|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
23.8.2007 21:05:20   
Nenya
Dober dan, danes ste pa bile pridne, sem vas komaj prebral

Ja Krista, včasih je kar težko. Zaenkrat še ni kriza, ko ima Nenya mene doma. Čez dva tedna bo pa verjetno včasih kar hudo. Zaenkrat sva še v fazi razmišljanja, kako se bova zorganizirala. Po eni strani je namreč super, da bo Mino pazila moja mami, po drugi strani bi pa Nenya kljub vsemu bila rada čimveč časa tudi z Mino, ne samo z Brino.
V torek sva zato šla gledat za..ne vem kako se točno reče...stojišča na koleščkih, ki se priklopijo na voziček....verjetno veste kaj mislim, ampak so draga za pop..... Že ko sva kupovala senčnik za voziček, se nama je zdelo, da so naja naokrog prinesli, vendar sva mislila, da je to zato, ker sva kupila originalno marelo za k Jane vozičku. Sedaj sva pa gledala za univerzalno zadevo, vendar ni nič bolje-65 eurov za eno dilo na koleščkihuser posted image . Verjetno računajo na to, da brez itak ne moreš bit.

Nenya me je prosila, naj vas povprašam, če ma katera za posodit blazino za dojenje, bi nama prišla zlo prav pri Brini.

Uf, Ksenija, ti pa znaš po mizi udarit, hi hi.user posted image ...no, saj je prav, naj še on vidi kako je to, če moraš bit varuška cel dan in še skrbet za gospodinjstvo.

Ankica, saj se mi je zdelo, da bo Internet odgovoren za to, da se ne oglasiš. Te je bilo pa lepo prebrat. Tudi naju zafrkava Internet, tako da sem danes tole pisal skor cel dan, je nekaj časa delal in dolgo časa ne. Verjetno bo krivo vreme.

Ja, Zvezdica služba je lažja kot babysitanje. Je pa res tako, da ko moške postaviš pred dejstvo, se kar dobro znajdejo, čeprav prej zgleda drugače. Glede tvoje službe se pa nikar ne sekirat, verjetno se bo samo uredilo na najboljši način. Bo pa to verjetno res še ena nova izkušnja zate.

Bravo za MM.user posted image user posted image Bomo pogledali, se razume.

DrejcDrejc -ja, imava Jane lupinico in drugače je ful praktična, ni kaj. Je pa res, da so bili testi zelo slabi. Je pa tako, da gresta v avto tako ta lupinica kot tudi avtosedež hkrati, vendar gre za milimetre. Edini problem je pas, ki jih v najinem avtomobilu ni dovolj. Sva jo svoje čase imela tudi v položaju lupinice, vendar se ni dobro končalo. Enkrat na enem ovinku se je namreč Nenyi mina prekucnila tako, da je visela iz lupinice ven naslonjena na pas...sva takoj šla kupit avtosedež, ki ga uporabljava tudi sedaj pri Brini.
Joj, naša tudi obrne kozarček, ko pije. Če je notri malo vode je OK, ker spije vse, če je pa veliko, pa obvezno zvrne na glavo.user posted image

Alička, uživaj na morju.

Zgleda, da bo danes ponoči spet pestro. Zdajle, ko to pišem imam v naročju Brino, ki se mi dere že kake pol ure. Nenya je pri Mini, ki bi tudi že morala spat kaki dve uri. Včeraj je bilo podobno z brino, z nenyo oba nisva spala, tudi moji čepki za všesa niso pomagali, saj je brinčica odprla vse registre.user posted image

No moram končat, predno mi spet vrže ven internet.user posted image

Zdajle, ko sem še enkrat prebral celo zadevo, sem ugotovil, da mi je Nenya podtaknila un stavek v zvezi z blazinouser posted image

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5626
23.8.2007 23:15:40   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Jutri, če bo prav, podpišem pogodbo...user posted image  Po pa vas vse častim na srečanjuuser posted image

kje smo se že menile? v piceriji?user posted image

hi hi DD te čisto razumem, zato se jaz nisem namakala. mi je bilo prikrajšano potem tudi vohanje vode. česar pa ne vem pa me ne boli ane...

alička...uživajte, uživajte, uživajte

lahko noč

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5627
23.8.2007 23:26:22   
ksenija.
No, očitno sem bila malo prekruta in sem danes dobila udarec nazaj. Sem si zjutraj, ko sem Zali rezala žemljico za zajtrk (na rezalki) zraven odrezala še kapico desnega palca. Sem fasala par šivov, sedaj pa čakam do ponedeljka, če se bo odrezani del sploh prijel. Tako, da sem danes res bila deležna razvajanja, je moj pomil posodo, pa mala dva spravil, na koncu pa še mene lepo stuširal. Pa jutri in v ponedeljek ima dopust. To sem si želela ne, samo ne za tako ceno. Najbolj me jezi, da ne morem niti kvačkat in risat, da bi malima vsaj sobico končala.

Ful sem slabe volje. No jutri se bomo kljub vsemu nekaj odpeljali. V soboto pa gremo na pizze z mojimi in Damijanovimi starši. V torek pa upam, da bo moj prst že boljši. Še pišem težko na računalnik.

Ja, DrejcDrejc, danes so v Evroparku v Mariboru odprli ful novih trgovin.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5628
24.8.2007 6:06:29   
Nenya
Dobro jutro,

joj ksenija, saj vem da ti je grozno, samo ko sem tole bral mi je šlo pa kar malo na smeh. Moraš bit drugič malo bolj previdna pri svojih željah.user posted image Ampak, boš videla, da se bo tvoj dragi prav lepo izkazal v teh kriznih trenutkih.

Čimhitrejše okrevanje ti želim.

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 5629
24.8.2007 8:02:25   
DrejcDrejc
Rok, tooo, čepki za ušesa, ful dolgo se že spravljam v nabavo, saj bi včasih zelo prav prišli. Mene še komar ponoči zbudi...

Js sem pa včeraj šla v trgovino Alenka poglerdat za copatke. Imajo jih res v vseh številkah, so se mi pa zdeli rahlo okorni/trdi, pa še 9 E in nekaj zraven stanejo. Potem sem pa v trgovini Tuš našla telovadne copatke (balerinke) in tiste zajček copate, pa sem Reneju kr obojne vzela za isto ceno kot tiste pri Alenki. Balerinke se sploh najbolje obnesejo, so kot nogavice, mali sploh ne ve, da jih ima gor, medtem ko so zajčki malo pretopli za poletje in bodo jeseni prišli prav, je bil pa Rene ful ponosen na nove copate, obojne si je z veseljem obul, se sprehodil v njih, si ogledal nogice in se jih veselil - to je pa že pravi odziv, ko otroku kupiš nekaj novega. Se mi je kr smejalo.
Včeraj je na sploh imel krasen dan, tako priden in zadovoljen je zelo redko, celo dve uri je zdržal v piceriji brez kakršnega koli upiranja, večino časa sedel zraven na klopci in se ukvarjal s kakšno stvarjo, ki smo mu jo podtaknili, potem je šel blazino s stola in nazaj gor dajat, je pa res, da do hrane mu pa ni bilo - direkt zanj sem si naročila testenine namesto pice - pa nisem prodala niti ene žlice, vse je meni ostalo. Tud pice ni jedel, mimogrede. Malo kruha je prežvečil in to je bilo to. Jedec pa res ni...

To mi gre včasih kr po živcih... kuham zmeraj stvari, ki jih potem lahko Rene je, v večini primerov pa itak nič ne spraviš vanj. Potem pa vse meni ostane, ali pa moram stran metat. Ampak pravijo, da tudi taki nejedci nekako čisto normalno zrasejo.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5630
24.8.2007 10:21:37   
miaxxx
Heej!

No jaz sem pa včeraj hotla malemu kupit škorenjčke, pa sem mu enga gor spravla in se je začel kr jokat user posted image . Smo pol hiter zapustili štacuno. Upam, da jih bo sčasoma sprejel, ker v vrtcu jih bo najbrž mogel imeti. No saj ne vem, ampak so pa fajn za mokre dni.

Ksenija, če me ne boš tožla za avtorske pravice, bi mal tvoje stavke uporabila pri nas doma... Čeprav upam, da se mi pol ne zgodi kaj takšnega kot se je tebi s prstom. Upam, da se čimprej prst pozdravi in, da ne bo kakšnih posledic!

Uf moram kupit revijo Mama!!! Da vidim malo navihanko user posted image  

Rok - jaz imam blazino za dojenje, ki jo lahko posodim. Samo ni od Odeje ampak je ena druga firma, je polnjena z nekimi zrnci tako, da se lahko nekak štima za boljše prilagajanje otročka. Ne vem, če bi Nenyi takšna odgovarjala, jo brez problema posodim.
Podobna je blazini ki jo vidiš na linku
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170512 

Lp

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 5631
24.8.2007 13:15:32   
Krista28
stojišča na koleščkih, ki se priklopijo na voziček

Rok, to je kiddy board. Poglej na bolha.com ali pa tukaj na oglasih. Veliko to prodajajo in je takoj 20 EUR cenejši. Sem zadnjič videla  2 ali 3 primerke.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5632
24.8.2007 14:05:39   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

V torek sva zato šla gledat za..ne vem kako se točno reče...stojišča na koleščkih, ki se priklopijo na voziček....verjetno veste kaj mislim, ampak so draga za pop..... Že ko sva kupovala senčnik za voziček, se nama je zdelo, da so naja naokrog prinesli, vendar sva mislila, da je to zato, ker sva kupila originalno marelo za k Jane vozičku. Sedaj sva pa gledala za univerzalno zadevo, vendar ni nič bolje-65 eurov za eno dilo na koleščkihuser posted image . Verjetno računajo na to, da brez itak ne moreš bit.

OJEJ...JAZ IMAM TUDI TO NAMEN KUPIT, PA SI NISEM MISLILA, DA JE TO TAKO DRAGO. BOMO PA ZBRALI DENAR ZA DARILA...ups...hi hi sej veste kaj me daje....no...pa bomo potem kupili. ali pa bomo kako rabljeno poskusili najti.jaz tudi ne vem kako se te zadevi reče.

ojej...čepki za ušesa...jaz jim bom postavila kar eno malo svetišče v svoji spalnici. jih uporabljam že ful dolgo... to je skoraj boljši izum kot duda za otroke. sem se velikokrat na njihov račun naspala. sicer odkar imam Tio uporabljam samo enega...tista stran, ki je na povštru ga pač ne potrebuje...da jo vsaj slišim, če joka ipd. ampak so res zakon.,DD, nabavi si jih, ampak une iz pene, naj ti ne podtaknejo voščenih, men so za en d...

nič...grem cunje zlagat dokler se ne zbudi pol pa do babi in malo ven na igrišče itd...

lepo bodite...

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5633
24.8.2007 15:25:15   
Marelica
Oj!

ne mi zamerit, da vas hodim samo brat. Kar ne da se mi predolgo sedet za računalnikom (sploh ker hodim še med nosečke na mamini čvekalnici) in če kaj pišem, porabim precej časa. Itak sem že pri vsakem opravilu pravi slowmotion.

Moram pa nujno pokomentirat Ksenijina posta: uf, se znaš pa res razkurit.user posted image  Ti sploh ni videt!!! No, pa žal mi je, da si tole s prstom fasala...grdo, res! Me je kar zabolelo, ko sem si v mislih predstavljala. Upam seveda, da se prst lepo zaceli. Ker, kaj pa potem naredijo, če recimo oni kos odmre?user posted image  Aja, pa so ti dali lokalno anastezijo med šivanjem, zdaj ko si nosečka?

Ja, pa tale kiddy board sem jaz tudi že nameravala kupit. Oz. so v mamini čvekalnici že komentirale o tem. Sta še dva precej bolj praktična proizvoda, samo ne vem, koliko je kaj v SLO dobavljivo. user posted image  Link za tiste, ki ste/bomo kmalu imeli otroški tandem:
http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=19969&postdays=0&postorder=asc&start=0

Tole bi pa jaz takoj imela, sploh, ker naša še ni hodeča: http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=19010
user posted image
Pošiljam vam lepe pozdrave iz stanja v pričakovanju. Upam, da kmalu pride torek - polna luna, če že prej noče bit akcije.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5634
24.8.2007 17:45:09   
Nenya
, pa tale kiddy board sem jaz tudi že nameravala kupit. Oz. so v mamini čvekalnici že komentirale o tem. Sta še dva precej bolj praktična proizvoda, samo ne vem, koliko je kaj v SLO dobavljivo.  Link za tiste, ki ste/bomo kmalu imeli otroški tandem:

Tudi midva sva že malo brskala po netu za buggy pod, vandar nisva zasledila, da bi v sloveniji to prodajali....glede na to kakšna je cena kiddy boarda, si sploh ne upam pomislit, kakšna bi bila cena tega pri nas.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5635
24.8.2007 21:25:21   
maychika
joooj marelica a imaš res samo še en teden...zdej sem pa kar jaz malo živčna zate, če že ti nisi. bo pa res kmalu. še enkrat ti želim srečno, srečno...pa mož naj sporoči in seveda bomo vsi željni prvih slikic...naj ne čaka tako dolgo kot za tvoj buši user posted image

tale ta druga zadeva ki si dala slikco gor...sem že hotla komentirat kolk more bit to nerodna stvar (ravnotežje pa to) pol sem pa vidla da ima svoje dodatno kolo. zanimivo, vendar verjamem, da tudi kar ornk drago. bomo še vidli kako bomo. k sreči nekaj časa še imamo...

nič...grem še malo surfat pol pa pospravit.

lp

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5636
25.8.2007 8:32:21   
Marelica
Dobro jutro!

Rok, Maychika in seveda ostale, ki vas zanima... buggypod je že možno dobit v Sloveniji. Cena pa - vsekakor zasoljena: 149 EUR.  LINK: http://www.mami.si/si/buggypod-dodatni-sedez-za-starejsega-otroka-i7057.shtml

Mene vseeno zelo mika, da bi ga kupila. Drugače si sploh ne znam predstavljat, kako bom lahko kam šla sama z obema otrokoma.

Maychika, nič bit živčna za mene, škodi zdravju.user posted image  Ja, saj, drugače sva mi2 že kar precej na trnih. Pa skoz tuhtava, a naj si možek že vzame dopust al ne. Da ne bomo zdaj že začeli dopusta kurit, pol bom pa rodila 10 dni čez rok.user posted image  Mali se je za odtenek sicer že pomiril, jaz se pa vedno bolje počutim.user posted image  Tak da... bo  treba kar počakat. Jaz še vedno upam v učinek lune.user posted image

Naredite si lep vikend!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5637
25.8.2007 9:36:25   
*zvezdica*
Ojej Marelica..samo še EN TEDEN! Kar ne morem verjet! Drežimo pesti! Tud jaz komaj komaj čakam slikice vašega fantička. Tebi pa želim hiter in lahek porod!
Kam bosta pa Katarino dala med porodom..predvidevam da bo možek pri tebi?

Danes bo pa lep dan! Sem kar mal fovš Eyi ki se martinčka na obaliuser posted image .

Da vam še povem da sem totalno jezna, žalostna, razočarana....Včeraj sem izvedela, da se moje delovno mesto ukinjauser posted image . Direktor mi je ponudil 2 novi varianti in mi dal do 15.9. čas da razmislim in mu povem al sprejmem al ne. Za mojo stopnjo izobrazbe mi lahko ponudi samo to (mava edin midva z direktorjem 7. st.user posted image ). Jaz se na "novem"del. mestu totalno ne vidim, to ni to kar bi si želela delat, pa še plača bi se mi zmanjšala. Če ne sprejmem pa pač ne podaljšava pogodbe, ki mi poteče 31.12. in sem spet "na cest". Lahko si predstavljate da sem imela včeraj uničen dan...totalno sem bila razočarana. Direktor je sicer prepričan, da bom ponudbo sprejela, pa ful noče da bi šla stran ker je ful zadovoljen z mano...samo kaj, a naj delam nekaj kar me ne veseli in hodim z odporom v službo. Tako da že gledam oglase za prosta delovna mestauser posted image . Res sem razbesnjena, da sem spet na začetku! Pa totalno se počutim izigrano. Zakaj hudiča so pol sploh iskal nekoga, če ga ne rabjo???
Saj počas se bom pomirila in se skulirala..ampak trenutno pa kar vre iz mene!
Sorry sam mogla sem se vam mal spovedat!

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5638
25.8.2007 9:55:21   
Nenya
Ja Marelica, se mi je kar zdelo, da bo cena nekje tam okrog 200 eurov. Saj midva bi kupila un kiddy board, vendar glede na minino hiperaktivnost dvomiva, da bo sploh hotla stati pri miru na uni dili ccy pol ure. Se nama pa zdi 60 evrov mal preveč, da bi jih kar takole stran vrgla.

Zvezdica, tole pa ni pretirano dobra novica. Kaj pa če bi začasno sprejela to delovno mesto, ki ti ga je ponudil direktor, obenem bi pa iskala kaj bolj zanimivega na trgu dela. Nikoli ne veš, mogoče pa nove službe ne bo tako lahko najti, mogoče boš celo ugotovila, da ti to delovno mesto niti ne gre več tako na živce, nikol se ne ve.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5639
25.8.2007 9:59:46   
Nenya
Aja pardon
okrog 150 evrov. Se mi pa zdi ta cena bolj razumna, če primerjam s kiddy boardom. Če bi moj oče še delal v uni firmi, kjer je prej, bi mi tako stvar lahko naredil sam, dejansko se meni ta stvar zdi kot ena dila na koleščkih, ki se pripne na voziček, zato +m
i je 60 evrov res čist tu mač....no tole mi j
e

mina prtiskat začela, tako da moram  it, je postala mal nestrpna.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5640
25.8.2007 11:27:36   
Marelica
Zvezdica, ja, je hitro minilo, a ne? No, meni se zdaj že vleče, če priznam... Katarino bova pa probala pravi čas do enih staršev zapeljat, vsaj tako je v planu. Jaz mislim, da porod vseeno ne bo tako hiter. So me pa včeraj že dvojni prestrašili, češ, kako je lahko drugi porod brzinski. Ena kolegica je v drugo rodila v uri in pol od začetka tistega občutka "šraufanja". Ena druga znanka od moje tete pa baje kar v rešilcu. user posted image  Da ne bo pri meni kar v wc školjko padel.user posted image user posted image user posted image

Rok, meni se ta kiddy board sploh ne zdi praktičen, tudi če bi imel manjšo ceno. Si ne znam predstavljat, da bi katarina sploh hotla stat gor - enostavno ni tak tip otroka. Ko recimo gledam ene njene starosti, kako prazen voziček porivajo... naša bo to verjetno počela, ko bo stara 4 leta.user posted image  Če bi kupila oni buggypod pa tako računam, da ga bom čez leto recimo prodala. Nek denar se ti pa potem tudi povrne...

Zvezdica, me je kar pogrelo, ko sem brala o smoli v službi. Se pa kar strinjam z Rokom - jaz bi v takem prmeru tudi sprejela drugo delovno mesto v isti firmi. Je premalo "idealnih" služb, da bi računala na to, da kmalu dobim kako boljšo. Seveda pa bi hkrati tudi brskala po oglasih... Kaj ti hočem rečt: VSO SREČO, pa da se ti kljub vsemu dobro izide! user posted image user posted image

Jaz grem pa zdaj malo kompotke vlagat. Se je možek potrudil in pobral slive, zdaj je pa že na hruški. Katarina seveda spi...

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5641
25.8.2007 15:19:19   
Krista28
Zvezdica, žal mi je za tvojo situacijo. Je pa res, da zdaj tudi v državnih službah še šefi ne vejo, kako bo z njihovo službo. Moja šefica je v 3 dneh nihala od viška, analitika do direktorja. Nato so odločili da bomo svoj oddelek in je namestnica direktorja..user posted image . Kamor koli boš pa šla, je pa tako da boš imela več izkušenj. Svakinja je stara 45 let (danes praznuje) in menja služba. Odločilne so bile ravno izkušnje iz prve zaposliteve...tako ...da razmisli....tudi meni ni moje delo všeč in se tu ne vidim...ampak...brez izkušenj še težje dobiš kot s slabimi....Oprosti že sem  mal zatežena, sam ti res želim, da se ti dobr obrne... Jaz bi na tvojem mestu delovno mesto sprejela, iskala bi še drugje, probala pa bi iztržit isto plačo, ali pa vsaj nedoločen čas. Ravno tako je težko dobit dobrega delavca kot dobro službo, to vedi.

Mene je pa dons v križu usekal k sm hotla Kristjana mal čudn dvignit in zdej nič ne morem. Sem kar na tla zlezla in konec. Komi se kaj obrnem....kriza....Me je moj zmasiral pa namazal, da je mal popustil....Zdele je pa tam na kosilu, jst pa tiki vegetiram...pa ful dobr je zajest (ribja juha, pa školjke...user posted image

Marelica drži se in hitro javite kako je....joj kar ne morem verjet, da teče že drugi krog....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5642
25.8.2007 23:19:25   
ksenija.
Se moram malo potožit, da nisem deležna nobenega razvajanja. Sem ves čas sama, ko smo doma. Danes smo popoldan edino šli na pizze z mojimi in njegovimi starši in sestrami. Se nas je z otroci kar 14 nabralo. Potem pa smo otroke peljali še malo na igrala, tako da sem vsaj popoldan bila malo razbremenjena. Sem že čisto brez energije in komaj čakam, da grem rodit. Upam, da bo potem situacija malo znosnejše. Ker sedaj se res včasih počutim za umret. Že takoi nič ne morem s tem trebuhom, sedaj pa še prst.

Tudi midva sva imela namen kupit to desko, ki se pritrdi na voziček in naju je skoraj vrglo, ko sva videla cene. Potem pa sem jaz to pokazala mojemu očetu in je kar doma scopral iz rostfraja. Bom poslikala drug teden, malo me spomnite. Je pa Zala ful rada na tej deski, pa še naš voziček je tak, da ima neke nastavke zadaj in se lahko usede in potem na to desko drži noge.

Marelica, veš jaz sem taka oseba, ki je dolgo tiho in nabira v sebi, ko pa eksplodiram, pa je boljše da ni nikogar v bližini, ker povem vse za nazaj in naprej. S prstom pa je tako, je kirurg rekel, da če bo v ponedeljek ob prevezu zgornji del črn  (to pomeni, da je odmrl), da ga naj kar vstran odrežejo. Pri meni sicer to ni tako hudo, ker mi res ne manjka velik kos prsta, je pa toliko hujše, ker se potem tista zgornja rana dosti bolj dolgo celi. Med šivanjem sem dobila lokalno anestezijo in so mi zatrdili, da to otroku ne more nič škodit.

Krtista, upam, da tvoje bolečine čim prej minejo.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5643
26.8.2007 15:28:14   
ksenija.
Pred polurce sem dobila sporočilo, da sta Marelica in Netman postala starša še drugič. Mala Katarina je dobila bratca Dominika, težkega 4180 g in velikega 53 cm.

Družinici želim veliko sreče in cartanja z novim družinskim članom.

Upam, da se kmalu kaj Netman oglasi, da bo povedal še kakšno informacijo in prilepil kakšno slikico

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 5644
26.8.2007 17:16:19   
miaxxx
Uuuu, Č E S T I T K E  Marelici, Katarini in Netmanu za novega družinskega člana!!!!!!!!!!!

Ksenija hvala, ker si sporočila tako lepo novico!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 5645
26.8.2007 18:00:21   
flecker1
user posted image user posted image Iskrene čestitke Marelici za korenjakauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 5646
26.8.2007 18:18:11   
Nenya
Uau, tudi z najine strani vse čestitke Katarini, Netmanu in njunima Katarini. Zdaj bo pa veselo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 5647
26.8.2007 18:26:27   
Netman
 Hehe, me je Ksenija prehitela s svežo novičko. Ob 13:00 se nama je v Mariboru rodil sinek Dominik. user posted image  user posted image Marelica me je zgodaj zjutraj zbudila, da jo nekaj "špika" v trebuhu in da misli, da bi bilo fajn da se gremo pokazat v bolnico. In res so jo takoj zadržali not. No, čez dve uri je dobila umetne popadke in potem kmalu rodila user posted image . Prilagam slikico malega carteka (ne morem rečt da je kričač, ker se sploh ne joče dosti - vsaj ni se user posted image ).

Sedaj pa grem pogledat Katarino, ker je že nekam dolgo tiho v dnevni sobi, kjer gleda risanko... Še kaj napišem.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5648
26.8.2007 20:14:55   
Netman
Še enkrat midva. No, tamala je končno zaspala. Končno zato, ker je bila od celega dneva tak znervirana, da sploh ni  vedela kaj hoče. Zjutraj sva jo peljala k mojim staršem, da so jo pazli in očitno so ji pokazali preveč novega - kozice, kužeka, velika hiša za bavzat itd. No, ponavadi gre spat okoli 21:00, danes pa sem jo skopal malo prej, ker enostavno več ni vedela, kaj bi rada. Ne na rokah, ne sama na kolenih. Vglavnem to smo že doživeli.

Marelica sporoča, da je tamali pravi angelček. Sampo spančka. Baje ga mora včasih prav zmigat, da vidi, če še diha user posted image ker drugi otroci dosti jočejo. Bo očitno bolj mirne narave. Porod je pa bil zelo kratek napram Katarininemu... 4 ure.. Pri njej so umetni podadki trajali 12 ur user posted image . Je pa sam porod zaradi velikosti sineka bil dosti težji. Celo v porodne dokumente bodo napisali, da so bili zapleti. No, ko se je zunaj pojavila cela glavica, ni šlo dalje. Prišel je celo nadzorni zdravnik - neka živina, ker so ga vsi vikali.. In potem so mi razložili, da je možno, da ima otrokec zlomljeno ključnico... Kasneje so ugotovili, da ni problemov..

Prilagam še eno slikico.. Več pa bo komentirala Marelica, ko pride domov. Fajn bodite vsi user posted image in starši user posted image . No, iz tehničnih razlogov Ringaraje ne morem prilepit slikice.. Pa naslednjič...

Lep pozdrav, Robi

(odgovor članu Netman)
Neposredna povezava do sporočila: 5649
26.8.2007 20:19:04   
Netman
user posted image

user posted image

Očitno je šlo user posted image

(odgovor članu Netman)
Neposredna povezava do sporočila: 5650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?