|
RE: no aprilke 2005, kako? 7.9.2007 13:40:58
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hja, no zdej bom pa verjetno imela več časa za rr, ko sta oba v vrtcu! Mala je bila danes do kosila in ni niti pisnila! Sam zaspana je bila, ker je revca šla prvič spat ob pol enih, ko sva domov prišli! Zdej pa spi, kot ubita. Ja, Taška naš je pri tatežkih. Proti 12 - im kilam pa že tamala šiba! Pa nista neki debela, da bi bila špehasta, sploh ne, ampak težka pa kot svinec. Jaz pravim, da sta kompaktna! Po moje, da ju je sama mišica, ko tolk gibata pa po štengah gor, pa dol pa zunaj po hribih in dolinah in to po cele dneve! Nekje se pa že mora poznat. Smo pa mi spet na plenici, ker se je gospod v vrtcu spomnu, da ne bo brez in zdej tudi doma pove, da lula in da ima plenico, ter ne rabi na wc hodit! Ful sem žalostna, ker vem, da bi bili brez, če bi se tam v vrtcu malo bolj potrudli. Ah pa bo že. Zdej se pa sploh ne bom obremenjevala s tem in bom čakala na njegovo željo po wc. Upam, da ga bo mokra plenica kmalu začela spet motit, čeprav je po moje škoda že storjena.... Naja čestitke za bebico in držimo pesti, da bo vse ok, pa zate Honey tudi! Da tudi jaz malo pojamram - mi smo pa na flaški mlekca pred spanjem! Ja, odkar jo je Maruša dobila namesto zize, jo ima tudi Marcel nazaj. Če mu njegove ne dam, pa popije, kar ostane mali! Pa se ne sekiram preveč, ker tudi brez zaspita oba. Imata pač svoje fore. In malo sumim tudi tole s plenico, da je zato! Mah, čez leto, dve bo pa vse noge dobilo pa bo! V vrtec pa nobenmu ne dam nič, ker se potem tam sam navadi, ker pa zdržita oba brez imamo tale razvajanja ala flaša, memi (beri medvedek)... samo za doma! Sta ob 12 po kosilu v vrtcu itak oba čist hin, tak da ju kr zmanjka! Oj, April se je tudi že javila! Hej punca, počakaj da se vse skup malo umiri, ustali, dajte si vsi čas, da se navadite in bo vse lažje. Prve dni so pač močno mešani občutki glede takele velike spremembe, samo zapomni si, da otroci takele zadeve jemljejo zdravo za gotovo in sploh ne občutijo tisega, kar mi mislimo, da. Boš vidla, kako bo vse lepo steklo. Kak mesec pa bo tako, kot da je že od nekdaj tako. Vsaj pri nas je bilo.... Zdej prav uživata skup in ko eden kam gre, ga drugi kr naprej išče... sej se tudi že stepeta, ampak je med njima bratsko-sestrska naveza! Ko Marcel pride iz vrtca gre taprvo po stanovanju in pravi : "Buša, je?" to pomeni, kje je Maruša , Maruša pa ko ga vidi na sliki, al pa ko ga začuje, da gre po stopncah pravi "Ba,ba" Kar pomeni Marcel! (verjetno mu vrača, ker jo je on v začetku klical baba! Joj Taška - meni dok sem dojila, ni šlo dol nič!!Kljub Montiju, in to obakrat! Tak da jaz ne verjamem več nobeni, ki mi reče, da dojenje pomaga hujšat! Pa kje! Sej po logiki, telo dela zaloge, da bo lahko dojilo? A je tako, al ne? Pa tudi potem, kljub temu, da sta me prvih pet mesecev zaposlovala 24 ur na dan, ni šlo nič dol! Sorry, ko morim, sam če je pa res! Risanke so pa tudi pri nas zdaj aktualne! Predvsem za po spanju, za zbujanje! lp in uživajte v tem skozlanem vremenu!
|