|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.9.2007 21:16:14
|
|
|
|
Naja31
|
Punce, koliko pa stane pri G-regi? Jaz sem tudi razmišljala o G.regi, samo Jećžica nam je totalno od rok, pa še v popoldanskih urah so take gužve na Dunajski, da dvomim, da bi sploh lahko prišli pravočasno. Marko hodi v Gib, na Drenikovo, tu pride 1x na teden za pol leta 110 eurov. No, ne morem reči, da hodi, ker je bil dvakrat, od tega se je drugič tako začel dreti še rpeden sta z možem sploh prišla do telovadnice, da je potem pred vrati doživljal histerični napad. In sta se potem z možem obrnila in prišla domov. No, jaz upam, da bo hotel hoditi, ker sem ravno plačala za cel semester. Marko pravi, da ni hotel ker ni bilo mamice, tako da bom očitno jaz prisiljena tudi zraven hoditi. Pa mislim, da ni telovadba kriva, ampak je odkar hodi v vretc v popoldanskih urah šebolj name naliman in tudi bolj je občutljiv. Verjetno je mislim, da ga bo mož kar tam pustil. Mi nismo šli na Otroški bazar, ker sem jaz zbolela in sem cel vikend bolj ali manj preležala. Jutri grem v službo, ampak vam povem, da prav resno razmišljam, da to nosečnost pa res ne bi delala do konca. Imam tako ginekologinjo ki ne komplicira z bolniškami, pa tudi ne počutim se preveč dobro. No, še kakšen mesec,ker imam kar nekaj projektov za končati v službi, ampak dvomim, da bom do marca delala. Marko tudi zadnje dni skoz poje. Pa v vrctu se je naučil nove pesmice in potem skoz poje. Full je luškan. Drugače je pa zdaj v vrctu super. Uvajanje je bilo malo problematilno in tudi zjutraj še vedno hoče jokati, kakšno jutro tudi zajoka, ampak še preden jaz pridem iz vrtca in ga pogledam skozi okno, on že neha. Pa mislim da se ima tam noro fajn. Prav srečen je. V tem času se je že ful velik naučil, čevlje da sam dol, zdaj ga učim, da sam sleče hlače. Tudi zdaj skoz sam je. Vaši to verjetno že vse počnejo, ampak Marku se pozna, da ga je babica čuvala in je bolj nesamostojen. Jaz kar ne morem verjeti kako je napredoval v samo dveh tednih. Da o tem, da se po kosilu sam uleže in zaspi, niti ne govorim. Doma pa smo ga najprej 2 leti po rokah nosili, d aje zaspal, zdaj pa se moram obvezno jaz z njim uležt, če je pa pri tašči, mu mora peti in ga po ritki trepljati. V vrtcu se pa uleže in zaspi. Ja, noro, no.
|
|
|