taška30
|
Jaz sem pa danes prvič sama doma z obema puncama. Manca ima od včeraj vročino 38°, pa malo kašlja, ne vem kaj se bo iz tega razvilo, upam, da nič resnega, zato ni v vrtcu. Me je bilo zjutraj kar groza kako bo to šlo , pol sem si pa rekla: ah, kolk mamic je vsak dan doma z dvema ali tremi, bo že. Sicer je lažje če greš lahko malo ven, kot da smo noter, pa kaj čmo. In res gre! Sicer je na momente kar kruto, ko npr. Manca kaj zakriči, pa tamalo zbudi, ki sem jo ravno pol ure po rokah nosila, ko jo je zvijalo, da je zaspala in spet jovo na novo uspavanje, pa ko tamalo dojim, Manca nujno rabi za pit, pa grisin, pa itak zase nimam minute časa skoraj še za na wc ne (tamalo kar s sabo vzamem, ziher je ziher, da je ne bi Manca slučajno preveč k sebi stiskala, ko me ni )... ampak zdajle obe spita že celo uro in je blažen mir, ura je že dve in se sama sebi zdim popolna zmagovalka, he-he!!! Pa hvala bogu da je petek, ker za vsak dan je pa tole kar tempo, ampak najbrž se navadiš. No, lep vikend vam želim, upam, da se mi čimprej pozdravimo. Aja, Honey tud men je kuhinja ful všeč. Uf, kdaj bom jaz dočakala novo kuhinjo. Ta, ki jo imamo je ostala v tem stanovanju še od prejšnjih lastnikov, ker nam je zmanjkalo dinarčkov za novo in je že zelo zdelana, samo kaj ko je težko ob dveh velkih kreditih zbrat še ojre za novo kuhinjo, imava pa že ogledano eno Sveino - najdražjo, itak , pa ogromno napo, pa moj dec hoče še un ameriški hladilnik, dvojni z ledomatom za 300k sit
|