honey
|
No, evo mene, sem nazaj z dopusta. Madona, preden sem šla na dopust, sem mislila, da ne bom prišla skozi vaše poste, ko pridem z dopusta, pa vidim, da ste bile zelo zelo lene. No, v glavnem, imeli smo se super, bilo je luštno, vreme je bilo bolj ko ne spremenjivo, greli smo se na sončku kot kakšni martinčki, ker nas je v senci zeblo (je ful pihalo ene par dni), drugače smo pa uživali 500/h. Sploh mali in mož sta uživala, ker sta bila lahko 24 h na dan skupaj, kar je zelo redko (razen nedelje). Včeraj sem mislila, da me bo kap sunila - čeprav je bil praznik, smo imeli delovno akcijo okrog hiše - pospravljali smo garažo, mož je kosil ipd., mali se je pa igral na vrtu. In kar naenkrat on pridirja k meni in vpije: MAMI GLISTA, GLISTA! Jaz pa njemu, kakšna glista, kaj je z njo? Ne boste verjele, tamal stegne roko in pravi: NA GLISTO! In to živo!!!! Joj, sem mislila, da bom kar bruhnila. No ja, tako je to, če živiš na vasi . Naja, eno vprašanje - sta bila mogoče v nedeljo z Markom v Tivoliju? Zdelo se mi je, da sta bila vidva, ampak preden sem jaz to štekala, sta vidva že dirkala mimo Čolnarne - smo šli tja na sok, drugače smo bili pa na igralih. Tam te pa potem nisem več videla. Kar pa se tiče odvajanja od pleničke, smo mi poskusili čisto tako, spontano že spomladi, ko se je ozračje segrelo. Mami mu je pač potegnila pleničko dol in je bil nagec. Kar verjeti nismo mogli, da se je tako hitro navadil - sicer je kakšna 2 dni lulal in kakal kjer je pač bilo, potem pa se je hitro navadil, da se lula v travco oz. kahlico, no, za kakanje je bilo treba pa malo več časa, ampak je tudi hitro osvojil. Smo bili kar malo preseničeni, da je šlo brez problemov. Pa tudi za spanje čez dan je že brez pleničke. Mogoče bi bilo dobro, Naja in April, da kar poskusita. Pa seveda brez jeze ali kakšnih grdih pogledov, ko bodo lužice. Mogoče poskusite najprej kje zunaj za kakšno urico, dve. Po moje boste kar presenečene, saj po moje tele naše škrate v tej vročini plenica zelo moti. MajaZ, sem ti pisala kar SMS, ker vidim, da nisi ravno najbolj pridna pri branju in pisanju
|