valči
|
Dobro jutro! Mišk,tablete za železo sem jaz dobila na zadnjem pregledu,pa sem imela hb. 108,samo mi je rekel g. da proti koncu bolj pada in ob porodu nisi tako švoh,pa manj se mi vrti,ko jih jem.Drugače pa nimam stranskih učinkov,tako da ti priporočam,da si nekaj nabaviš. Malinov čaj bom začela pit po 36. tednu in sicer sprva 1 skodelico dnevno,po 38. tednu pa dve do konca,upam,da bo pomagal. 2ursae,ne se preveč obemenjevat,ni to čisto sigurno,te meritve,ampak dobro je pri tem,da te bodo bolje nadzorovali,boš bolj mirna. tave,kompletek je lušten,oziroma oba,koliko je št.,62,če je,bo verjetno preveliko.Ker jaz sem sinu kupila 62, za domov,hčeri pa 56,pa definitivno lepše pride 56.Sploh hlače na naramnice lehko visijo.Saj ne veš,kako velik bo otrok,naša dva sta bila težka 3310 g. in sinu je bila 62 prav pri slabih 3 mesecih. Mehurčica,roke si lahko podava glede straha.Grem tretjič rodit,pa me je tako strah,da me v sanjah preganja Skuštrana,nekaj nazaj si pisala,da boš dete imela oblečeno v isti komplet od Lize,samo copatki bodo drugi.Bravo,dobra ideja,tradicija,jaz bi to lahko naredila,pa je imel Mihael 62 iz bolnice,pa je bil taki revček v prevelikih cunjah,da mi je na jok šlo.Saj veš,kako so miceni,vse visi,vse nagubano,podvihano,nikoli več. Drugače pa sem ravnokar zlikala bodije,majče in pižamice,tako da cotik za ene tri mesece imam dovolj,vse v omari,kupit moram še samo jogi,posteljnino,kozmetiko,plenočke,vložke,modrce za dojenje,blazinice...Malo se sliši,samo ne bo malo,ko bom nosila domov,komaj čakam