|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
14.8.2007 10:02:45   
taška30
Živjo,
Naja, ah, kaj naj ti rečem.user posted image  Na malo (veliko) joka se kar pripravi. To spada zraven. Sicer so izjeme, ampak boljše je biti pripravljen na najhujše, pa si potem prijetno presenečen. In vedi, da najbolj jokajo takrat, ko ti odhajaš, ko te ni več, se kar hitro potolažijo.
Mogoče je celo fajn, da je Marko edini nov v skupini, ker ostali so že navajeni in ne bodo rabili nobene tolažbe, ker njim je to normalno - kot služba. Tako bodo vzgojiteljice imele ogromno časa za tvojega srčka. Pri nas je bilo bolj noro, ker so bili vsi novi in so se hoteli vsi crkljat, vsaka vzg. je imela 3 v naročju, pa dva v rokah v začetku, ko je bilo najhujše.user posted image
Pa kakega pliškota naj vzame s sabo od doma, da ga bo stiskal.

Aha, Julija se oglaša, bom še potem kaj napisala.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
14.8.2007 13:30:54   
taška30
Ja, moram še napisat oz.se pohvalit, da smo počasi zaključili s nahujšo fazo trme. No, vsaj prvo rundo.user posted image  Kaj nas še čaka, ne vemo.user posted image
Kar čez noč se je nehalo metanje po tleh, kričanje za vsako malenkost, izzivanje...se mi zdi, da je Manca z rojstvom Julije postala bolj zrela. Vse se da zmenit z njo, govori že praktično vse in se prav vse sporazumemo.user posted image  Ful je tudi razumevajoča zadnje čase, ko dojim Julijo naprimer, brez problema počaka s kakšno svojo željo.
Je pa tud res, da sem jaz malo spremenila taktiko. In sicer ne grem več z glavo skozi zid za vsako stvar, samo 'da bo po moje'. Včasih ji pustim, da sama kaj izbere, naredi, čeprav ni najbolj pametno, glavno da ne ogroža nikogar ali ničesar ali da ni res čisto mimouser posted image  ... primer: umivanje rok. Prej smo si umivale roke, potem sem rekla no, zdaj je pa dost, zapri vodo, ona seveda Neeee, jaz zaprem vodo, ona tuli, se vrže na tla in tuli še nadalnje 5 minut. Zdaj tud rečem No dovolj bo, ona Neeee, jaz rečem: Prav, ampak samo še malo, da ne bo vode zmanjkalo user posted image , potem pa zapri pipo, se obriši in pridi ven. In grem ven iz kopalnice. Po najkasneje pol minute je zunaj, ker ji ni več zanimivo... pa sem se bala, da bo to začela izkoriščat, pa je ravno obratno. Kot da 'ceni' da ji večkrat kaj pustim po njeno, pa potem drugič rajši uboga.

Zdaj je pravi užitek hodit z njo na sprehode, prej sem samo čakala, kdaj se  bo vsedla na tla in izzivala oz. bežela stran od mene itd...skratka, dete odrašča.user posted image

No, pa da ne boste mislile, saj kakšen izgred tu pa tam še je, sploh kadar jo napade želja po samostojnosti in se hoče npr. sama oblečt, pa ji čist ne gre, takrat se tud še od besa po tleh vrže, ampak jaz jo kar pustim, slej ko prej pride do mene in reče: pomagaj mi.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
14.8.2007 20:43:02   
April
Oj,

Ja naja, jaz sem še kar doma. Dobr, da me vse kar se zdaj dogaja mal misli preusmeri in da se ne sekiram tok zaradi vrtca. So nas tud vzgojiteljice opozorile, da moramo imeti čimbolj pozitivni odnos, ker otroc vse čutijo.
Za odvajanje od plenic pa mislim, da Marko še ni zrel. Beno jih ima tud še. Vidim, da je plenica skoz polulana in da ne zadržuje še tok vode. Včasih že pove da lula- Sicer dobr ve zakaj ima kahlo, amnpak ga ne zanima tok, da bi dolgo na njej sedel.
Jaz se nč ne sekiram. Pravijo, da je najhujše kar lahko narediš, da otroka siliš, ko še ni pripravljen.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
15.8.2007 13:16:45   
Naja31
April, se strinjam s tabo. Tudi jaz imam občutek, da Marko še ni zrel in se mi zdi neumno, da bi ga kaj silila.
ampak zadnjič mi je naša bodoča vzgojiteljica v vrtcu prav slabo vest vzbudila, da so v tej skupini skoraj že vsi bolj ali manj brez pleničke, pa so vsi mlajši in , da naj kar poskusimo, da je to da je otrok starejši od dveh let še v plenički samo današnji trend, ker imajo vsi pamperske in ne občutijo mokrote.

Pred tem se sploh nisem sekirala, saj si mislim "vse ob svojem času", ampak od takrat pa samo o tem premišljujem. Čeprav pozbnam cel kup otrok ki so bili v plenički vsaj do 2 let in pol, če ne celo do tretjega leta.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
16.8.2007 9:14:21   
honey
No, evo mene, sem nazaj z dopusta. Madona, preden sem šla na dopust, sem mislila, da ne bom prišla skozi vaše poste, ko pridem z dopusta, pa vidim, da ste bile zelo zelo lene.

No, v glavnem, imeli smo se super, bilo je luštno, vreme je bilo bolj ko ne spremenjivo, greli smo se na sončku kot kakšni martinčki, ker nas je v senci zeblo (je ful pihalo ene par dni), drugače smo pa uživali 500/h. Sploh mali in mož sta uživala, ker sta bila lahko 24 h na dan skupaj, kar je zelo redko (razen nedelje).

Včeraj sem mislila, da me bo kap sunila - čeprav je bil praznik, smo imeli delovno akcijo okrog hiše - pospravljali smo garažo, mož je kosil ipd., mali se je pa igral na vrtu. In kar naenkrat on pridirja k meni in vpije: MAMI GLISTA, GLISTA! Jaz pa njemu, kakšna glista, kaj je z njo? Ne boste verjele, tamal stegne roko in pravi: NA GLISTO! In to živo!!!!user posted image  Joj, sem mislila, da bom kar bruhnila. No ja, tako je to, če živiš na vasi user posted image .

Naja, eno vprašanje - sta bila mogoče v nedeljo z Markom v Tivoliju? Zdelo se mi je, da sta bila vidva, ampak preden sem jaz to štekala, sta vidva že dirkala mimo Čolnarne - smo šli tja na sok, drugače smo bili pa na igralih. Tam te pa potem nisem več videla.

Kar pa se tiče odvajanja od pleničke, smo mi poskusili čisto tako, spontano že spomladi, ko se je ozračje segrelo. Mami mu je pač potegnila pleničko dol in je bil nagec. Kar verjeti nismo mogli, da se je tako hitro navadil - sicer je kakšna 2 dni lulal in kakal kjer je pač bilo, potem pa se je hitro navadil, da se lula v travco oz. kahlico, no, za kakanje je bilo treba pa malo več časa, ampak je tudi hitro osvojil. Smo bili kar malo preseničeni, da je šlo brez problemov. Pa tudi za spanje čez dan je že brez pleničke. Mogoče bi bilo dobro, Naja in April, da kar poskusita. Pa seveda brez jeze ali kakšnih grdih pogledov, ko bodo lužice. Mogoče poskusite najprej kje zunaj za kakšno urico, dve. Po moje boste kar presenečene, saj po moje tele naše škrate v tej vročini plenica zelo moti.

MajaZ, sem ti pisala kar SMS, ker vidim, da nisi ravno najbolj pridna pri branju in pisanju user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
16.8.2007 10:21:18   
Naja31
honey, ja, res sva bila midva.
Škoda, da me nisi pravočasno opazila.
Verjetno sva "dirkala" ali na igrala ali pa sva konjčke lovila user posted image .

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
16.8.2007 10:35:44   
April
Naja, glede plenic se pa res ni treba sekirat. Moja prijateljica ima fanjtka, ki je v juniju dopolnil 3 leta in je še v plenicah. Ke so vsi okol res povečini že brez, jo je tud mal skrbel, kako ukrepat.  Tamal je doma, se pa zelo veliko z njim ukvarja, tako da na tistem pregledu pri treh letih psihologinja kar ni mogla verjeti, da ni v vrtcu, ker je bil pri testih tako nadpovprečen. Je pa poskušala z raznimi fintami, d av trgovini nimajo več plenic, pa je naslednjič, ko sta šla hitro sam šel pokazat, da se še prodajajo. Tudi nag doma noče biti, in takoj prinese plenico.
Pa sva potem skupaj mal gruntale. Ona je tud dost prebrala na to temo in povsod nekak piše, da se otroka ne sme silit. Eni pa govorijo, da se mu kar vzame plenico. Ok, dobro, če se ne pritožuje. Kaj pa če hoče imet plenico.
No na koncu, se je sestala z znancem,zdravnikom-psihologom, ki pokriva tudi to področje. in ji je svetoval, naj nikar ne sili malega , ker s tem lahko naredi veliko škode. Vsake 14 dni ga naj vpraša, če bo brez plenice. In če noče, naj ga pusti pri miru in čez nekaj časa spet vpraša.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
16.8.2007 10:45:34   
taška30
April, pejd rodit!user posted image  Še kar skačeš tu okoli?user posted image
Daj mi prosim napiši kak SMS, ko boste zrihtali. Vsak dan malo mislim nate in ti želim en res lep in hiter porod. A ime ste že zbrali?

Plenice: ja, noben še ni ostal v plenicahuser posted image , tako da sekirat se je brezveze, meni bi bilo edino škoda, ker je zdaj poletje in se mi zdi lažje kot pa potem ko imajo oblečene žabe itd...saj doma niti ni take razlike, ampak ko greš ven na sprehod (sploh na začetku odvajanja, ko se nesreče še dogajajo, pa ko je treba hitro reagirat) je lažje zdaj, kot pa pozimi. Ampak če se vama zdi, da otrok ni pripravljen, res ni za silit.
Naja, mogoče bo pa Marko v vrtcu osvojil kahlico/stranišče, sploh če bo gledal druge pri tem opravilu. Ker pri nas zdaj v vrtcu kar skupinsko hodijo na wc in se eni od drugih učijo.

Honey, welcom back. Maš prav, res se je razpasila lenoba tule pri aprilkah čez poletje.user posted image  Upam, da bo zdaj bolje, ko se vračamo iz dopustov. Jaz sicer veliko čvekam pri tanovih aprilkah, ampak vseeno pogrešam tudi vas.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
16.8.2007 10:55:49   
April
Taška, saj veš kako je, si bla ti tud čez rok. Če noče vn, nimaš kaj. Sicer imam pa jaz še dva dni do roka.user posted image
Ti pa javim, ko se končno le odloči, da na s spozna.

Pr nas v jaslih so pa skoraj vsi še v plenicah. Vsaj spomladi, ko smo imeli sestanek je bilo tako. Pa tudi vzgojiteljice so rekle naj jih nikar ne odvajamo tik pred vstopom v vrtec. Da je potem preveč sprememb naenkrat.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.8.2007 10:11:24   
Naja31
April, nam so isto rekli na prvem sestanku v vrtcu. Da jih ne odvajamo od plenic ko začne hoditi vvrtec, ker je preveč sprememb. Pa je potem vzgojiteljica rekla, da to sploh ni pomembno user posted image .
Od moje prijateljice fantek je pri dveh letih imel full hude težave s kakanjem, ker ga je njegova babica na vsak način hotla odvaditi od plenic in potem je namenoma zadrževal blato. Jaz se vedno spomnim na ta primer in ga res nočem siliti. Ah, bomo videli.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
17.8.2007 11:43:04   
honey
Pred kakšno urco me je klicala tašča in mi povedala, da je svakinja dobila 2 PUNČKI!!! Saj je bil pa tudi že zadnji čas, drugače bi jo kar razneslo, ubogo revo. Ji je voda zastajala in je bila že kot sod vode. No, v glavnem, za vse se je dobro izteklo user posted image  Ime jima je Ema in Eva, tehtali sta pa 2.400 in 2.600 g, pa tam okrog 48, 50 veliki. Tudi tašča ni vedela točnih podatkov, samo to, da je vse o.k. z malima dvema, svakinja je bila pa menda še v operacijski, ko je mož klical, ker so ji naredili CR, ker sta bili obe baburci obrnjeni z nogicami naprej in so ji že kar povedali že kakšne 14 dni nazaj, da bo imela CR.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
17.8.2007 11:51:35   
Naja31
Wow, kar dvojna doza user posted image  user posted image  user posted image

Čestitam!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.8.2007 16:26:55   
tinatona
Hej punce!

Evo še mene...

honey  ČESTITAM, si postala naenkrat teta dvema princeskama. Full fajn.

April jaz se tudi priporočam za SMS ko boš rodila, pa da se potem kaj vidimo. Zdaj bom kmalu frej cel dan, ker bom brez službe. Novo si še iščem, ampak nič ne kaže...

Joj taška30, ko bi vsaj še našo trmico tako hitro minilo, kot je vašo. Meni se že meša, ker je za vsako stvar ko ni po njegovo jok. K sreči ima zdaj še mami malo dopusta in je z njo. Ne vem pa kako nam bo zneslo zadnji teden v mesecu, ko mojih ne bo in bova sama zase (no bo sicer brat doma, samo to je isto kot da ga ni, ker je 24h/dan priklopljen na računalnik).

Naja31 vi2 kar v easy z uvajanjem. Saj se vama nikamor ne mudi.

Mi imamo tud še plenice gor. Kaj čmo, ziher je ziher... čeprav je pa res da že dostikrat pove da mora lulat oz. kakat. Sem mu že mislila prejšnji vikend (11., 12.8.) vzet pleničko, pa je drisko imel in je bil kar bogi. Je komaj zdaj izvenela...

V vrtcu se bo pa sigurno lušno mel, ne skrbi.

Nič, šibam zdaj. Lepo se imejte pa se beremo.

LP Tina

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
18.8.2007 15:11:00   
julam
Ojla! Se še jaz na hitro javim! Res tale forum bolj štrajka, Taška, če pa še ti protestno odideš, bo pa zamrl user posted image ! No, šalo na stran! Mi smo končno doma, 3 tedne smo bili na morju in je bilo super. Kampirali smo na Pagu in naša falotka sta se izkazala za prava mala tabornika. Spanje v šotoru ni delalo nobenemu preglavic, edino vročina je nagalaja. Julijan je pogumno plaval z rokavčki, user posted image  je pa kar tako malo čofotal.

Sicer pa pri nas dogaja 100/h. Odkar se je Amadej začel postavljat zase, tavelikega škrata vedno večkrat grabi lubosumje. Potem pa obadva k meni prideta jokat. Seveda se moram večkrat postavit na stran malega, potem se pa Julijan počuti zapostavljenega. Jao, potem pa jo faše mali: al je zbrcan al zlasan al pogrižen. user posted image user posted image user posted image   Mah, upam, da mine ta smotana faza! Pa se imata drugače neizmreno rada! Zjutraj zbudita en drugega, potem pa čvekata, bereta knjigice vsak v svoji posteljci in se igrata. Ful sta posrečena!

Taška, blagor vam, da je Manca postala tako zrela.

Drugače pa kahlica laufa 100/h. Če je treba, je WC tudi zanimiv (sicer kar brez nastavka, ampak ga bomo vseeno kmalu kupili). Plenico ima edino za spat, za v avto pa samo za dolge ture. Ker drugače lepo pove in pač ustavimo (zadnjič je šel z mojimi starši 1,5h daleč in ga je kakat, pa so opravili kar nekje v paškem skalovju user posted image ).

Tudi Julijan gre 3.9. prvič v vrtec. Ful se veseli, ampak nisem 100%, da ne bo potem panika,ko bova tja prišla. Tamali gre pa za eno leto k varuški. Bomo videli, kako se bo izšlo.

A vaši aprilčki že rečejo R in L? Pri nas priljubljena fraza "Julij rabi" še vedno zveni "Juji jabi" user posted image .

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
19.8.2007 8:18:59   
Naty*Taja
Hojla punce! Evo še mene z dopusta. Je bilo tak fajn, da smo kr podaljšali za dva dni! user posted image  Maladva sta uživala tristo na uro. Oba sta čofala in se metala po vodi kr brez vsega. Pa mamico sta tunkala in špricala... Zvečer sta bila ob 7 tak out, da je tavečji sam od sebe rekel "Bema spat mami" - ja tudi pri nas ni še duha ne sluha od r-ja. user posted image  Tamala je pa kr na roke posilla in nagnila glavico - kar tudi pomeni spat grem. Se mi je kr fajn zdel, da ni bilo ugovarjanja pred spanjem. user posted image  
Drugače smo pri nas brez plenice, včasih nam rata prav čas na wc včasih malo uide, včasih pa tudi gate peremo... Mah bo že. Mal sta tudi ati in mami kriva, ker sta še tamalo tak hitro naredla in zdej mami nima časa skoz policaja špilat! user posted image  Največkrat mu uide med igro, ko pozabi...
Tudi mi gremo prvič v vrtec - sam s tamalo. user posted image  Tavečji pa, upam, da ne bo kakih problemov, ker ni bil zdej kak mesec tam. Drugače pa ja, vsi jokajo, eni bolj drugi manj. Kriza je pa če to traja dlje kot kak mesec...
Jaz pa se bom zdej intenzivno vrgla v iskanje službe... upam, da čimprej kej najdem, ker mi gre že orng na živce bit doma. (sem že dobra tri leta kr doma)

MONTIGNAC

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
20.8.2007 9:56:56   
Naja31
Samo, da nas dvignem nazaj na prvo stran user posted image

april, a je blo kaj čez vikend?

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
20.8.2007 12:12:39   
taška30
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: julam
Taška, blagor vam, da je Manca postala tako zrela.

Eh, dej nehi, saj tako 'hudo' tudi ni. Ampak glede na prejšnje izpade, ki so bili res nadpovprečniuser posted image , se je pa stanje res malo umirilo. Al se je pa naveličala metat po tleh.user posted image  Zdaj je v glavnem problem le en in sicer ko se odloči kdo bo kaj naredil. En primer: 'ati mi bo pas zapel' (v avtosedežu). In če ji ga vseeno jaz (ker ati že sedi za volanom), se tako iskreno razjoka in tuli, da ji kar solze tečejo. Sploh ne vem če je to trma, ker je videti, da ji je res hudo in se že pomiri, pa spet čez 5 minut, ko se že vozimo začne hlipat: mami, zakaj si mi pas zapela, ati mi bo pas zapel!user posted image  Mislim, kr neki.

A vaši aprilčki že rečejo R in L? Pri nas priljubljena fraza "Julij rabi" še vedno zveni "Juji jabi" user posted image .
Pri nas popolnoma enako.user posted image

Naty-Taja, lepo da ste uživali na poročnem potovanju.user posted image  Pri nas je bilo pa za razliko od vas glede spanja na morju ravno obratno - veliki problemi. Čez dan smo Manco kooomaj prepričali za spanje, pa še to ni vsak dan uspelo. Zvečer pa tudi ne, še Julija je ponočevala do 22-ih. Enostavno je bilo preveč zanimivo bit pokonc.

Honey, še od mene čestitke za 2 novi mali sorodnici.user posted image  To bo imel Tim dela, ko malo zrasteta.

April, držim pesti, kjerkoli že si.user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
22.8.2007 23:01:52   
tinatona
Hej punce!

Pišuka smo me lene... Jaz že dva dni uživam sama doma (Ožbej je z babico na počitnicah pri mojem dedku), delam samo po dve uri na dan in bluzim. Bi mogla še mal sobo pospravit, pa se mi ne da.

Danes sem zvedela čist uradno, da mi 31.8. direktor odpoveduje pogodbo (me je danes klical), tako da se bom šla 1.9. prijavit na Zavod. Prejšnji teden sem oddala še 5 prošenj, tako da upam da bom kmalu kaj novega dobila. Od tega rabijo sestre tudi na Pediatrični kliniki sestre, tako da srčno upam da bom tokrat imela več sreče. To je moja velika želja - delat tam.

julam, jaz mislim da je to zdaj samo obdobje, ker Ožbej je zdaj tudi postal bolj agresiven. Če kaj ni po njegovo moraš prav pazit - je začel grist. Tako da če je samo jok, sem še vesela. Upam pa da ne bo v vrtcu tudi grizel, čeprav je prav od tam to domov prinesel - je bil vedno pogrižen.

Joj Naty-Taja da bi še Ožbej rekel mami gremo ajat. On pa ravno obratno, vsak večer se dere iz postelje:˝Mami Oži ne ajat!!! Mami, mami.˝ in pol ker ga jaz ne dvignem, začen klicat babi in dedija...

April upam da je porod že za tabo in da se že vsi 4je crkljate doma!!!

Punce v kakšnih avtosedežih imate ve svoje aprilčke? Nam Römer počasi premajhen ratuje (imamo še par cm fore) in zdaj ne vem kaj naredit. A naj mu kupim sedež 9-36 al kar 15-36. Ker zdaj ima komaj 12,5kg... Sem pa gledala Britax envolvo al pa Römerja - Kid oz. Maxi cosi Rodi (točnega modela še ne vem ker so zdaj trije različni: SPS, XP in XR - pa še nisem poštudirala kateri je boljši).

Nič zdaj pa šibam spat, ker moram jutri vstati ob 6ih.

Full lepo se imejte, pa se beremo.

LP Tina

p.s.:Naja31 oglasi se kaj!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
22.8.2007 23:05:39   
April
Ja pa ja. Saj skoz čvekam tule gor, od samga dolgčasa, pa da se mal zamotim z mislimi. Ker se nč še ne dogaja. user posted image

Fajn bodte!

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
23.8.2007 10:03:04   
taška30
He, he, April, saj te čist razumem.user posted image  
Ampak meni se pa 25.8. zdi en tak lepi datum.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
23.8.2007 19:08:25   
April
Ja saj v soboto grem v porodnišnico. user posted image
Sam upam, da me zaradi prezasedenosti ne bodo domov poslal.
Še najbolj bi pa bilo, da se že prej začne kaj dogajat, ne pa da grem rodit kot da bi bla pri frizerju naročena.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
23.8.2007 20:55:01   
julam
April, a je letos spet/še zmeri gužva za rodit? Vsaj v LJ je bila lani ta čas neizmerna, smo ženske dobesedno v vrsti čakale na mize. Pa v sprejemni so sprejemal samo tiste, ki s(m)o bile "tik pred". Mene so že skor domov poslal, ker sem bila brez popadkov, potem pa so ugotovil, da sem 5cm odprta in da mogoče ne bi bilo glih pametno. Kakorkoli, držim pesti, da narava sama poskrbi za tvojo bebico. Pa lep, lahek in hiter porod ti želim!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
24.8.2007 7:19:04   
honey
April. tudi jaz ti želim, da bi bilo čimprej za tabo in za tvojim novorojenčkom!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
25.8.2007 22:42:35   
tinatona
Hej punce!

Ste že videle? April je danes rodila!!!!

Danes 25.08.2007 ob pol dveh se je April in njeni družini pridružil Jaša, težek 3700 g in 53cm.  

April čestitke za Jaša !!!!!!

Č user posted image E user posted image S user posted image T user posted image I user posted image T user posted image K user posted image E!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LP Tina in Ožbej

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
27.8.2007 7:52:42   
honey
APRIL, ČESTITKE! SI PA RODILA PRAVEGA KORENJAKA!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?