgodaj ni menda tako hudo, edino če nimajo prištimano?! A kdo kej ve? lp Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 26.8.2007 19:50:49
|
|
|
|
Anitka
|
Se na hitro oglasim, da zaželim Buškici in mali ter seveda atiju vse najboljše in najlepše.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 26.8.2007 20:09:33
|
|
|
|
GoYa
|
Neni, jst mislim, da je vse ok. 4t prej ni tako hudo. Če pa niso vsega meli prištimanega, bo pa možek zdaj uredil .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 26.8.2007 20:16:55
|
|
|
|
emaa
|
Imeli prištimano, sem bila 14 dni nazaj pri njej.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?