|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
17.9.2007 11:00:50   
taška30
Hojla, NEčveke!user posted image
Ste bili kaj na otroškem bazarju? Mi smo bili včeraj, je bilo prav fajn, Manci so bile najbolj fajn tiste stojnice od raznih športnih društev, kjer se je naskakala, naplezala...še dobro, da naslednji teden začnemo s telovadbo, da se bo lahko zdivjala. Enkrat na teden bo hodila po eno urco, z enim od staršev seveda zraven. Se mi zdi kar fajn tkole za čez zimo malo popestritve.
Aja, pa na tavelikem odru je tud ful plesala.user posted image  Pa bonbončke 'kradla' na vsakem vogalu. Pa celo nam je uspelo priti mimo helijevih balonov brez da bi katerega kupili. Sem ravno včeraj spet rekla, da evo očitno je res tahuda trma mimo, ker par mesecev nazaj si kar predstavljam kako bi tole zgledalo. Vsakič ko bi se premaknili naprej, bi bil upor, pa metanje po tleh, zdej je pa res milina z njo okol hodit, ker se vse zmenimo.user posted image

Ja, nič , napište še kaj, no.

Lp Taška

No, ravno zdajle me je klicala BarbaraE in vas vse lepo pozdravlja. Se ima prav fajn, malo so bili še na morju. Sem vas zatožila, da ste lene za pisat.user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
17.9.2007 11:36:13   
julam
ojla! Se strinjam, Taška, smo res nečveke! Pa bravo Manci za pridnost. Mislim, da so naši aprilčki bolj kot ne ven iz ta hude trme. Tudi našmu škratu se da veliko dopovedat. Ravno sedaj, ko je bolan (itak, če je bil pa v vrtcu!!!), je lepo razumel, da ne moremo ven, pa da ne sme divjat, ... Prav vidi se mu v pogledu, da razume, kaj mu hočeš povedat. Hvala bogu!!!

Naš gre tudi na telovadbo, začneva pa z oktobrom. Sicer nisem vedela, kakšna cena je, ko smo ga prijavili, pa me je danes kar na rit vrglo - res pa je, da nimam občutka, kakšne so zdaj kaj cene. Taška, kam si pa vpisala Manco? Mi smo pri g-regi, mi ustreza lokacija (ker so moji blizu doma, pa bojo lahko malega ta časa merkali), pa še enga poznamo tam. Kakorkoli, Julijan zatrjuje, da on na telovadbo NE GRE!!! Samo po moje mu bo ful fajn, ker ima višek energije.

Nasploh je ratal ful mazica, odkar je v vrtcu (skoz mi je za ritjo). Začetek je bil res fenomenalen, zdaj pa že zjutraj  pove, da ne gre v vrtcu, potem je pa na vratih še obvezen jok. Joj, potem pa še ta bolezen, ki se vleče in bojim se, da se bova mogla ponovno uvajat.

Zdaj grem pa naprej malo za službo delat, pa še kosilo sproti kuham.

papa

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
17.9.2007 13:41:01   
taška30
Julam, tudi mi gremo k G-regi. Samo nam so rekli, da se začne že 24.septembra. A potem niste tukaj na Ježici, v njihovi igralnici? Ja, cena je pa user posted image .

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
17.9.2007 15:18:22   
julam
taška, sem preverila: začnemo v pon.24.9. 17.15! user posted image user posted image user posted image  nisem vedla, da je sept že pri koncu user posted image , cajt prehitro beži. tudi mi smo na ježici. -kateri termin pa imate vi?

sem hotla vprašat še, če vaši aprilčki kej radi pojejo? naš ful rad, pa ful točno je začel! ful ma rad glasbo! k sreči je vzgojiteljica tudi glasbeno naravnana in veliko pojejo, pa na flavto jim igra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
17.9.2007 16:39:48   
taška30
user posted image  Isti termin kot vi!
Super, da se bomo videli! Misliš, da bi se Julijan in Manca še spomnila drug drugega?user posted image

Petje? Jaaaaa!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
17.9.2007 16:57:59   
julam
Ej, tale stran je pa najina user posted image ! SUPER!!! Da se bodo naše poti spet združile! Se že veselim. Sem že razmišljala, če se bosta še poznala - ampak po moje ne, sta bila premajhna, od 'ločitve' pa je že leto dni. No, se bosta pa spet spoznala!!! user posted image user posted image user posted image  Torej, se vidimo v ponedeljek!!!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
17.9.2007 21:16:14   
Naja31
Punce, koliko pa stane pri G-regi?
Jaz sem tudi razmišljala o G.regi, samo Jećžica nam je totalno od rok, pa še v popoldanskih urah so take gužve na Dunajski, da dvomim, da bi sploh lahko prišli pravočasno.
Marko hodi v Gib, na Drenikovo, tu pride 1x na teden za pol leta 110 eurov. No, ne morem reči, da hodi, ker je bil dvakrat, od tega se je drugič tako začel dreti še rpeden sta z možem sploh prišla do telovadnice, da je potem pred vrati doživljal histerični napad. In sta se potem z možem obrnila in prišla domov. No, jaz upam, da bo hotel hoditi, ker sem ravno plačala za cel semester. Marko pravi, da ni hotel ker ni bilo mamice, tako da bom očitno jaz prisiljena tudi zraven hoditi. Pa mislim, da ni telovadba kriva, ampak je odkar hodi v vretc v popoldanskih urah šebolj name naliman in tudi bolj je občutljiv. Verjetno je mislim, da ga bo mož kar tam pustil. user posted image

Mi nismo šli na Otroški bazar, ker sem jaz zbolela in sem cel vikend bolj ali manj preležala. Jutri grem v službo, ampak vam povem, da prav resno razmišljam, da to nosečnost pa res ne bi delala do konca. Imam tako ginekologinjo ki ne komplicira z bolniškami, pa tudi ne počutim se preveč dobro. No, še kakšen mesec,ker imam kar nekaj projektov za končati v službi, ampak dvomim, da bom do marca delala.

Marko tudi zadnje dni skoz poje. Pa v vrctu se je naučil nove pesmice in potem skoz poje. Full je luškan. Drugače je pa zdaj v vrctu super. Uvajanje je bilo malo problematilno in tudi zjutraj še vedno hoče jokati, kakšno jutro tudi zajoka, ampak še preden jaz pridem iz vrtca in ga pogledam skozi okno, on že neha. Pa mislim da se ima tam noro fajn. Prav srečen je. V tem času se je že ful velik naučil, čevlje da sam dol, zdaj ga učim, da sam sleče hlače. Tudi zdaj skoz sam je. Vaši to verjetno že vse počnejo, ampak Marku se pozna, da ga je babica čuvala in je bolj nesamostojen. Jaz kar ne morem verjeti kako je napredoval v samo dveh tednih. Da o tem, da se po kosilu sam uleže in zaspi, niti ne govorim. Doma pa smo ga najprej 2 leti po rokah nosili, d aje zaspal, zdaj pa se moram obvezno jaz z njim uležt, če je pa pri tašči, mu mora peti in ga po ritki trepljati. V vrtcu se pa uleže in zaspi. Ja, noro, no.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
17.9.2007 21:34:37   
julam
Danes je zgleda moj RR dan user posted image ...

Naja, se absolutno strinjam, da je vrtec fajn zadeva. Tudi naš je vidno napredoval - pa je bil že prej samostojen. Je res fajn in s tega vidika mi je kar žal, da tamalega nisem že letos vpisala (ampak samo s tega vidika). Jaz se pa bojim, da se nam bo tale bolezen (pri obeh) vlekla do konca tedna, potem bo pa spet jovo na novo. In mi je res groza! Pa tako fajn nam je šlo prve dni! Bravo za MArka - vidiš, kako nas imajo teli naši škratki okrog prsta (pa ne samo nas, tudi babice, dedke, tete, strice...). Naš tudi v vrtcu BREZ DUDE spi, čim pa skoz hišni prag stopiva, jo ima pa že v ustih! Ampak začenjam razmišljat, da se mu vrtec upira zato, ker ga povezuje z NEdudo user posted image . Sicer pa se ima tudi on po začetnem protestu fajn, ga ful hvalijo. Mi pa popoldne s tako hitrostjo priteče v objem, da ga sploh ne spoznam (pre dni sem ga mogla prosit, da je šel z mano domov).

Jaz sem tudi imela GIB v ožjem izboru, pa mi je ježica bliže. Cena je pa, če znam še računat, 250€ za celo leto. Meni se zdi kar veliko, pa še možnosti skenslat nimaš, če se mali naprdne, da ne bo hodil. Upam, da bo naš z veseljem šel, ko bo ugotovil, da bom jaz z njim. Ker je tudi on od vrtrca naprej paničen, da ga kje ne pozabim (no, to ne velja za poznana otroška igrišča user posted image ).

dovolj za danes! Lepo spite!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
18.9.2007 7:32:51   
honey
No, da se še jaz pridružim.

Jaz sem tudi  začela razmišljat o tem, da bi Tima dala nekam na kakšno telovadbo. Pa mi je mami omenila, da neka kolegica vodi telovadbo za otroke in sem jo poklicala. Zvedela sem, da ima termin od oktobra do maja 1x tedensko in za komplet pride 180 €. Pa prva (poskusna) ura je brezplačna. Se pravi, če meni oz. malemu ne bo odgovarjalo, lahko greva in ne plačamo nič. Tako da to se mi zdi precej v redu, ne da moraš že takoj prvo uro plačat, potem pa otrok noče hodit. Bomo videli, ampak najbrž se bomo kar odločili. Pa všeč mi je, ker je na Vrhniki, da v primeru, če jaz ne bom mogla, ga bo lahko babi peljala. Ker nekaj moramo naredit, mali ima 300/h preveč energije. Po moje bo za nas premalo 1 ura na teden, bi moralo biti vsak dan 1 ura, pa bi mogoče kaj bilo od tega user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
18.9.2007 8:22:47   
April
jutro,

beno se pa še kar ni navadil na vrtec. res, da je bil prejšni teden zaradi prehlada doma, a se mi zdi, da je veen vsak dan huje. danes je bil tak jok doma, sam da je čevlje zagledal.user posted image se je potem doma pol ure jokal, pa še celo pot do vrtca.
jaz resno razmišljam, da bi ga izpisala. kaj pa vem. to leto bi bil lahko še komot doma.
kaj bi vi nardiluser posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
18.9.2007 8:33:31   
honey
April, žal ti ne morem pomagat, ker Tim ni v vrtcu, k babici pa zelo rad hodi. Ampak jaz bi ga najbrž izpisala, če bi bilo tako. Jaz imam itak namen, da ko bom enkrat doma, ker bom user posted image  in tudi še potem, ko bomo že imeli user posted image , bo Tim doma, ga ne mislim vozit nikamor. Res pa je zame drugače, ker smo v hiši in ga lahko kadarkoli spustim oz. napodim ven na dvorišče se igrat. Ne vem, se mi zdi mogoče brez veze vztrajat, bo šel pa takrat, ko boš šla ti v službo, takrat bo pa primoran, ne bo druge izbire.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
18.9.2007 8:53:18   
April
honey, jaz ga mislim obdržat v vrtcu samo, če bi rad hodil. to se pa šele po nekaj dneh pokaže. sem res v dilemi. po eni strani je vrtec fajn, ker so otroci stalno zaposleni. doma je več ali manj bolj prepuščen sam sebi, ker imam jaz z jašo dosti dela. čez dan mi nemreč skoraj nič ne spi.
kdaj boš pa ti tima dala v vrtec, če sploh? drugo leto bo že 4, potem boš ti sigurn že na porodniški, bo že pet.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
18.9.2007 9:16:49   
julam
april, jaz bi na tvojem mestu še malo vztrajala. potrebe dojenčka in 2,5 letnika so tako različne, da se po moje splača še malo počakati. Jaz ne vem, kako bi zmogla, če bi bil Julijan doma. Je pa res, da so si otroci različni...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
18.9.2007 9:36:45   
Naja31
April, je čisto razumljivo, da se Beno upira, saj se mu je v teh dnevih življenje kar na glavo postavilo. Najprej novi bratec, potem pa še vrtec. Pa še zbolel je, tako da je treba zdaj uvajanje od začetka. Jaz sem si rekla, da ga bom izpisala če se mu bo to pokazalo na obnašanju, npr., da ne bi bil več tako vesel fantek kot je, ampak zdaj je samo še bolj vesel. Ali pa če bi bil res skoz bolan, kar za zdaj še ni.
Glede na to, da imaš to možnost, da si doma, bi jaz na tvojem mestu verjetno poskusila, da bi bil Beno v vrtcu npr. samo dopoldan, potem ga pejt pa iskat. Naj se igra s prijateljčki, potem pa domov spat. Čeprav mi je zdaj lahko pametovati ko nisem v tvoji situaciji. Sem pa razmišljala kaj bom naredila ko bom na porodniški in mislim da bo Marko kar lepo hodil v vrtec, s tem da ga bom jaz hodila iskat takoj po spanju. Res se ima v vrtcu fajn, in tako zelo velik odnese od vrtca, da bi njemu škodo delala, če bi ga potem ven vzela, da bi bil doma  z mano in z bodočim dojenčkom. Kot je julam napisala, otroci pri tej starosti potrebujejo več. In pri Marku se je pokazalo da potrebuje družbo otrok.

Na Gibu je telovadba cel september zastonj, da otroci poskusijo. Saj pri nas je bilo prvič super, pa sem jaz kar plačala. Potem se je pa drl user posted image . Ampak jaz sem optimist.
Za celo sezono pa mislim, da je 187 eurov za 1x tedensko in 255 eurov za 2x tedensko, tako da ja vaš Grega res dražji.

Da se še pohvalim: danes zjutraj je vzgojiteljica pohvalila MArka, kako je zelo napredoval v samostojnosti. Madona, sem bila ponosna user posted image .Zdaj se mora samo še naučiti da se ne poliva pri kosilu, ker vsak dan nosim domov cel kup umazanih cunj. A so vaši malčki tudi tako vedno umazani ko pridejo iz vrtca? Ker pri nas oblekic zmanjkuje, pa jih ima kar dovolj.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 18.9.2007 9:40:09 >

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
18.9.2007 9:52:04   
April
Mah kje pa, naš je prišel iz vrtca bolj čist, kot je pa doma po dveh urah. Mi je to mal čudnouser posted image Drgač ga pa jaz itak po spanju grem takoj iskat. Pa mu je še to predolgo. Tak žalosten izraz ima na obrazu. Pa tud družba otrok, vsaj tako starih kot on mu preveč ne odgovarja.user posted image
Bom danes videla kako bo, popoldne imamo še roditeljski sestanek, pa se bom potem odločila.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
18.9.2007 10:07:51   
Naja31
April, odloči se kot ti sama misliš da bo najbolje za Benota. Če sama vidiš da je tam hudo nesrečen, in če boš doma zdržala z obema, potem naj bo doma.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
18.9.2007 10:24:08   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

April, odloči se kot ti sama misliš da bo najbolje za Benota. Če sama vidiš da je tam hudo nesrečen, in če boš doma zdržala z obema, potem naj bo doma.

Se popolnoma strinjam!!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
18.9.2007 11:51:19   
taška30
Joj, April, ne ga še takoj izpisat. Daj mu malo časa, saj je revež šele začel z uvajanjem, glede na to, da je bil zdaj en teden doma. Za izpis je še vedno čas, saj še en mesec ni okoli.
Upam, da te bodo danes na roditeljskem malo opogumili. Veš da VSI (skoraj vsi) otroci jočejo na začetku in VSI se kmalu navadijo in uživajo.
In ni primerjave med animacijo v vrtcu in doma pri mamici, ki mora skrbeti še za enega dojenčka. Jaz sem do sedaj že videla kako to gre, s tem da imam zeloo pridno dojenčico (veliko spi), pa vseeno se Manca že po treh dneh zdolgočaseno vleče po stanovanju in hoče non stop gledat Nodija.

Ne vem, jaz sem mnenja, da si tudi drugi dojenček zasluži v svojih prvih mesecih življenja mamino 100% pozornost, vsaj dopoldne. Je pa res odvisno od tega kako imaš doma, ali ti kdo pomaga, ali si v hiši z vrtom/bloku, karakter otrok...malo še počakaj, recimo daj mu čas do konca oktobra, potem ga pa izpiši če res ne bo šlo prav nič na bolje (ampak bo, boš videla).
Tačas pa čimbolj pozitivno pristopi k stvari, ker Beno še kako čuti, da je tebi hudo.

Naja, Marku pa čestitke za uspešno 'vrtičkarstvo'. A ne kolk te takole presenetijo naši sončki? Aja, umazana pa Manca niti ni, imajo take ogroooomne slinčke, vse gor ostane, rokave jim pa tud zavihajo. Zdej po novem ima pa vsak dan mokre rokave od dolge majčke, ker si sami hodijo umivat roke in seveda pozabijo zavihat rokave.user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
18.9.2007 11:54:32   
taška30
Julam, mi bomo šli v ponedeljek kar vsi štirje prvič pogledat na telovadbo, tako da se ziher vidimo, potem bomo pa videli kdo bo hodil zraven, v glavnem ati, če se bo meni ravno izšlo z dojenjem, pa tud jaz, si prav želim preživet malo časa sama z Manco.
Upam, da ne bo kakšnega upora, na to še pomislila nisem, dokler ni Naja omenila glede Marka. Eh, jaz mislim, da bo prav fajn.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
18.9.2007 12:18:51   
julam
April, jaz bi mu tudi malo časa, da se navadi.

Taška, upam, da se v pon vidimo. Ker naša2 fantolinota še kar bolehata in upam, da bo do vikenda OK. Ja, pri nas bom kar jaz sodelovala pri telovadbi, ker ima naš ata tak delavnik. Meni je tudi fino, če si lahko kak trenutek odtrgam samo za tavelikega. Se pa bojim, da bo kakšne fore delal, kot Najin Marko. Ah, Taška, občudujem tvoj optimizem in pozitivizem. user posted image user posted image user posted image  Sicer si pa ne predstvaljam, da bi mi vsi 4 prišli - bi tamali verjetno mislil, da je on tudi vpisan. Zadnjič je šel z mano v vrtec in je hotel kar v igralnico zavit, čist navdušen je nad otroci, pa da o igračagh ne govorim!

Še to: naš je iz vrtca včasih umazan, včasih pa ni. Ker baje jih pri zajtrku navajajo brez slinčka (v nekaterih vrtcih otroci na svoj 3 roj D snamejo slinček in so baje ful ponosni, takole z zajtrki jih pa od začetka uvajajo - ne vem, če je v našem tudi tako, bom zvedela jutri na sestanku). Pa se včasih polije s kakšno kavico. Drugače pa že dlje časa zelo lepo je (razen, če nima kakšne žute minute). Glede rokavčkov so pa mene tudi že opozorili, da se sedaj navajajo sami umiti in da moramo kar za preoblečt dat. Svaka jim čast, da jih takole učijo! Res, navdušena sem nad vrtcom (bolj kot fantiček user posted image )!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
18.9.2007 13:26:39   
Naja31
Mene je pa vzgojiteljica klicala, da mi pove, da je Marko bil celo dopoldne brez pleničke in naj jutri pride kar lepo v spodnjih hlačkah. Ja, super no!!! user posted image user posted image user posted image
Bomo zdaj še to poskusili.

Sem pa že mislila, da me kliče, da je zbolel. Sem se kar ustrašila ko sem videla njeno ime na telefonu.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
18.9.2007 13:46:11   
taška30
Bravoooo, Marko!!!user posted image user posted image user posted image
Tale vrtec pa res blagodejno vpliva na tvojega pobiča.user posted image  
Zdej pa držimo še pesti za Aprilinega (al kako se to sklanjauser posted image ) Benota (oz. Bena)!!!user posted image  Uf, je težka ta slovenščina.user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
20.9.2007 8:41:14   
honey
No, tako, mi imamo končno spet zobarja (za Tima, seveda). Včeraj sva bila tam in je bil mali zelo pohvaljen, da ima zelo lepe zobke, nobenih oblog, nobenega kariesa, v glavnem super fajn. Potem pa je začela razmišljat, da bi mu naredila ne vem kakšno "prevleko" čez zobke, ampak bi moral biti mali pri miru 8-10 min, pa sem rekla, da to je pa še malo prehuda za našega user posted image . No, pa smo se zmenile za čez pol leta, ko bo star 3 leta, da mu to naredi. A je kateri od vaših apričkov že imel to?

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
20.9.2007 8:54:49   
April
honey najbrž je mislil zaliti fisure. jaz imam to na parih kočnikih. men je benova zobarica rekla, da pa to delajo ponavadi šele, ko grejo otroc v šolo, ker šele takrat lahko dalj časa sedijo z otprtimi ustmi. če pogledaš kočnik ima zelo neeravno površino in tam se rade nabirajo bakterije in dela karies, ker si dosti natančno ned očistimo zobe. no in zato te luknjice zalijejo, da zavarujejo zob. zobna površina je tako več ali manj ravna.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
20.9.2007 9:42:49   
Naja31
Honey, jaz sama imam nekaj zobov zalitih, ampak to so bili že stalni zobje in naredili so mi v osnovni šoli. A je sploh msiselno zalivati mlečne zobke, če bodo itak izpadli?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?