|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
24.8.2007 21:09:33   
Daschi
To je v bistvu prav vreča za lupinico. Aha.
Da me ne bodo jutri čudno gledali, ko gremo koooončnooo po nakupih. Potem pa takoj dodam slikce, kako bo naš oblečen za iz porodnišniceuser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2776
24.8.2007 21:21:36   
mama06
Zdravo,

mehurčica jaz sem imela pregled, ko sem imela točno 29T in sem imela F/S 33cm.

Midva še čakava, da naju pokličejo, da je sobica za našega user posted image prispela. Včeraj sem ravno razmišljala, kdaj se vrne z dopusta najin malar in glej ga zlomka, je včeraj prišel na obisk in sva se vse zmenila, da še porihta sobico preden se naš mali rodi in da potem sestaviva pohištvo in sfiniširava. Sem bila kar dobre volje, ko sem ga videla, saj to pomeni, da se bodo stvari premaknile. Saj bi sama to naredila, ampak odkrito povedano, jaz ne morem, moj pa ima toliko drugih obveznosti, da niti približno ne pride do časa za take prčkarije.

Počutje je malo boljše odkar sem doma na bolniški, ki mi uradno poteče v ponedeljek zvečer in potem nastopim dopustuser posted image . Kako čas hiti. Komaj čakam, da našo štručko primem v roke in jo stisnem k sebiuser posted image .

No sedaj sem se razpisalauser posted image

Lep vikend vsem!!

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
25.8.2007 8:13:36   
Klaudia
Dobro jutro user posted image !

Kako ste kaj na to megleno jutro?
Mene že dva dni nekaj čudno špika v trebuhu. Ne kot krč ampak drugače - ne znam razložit. Ampak je neredno tako da se ne sekiram - zaenkrat.

pa da odštevam še jaz - še 46dni!!user posted image

mehurčica - jst sm mela v 31 3/7 S/F 28cm. Ni čudno, da mi je rekla, da je nekam majhen trebušček. user posted image

Ampak punce mene je tako strah postalo. Pa ne samega poroda - to sem že prebrodila in bi rada da gre čimprej mimo. Strah me je, če bom sploh zmogla potem ko enkrat pridem domov iz P. Kot da sem se podala v nekaj, na kar še nisem pripravljena. A imate ve kaj podobne strahove? 1.user posted image  seveda...

stanje pripravljenosti - mislim da že kar kmalu. Zdej sm si začela delat seznam, kaj mislim da bom rabila v P, da bom potem lahko vse to tudi spakirala. Za user posted image  oblečt iz porodnišnice imam pa že kakšen teden spakirano user posted image

Odločbo iz CSD sem že dobila. V ekspresnem času. V ponedeljek sem nesla papirje tja, v četrtek sem že dobila dve odločbi. Eno za paket in eno za porodniško. Mi ni pa nič rekla da bi mogla še enkrat od delodajalca potrdilo prnest. Je rekla d bodo kr istega ponucal...

Obseg trebuščka - 33t 3d - okroglih 100cm

Glede čaja pa - jst bom pila neko mešanco od zeliščarja. Začne se ga piti 6tednom pred PDP. Je pa kar zakompliciran postopek. Zraven rabiš še lanena semena... in pol to neki prekuhavaš in namakaš - spiješ pa šele po 12urah namakanja user posted image

Zdej pa grem... morm it cunje obest.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
25.8.2007 9:42:09   
kasija78
Pozdravljene,

Jaz vas pridno berem, samo za napisat je zmanjkovalo časa.

Pregled - Mehurčica, meni je G delala vaginalni pregled prve dvakrat, potem pa v juliju, preden sem šla na morje. Se mi zdi, da zato, ker sem ji rekla, da grem na morje in me skrbi možnost prezgodnjega poroda. Pa na zdaj zadnjem pregledu je napovedala, da mi ga bo naredila na naslednjem. Mene pa zanima, kdaj naj bi imela prvi ctg? Imam pa še 36 dni do pdp.

Moje kile so čisto podivjale na +18kg. Na zadnjem pregledu me je spet nekaj trpinčila s pritiski naj hujšam. Pa se mi zdi, da me sploh ne posluša, ko se že od 5 meseca pritožujem, da zatekam. Zdaj, ko sem že vsa zabuhla in zjutraj komaj vstanem iz postelje, ker imam zatečene roke in noge, zdaj je pa polna nasvetov. Sicer sem se ful sekiralauser posted image , da kar ne bi šla več ven iz stanovanja, ampak me je zdaj že minilo. Se mi zdi, da sem v user posted image  še stokrat bolj občutljivakot sicer. Na srečo me moj user posted image  podpira in mi potem malo dvigne razpoloženje.

Strahovi - Klaudia in še ena ste omenjali strahove. Moje razpoloženje prav niha - en dan se mi zdi vse user posted image , drug dan pa že mislim, da me bo konec user posted image . Ko noč pa dan. Predvsem me skrbi, da imava premajhno stanovanje (ker dojenčki so pa res tako velikiiiiiiuser posted image ), da ne bo vse nared zanj, da se ne bom zmogla obraniti pred navali sorodnikov in njihovimi pogledi na druženje z otrokom, da ne bom zmogla dojiti. Skrbi me tudi, kako bom - glede na sicer aktivno življenje - doživljala obdobje biti samo doma z user posted image .  V glavnem, mislim, da je prvi user posted image  velika sprememba in da so strahovi del tega. Pa da jih bomo vse uspešno premagale, ko bo prišel čas za akcijo. Mi je kar malo lažje, ko vidim, da nisem edina s strahci v glavi.

Soraja - Ne morem se spomniti in ne najdem za nazaj, če si ti kupila mclarenov voziček. V glavnem, meni je ta zelo lep in sem se že skoraj odločila zanj, preden sem dokončno izbrala chiccovega.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
25.8.2007 10:01:18   
Klaudia
Meni je G rekla da naslednjič bom že imela CTG - Bom pa takrat 30 dni pred PDP.

Pomoje je to čist odvisno od posameznega ginekologa. Kakšni ga sploh ne delajo...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
25.8.2007 12:18:47   
tinki_winkica
Ponovno se javljam, vendar žal pod novim imenom.

Moje novo ime tinki_winkica, prej tinki_winki (se zgodi).
pedatki pa ostajajo enaki:
1. noseča, KP, PDP 9.10., pričakujemo pa user posted image  .

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
25.8.2007 12:39:36   
Klaudia
user posted image       
user posted image  
1 user posted image    1user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), PDP, spol, ime)

27.06. Neža81 ('81), (PDP 14.10) user posted image  Maša user posted image  in user posted image  Maj user posted image   user posted image  user posted image

user posted image
65 user posted image    19 user posted image     12 user posted image        8 user posted image         

največ user posted image  je 30.10. - 5 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image   
01.10. bambi ('73), 3n, MB, user posted image
01.10. picola1 ('80), 1n, NM --> Postojna, user posted image

02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n

03.10. Zoja*** ('76), 1.n, KR, user posted image
04.10. pingi ('79), 1otrok, LJ
04.10. inja2 ('84), LJ
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image

05.10. Ursikazala ('70), 1n, LJ, user posted image  (Nika)
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n

06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), 1n, LJ
09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ --> Ljubljana, user posted image
09.10. Tinki_winkica ('82), 1n, KP, user posted image
09.10. sanwebdra ('79), 1n, MB, user posted image  (Julija)

10.10. Klaudia ('86), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image   (Bor)

12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), 1n
13.10. mamica80
14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image

15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale, (Lana ali Miha)

17.10. prymorka ('84), 1n, KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija

19.10. čohalka ('78), 2n, user posted image
20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image
21.10. Daschi ('76), 4n, --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), 2n, --> Ljubljana

21.10. inibini, user posted image
22.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  --> Celje

23.10. Janice
23.10. pikceva ('78), 1n (dvojčki), NG, user posted image in user posted image

24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image
24.10. mala ('83), 3n, LJ

24.10. Panda. , 2n, LJ --> Ljubljana, user posted image
25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ, user posted image

25.10. nana84, 1n

26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica, 1n

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB, user posted image

29.10. zivepo ('86), 1n, CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG

30.10. soraja ('83), 1n, KP, user posted image
30.10. orka**
30.10. lane31 ('76), 1n, MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK

30.10. ditta ('74), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image
31.10. živa ('77), 2n, LJ --> Postojna, user posted image
31.10. Ulaa
31.10. miska1

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
25.8.2007 14:43:07   
bambi
Da se še jaz malo oglasim in povem svoje mere. Trenutno sem na + 17kg, obseg trebuha točno 100 cm. Danes gremo na en rojstni dan, bo zopet požrtija, jutri pa imamo piknik in ne vem kako bo to šlo naprej user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tako bi serada pazila, a kaj ko je hrana na mizi, se meni meša, potem po 3 urah sedenja in basanja s hrano sem pa povrhu vsega še vsa zatečena user posted image user posted image user posted image  Sedaj mi pa gre res že hudo, pa ponoči ne spim, 1000x se zbudim oz. se mi zdi, da sem celo noč budna, samo tu in tam malo zadremam..... Eh, sedaj bi pa res čez kakšnih 2 tedna že pasalo it rodit.....

Samega poroda mene ni strah, bolj me je strah, da se mala ne bi obrnila, ker se do sedaj še ni in potem upam da sledi CR, ker drugače doživim histeričnega tam v porodni.

Drugače me pa zanima kakšne volje ste kaj??? Jaz ne vem ali sem samo jaz tako tečna in zadirčna, vse mi gre na živce, v mojega user posted image  še samo sikam, vse me moti in če bo šlo tako naprej se bova še zares skregala..... hvala bogu, da smo v postopku selitve in se dosti ne vidima, ker je cele dneve na hiši......Takšna v prejšnji user posted image  nisem bila, verjetno je to zaradi te preklete vročine in sopare, ker cele dneve lije iz mene, karkoli delam, mi je grooozno vroče, doma že hodim samo v spodnjih hlačah in res srčno upam, da se bo končno ogladilo.... Ko moram oblačit in previjat našo malo nagajivko, se zraven kar brišem, tako mi je vroče.

Včeraj sem iskala kak kompletek za domov, pa nisem nič pametnega našla..... tako rada bi šla v Avstrijo, ker tam vedno najdem veliko več kot tukaj, pa si ne upam več it.....Nekaj bomo že kupili, če ne pa imam pripravljeno rezervo od Gaje....

Sedaj pa grem pod tuš, ker mi je seveda zopet nenormalno vroče user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
25.8.2007 15:27:03   
soraja
OJ! Kako je kaj nosečke? Vidim,da imamo res vse približno iste težave(če lahko temu tako rečem),jaz se zaenkrat poroda ne bojim,verjetno me bo začela garabit panika kakšna 2 tedna prej,zdaj bolj razmišljam in upam da bo vse vredu z user posted image .kasija78 ja jaz sem kupila maclarnov voziček,vidim pa da imava iste okuse,ker je tudi meni bil zelo všeč chicco voziček(tisti tri kolesnik),sam je pa bil mislim,da kr nekaj dražji od tega zato sem potem raje vzela maclaren.bambi jooooj,da ti vidiš kakšna tečka sem jaz pa še posebej zadirčna in nepotrpežljiva,če pa sem danes kr neki začela nergat moji babici,ki je najbolj prijazna in nežna oseba katerih poznam,še nikoli se ni name zadrla  jaz pa na njo še manj,razen danes.Potem pa mi je itak bilo tako hudo,da sem se ji opravičila.Vglavnem sem pravi user posted image .Dobro,da je user posted image  tako potrpežljiv,kakšen bi me že v rit suniluser posted image .To vreme(vročina,sopara) pa me itak še dodatno živcira.Priznam,da sem prava tečka nosečkauser posted image .No sej še malo....uživajteuser posted image

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
25.8.2007 16:34:57   
pikceva
Ojla,

Jaz se samo malo oglasim. Moram stalno ležati, ker se porod baje precej približuje. Deklici imata že vsaka okrog1,59 kg, tako, da ni več take panike. Bi bilo pa fajn, da bi še en čas počakale. Teža je še vedno + 9 kg. Izgleda , da je vse na njih. V sredo imam spet pregled, da se vidi kako stvar napreduje. Zdaj imam pregled že vsak teden, mogoče pa je , da bom moral aprej v bolnišnico.

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
25.8.2007 19:00:30   
janja
Kasija78 jaz sem imela CTG že v petek, naslednjega pa imam čez 3 tedne. Smo ga bolj slabo posneli, ker se je user posted image veliko premikal in se je utrip izgubljal. Praktično bi morala sestra sedeti zraven in ga loviti po trebuhu. Mi pa vsi pravijo, in tudi sama opazim, da zelo nizko nosim. Težav z dihanjem sploh nimam, le težko sedim, ker se mi zdi, da leži skoraj pri pregibu mojih nog. Včasih tako brca, da čutim brce čisto pod venerinim gričkom. No, upam, da bo tokrat kaj prej, ker mi res pritiska navzdol. Strah me je edino tega, da bi bil res prevelik in problem za naravni porod. Imam namreč zelo ozko medenico - zato je že pri prvem prišlo do porodnih poškodb otroka, ki pa na srečo niso bile trajne.

Pred dnevi sem pripravila kompletek za domov. Naš bo kar Maček Muri (svetlo modre pliš hlačke in majčka, spodaj pa bombažni pajacek brez rokavov in bodi, ter pliš kapica). Žal ga ne morem poslikati, da bi ga dala v album, ker nimam digitalca. Ga boste pa potem videle, ko pridemo iz porodnišnice.

Pikčeva - drži se, upam, da user posted image user posted image počakata še malo.

Jaz že komaj čakam, da primem v naročje novega člana naše družine, pa tudi Andraž me vedno bolj pogosto sprašuje, kdaj bo dojenček prišel ven.

Čuvajte se. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
25.8.2007 22:00:45   
oktoberka
Da se še jaz javim. Ena je sprašvala in bla user posted image ker ne njde pižamic. Danes sem bla v btcju v H&m pa sm vidla da so dobil ful novih stvari, tok luškanih, med njimi pa polno pižamic. Takih in drugačnih. Tko da čimprej v shopping, ker tam tedensko menjajo cunje!
No, js sm pa zadnje čase ful dobre volje in nism prov nč tečna!user posted image
No, vsaj meni se tako zdi!user posted image

Spim kot top celo noč, samo občasno grem enkrat na noč na wc, pa še to z zaprtimi očmi, tako da se niti ne zbudimuser posted image
Upam da ne bom enkrat samo padla po tleh. Bi blo še kar smešno

No, zdej grem pa spat, ker se kot en medvedek ki bi non stop nekaj spal in se valjal po postelji ter počival. Vidim da imam glede tega kar srečo zaenkrat še.
Lep pozdravček, pa lahko nočko!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
26.8.2007 17:16:03   
Daschi
No, kje steuser posted image ? vse nedeljsko razpoložene?
Jaz sem že ves dan za računalnikom. delam, čeprav je zunaj tak lep sonček.user posted image  Kar hudo mi je, ko je mož sam z otroci na sprehodu. najlepše je, ko gremo vsi skupajuser posted image . Ah, bo že boljeuser posted image ...

Včeraj smo šli po nakupih. Se kar lepo olajšali in vrnili le z nekaj drobižauser posted image .
Kupili smo šolske potrebščine za dva šolarja, kahljico in avto za tretjega, meni nov pomivalni stroj - juhuhuuser posted image  in še in še drobnarij...kar je pa najlepše, končno smo kupili kompletek za iz porodnišnice. V H&M-u sva z možem izbrala bodi na preklop, plišaste hlačke in jopico, nogavičke in malce debelejšo kapico. Vse v beli in rahlo olivni barvi. Res lepo, nevtralno vse, razen kapica je bolj fantovska...ampak ni bilo nobene izbire! Ali pa vse roza ali modro. Solit se naj gredo!
Skratka, odštela sva 26 eurov za novega članauser posted image . Kar se mi zdi kar ugodno.
pa ene mini mini pleničke sva kupila. Mali paketek od 2-5 kg, ki mi ga bo možek prinesel že v porodnišnico. V Postojni namreč zavijajo novorojenčke v navadne plenice. kar je povsem ok, dokler jih zavijajo sestre, potem, ko moraš pa samuser posted image  pa nekako ne gre. zato bom tokrat imela že kar tam pleničke za enkratno uporabo, čez pa še eno plenico, ker je novorojenček v PO široko povit. kako je drugje, ne vem...

Zdaj grem pa nazaj delat! lepo se imejteuser posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
26.8.2007 18:36:05   
kasija78
Pozdravljene souser posted image !

Bambi - Meni se zdi, da sem jaz zadnji teden ekstremno tečna. Prej sem bila stalno vesela. Razlog? Malo od vročine, več pa od tega, da vedno manj stvari zmorem. Ne morem se čisto spognit, ne morem likat stoje, ne morem stvari trdno prijet ker sem zatečena ko user posted image  in to me vrže iz tira. Pa bi šla na sprehod, ampak me bolijo podplati in noge, pa ne morem sama, ker se mi je že zgodilo, da nisem mogla več nazaj do doma. Potem sedim doma in mi je dolgčas. Sploh pa nisem navajena in ne maram prosit za pomoč, user posted image  pa pomaga ko je doma, kar ni pogosto. Čeprav se zdaj trudi biti doma in mi v oporo, ampak mora tudi on narediti še vse sorte pred prihodom user posted image . Nazadnje sem pa tudi preobčutljiva in bi vsakemu, ki me grdo pogleda ali kaj reče, kar izkopala oči. Jaz bi že kar rodila in upam, da bo kaj prej. Nekoliko me spravijo v dobro voljo priprave za user posted image  - likanje oblekic, sestavljanje previjalne,... Saj zdaj bo kmalu, morda me pa zlovolja mine.

Jaz bom nekje v tem in naslednjem tednu pripravila stvari za v porodnišnico, če bo slučajno kaj prej (upat ni greh).

Jaz razmišljam, da bi pila malinov čaj. Škodit ne more, morda pa bo pomagal.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
27.8.2007 8:21:01   
2ursae
'jutro user posted image

evo, moja dva sta se zdaj odpravila po službah ... uf, ti ponedeljki so men tko zoprni, k se glih fajn čez vikend udomačiš pa se imaš lepo skupaj kot družinica in kar naenkrat je konec user posted image . No, saj se tudi delovni teden kar hitro obrne. 

Ta vikend sem ful prala cunjce in zdaj me na likalni čaka gora mini oblekic za zlikat user posted image . A boste ve bodije, hlačke, majčke ... likale ali boste samo tetra majčke? K jaz sem v 1. user posted image , preden sem rodila, vse speglala, pol po prihodu user posted image  pa nič več, le še tetra majčke in tetra pleničke ... pa se zdaj sprašujem, če se mi je sploh smiselno matrat s tistim kupom.

ctg - ga imam že v četrtek user posted image , pa upam, da tud uz, da mi G stehta user posted image , da vidim, kaj je zdaj s to mojo zbrko okoli teže - saj se spomnite, moja G mi je natehtala user posted image  čez 2 kg, v porodnišnici pa 1,6 kg user posted image . Saj vem, da so te meritve precej netočne, sam rada bi malo spremljala, pri čem sem.

tečnoba in občutljivost: meni izgleda da hormoni niti ne divjajo, sem kar po starem (no, vsaj jaz tako mislim user posted image ). Morda imam kakšne trenutke občutljivosti oz. bi rekla ganjenosti, če slišim npr. kakšno pesmico o fantku, ki gre nabirat rožce za mamico.

bambi, glede kg - kaj naj ti rečem, sama sem na +15 in tud nisem ravno zadovoljna user posted image , sam sem si konec koncev sama kriva ... jaz upam, da bo šlo potem dol. Se bova pol na dojenčkastemu čveku (ne vem točno, kako je naslov foruma) spodbujali user posted image

tko, zdaj se moram pa lotit resnega dela (študij, peglanje user posted image ), pa se še beremo

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
27.8.2007 8:39:49   
tave
Jutro user posted image  še od mene. Zgleda da čez vikend vse izkoristimo da smo z družinicami. 2ursae ne obremenjuj se preveč z likanjem. Zlikaš na začetku samo tisto kar je v neposrednem stiku z kožo. Vsaj jaz sem tako naredila pri naši tamali, zdaj bom pa ponovila vajo. Vse govorite kok so vaši user posted image  težki jaz pa nimam pojma. G mi nič ne pove, v MK pa tudi nisem nikjer zasledila da b bilo kje kaj napisanouser posted image . Povejte mi kje to piše-prosim. Glede gibov -  pri meni je norouser posted image . Z nogami mi nabija v rebra in želodec, tako da zvezde vidim, z glavo pa rokami je pravi čarovnik. Včasih imam občutek kot da bi se vrtel na glavi in da bo ravnokar pogledala ven. Za povrhu vsega pa mi zgleda pritisne še na živec tako da mi noge kar klecnejo in imam občutek da me noge ne bojo zdržale in da bom padlauser posted image . A ima še kakšna take probleme?
No sem se kar razpisala. Zaenkrat toliko od mene.

se tipkamo

lp, tave

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
27.8.2007 9:46:47   
valči
2ursae,jaz sem zlikala vse v prvi rundi,ko sem pripravljala in to res vse.Od bodijev,majčk,žabic,pliškotov,zoknčkov,to pa zaradi boljšega občutka in ker nisem dajala mehčalca.Pa saj sem bila hitro fertik.

CTG,kje je še moj,se mi zdi,da vas kar hitro dajo,pri nas od 37. tedna dalje,komaj čakam,ker pol ko bom tam ležala,pol pa bom blizu porodauser posted image ,ki se ga še vedno bojimuser posted image Ne vem,kaj mi je,prejšnjič pa taka flegma vedno.

Počutje-katastrofa:
-vrti se mi  in težko diham,včasih sem tik pred tem,da skup padem,če ne grem takoj ležat
-trebuh mi dol tišči
-hodim kot raca
-špika mi v nožnici,oz. čisto spodaj
-lažni popadki vse pogostejši
-ne morem dolgo hodit,me vse tišči
-zvečer mi noge zatekajo
-srce mi hitro utripa;110 udarcev na minuto
-itd...

Še katera podobna meni?
V nedeljo bi mogli it nečakinji na rojstni dan,več kot 100 km. vožnje 1.5 ure na eno stran.Bi ve šle?Jaz ne vem,če bi šla ali ne?Se še daleč vozite?

Pišite kajuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
27.8.2007 10:13:52   
Jenny Anny
Jutro, jaz sem ravno prilaufala iz CSD, kjer sem končno vse uredila, tako da mi saj zaradi tega ni treba več skrbet.

Danes uživam na dopustu, je bil kar naporen vikend, v petek en vselitveni žur, v soboto 2 piknika, pa še v nedeljo enga, zato upam, da se bo sezona piknikov kmalu zaključila, ker to ni več vzdržno!!

No potem pa še 4x na šiht in sem fertig.

Tečnoba, ja moram priznat da sem včasih kar sitna in to za čist brez veze, saj pol ko neham, vidim, da je res blo brez vezue, ampak kaj hočem potem....

Oblekce sem končno oprala, sam še za zlikat jih mam.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
27.8.2007 10:16:35   
Daschi
valči, a veš kako pravijo:
-ko greš rodit prvič, si flegma, ker ne veš, kaj te čaka
-ko greš rodit drugič, te je strah kouser posted image
-ko grep rodit tretjič, pa ti je že vseenouser posted image
Tako da bi moralo biti tebi vseenouser posted image .
Eh, kaj pa je tistih par popadkov! Itak, da bomo 1-2-3 rodile vse oktoberke, pa bouser posted image

Tudi jaz se že kar težko vozim brez odmora. Ampak, preden grem rodit, me čaka še polno daljših poti. najbrž pa se mi ne bi dalo nekam it daleč, če ne bi bilo nujno.

Kilogrami so pri meni tokrat moji prijateljiuser posted image . V enem tednu sem shujšala za 1 kg. tako da jih imam sedaj +8. še natančneje pa: velika sem 176 cm in imam trenutno 79,7 kg. tako da bo kar razlike. ko sem šla rodit 3.user posted image , sem jih imela dobrih 95. me kar srh spreleti, ko se spomnim. Oh, kako so me takrat bolela kolena. Komaj sem hodilauser posted image .
sedaj pa teh težav nimam.

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
27.8.2007 10:16:48   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Počutje-katastrofa:
-vrti se mi  in težko diham,včasih sem tik pred tem,da skup padem,če ne grem takoj ležat
-trebuh mi dol tišči
-hodim kot raca
-špika mi v nožnici,oz. čisto spodaj
-lažni popadki vse pogostejši
-ne morem dolgo hodit,me vse tišči
-zvečer mi noge zatekajo
-srce mi hitro utripa;110 udarcev na minuto
-itd...

Še katera podobna meni?
V nedeljo bi mogli it nečakinji na rojstni dan,več kot 100 km. vožnje 1.5 ure na eno stran.Bi ve šle?Jaz ne vem,če bi šla ali ne?Se še daleč vozite?

Pišite kajuser posted image

valči, jaz imam tud skoraj iste probleme: težko diham, vroče mi je za umret, trebuh me tišči, križ me ubija, tud moj pulz divja ... sam kaj čmo, tko je user posted image , saj bo (še pre)kmalu fertik.

Meni vožnja še ne predstavlja problemov, se ravno odpravljava v IKEO v Graz - 2 uri v eno smer. Če bi se mojemu ne dalo vozit, bi jaz vozila brez problema. Včasih sem še raje za volanom kot na sovoznikovem zicu. Tko da, če ti je do praznovanja RD, ti kar pejt. Saj če se ne motim, gredo nekatere od nas v septembru še na morje v Dalmacijo ... tko da, kar pogumno, saj se lahko med potjo malo ustavite, da zadihaš in kaj popapaš user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
27.8.2007 10:21:49   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

-ko greš rodit prvič, si flegma, ker ne veš, kaj te čaka
-ko greš rodit drugič, te je strah kouser posted image
-ko grep rodit tretjič, pa ti je že vseenouser posted image
Tako da bi moralo biti tebi vseenouser posted image .

evo, mene je bilo pa prvič strah, pa ker sploh ni bilo tko hudo (najbrž zato, ker sem pričakovala da bo grozno in sem bila pripravljena na vse mogoče, pa je bilo potem vse v mejah "normale"), sem zdaj v drugo bolj flegma. Po mojem je ogromno v psihi: če pričakuješ nekaj blazno hudega, te zadeva zna pozitivno presenetiti. Sploh pa, ženske, sem pred leti gledala eno Oprah oddajo, k so ženske prisegale, da so med porodom doživljale orgazme - morda se pa kateri od vas to zgodi user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
27.8.2007 10:40:16   
Daschi
2ursae, jaz sem jih pri tretjem, ko sem 16 ur rojevalauser posted image  ta velik orgazem je bil pa potem, ko so mi VE narediliuser posted image .

Likanje oblekic
saj ne vem, a sem že napisala al ne. jaz jih bom opralal z mini praška + dodatno izpiranje, posušila jih bom v sušilcu in jih zato ne bom nič likala. razen plenic, ki pridejo iz sušilca take zmečkane. tako da računam, da bom imela hitro vse pripravljenouser posted image .

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
27.8.2007 11:08:06   
valči
Daschi,kaj so ti po porodu naredili-VE?Kaj to pomeni?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
27.8.2007 11:31:12   
Daschi
vakum.

IZVIRNO SPOROČILO: valči

Daschi,kaj so ti po porodu naredili-VE?Kaj to pomeni?

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
27.8.2007 11:56:35   
pot
Pozdravljene user posted image . Se pozna, da me nekaj časa ni bilo na računalniku, ampak vsega pa res ne morem prebrati, razen bolj površno.

*bubi*
iskreno sožalje tudi od mene.

Hvala vsem za pestke. user posted image
Jaz še vedno upoštevam nasvet G in počivam cele dneve, tako, da me ni nič več na računalniku. Zadnjič me je zelo prestrašilo otrdevanje trebuha, ki je bilo na točno 3 minute, celo uro. Potem sem pa malo pomeditirala in spravila otrdevanje na 5-10 minut in potem na 5-15 minut. Tako me je vse skupaj prestrašilo, da sem začela ta vikend prati in sušiti oblačilca, mi je moj pomagal (nimava sušilca). user posted image Napisala sem mu sezname, če bi me slučajno res kaj prehitelo, da ve kje in katere stvari kupiti, ki jih še potrebujeva.
Zdaj moram pa počasi še pripraviti stvari zame - torbo za v porodnišnico, pa naj potem kar počiva do konca oktobra.
Drugi teden imam pregled (UZuser posted image ), pa bomo videli, če malček raste kot mora in če je vse vredu z njim... Takrat dobim tudi papirje za CSD. Tiste, ki ste brezposelne, kaj vse je potrebno urediti? Delovno knjižico (kakšne papirje rabim za to), dodatno zavarovanje...?

Železa imam pa tudi jaz premalo, pa še nizek pritisk mi pomaga pri vrtenju user posted image . Zdaj z železovimi tableti pa sem dobila tak apetit, da sem se za 1kg zredila v dobrem tednu. user posted image Res pa je, da sedaj ne migam toliko, zaradi počivanja.

A je še kateri tako vroče, da jo kar pečejo podplati? Moj me samo gleda, ko na pol naga skačem po stanovanju. user posted image user posted image user posted image

Malinov čaj omenjate... Zakaj je pa dober?

Lepo se imejte, pazite na trebuščke in uživajte v zadnjih tednih. Se še kaj oglasim ob priliki.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Nik, Nick, Nicholas?
Jaka RR

Všeč mi je ime Nicholas, a se mi zdi, da ne paše v naše okolje. Kaj vi mislite?

Nik (58%)

Nick (4%)

Nicholas (6%)

Nobeno mi ni všeč (32%)

Število vseh glasov: 416

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!